Ο ΜΕΤΕΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ

4b67b3a8de7853b567fd0d7cf26bbf34.png

“ΜΕΤΕΩΡΙΣΜΟΣ” ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΜΠΑΝΙΤΙΣ. Η ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΕΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ. ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΑΧΥ.
(ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ)
ΚΛΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Ξυστά από τα κεντρικά ταμεία του κράτους και την μεγάλη μοιρασιά των επόμενων χρόνων των εναπομεινάντων κονδυλίων-όσων δηλαδή θα απομένουν από όσα ρουφάνε οι τροικανοί- βρίσκεται το νεοπασοκ,το ροζ κιλοτάκι της πολιτικής που παιρνιέται για Τρικούπεια σκελέα.
Ενα στριγκάκι λεπτό-σαν και αυτό που πιθανόν να φορά και η Ρενούλα- είναι ο “συριζα”.

Αυτό, το θαύμα δηλαδή του 4% που έγινε 24% και όπως προσφάτως είδαμε, ένα ποτάμι κάποιου εργατοτεχνίτη του Λαμπρακαίικου, έφτασε να διεκδικεί σοβαρά ποσοστά στη βουλή, μη γνωρίζοντας ουδείς τίποτα παραπάνω από το όνομα του δημοσιογράφου, του οποιου η συνωνυμία με τον μεγάλο μας μουσουργό, τον έχει βοηθήσει. Ετσι εξηγείται και το ποτάμι που -φέρεται να- ψηφίζεται από κάποιον κόσμο (άμυαλο) ο οποιος ξαναφέρνει το ονομα “Θεωδωράκης” στον-όποιο- νου του. Αν μάλιστα το όνομα του κινήματος ήταν “Μακρόνησος” τα ποσοστά θα ήτο διπλάσια.

Το μετέωρο βήμα των κλεφτών του κυνοβουλίου και το-επίσης μετέωρο- βήμα του μαλάκα ψηφοφόρου, ο οποίος είναι “χρήσιμος” για την εξουσία μια φορα κάθε 3-4 χρόνια. Την ημέρα των εκλογών.

Τόσο ρευστά και τόσο θολά όλα, που άνετα τους πάιρνει τα σώβρακα η Τζούλια όλων και γίνεται πρωθυπουργός. Α,ρε Φουρθιώτη. Καθόλου μυαλό δεν έχεις; Τώρα είναι η ώρα.

Το μετέωρο βήμα του ροζ βρακιού, που λέγεται “σύριζα” το οποίο κατ’ ομολογία του βοθροπάγκαλου,έχει μαζέψει όλη τη σαβούρα του ΠΑΣΟΚ. Οτι δηλαδή το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ του άλλου βοθρομαλάκα του Βενιζέλου είναι πια καθαρό; Ρε δε γαμιέστε χοντροσκατάδες και οι δυο. Τέλος πάντων.

Το “πράγμα”. “The Thing”. Eνα βιαστικό όπως -όπως μόρφωμα που ο ένας τρακάρει κυριολεκτικά και μεταφορικά με τον άλλον.
Το αποτέλεσμα των πλατειών των αγανακτισμένων. Με χειρουργική ακρίβεια η Αμερικάνικη πρεσβεία έκανε το 4% 24% και το 24% το έκανε 4%. Για να καταλαβάινετε πως διοικούν οι αυτοκρατορίες.

Βεβαια είναι άρον-άρον κόμμα. Αιχμάλωτοι που πέρασαν από τα π΄ρασινα σύνορα και βρέθηκαν δίπλα σε κάτι κόκκινα. Ασε πια ο κόσμος,που έχει παλαβώσει. Αυτά συμβαίνουν,όταν τα ασφαλή μαντριά χαλάνε και μένουν όλοι σύξυλοι. Μπέρδεμα.
Ηξης αφήξης.
Κουτουλάνε μεταξύ τους στην Κουμουνδούρου.
Τελευταίο παράδειγμα η Δούρου.
Χρειάζεται ένα ρεγουλάρισμα και αυτό θέλει και το χρόνο του. Λογικό αυτό. Από τα πατώματα του 4% βρέθηκαν στην αξιωματική αντιπολίτευση. Φυσικά έχουν εισχωρήσει καί παρα πολλοί έμπειροι κλεφτοκοτάδες από το πασοκ,αλλά όσο να΄ναι το μπέρδεμα και ο γενικός αποπροσανατολισμός είναι ορατότατος.

Στην υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ είναι πλέον οφθαλμοφανέστατος.
Δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Ανακοίνωση στην ανακοίνωση και διόρθωση στην διόρθωση. Απανωτές επεξηγήσεις, και δώστου συνέχεια επανατοποθετησεις και τρίψτε τον κώλο σας με μια συρματόβουρτσα. Μαλάκες εκει μέσα. Ουτε μια γενική γραμμή της προκοπής δεν μπορείτε να βρείτε. Ουτε μια τοποθέτηση που να διαρκεί πάνω από 24 ώρες αδιόρθωτη δεν βρίσκετε. Ουτε μια θέση που να μη χρειάζεται απανωτά μπαλώματα και διορθώσεις κάθε λίγο δεν μπορείτε να έχετε εκει μέσα; Ετσι για να δούμε και κανέναν αντίπαλο της προκοπής. Οτι κάτι γινεται δηλάδη και ότι κάτι τρέχει.

Σκουντούφλιδες και γκαφατζίδες. Ράθυμα σώματα και βιαστικές γλώσσες.
Αργόσυρτοι τεμπέλιδες που βαριούνται να ανέβουν ακόμα και στον 2ο όροφο ενός στούντιο για μια συνέντευξη. Και όποτε καταφέρνουν και την δίνουν,έιναι γεμάτη ασάφιες και αοριστίες όπου η μια παράγραφος γελά με τα χάλια της άλλης.
Αυτοί θα κυβερνήσουν; Ναι. Γιατί; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, Η ΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ, Η ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΑ “ΓΟΝΑΤΑ” ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.

Ουδεμία έκπληξης. Κανεις δεν παρθενογενάται. Ποσο μάλλον στο νεοελληνικό κράτος που τα παντα ειναι εξωσωματικές γένες.
Το κλέψιμο ρε σεις,μαλάκες συριζαίοι,δεν μας ενοχλέι. οχι μόνο το αντεχουμε,αλλά το επιζητάμε,για να μπορούμε να μουντζώνουμε κατόπιν συνένοχα.
Αυτό που μας τρελαίνει, είναι η ασυνεννοησία. Το να μην υπάρχει ιεραρχία στο ψέμα δηλαδή και να μην υπάρχουν τακτοποιημένες ανοησίες.

Η ανοησία- η μη έχουσα νοημα δηλαδή πρόταση, η κουβέντα που γινεται για την θολούρα ή για την κλεψιά- σε συνδυασμό με την κάθε τοσο και αναγκαστική αναπροσαρμογή και επανατοποθέτηση και καθημμερινή αλλαγή φράσεων,προτάσεων και παραγράφων,είναι που δεν αντέχουμε. Αυτό το πάρε δώσε, το είπα-ξείπα, είναι που δεν αντέχει ο κόσμος στον οποίο απευθύνεστε, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ, Η Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
Δεν αλλάξαμε χώρα,ούτε κατοίκους.

Βρείτε έει μέσα έναν γενικό μπούσουλα συνενόησης. Να μη χρειάζεται να αλλάζετε τις προτάσεις πρωτού αυτές καν στεγνώσουν.
Πέιτε μια γερή,παχιά,καλή μαλακία, που να έχει διάρκεια.
Ας είναι βροντερή. Ας είναι υπερμεγέθης. Αλλά μην την αναιρείτε κατόπιν και κάθε μέρα βλέπουμε συνεχεις διορθώσεις σε συνεντεύξεις, σε κειμενα σε λεγόμενα όλων αυτών των γελοίων, των κλεφτάκων και μπερμπαντάκων,των λαμογιών και κύρίως ασφαλώς των δημοσίων τεμπέλιδων (αυτός είναι ο μέγας στόχος ολων ανεξαρτήτως κομματος,εκλογέων και εκλογίμων) που έχετε μαζέψει εκεί μεσα.
Μπείτε σε μια σειρά. Μπείτε σε μια τάξη.
Ψεύτες είστε οι μισοί και οι άλλοι μισοί είστε κλέφτες.
Απλα΄είστε σε αμηχανία,αφού τα παχια ψέματα πλέον βρίσκονται σε πενία.Νομίζετε. Δεν μας ξέρετε καλά.
Λάθος φίλοι μου. Ηδη το “λεφτά υπάρχουν” ειπώθηκε πριν 5-6 χρόνια. Πάλιωσε.Πέρασαν αιώνες από τότε. Ποιος έχει μνήμη 6 χρόνων;

Αυτή η ανακατωσούρα και το “μπρος-πίσω” στις δηλώσεις είναι που μπερδεύει τον κόσμο.Δεν είναι το -καταφανέστατο- ψέμα.Οχι.
Ο κόσμος, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ.ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΕΙ.ΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΑΦΟΥ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
Αυτό που δεν αντέχει,είναι το να παίρνεις τα ψέματα ή τις αγαπημένες ανοησίες πίσω και να τις αντικαθιστάς με άλλες ή να τις ράβεις και να τις κόβεις αλλάζοντάς τες, με αποτέλεσμα να μη ξέρει πότε να ζητοκραυγάσει και πότε να μουτζώσει.
Ο βλάκας, θέλει λίγο χρόνο για να κατασταλάξει.

Δώστε λίγο χρόνο στον κοσμάκη να αποστηθίσει το ψέμα και την ανοησία. Μέχρι να φτάσει στο καφενείο,από το σπίτι,έχει αλλάξει τρεις φορές θέση ο Τσίπρας, έχει κάνει 4 διορθώσεις ο Γλέζος και έχει επανατοποθτηθεί επί του θέματος 8 φορές ο Παπαδημούλης.
Ε άντε γαμηθείτε πια.
Για τί μας περάσατε; Για διάνοιες, ή για μαλάκες; Απλοί ψεύτες είμαστε.
Βρείτε σταθερά ψέματα,πατείστε πάνω τους, μη ταλαντεύεστε και μη φοβάστε να εκτεθείτε. Παραδειγματίσου άτολμε και άνοστε Τσίπρα,από το ίνδαλμά σου,τον Αντρέα. Ορμα.Και μην αλλάζετε ούτε κόμα απ΄τα λεγόμενα,τα οποία ούτως ή άλλως τέτοια θα παραμείνουν.
ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΑΝΟΗΣΙΑ.
Τα αγαπάμε αυθεντικά αυτά. Οχι 0% ούτε “light”.
Μη μετεωρείτε.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to Ο ΜΕΤΕΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ, με αβέβαιο παρελθόν. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ, βάσει ψυχής, κουλτούρας και οράματος. Αυτή είναι η πρώτη φάση. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ.

  2. Ο/Η netrino λέει:

    Δεν το λεω ειρωνικα ο μηδενισμος ειναι ολοκληρο φιλοσοφικο κινημα, αλλα εχεις γινει μηδενιστης, ειναι αρκετος κοσμος τελευταια σε αυτο το τριπ. Λιαντινης-Νιτσε και τα μυαλα στα μιξερ

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς netrino: Μπορεί. Αλλά το μηδέν (0) το βλέπω μηδέν(0). Δεν το βλέπω +1 ούτε -1.
    Το μηδέν, δεν προστίθεται, μηδέ αφαιρείται, αφού το τίποτα δεν μπορείς να το προσθαφαιρέσεις,παρά μονάχα να το περιγράψεις ακραιφνώς. Περιγραφικά δήλαδή,αφού το τίποτα,το κενό, το μηδέν (το ούτε ένα δηλαδή) δεν έχει όγκο,ούτε και χώρο.
    Μηδέν είναι ο σύριζα.Μηδέν και ο Πάγκαλος,παρ’όλο τον όγκο.Το αυτό και ο Βενιζέλος. Μηδέν και ο δικομματισμός. Μηδέν και η νεοελλάδα του καρακατσουλιού.

    Πολυ έυστοχα καμιά φορά χρησιμοποιείται η έκφραση “καλά,αυτό δεν υπάρχει”.
    Δεν υπάρχει λοιπόν Σύριζα. Δεν υπάρχει αξιοκρατία. Δεν υπάρχει δημοκρατία.Δεν υπάρχει ισονομία.Δεν υπάρχει δικαιοσύνη.
    Αρα,δύο πράγματα μπορεις (μπορώ) να κάνεις: Πρώτον, να τα περιγράψεις ΩΣ (δεν) ΕΧΟΥΝ και δεύτερον ΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Το πρώτο καλείται ρεαλισμός και το δεύτερο,φαντασία.
    ΠΟΤΕ δεν τα συγχέουμε αυτά τα δύο.

    Αν θέλω να μηδενίσω,όπως σωστά λες, τότε ασχολούμαι με τους τρέχοντες καραγκιόζηδες του πολιτικού σκηνικού και τους θεατές τους.
    Αν πάλι θέλω-ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΊ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ-να “δημιουργήσω”,τότε απότείνομαι στην φαντασία. Στον απότατο κόσμο που γεννά τα μηδενικά και τα πραγματώνει σε “κάτι”.
    Ενα εκατομμύριο τόνοι πραγματικότητας,δεν ζυγίζουν όσο ένα γραμμάριο φαντασίας.
    Αρα,με τους ΤσιπροΓΑΠοΣαμαροΔουροΣτουρναροΠρετεντέριδες, απλά περνάμε την ώρα μας,γελάμε και βρίζουμε,αντιμετωπίζοντάς τους ΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    “ΜΕΔΕΝ” που λέγανε και στη πλατεία Αβυσινίας,την εποχή του Τσιφόρου.

    Οπότε λοιπόν,τί είναι όλος αυτός ο περίγυρος που άλλοτε με χιούμορ,άλλοτε με εκνευρισμό περιγράφουμε λίγο πολύ όλοι μας;
    ΤΙΠΟΤΑ ειναι.
    “ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟΝ” που έλεγε και μια καραφλή ψυχή με μουστάκι.