Ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΑΓΟΣ ΜΑΣΟΥΝΤ ΚΑΙ Ο ΜΑΖΟΥΤ

Το παλευει η ΑΕΚ να τον ενταξει στο “δυναμικο” της.  Κανει τα παντα ο “Ντανιελ Κρεγκ” με τη μεγαλη μυτη,κατα κοσμον Μπρανκο Μιλοβανοβιτς, ο οποιος εχει τρομερες διασυνδεσεις στην Ιβιρικη χερσονησο,καθως και σε αυτη του Σινα.

Λεγεται μαλιστα οτι η ΑΕΚ ισως σταθει πολυ τυχερη σε αυτην την περιπτωση καθως υπαρχει μια ευτυχης συγκυρια: ο  Μιλοβανοβιτς,κατα την διαρκεια της παραμονης του ως τεχνικος διευθυντης στην νησο Λας Παλμας, ψωνιζε πουκαμισα  “χαβανεζικα” απο ενα καταστημα οπου εργαζονταν ως  υπαλληλος -ως “εμπορικος αντιπροσωπος” συγκεκριμενα- ενας εκ των αδελφων του Μασουντ,ο οποιος ενδιαφερει την ΑΕΚ.

Γεμιζε τα καλαθια μια μερα  με την πραματια ο Μαζουτ,ο αδερφος του Μασουντ και τραβουν την προσοχη του “μπόν βιβερ”  Μιλοβανοβιτς τα φανταχτερα χρωματα απο την νεα παραλαβη υποκαμισων. Πλησιαζει, πιανει την κουβεντα με τον φιλικο Μαζουτ, αγοραζει τρια κιλα ρουχα και  φευγει εχοντας στο τσεπακι του πουκαμισου του το τηλεφωνο του αδερφου του Μαζουτ,του Μασουντ, για τον οποιο δινει γη και υδωρ ο Μελισσανιδης,αλλα με ταβανι τα 70 χιλιαρικα το χρονο. (Ειναι χαμηλοταβανο το σπιτι μας,το ξερω)

Αυτο το “μεσον” λοιπον,ι σως σταθει καταλυτικος παραγων ωστε τελικα ο Περσης “μαγος” να φορεσει τα κιτρινομαυρα.

Επισης,λεγεται πως ο Μασουντ ειναι μακρυνος απογονος του Βαλτασαρ, ο οποιος ως γνωστον εκ της Βιβλου,ητο ενας εκ των τριων “μαγων”,οι οποιοι ειχαν προβλεψει την γεννηση ενος  “βασιλια”, δυο χιλιαδες χρονια μετα την εποχη τους: ΤΟΥ ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΑΓΟΣ ΜΑΣΟΥΝΤ ΚΑΙ Ο ΜΑΖΟΥΤ

  1. Ο/Η bandog λέει:

    μια διορθωση θρησκευτικου περιεχομενου:

    το ονομα του βαλτασαρ δεν αναφερεται πουθενα στη Βιβλο 😉

    οσο για το μασουντ μαχμουτ μαζουτ κλπ , νομιζω οτι αν ηταν αργεντινος ή βραζιλιανος που επαιζε στη β ισπανιας δε θα γνωριζε τοση απαξιωση …

    προφανως ρολο στην κριτικη παιζει η καταγωγη του , λες και στην αεκ δεν εχουμε απογοητευτει απο αργεντινους, βραζιλιανους , γαλλους κλπ που μαλιστα ηρθαν με περγαμηνες και ονοματα…

    οσο για τη δυσκολια της μεταγραφης , ας το παρουμε αποφαση οτι το ονομα αεκ εχει παψει εδω και καιρο να λεει κατι σε ενα ξενο ποδοσφαιριστη και ειδικα οταν αυτη παιζει στη β κατηγορια του φανταστικου ελληνικου ποδοσφαιρου .
    η δυσκολια μεταγραφης σε αυτο το πρωταθλημα ακομα και ενος μογγολου που θα ξερει να κοντρολαρει και να τριπλαρει και θα αγωνιζεται ακομα και στη γ κατηγορια ενος πιο αναπτυγμενου ποδοσφαιρικου κοσμου , ειναι δεδομενη…

    παρτε αποφαση οτι η ομαδα και η κατηγορια δεν ειναι ελκυστικη. οταν τρως χυλοπιτες απο ελληνες τσουρουκαδες λογω κατηγοριας, ειναι δεδομενο οτι θα φας και απο παιχτες που ξερουν λιγη μπαλα και εχουν καριερα στην ισπανια…

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς bandog: ουτε και το ονομα του Μαζουτ αναφερεται στο οικογενειακο δεντρο του Μασουντ. Αυτο,που το πας;
    Παραμυθια πουλανε τα βιβλια,παραμυθια λενε και οι εφημεριδες αλα “Ωρα”, παραμυθια λενε και στα μικρα παιδια για να τρωνε το φαι τους.