ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Αν δεν έχεις σταθερότητα χαρακτήρος, δεν είναι εύκολο να πας μπροστά. Αλλά κι αν πας, πάλι την χρειάζεσαι για να εμπνέεις αυτούς που σε ακολουθούν.
Αυτό όμως το προσόν, όπως και να το κάνεις, είναι ευάλωτο σε σεληνιακές καταστάσεις όπως η σημερινή πανσέληνος. Η οποία εξηγεί πολλά.
Στην ομάδα όμως, δεν έχουμε τέτοια θέματα. Το είπε κι ο δικηγόρος του Μάκαρου ενώπιον των δικαστών : ” Ο κύριος Οικονομόπουλος ζήτησε δυό εκατομμύρια για να αποσυρθεί από την διεκδίκηση του δίκαιου του “. Διαψεύδοντας λοιπόν αυτόν τον αναίσχυντο ισχυρισμό ο δικηγόρος μας, έδειξε μια σταθερότητα.
Μια σταθερότητα που έδειξε κι ο τίγρης μας : ” Με αυτά που κάνουν θέλουν να φύγω; ” Σχεδόν την ίδια στιγμή όμως δήλωσε οτι είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει τα εμπόδια και να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή του champions league. Για το οποίο απ’ οτι φαίνεται θα παλέψει με τον Σαββίδη, που κι αυτός έχει το ίδιο ποντιακό όνειρο. Όλη η G-8 έχει αρχίσει και χάνει την σταθερότητα της.
Την οποίαν όμως δεν έχασαν οι συνεργάτες του αιλουροειδούς μας που γνωρίζουν οτι θα είναι σταθεροί στην θέση τους. Είμαστε ακόμα στην καλή πλευρά του κόκκινου πλανήτη.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.