ΠΑΤΙΚΑΣ

Ναι, καλά διαβάσατε. Δημήτρης Πατίκας αγαπητοί κι αγαπητές.
Ξεπαράστηκαν τα εμπόδια – κύρια της μεγάλης απόστασης από την Αυστραλία – και έκλεισε μόλις πρό μιάς ώρας η συμφωνία της ΑΕΚ2013 με τον συμπαθέστατο παλαίμαχο της ομάδας.
Ο Δημήτρης, που είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή, αναλαμβάνει την ομάδα από τον Ιούνιο με προοπτική τριετίας. Ο ίδιος αισθάνεται σίγουρος και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλουμε αφού την σφραγίδα του την έχει βάλει σε γνωστές ομάδες της Αυστραλίας.
Στα συν του οτι ξέρει πρόσωπα και πράματα στην ομάδα κι οτι έχει μεγάλη συμπάθεια στον κιτρινόμαυρο κόσμο. Ένα άλλο όμως που μέτρησε για τον τίγρη, είναι οτι ο Πατίκας θα φέρει μαζί του τουλάχιστον πέντε παικταράδες, οι οποίοι μετά την αγωνιστική βελτίωση που θα έχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα πουληθούν πολύ ακριβά σε άλλες ομάδες του εξωτερικού. Βλέπετε στην Αυστραλία δεν υπάρχει σοβαρό scouting, οπότε ο τίγρης έκανε άλλη μιά κίνηση ματ.
Εγώ οφείλω να ομολογήσω την χαρά μου, αφού εκτός από έναν τίγρη, πλέον θα έχουμε κι ένα καγκουρώ στη μηχανή μας. Με το ένα ζώο θα τρέχουμε και με το άλλο θα υπερπηδάμε τα εμπόδοα. ΟΛΕ.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.