Να περασει ο επομενος..

 

O προπονηταρας που εκανε τα σερι, που κεντησε αλλο ενα πετσινο αστερι (απο τον Αυγουστο), που εβγαλε λαγους απο καπελα, που εκανε το ψαρι κρεας και παραμερισε τα νερα του λιμανιου να περασει η Λοκομοτιβ Πειραια δεν αισθανεται και τοσο ανετα τωρα τελευταια. Ισως το προηγουμενο διαστημα να ενημερωθηκε οτι στη Λοκομοτιβ πετσινα αστερια εχουν ραψει κατα καιρους οι μεγαλοι προπονητες: Alberto Bigon, Τακης Λεμονης, Γιαννης Κολλιας, Γιαννης Ματζουρακης (που μαλιστα βρωμαγε και το χνωτο του συμφωνα με τον Porsche-Χουτο) μεχρι και ο πανμεγιστος ‘αεκαρας’ Ντουσαν-ποδονιφτης- Μπαεβιτς, ( ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ)που τον ελεγε και αυτο το νουμερο ο Σπυροπουλος.

Παρενθεση: Ο ιδιος Σπυροπουλος που ελεγε και τον αλλον Μιουλερ. Ο ιδιος Σπυροπουλος που αναφερωμενος στον Πετριτς του ΠΑΟ πριν 1-2 εβδομαδες (στο ματς με τον ΟΦΗ για το κυπελλο) μας ειπε οτι ειχε προβλημα υγειας γι αυτο και εχασε αρκετα κιλα. Μετα πεταξε το απιστευτο:Να μας πει το κολπο να το κανουμε και εμεις που εχουμε παραπανω κιλα! Χιουμορακι με τη υγεια του αλλου κανει ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΕΦΤΕΣ και νομιζει οτι ειναι και εξυπνος! Πραγματικα σου ευχωμαι ρε τιποτενιε να παθεις τα ιδια και χειροτερα και να χασεις και το βρακι σου ΒΛΑΚΑ. Που κανεις on air αστειακια με σοβαρο θεμα υγειας που ειχε ο αλλος. Ειναι βεβαια απο τη σχολη Σωτηρακοπουλου- του δημοσιογραφου που ειναι λεει καλος γιατι θυμαται στατιστικα και ποτε πηγε προς νερου  του ο χ παικτης πριν 15 χρονια. Ετσι ειναι. Και εμεις οταν σπουδαζαμε ειχαμε ενα τυπο (Ελληνα) που αποστηθιζε δεκαδες βιβλια και τελειωσε το πτυχιο με σχεδον αριστα. Που εγραφε ασκησεις για ενθαλπια και εντροπια και ηταν ενα ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΟΡΘΙΟ που τελειωσε τη μηχανολογια και αμα τον βαλεις να αλλαξει λαμπα μπορει και να παθει ηλεκτροπληξια. Στη ιδια σχολη εχει θητευσει ολο αυτο το απιστευτο παρεακι του Megaλου καναλιου με αστερι το Μενιο που on air παιζει να μιλαει λιγο χειροτερα απο τον Μπαμπη το σουγια της Βρωμητζιναλ μετα απο 2 τριφυλλα.

Ξαφνικα λοιπον εκει που ειχαν σπασει τα φρενα της Λοκομοτιβ και δε σταματαγε ουτε αμα εμπαινε μπροστα στις ραγες ο προεδρος, η μηχανη τα επαιξε. Δεν ρεταρε απλα- τα επαιξε τελειως. Εκανε βεβαια το –χατ τρυκ- ο μπαρμπα Βαλντεζ, που μας βγηκε αντρακλας και αυτος και αρχισε τα σπρωξιματα- ρε ενα περιεργο πραγμα οποιος παει στο λιμανι ξαφνικα τσαμπουκαλευεται, μεχρι και ο Κωστακης το αλληθωρο ΒΛΑΜΜΕΝΟ εγινε ‘αντρας’.  Αλλα μετα απο τον Εργο-θρυλλο με το ζορι νικησαμε τον Ολυμπιακ-ΑΡΗ μεσα και χτες παλι ειχαμε θεμα.  ΔΥΟ τσιμπησαμε με πρωταγωνιστη ΠΟΙΟΝ αλλον απο οτι διαβαζω?  και μονο μια εξηγηση υπαρχει.

Η τιμη του Κωστακη ανεβαινει αντιστροφως αναλογα με την αξια του. Οσες περισσοτερες φαβες κανει τοσο πιο πολυ ανεβαινει το κασε του. Χτες μετα τον Μογιες τον ηθελε ο Βενγκερ με 8 εκκ. Βεβαια εδω κανεις δε ξερει τιποτε και ουδεις εχει αναφερει κατι. Αλλα εγω πιστευω το Σαββα. Για να τα γραφει κατι θα ξερει.

Ξαφνικα λοιπον ο προπονηταρας – που δηλωνει ετοιμος να αναλαβει τη …Ρεαλ- εφαγε απο τον Αγιαξ διμπαλο. Ετσι ειναι κ.προπονητα. Με τον Αγιαξ παιζεις εκτος εδρας. Τι θα πει δεν ειναι ο κανονικος Αγιαξ? Γιατι εσυ στη κανονικη Ρεαλ θα πας? Αντε να πας στη Ρεαλ Σοσιεδαδ και αυτο με ζορι. Τον Αγιαξ ντε που σου ‘εδωσε’ τον Ντε Βιτσεντι και εδωσες και λεφτα για να τον δωσεις ‘δανεικο’. Τον Ντε Βιτσεντι που διαβαζω οτι σας κραζει απο τη Κυπρο ντε. Κατι ‘για γελια’ εγραψε θα σε γελασω..

Και εσυ προεδρε βαλε καποιον να εξηγησει στον προπονητη της Ρεαλ οτι εδω ειναι Ελλαντα και παραδοσιακα μολις ‘κλειδωσει’ ο τιτλος πρεπει να ξεπληρωσουμε τις χαρες μας σε αυτους που μας τον ‘κλειδωσαν’. Στειλε το Βρετζο το Καραπαπα το Μωραλη καποιον τελος παντων να μιλησει με τον κοουτς και να του εξηγησει τα δυσκολα γιατι τα απλα– χαζος δεν ειναι- μαλλον τα εχει καταλαβει και ο ιδιος.

ONE WAY με την IBERIA ειχε βγαλει πριν τη παρελαση και ειδικα μετα το 1-4 με τη Παρι. Κοιμηθηκε ο θεος με την Αντερλεχτ και αντι να χανει 4-0 στο ημιχρονο εκανε χατ τρυκ το κουτσαυλο ο Μητρογλας και νικησε. Ξανακοιμηθηκε ο θεος ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ με τη Μπενφικα και αντι να παρει ΜΗΔΕΝ ποντους πηρε 4 και προκριθηκε. 4 μηνες γενναγανε τα κοκορια και του προπονηταρα που επαιρνε νικες με το Κωστακη τον Μητρογλα και το Σαμαρη!!!! Και του προεδρου που πουλησε τον Van Basten 15 εκκ ευρω και εδω πανω ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΤΣΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΦΟΥΛΑΜ. Εχει γινει ανεκδοτο πλεον και παει να γινει εκφραση –κατι που given the right time και σε συνδυασμο με την αποδοση του Μητρογλα- ειναι βεβαιο οτι θα γινει.

Εκατσαν 2-3 ματσακια στην Ευρωπη, ανοιγαν τα ποδια τα παραρτηματα στην Ελλαδα και πηρε φορα και ελεγε για Ρεαλ ο μορφονιος. Εφυγε ο Van Basten με 15 πηρε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ο προεδρος τον χοντρο-Βαλντεζ (τσιμπησε αλλα 15 δηλαδη τσεπη εκτος απο τα 4 του Φετφα  τα 5,3 του Βαις και τα 4,5 του Φεισα και τα 2,2 του Αμπντουν+ τα 25 της UEFA) και πας να βγαλεις τη σαιζον με τον Ολαιτιαν!

Κατσε στο παγωτο τωρα και τσιμπα 3 απο τον Αναστασιου, 2 απο τον Τζαβελα, τσιμπα και Αστερα Πας GIANNENA και φυσικα τσιμπα και 3 απο τον Van Persi που μονο και μονο για το ΘΡΑΣΟΣ να βαλεις τον αλληθωρο man to man επρεπε να σου παρουν την αδεια για  το επαγγελμα  προπονητη και να σου δωσουν το Oscar σκηνοθετη για τη κωμωδια της χρονιας. Γελασε το χειλακι του Μογιες και του καθε ανθρωπου οπως κατεβασες την ομαδα στο Manchester. Τωρα θα μου πεις απο το να περναγες και να ειχες τη Bayern καλυτερα ετσι.

5 ηττες σε 5 ματς σοβαρα και ας ειναι καλα το κορακι που δεν επαιξες με 9 τον ΜΠΑΟΚ μιας και αποβολες ειναι μονο τα σμπρωξιματα των αλλωνε-οπως λεει και ο δικος μας- και ουχι τα δικα μας.Τα φιλικα με Εργοθρυννο και Ολυπιακαρη δε πιανουν ουτε βεβαια η ματσαρα με τον πανθρακα εντος. 5 ηττες εκανε ο Ρεαλ -που ηθελε και αηττητο τρομαρα του- και εχει αρχισει να ανυσηχει: Αμα δεν σας κανω φερτε αλλον, ο Ολαιτιαν ειναι ηγετης!!!! και μας λειπει (ωπα ρε μεγαλε που προλαβε και σου ελειψε ο Αγκουερο)

Αυτα εν συντομια για τη κωμωδια του ελληνικος ποδοσφαιρος.

Διαβασα για προτασεις. Φιλε Χαρη δεν ειμαστε εμεις που θα κανουμε προτασεις μιας και δεν εχουμε καμμια συμμετοχη εμεις στο χωρο περαν της πλακας και της ΦΙΛΑΘΛΟΥ ιδιοτητας. Απο οσο καλα ξερεις πιο πολυ κρινουμε τους δικους μας παρα τους αλλους οποτε τυφλους οπαδους δε μας λες. Σε επιπεδα λοιπον κουβεντας ναι εχουμε-εχω 5 πραγματα να πουμε αλλα μεχρι εκει. Τις αποφασεις τις λαμβανουν αλλοι και το πιο ωραιο το ειδα σε πανω χτες στα Γιαννενα που βλεπεις και στη φωτο. Να κανουμε μια αναρτηση- κουβεντα και θα δεις (αν και καταλαβαινεις και εσυ και πολλοι αλλοι) οτι το ποδοσφαιρο ειναι business και οπως σε ολα τα αλλα για να υπαρχει ΑΝΘΗΣΗ πρεπει να τηρουνται καποιο κανονες και ενα επαγγελματικο fair play.

 

Στα σοβαρα τωρα. Πηγε να μας σφαξει ο κορακας (ΚΑΘΑΡΟ φαουλ το 1-1) αλλα δεν μασησαμε. Μεσα φυσικα στο Upton Park και μεγαλη νικη σε μια παραδοσιακη δυσκολη εδρα για εμας με τον ΑΡΧΗΓΟ να ξεπερναει τον King Kenny στα γκολ και αυτος να χειροκροτει (κοντα μας καθοταν) με δακρυα και να πανυγηριζει το γκολ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ κοντοπιθαρε-στελακη και λοιποι κακομοιρηδες..

@steven: 4-4 το ματς με τη reading. To φαγαμε στις καθυστερησεις αλλα εγινε ΜΑΤΣΑΡΑ με μπολικο ζορι και βροχη και φυσικα μετα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε τοπικη pub για τις μπυρες και τον αναλογο χαβαλε. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΛΑ

 

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Να περασει ο επομενος..

  1. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Ξεχνάς και κάτι ακόμα. Έχει βουίξει ο κόσμος οτι έχουν χεστεί πάνω τους όλοι από τότε που είδαν τον Ολαϊτάν να πέφτει σαν κοτόπουλο και τα κόψαν.