Πως να γινεις τεχνικος διευθυντης-παραγωντας

173807

ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ. Αλλιως ΠΩΣ εξηγηται οτι ολες οι ΠΑΕ ειναι χρεωμενες αλλα αυτοι που εμπλεκωνται ειναι μια χαρα φορτωμενοι? Που χανωνται τα εκκατομυρια επι δεκαετιες απο τις μεταγραφες και τις ‘διαχειρησεις’?

Πρωτα παιρνεις ενα ‘μπλοκακι’ απο ενα περιπτερο. Δεν εχει σημασια τι θα ειναι μιας και ΜΠΟΥΡΔΕΣ θα σημειωνεις μεσα: κανα τηλεφωνο απο καμμια γκομενα, καμμια τριλιζα και αλλα τετοια μεγαλοσχημα. Μετα παιρνεις σβαρνα ολες τις τελειωμενες ομαδες που μπορει να υπαρχουν και ‘ανακαλυπτεις’ τα λεγωμενα ‘λαβρακια’. Αμα δε εισαι Γιουγκος, ολα τα λαβρακια πρεπει να τελειωνουν σε ΙΤΣ. Κοιτας δε τα ‘λαβρακια’ να ειναι συνηθως ελευθερα μη μπλεκουμε με ομαδες και διοικησεις ετσι ωστε να μιλαμε ΜΟΝΟ με το παικτη και να καθοριζουμε εμεις τη… τιμη που θα ανακοινωσουμε στο αφεντικο για ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Γκεντσλερμπιρλιγκί. Τη ξερετε? Οχι ΦΥΣΙΚΑ, που να τη ξερετε? Γιατι τη ηξερε και κανενας αλλος? Ειναι η ΕΝΑΤΗ ομαδα της Τουρκιας δηλαδη κατι αναλογο με τον Κομποτιακο και τον Πανθρακικο. Εχει παρει και δυο πρωταθληματα το 1941 και το 1943, οταν σκοτωνανταν ολη η Ευρωπη- αυτοι σηκωναν κουπες.. Απο την Γκεντσλερμπιρλιγκί ερχεται λοιπον η νεα ΑΡΠΑΧΤΗ του ποδονιφτη ο μεγιστος Λεκιτς, στη οποια και ειχε παιξει περσυ 21 παιχνιδια και εβαλε ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΚΟΛ. Πηγε στη Χιχον και σε 36 εβαλε 12 ενω ειναι και διεθνης με 10 εμφανισεις και ΚΑΝΕΝΑ (0) γκολ. Αν δηλαδη λεγαμε ΓΚΑΣΜΑ τον χοντρο-Γκουντι αυτος ειναι χειροτερος. 29 χρονων ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ και επαξια θα κανει το ΣΤΥΛΙΑΡΙ-ΚΟΛΟΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ παρεα με το αλλο ΠΑΛΤΟ τον Μπεεεσεβιτς μιας και ειναι 1,93! Εχει δε κατακτησει ενα κυπελλο Σερβιας και τελος. Πως λεμε ενα κυπελλακι βανιλια-σοκολατα απο το περιπτερο? Κατι αναλογο. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και αυτος φυσικα, μιας ΤΑ ΠΑΛΤΑ μια φορα τα δοκιμαζεις και τα πετας μετα. Οπως τον αλλον τον Μασουντ ντε το παικταρα, που μας εκανε τον δυσκολο και που σημερα 28-8 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ καν.

Δωσε ΣΩΤΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ με τους ΙΤΣ. Ρεζιτς, Βερασανοβιτς, Μαριτς, Μπεεεσεβιτς, Ποποβιτς, Σλισκοβιτς, Γκοκιτς, και φυσικα η ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ο μεγιστος Κοφι Αμπονσα- ως νεος Πουγιολ και παντα ως ‘ελευθερος’. 350 χιλιαρικα λεει παει να δαγκωσει ο ΙΤΣ το χρονο και αμα κατσικωθει το στυλιαρι εδω 2 χρονακια θα κατσει σιγουρα. Εδω ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ με τον Μπεεεεεσεβιτς και εμεις τον κραταμε ακομη μη τυχον και χασουμε τον γκολεαδορ! 350 το χρονο επι 2 χρονια να η 700αρα χαλαρα και ομορφα και κυριως αθορηβα. Αμ τι νομιζατε ξεχνιεται η τεχνη? 25+ χρονια τη κανουμε τη δουλεια σιγα μη περιμεναμε απο το μισθο να ζησουμε. Τι ΑΕΚΑΡΕΣ (4 φορες) -ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ (δυο φορες)-ΠΑΟΚΑΡΕΣ-ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΕΣ βαλτε εσεις οτι ΑΡΕΣ (μαρες κουκουναρες και ΠΑΠΑΡΕΣ) ειμαστε? Αλλωστε ο αλλος ο πετρελαιας στον Ατρομητο ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ξαφνικα? Μυγα τον τσιμπησε?

Το γελιο της ημερας βεβαια ειναι στα καρτνασια. Η Παναγια ειναι μαζι μας δηλωσε ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ που κανει τον ‘προπονητη’ στο ΜΠΑΟΚ. Με την Παναγια επισημα να ειναι εναντιον των Μολδαβων αλλα αυτοι περιεργως να κερδιζουν πριν μια εβδομαδα, μονο μια εξηγηση υπαρχει: oΘεος ηταν με τους Μολδαβους, αρα η Παναγια ερχεται δευτερη και η ομας χανει 1-0. Αν σημερα ο Θεος εχει αργια η δεν κατεβει στο ματσακι, μπορει στα μουλοχτα η Παναγια να κανει το θαυμα της. Γιατι μονο με θαυμα αυτος ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ θα συνεχισει στο παγκο. Ρε τι αλλο θα ακουσουμε απο τους απιθανους που εχουν κανει τη θρησκεια καταστημα..

Οι αλλοι στο Ρουλη επεσαν στη Γ’ τη Δευτερα (δηλαδη οχι ακριβως, απλα το αποφασισαν ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ) και χτες ξανα-αναβηκαν στη Β’ μεσω του μεγιστου Σκορδα. Φυσικα αυριο συμμετεχουν κανονικα κατα την ΕΠΟ στο κυπελλο ασχετα αν μεχρι και ο προπονητης εφυγε. Για την ΕΠΟ και το Σαρρη αυτα ειναι λεπτομερειες που δεν τυχαινουν προσοχης. Πιο κυπελλο τωρα και σαχλαμαρες εδω εχουμε να βγαλουμε ανακοινωση ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ στον τουιτι. Σιγα μην ασχολουσμαστε με το κυπελλο. Αφου ετσι κ αλλιως ο Βαγγελας θα το παρει ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ?

Στο Ρουλη ο ερασιτεχνης απαγορεψε στον ΠΑΕ να χρησιμοποιει το γηπεδο (χεστηκαμε που το εχουμε δηλωσει ως εδρα- ειπαμε ο Βαγγελας θα το παρει) και τα σκουληκια μαζευτηκαν λεει να κανουν ολονυχτια διαμαρτυριας εναντιον του Λαμπρου. ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ στη φωτο για να καταλαβετε τους τυπους που διοικουν το ελληνικος ποδοσφαιρος.. Με το Λαμπρο βεβαια να καιγεται να κρατησει εστω διαλυμενη την ομαδα στη Β’ για να αποφυγει την μεταβιβαση των χρεων απο εταιρικο σε προσωπικο επιπεδο. Δεν ειμαστε για ηρωισμους και ο Βαγγελας δεν σηκωνει και το τηλεφωνο. Σα στημενη λεμονοκουπα μας πεταξε ο πρωην ‘φιλος’ και δανειστης.

ΥΓ Με ΔΥΟ (2) φιλικα και ΕΝΑ (1) επισημο πλεον καλεισαι στην εθνικη ομαδα του Βαγγελο-Σαρρη. ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ ολο και ολο ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΘΡΥΛΛΟ γινεσαι διεθνης! Ακομη και αν δεν παιζεις βεβαια μπορει να γινεις διεθνης, αρκει να καθεσαι στο παγκο της ολυμπιακαρας. Οπως ο Αβρααμ για παραδειγμα που τη Κυριακη τον εκανε ΡΟΜΠΑ καποιος Σκουρτης απο τη Νικη ολο το ημιχρονο. Πως θα διαφημισουμε τη πραματατια μας αλλωστε? Με 3 ματς στο ch.l δεν προλαβαινουμε,αρα? Την ιδια ωρα παικτες που βγαζουν ματια ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ απλα αγνοουνται οπως ο Μανταλος για να πηγαινει στη θεση τους ο…Ταχτσιδης γιατι ΚΑΠΟΙΟΝ πρεπει να βαλουμε..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Πως να γινεις τεχνικος διευθυντης-παραγωντας

  1. Ο/Η bandog λέει:

    εγω δεν πιστευω τιποτε απο τα ονοματα και τα σεναρια που βγαζουν τα μεσα μαζικης εξαπατησης για τα μεταγραφικα.
    ο,τι μεταγραφη εχει κανει η ομαδα ηταν μπαμ και κατω και ασχετη με τα σεναρια που επαιζαν στα μμε…

    για τις κλησεις στην εθνικη ειναι απλα τραγικοι.

    ειναι γνωστο πλεον οτι με το που θα παρεις μεταγραφη ή φανελα βασικου στον ολυμπιακο , εχεις την κληση στην εθνικη στο τσεπακι σου.

    ο μανταλος ειναι βεβαιο οτι θα παιξει εθνικη με το που θα ανεβει κατηγορια η ομαδα.
    νοοτροπια ελληνικης ποδοσφαιρικης ομοσπονδιας….

    ΥΓ: η παναγια σημερα ηταν με την μεικτη αλλοδαπων της αρκαδιας.
    οχι που θα αφηνε να περασουν οι οβραιοι….
    αλλα αυτος ο αστερας πολυ κομπλεξ κατωτεροτητας οταν ο αντιπαλος φοραει κιτρινα…