ΠΕΡΑΜΑ – Α Ε Κ

Ωραία μέρα μεν, αλλά έτσι όπως κατάντησαν τα πράματα δεν υπήρχε κέφι για το γήπεδο. Κι ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την διοίκηση του αντίπαλου σήμερα, που δεν έκανε αλλαγή έδρας. Πολλά χρήματα έχασε, κακά τα ψέμματα, αλλά όλοι βέβαια μπορούν να καταλάβουν γιατί στην Ελλάδα έχουμε κυβέρνηση Ράϊχενμπαχ.  Από την διοργανώτρια δεν υπήρχει θέμα αλλοίωσης της βαθμολογίας αφού ο πρωταθλητής έχει βγει.

Ο πρόεδρος όμως, τα είδε αλλοιώς. Ήθελε να πάρει τον αγώνα, και καλά έκανε. Το πρόβλημα είναι τι θα κάνει με τα χρήματα που έχασε, και τα οποία θα του χρειαστούν του χρόνου. Εν πάσει περιπτώσει, δικό του είναι το θέμα. Εγώ δεν είχα πλέον λόγο να τρέχω εκεί κάτω, αφού αυτά που έπρεπε να πω στον δικό μας, τα είπα εχθές στην Εκάλη μέχρι τις έξι το πρωί. Παρουσία και του κουμπάρου του , που είχε και την απορία γιατί δεν μοιράστηκε στους δημοσιογράφους κατά την παρουσίαση του βιβλίου, ούτε ένα αντίτυπο δωρεάν. Λεπτομέρεια , που ούτε την ήξερα.

Οπότε μπήκα κι εγώ στο διαδίκτυο να χαζέψω το παιχνίδι. Καλή ήταν η μετάδοση παρ’ όλο που μας κάνανε τα νεύρα τσατάλια, όλες αυτές οι διαφημίσεις από κάτω με τους υποψήφιους τεμπέληδες . Και μιλάω για χάζεμα, αφού είχα διαβάσει την ενδεκάδα και φυσικά δεν περίμενα και την μαγεία αγγλικού αγώνα. Τα πάντα ήταν πειραματικά κι όχι μόνο σε επίπεδο παικτών. Είχαμε κι αλλαγές θέσεων, οπότε ακόμα πιο δύσκολα τα συμπεράσματα.

Τέλος πάντων, ο αντίπαλος ήταν πολύ μικρή ομάδα ακόμα και σε αυτήν την τριτοκοσμική ενδεκάδα, ΠΟΥ ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΔΕΛΛΑΣ. Γιατί; Διότι το γήπεδο ήταν όχι απλά ακατάλληλο, αλλά πραγματικά επικίνδυνο για κάποιες κούρσες. Ούτε στοιχειώδης απόσταση από τα κιγκλιδώματα δεν υπήρχαν, το χαλί κάτω ήταν σκέτο γυαλί, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Όλα αυτά τα πλήρωσε πρακτικά ο αντίπαλος με τους δυό τραυματισμούς του.

Ο οποίος όμως προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, που ήταν ο ορισμός της κακοποίησης του αθλήματος. Η ΑΕΚ2013 ήταν άναρχη, βαρετή και προβλέψιμη. Λογικότατο ξαναλέω με το μπέρδεμα των θέσεων, τα κάκιστα πλάγια μπακ αλλά κι εκείνον τον Μούργκα, ο οποίος ούτε σε πρωτάθλημα νηπιαγωγείου δεν έχει θέση. Πραγματικά ο χειρότερος με διαφορά. Όπως ο καλύτερος ήταν ο Γροντής που προσπαθούσε κάπως να βάλει την μπάλα στρωτά.

Κι ειλικρινά ήμουν συμβιβασμένος με την ήττα, χωρίς γκρίνιες. Είπαμε, μπήκαμε να δούμε το ματς για χάζι. Έλα όμως που μέχρι κι ο Δέλλας εκνευρίστηκε με τον Μούργκα κι οπότε η γκολάρα του Πεταυράκη, ξύπνησε τους πάντες κύρια στο φιλότιμο τους. Όχι οτι έγινε και κάτι το καταπληκτικό, αλλά τουλάχιστον η ανάπτυξη έγινε καλύτερη κύρια στην μεταφορά παικτών μας στην περιοχή του αντίπαλου, που είχε πετάξει λευκή πετσέτα.

Οπότε με την είσοδο των τριών αλλαγών μας, διορθώθηκαν ακόμα περισσότερα και φτάσαμε στη νίκη με την αχίλλειο φτέρνα μας, που λέγεται πέναλτυ και που δυστυχώς βλέπω να μας μένει αμανάτι ο Ράμα. Αλλαγές όμως, που δεν κατάλαβα γιατί έγιναν. Τι φοβήθηκε ο Δέλλας κι ήθελε ξαφνικά το παιχνίδι; Κι αν το ήθελε, γιατί δεν ξεκινούσε με αυτούς; Νόμιζε οτι θα κέρδιζε με τους άλλους; Και τα λέω πολύ φιλικά αυτά, χωρίς διάθεση συνεχούς κριτικής. Εξ άλλου εγώ κωλοτούμπες δεν κάνω για τον προπονητή : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ. Το μόνο που λέω είναι οτι αφού ο άνθρωπος ήθελε να προστατέψει τους παίκτες από πιθανό τραυματισμό, τι διάολο τους έβαλε μέσα ; Τούχει πει κανένας οτι ακόμα κρίνεται;

Τελειώσαμε λοιπόν και με την σημερινή ταλαιπωρία, από την οποίαν μας μένει μόνο η εικόνα του γηπέδου. Την οποίαν πρέπει και να κρατήσουν στο μυαλό τους  οι παίκτες οι αρχικοί. Διότι σε τέτοια γήπεδα θα εξακολουθησουν να παίζουν και τα επόμενα χρόνια. Κι ίσως να τους είναι και πολύ. Εγώ πάντως τους εύχομαι το καλύτερο, που θάναι και το καλύτερο για την ομάδα μας. Εξαιρώ πάντα τον σημερινό τερματοφύλακα μας.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.