Ρε λετε?

Alright-mate

 

Να ξαναεμαφνιστουν οι κορμορανοι? Περιεργα πουλια. Αφου καταφεραν ετσι απλα να κρατησουν τον Βοτανικο σκουπιδοτοπο τωρα κανουν μια γυριστη για λιγο πιο βορεια προς ΝΦ μερια. Ο Βοτανικος εσωθει. Πλεον τα συμπαθη πουλια μπορουν ανετα να συνεχισουν να τρωνε ποντικια και σκουπιδια μιας και παραμενει ως εχει εδω και χρονια ο μεγαλυτερη ‘χωματερη’ της συνιστωσας. Τι γηπεδα, Mall του κυρ Μπαμπη, parking, δρομοι πρασινο και αηδιες. Εδω κυβερνανε οι 131 και καμμια εκατοστη ακομη χαβαλεδες. Οποιος εχει παει στο Βοτανικο μια βολτα απο τα πρακτορεια και μεσα βλεπει την Ελλαδα του 2014 οπως την ονειρευεται ο Τσυριζα και αυτο το βλακομετρο ο προεδρος του: παραγκες, ελενιτ, αναρχοι δρομοι πλατους 2-3 μετρων max, βρωμα και δυσοδια. Οικολογικα παντα για να μη πειραξουμε τα πτηνα. Οπως δε ειναι η κατασταση με τον κυρ Μπαμπη να πηγαινει για ρεκορ συλληψεων γα χρεη και τον μιδα-Βγενο να ειναι μεσα 650 μονο στη πρωην Mig τη τελευταια φορα που μετρησαμε τα κουκια (προ Πειραιως), οι πιθανοτητες να κανει γηπεδο ο Παο ειναι τοσες οσες να κανει χατ τρυκ ο Μπεεεεσεβιτς στο Ch.L. Η να γινει ο Βδελλας προπονητης. Whichever comes first που λενε και στις εγγυησεις.

Η κατασταση πολιτικα απο την μια ειναι τοσο απλη και ξεκαθαρη οσο ειναι και οι γνωμες του Τσυριζα για ολα τα αλλα θεματα. Δηλαδη πιο ευκολα ειναι σταθερος ενας ανεμομυλος στο Καβο- Ντορο Αυγουστο με τα μελτεμια, παρα εκφραζει γνωμη το κομμα των μεγαλων πολιτικων Παντζα Στρατουλη Δουρου Παπαδημουλη με αρχηγο τον προεδρο Αλεξη που θελει να γινει ο ηγετης της Ευρωπης αλλα speaks England very best..

Απο την αλλη βεβαια οπως εχω πει, το βασικο θεμα ειναι ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ το ταμειο. Τι λεει το ταμειο so far? Χρηματα απο τα διαρκειας περσυ (κανα διφραγκο χονδρικα) και στα λογια ενα ταληρο απο Πολυ και κανα τριφραγκο απο τον Παπα. Δηλαδη τα διακρειας περσυ και τα λεφτα του Πολυ που ο λογος του ειναι καλυτερος απο συμβολαιο. Γιατι το λογο του παιδιου της μαμας τον ξερουμε χρονια τωρα. Τελευταια φορα που εμφανιστηκε να ‘δινει’ λεφτα ηταν τοτε που οι φωτορεπορτερ με τον μπροστινο Κασνακιδη δεν μπηκαν ΚΑΝ στις ΑΜΚ ως μεγαλομετοχοι στην εταιρεια που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ηταν. Δε λεω να βαλουν τιποτε δις. Κανα κατοσταρικο ετσι για τα ματια απλα. Οχι μονο δεν μπηκαν εκει αλλα ειχαν φεσωσει μεχρι και τον περιπτερα στα Σπατα για τα τσιγαρα. Τετοια αξιοπιστια λεμε.

Στα λογια ειναι ολα τα αλλα, δηλαδη η ΑΜΚ που μαζεψε 30 σκαρτα χιλιαρικα και το 20αρικο του Σγουρου που ειναι δεσμευμενο. Οπως και το δεκαρικο του τιγρεως στην Δικεφαλος. Πιστοι στο δογμα του λεφτα υπαρχουν. Απλα ειναι στις τσεπες των αλλων. Μενει να δουμε πως θα ερθουν στη δικια μας μονο.

Αμα απο τη μια βλεπεις ρεπορταζ της Ψ-ωρας για το αλσος και το Κωστα να φωναζει- μπας και βγει κανα μεροκαματο απο τα κλικ, και απο την αλλη πας να βγαλεις ακρη με το Τσυριζα τοτε εγω ο αφελης ενα πραγμα βλεπω. Οτι κολλαμε χοντρα στα φραγκα και ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες για τριχρονα παιδακια. Εχεις δηλαδη ενα project-επενδυση 70εκκ στα χερια σου (λεμε τωρα) και κολλας αν θα κοψεις 10 πευκα και που θα τα ξαναφυτεψεις? Εχεις δηλαδη τα φραγκα να παρεις την νεα La Ferarri και το κολλημα σου ειναι οτι δεν εχει περασει απο το υπουργειο ο ‘νομος’ να πληρωσεις ενα χιλιαρικο τα τελη κυκλοφοριας? Ποσο ΣΩΤΟ πλεον?

Δε ξερω ποσα λειπουν, o steven χτες μου ειπε 55. Ισως να ειναι και τοσα ισως να ειναι 45 η 35 η 20.Ξερω οτι λειπουν πολλα και ΕΚΕΙ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΕΙ το θεμα και οχι στο αν θα αποφασισει ο Πατζας υπερ η κατα. Πλακα κανουμε? Εδω η Lamda καθαρισε το Mall με συνοπτικες διαδικασιες μεσα σε ενα μηνα με αποφαση του ΣτΕ κατα της!! Και εμεις συζηταμε ποσες θεσεις parking θα εχει ο ναος και καλα κολλαμε εκει? Η αν θα ειναι 5 μετρα πανω η 3 μετρα κατω η σκεπη? Τωρα θα μου πεις αλλο Lamda αλλο Δικεφαλος ΑΕ. Σωστα θα πω εγω. Ο ενας ΥΠΑΡΧΕΙ και ο αλλος ειναι ανυπαρκτος. Υπαρχει μονο σε μια ΑΜΚ των 25-30 χιλιαδω ευρω και σε μια παρουσιαση της Αγγελικουλας στο Ωνασειο πριν 9-10 μηνες.

Οποτε παμε με Handball που εδω συμφωνω και υπογραφω με ποδια και χερια με τον Τζολε πριν απο καποια χρονια: Οτι παιζεται με τα χερια ειναι μαλακια. Πιο handball και πιο basket ρε? Εδω σας εκαναν ΕΞΩΣΗ για 15 χιλιαρικα απο τα γραφεια. Εδω σας πεταξαν στο ΔΡΟΜΟ ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ και χρωστατε ΗΔΗ απο την εξυγιανση ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ τα συμβολαια απο την Α2. Σας πειραξαν οι μπατσοι που τα κανατε παλι ροιδο ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ απεναντι σε καποιον Διομηδη? Για ποιο λογο? Για να παρετε τη κουπα και αυριο να βγαινει ο ΑΕΚΤΖΗΣ να λεει σας γαμησαμε στο …Handball? Σοβαρα? Και λιγα σας ριξανε ρε. ΟΧΙ 80 ΑΛΛΑ 500 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ μεχρι να καταλαβουν τα μαστουρωμενα και αυτοι που τους ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΝ οτι οι μαγκιες πληρωνωνται. Νισαφι πλεον με τη Βρωμητζιναλ και τα 500 χαπακωμενα που οπου και οποτε γουσταρουν κανουν οτι τους καβλωσει. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ολους. Τη Θ7 την Θ13 τη Θ4 και ολα τα βλαμμενα που τρωνε παντοφλα σπιτι απο τη μανα τους και ερχωνται να βγαλουν το κομπλεξ τους οπου βρουν. Αγγλια κυριοι και αμα σας αρεσει. Μονο ετσι καταλαβαινουν. Βαρατε τους, ριχτε τους προστιμα μεχρι εξοντωσης. Μην τους τυπωνετε εισητηρια μεχρι να πληρωσουν, μη τους δινετε ένημερωτητες να μη μπορουν οχι συμβολαια να κανουν αλλα να αγορασουν τσιχλες. Μεχρι να γινουν ανθρωποι οι Λαζοπουλοι και οι -οπουλοι που κανουν αρενα οποτε και οπου θελουν.

Εχεις κυριε ΥΠΟΔΟΜΗ να τρεχεις ενα μαγαζι? Εχει καλως. Δεν εχεις?, δε μπορεις? ΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ και εσυ και τα μεγαλα λογια σου. Μαζι με τους τραμπουκους σου, η τα επιτελεια σου….

ΥΓ Χτες εγραψα για τον Παπ οτι ειναι καλη λυση. Οντως ειναι μια χαρα. Αλλα διορια στην ΑΕΚ ρε μεγαλε? Πλακα μας κανεις? 1500 ευρω επαιρνες προπερσυ στον Πανθρακα και ησουν και ευχαριστημενος. Τι θα πει διορια μεχρι τη Τριτη? Μπας και βρεις πουθενα αλλου? ΑΣΕ ΜΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ που θα μας δωσεις και διορια. ΕΜΕΙΣ σου κανουμε χαρη οχι εσυ. Διορια δωσε σε κανα Αρομητο. ΕΤΣΙ κανουν δουλειες ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ. Δεν παιρνουν διοριες απο Παπαδοπουλους λες και ειναι ο Νευμαρ και θα μας κανει χαρη!!!

Την ΑΕΚ εκπροσωπεις ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ. Αιντε που δεν μπορεις να πετυχεις δεμενο γαιδαρο σε μαντρα.

ΓΙΔΙ

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Ρε λετε?

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Eχεις πιστεψει το παραμυθι πως οι βαζελοι δεν εφτιαξαν γηπεδο στο Βοτανικο λογω κορμορανων?Ψαξτο πιο βαθεια.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το γήπεδο δεν έγινε για αλλο λογο και ειναι γνωστό. Αυτο που λεω ειναι οτι ο πρώτος που προθυμοποιήθηκε να δώσει πολιτική θέση και κάλυψη μέσω του στε ήταν ο ηλίθιος και το κόμμα του.
    Άλλωστε λεω ξεκάθαρα απο κατω πως η lambda καθάρισε αναλογα. Φυσικα υπαρχει και ενα αλλο mall παλι της lambda ανατολικά.
    Το αποτελεσμα ειναι οτι ο ΒΛΑΚΑΣ έδωσε κάλυψη γιατι μόνος του ο αλλος δεν μπορούσε να το μπλοκάρει και η περιοχή ειναι μια χαβούζα ..