ΣΓΟΥΡΟΣ

Και δεν μου λέτε ρε παιδιά. Τι θα γίνει στις εκλογές της περιφέρειας τον Μάϊο; Δεν πιστεύω να το ξεχάσατε κι αυτό και να ασχολείσθε με το 28% της ανεργίας που κατώρθωσε το κόμμα του Σγουρού.
Αλλά πάντως ο περιφερειάρχης, γιατί να μην έβαζε με το στόμα τα μύρια για το δήθεν γήπεδο της ΑΕΚ2013; Πολιτικός δεν είναι; Έχει να χάσει τίποτα;
Φυσικά όλοι έχουμε σταθεί αρκούντως υπερήφανοι για το έργο στην έκταση του Σγουρού, οπότε σαν Αεκτζήδες λογικότατα θα σπεύσουμε στον άνθρωπο που εξασφάλισε τα μύρια του ( μας, δεν έχει σημασία ) και θα τον καραψηφίσουμε στέλνοντας στην άκρη τις όποιες ιδεολογικές ή κομματικές πεποιθήσεις μας. Η ΑΕΚ2013, είναι πάνω από αυτά.
Πέστε όμως οτι κάποιοι δάκτυλοι υπόγειοι πείσουν τους πηγαίους ψηφοφόρους, να μην εκλέξουν τον Σγουρό. Ο επόμενος περιφερειάρχης, θα μας τα δώσει τα χρήματα; Έχουμε κανά χαρτί που να δηλώνει οτι τα έχουμε εξασφαλισμένα;
Κάτι ίδια διάβασα οτι γίνανε και στην ανάπλαση του Φαληρικού δέλτα. Κι εκεί κάποιοι ξεχάσανε – λόγω φόρτου εργασίας ασφαλώς – να βάλουν τα έργα σε προγράμματα. Όπως και το 2004, που το γήπεδο είχε βγει από τον φάκελλο της Ολυμπιάδας. Ρε κάτι σκέψεις που μου έρχονται !

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.