Μηπως να μη κανουμε ομαδα αλλα γηπεδο (χωρις ομαδα)?

steven_gerrard_olym_979894a

Ρωταω απλα μιας και χτες πληροφορηθηκαμε ολοι μεσω της ΒΒ οτι:< quote>: η εταιρία τώρα συστάθηκε και πάει μια χαρά <unquote>. Αυτο ωφειλω να παραδεχτω οτι ειναι μια μεγαλη νικη ηδη. Γιατι θα μπορουσε να εχει συσταθει μια εταιρεια και να ειναι μεσα. Να κανει δηλαδη εναρξη μια εταιρεια και να χρωσταει. Λιγο το εχεις να ειναι μια χαρα μια εταιρεια που ζορι μετραει μηνα? Τωρα βεβαια δεν γνωριζω για πια εταιρεια μιλαμε ακριβως, την Δικεφαλος η την ΑΕΚ?

Αν μιλαμε για τη πρωτη γιατι να μη πηγαινει μια χαρα? Περσυ πηρε το 50% των διαρκειας, ας πουμε για χαρη της κουβεντας 10,000 καρτες με Μ.Ο 300 ευρω ειναι 3εκκ συνολο- αρα το 50% ειναι 1,5εκκ. Φετος με το 85% και τα ιδια (αν οχι καλυτερα) νουμερα αυτο παει στα 2,5εκκ- συνολο 4εκκ. Πηρε και 26,7 στρεμματα οικοπεδο ΔΩΡΕΑΝ. Για μια εταιρεια που εχει κανει 5 μελετες και 2 press conference 4εκκ και 26,7 στρεμματα ΧΩΡΙΣ ΟΧΙ ΤΟΥΒΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, σε μια χρονια δεν ειναι απλα μια χαρα. Σουπερ ειναι. Βαζω στη παντα τα 25-30 χιλιαρικα της ΑΜΚ που τα ξοδεψαμε στας παρουσιασεις και στη σκληρη δουλεια της διοικουσας.

Αν μιλαμε για τη δευτερη επισης παει μια χαρα. Με τα εσοδα περσυ να ειναι 2,2 ο ΟΠΑΠ, 1,5 τα διαρκειας, και ας πουμε χονδρικα αλλα 1,5-2 τα υπολοιπα (απλα εισητηρια-χορηγιες-διαφημισεις κλπ) συνολο 5, και τα εξοδα της ομαδας να ειναι ΒΙΑ 1,5 και εκει μια χαρα παμε. Οποτε ολα super.

Αν δε στο τελος βαλεις και τους περισσότερους αμισθί βοηθούν την ΑΕΚ τοτε το πραγμα οσο παει γινεται και καλυτερο. Μια ερωτηση μονο: Δεν ΑΞΙΖΟΥΝ τουλαχιστον μια αναφορα στο επισημο site της ΠΑΕ αυτοι που αμισθι βοηθουν την εταιρεια? Να βγαλουμε μια απλη λιστα- οχι τιποτε εξεζητημενο- που να λεει π.χ ονομα, θεση και απο ποτε ο καθε ανθρωπος προσφερει τις αμισθι υπηρεσιες του. Μη χανουμε το χρονο μας και το χωρο μας μονο να κατονομαζουμε τους οχτρους. Δηλαδη οι αμισθι φιλοι δεν αξιζουν μια αναφορα και αξιζει το καθε τυχαιο site? Προς χαριν αναγνωρισης και μονο νομιζω επιβαλλεται. Μη παει ο νους σας στο κακο. Με το κακο εννοω τους παλιοτερους αμισθι που ΑΚΟΜΗ καλουνται στα της ΑΕΚ. Τον αμισθι κοντο ας πουμε. Με τα αμισθι εταιρικα Χ5 για παραδειγμα. Τοτε που δεν ειχαμε λεφτα για μπακ και περναμε τον Μαλμπασα, αλλα ειχαμε μια χαρα λεφτα για leasing στην BMW. Η τον αμισθι Σταυρο που ο κακομοιρης επαιρνε επισημα 1000 ευρω και ενα κινητο, μιας και η συμβαση των 250,000 US ηταν με την StarBulk προς προσφορα νομικων υπηρεσιων και ουχι με την ΑΕΚ. Οποιος δε σκεφτει οτι οι αμισθι μας δουλευαν μη σωσει και ξαναπαει σε παρτυ στη ζωη του. Γιατι τα παρτυ (για αλλη μια φορα) τελειωσαν.

Ακουμε λοιπον για το γηπεδο συνεχεια αλλα για την ομαδα αχνα. Κατι ψιλα μονο μιας και το ροστερ ειναι κατα 95% συπληρωμενο, αρα μας μενει ενα 5% μονο. Με 25 παικτες λοιπον να ειναι το 95% μας μενουν 1,31 παικτες να παρουμε. Με τον 0,31 παικτη να ειναι κανα κουτσαυλο απο αυτα που μας εχει συνηθισει ο ποδονιφτης ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τωρα με πιο προσφατο παραδειγμα τον Μπεεεεσειτς η τον Ποοοοοποβιτς, μας μενει ενας παικτης για να ειμαστε στο 100% κατα Βδελλα. Βαρυ το φορτιο στον James που ειναι κοντα ενα μηνα εδω και εχει παρει φωτια το ΄μπλοκακι’ του. Αν η πρωτη επιλογη ειναι ο Ιρανος καμηλιερης που εδιωξε η Λας Παλμας και ειναι ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ- αλλα μουντιαλικος- εδω και ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, τοτε φαντασου τι επιλογες ειναι στη μεση του μπλοκ! Ο οποιος καμηλιερης διαβαζω οτι χτες τηλεφωνησε να μαθει αν ισχυει η προταση ακομη! Φυσικα απαντησε ο James, take your time no need to hurry dear. This is AEK (που ελεγε και μια ψυχη) οποιος θελει ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ. Ρωτα τον υπευθυνο ακαδημιων αν αμφιβαλεις..

Η προετοιμασια ξεκινησε οπως περσυ με τρεξιμο στους 35-38 βαθμους ετσι για να φτιαξουμε τη διαθεση των παικτων. Ποιος ανθρωπος δεν ξυπναει Αυγουστο μηνα με τετοιες θερμοκρασιες και λεει: γουσταρω παω να λιωσω στο τρεξιμο μαζι με αλλους 25 μαντραχαλους υπο τας οδηγιες του Βδελλα. Μετα θα παμε και στο Πηλιο οπου θα μας αφησουν και στην ησυχια μας ολοι. Ποιος ασχοληται τωρα στα βουνα με προετοιμασιες?

Εμεις θα κανουμε τη πλακα μας ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ αντε να παιξουμε και κανα φιλικο με καμμια πιτσαρια εκει, με τη ΜΟΝΗ διαφορα οτι φετος πρεπει να παρουμε τουλαχιστον το Χ. Δε λεει δυο χρονιες συνεχεια να χασουμε, ασε που φετος η Νικη ειναι και σε μεγαλη κατηγορια.

Οι αλλοι επισης θα κανουν τη πλακα τους μιας και τιποτε δε συγκρινεται με ενα ταβλι και καφεδακι στη δροσουλα κατω απο κανα πλατανο. Αυτα δεν κανανε και περσυ? Γιατι να αλλαξουν φετος δηλαδη? Λες να αλλαξε μυαλα ο ποδονιφτης στα 65 του η να εμαθε ο Μπουρου κανενα νεο συστημα εκγυμνασης (χωρις το γυαλι τζαμαρια)? Λες οι παιδαγωγικες ικανοτητες του προπονητη να πιασουν τοπο φετος και να τους μαθει τον Αυγουστο αυτα που δεν μπορουσε να τους μαθει τον Μαιο? 4-5 μηνες ειναι αυτοι μη γελατε, εδω ο μητρογλας στο ιδιο διαστημα απο δανεικος δεξια και αριστερα εγινε γκολεαδορ και πουληθηκε??? 15εκκ, γιατι να μη γινει ο Μπεεεσεβιτς η ο Ζοοοοοριτς?

ΥΓ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ τα μπινελικια του Gerrard στον Σαβιολα για τις βουτιες προχτες. Αξιο μελος του Gay ο κοντος, μεχρι και σε φιλικα κανει τον δυτη. Για τον ΑΡΧΗΓΟ τι να πω αλλο? Επιτηδες να τα εκανε τοσα χρονια δεν θα τον συμπαθουσα πιο πολυ.. ΚΟΡΥΦΑΙΑ βεβαια η στιγμη στο 86′ που ξερανε του κολογαυρους.

ΥΓ2 ΜΑΚΑΡΙ να ερθει ο Ρομπινιο στο Gay. Μαζι με το Σαβιολα θα τον τσακισουν τον Κομποτιακο. Μονο σε κανα ευρωπαικο μη τους βαλει το ομορφοπαιδο γιατι θα παιζει με 9 απο την αρχη. Βασικα μακαρι να φυγει απο τη Μιλαν αυτο το απολειφαδι που για καποιο λογο θεωρειται ποδοσφαιρηστης..

ΥΓ3 @ Steven: ΑΝ καταλαβα καλα το προβλημα ειναι οτι αρνηθηκες??? να συμμετεχεις στη ΔΕ. Επισης συνυπεγραψες εκεινη την απαραδεκτη επιστολη, που ειναι μεν απαραδεκτη αλλα παραμενει και αναπαντητη σε αντιθεση με το Καισαρη ας πουμε που τρεξαμε να τον κραξουμε απο το επισημο site. ΟΥΔΕΙΣ μας ειπε αν ισχυουν αυτα η οχι. Η εστω κατα μερος η παρα ποδα η κατι τελως παντων. Αλλωστε ειμαστε στη εποχη της αναπτυξης οποτε shut the fuck up.. αποτυχημενε παραγωντα-επιχηρηματια που μας κανεις και κριτικη-ως πελατης- αντι να γινεις και εσυ ενας αμισθι

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Μηπως να μη κανουμε ομαδα αλλα γηπεδο (χωρις ομαδα)?

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Καλά είσαι απολαυστικός με την κριτική για τη υγιέστατη νεοσυσταθείσα εταιρεία.
    Μα δεν μου προτάθηκε ποτέ τίποτα, αφού ο άνθρωπος ξέρει οτι γουστάρω τα παρασκήνια, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΡΑΦΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ.
    Υγ. Πήρα σήμερα τα διαρκείας. Να δεις κάτι μουνάρες δίπλα που κάνανε ενημέρωση για τον ΟΤΕ…