Ερχωμαστε

Η Μαλμε και η Τζουγκαρντεν να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν. Φανταζεστε να ακουγωταν αυτο πριν 10 χρονια στη Σουηδια και να μην ειχε γινει τιποτε?

Τι να κανουμε δηλαδη ρε φιλε?

Να γραψω μετρα και ενεργειες? Περιττο νομιζω. Να πουμε παλι για Βρεττανιες και Θατσερ? Γιατι εχει κανα νοημα?

ΕΝΑ πραγμα μπορεις να κανεις μονο ως πολιτης.

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ

Ουτε διαρκειας ουτε φανελες ουτε στοιχημα ουτε τιποτα. ΜΗΔΕΝ ΕΣΟΔΑ για το καθε τιγρη βαγγελα μπεο σαββιδη και ολο το κακο συναπαντημα. Να παιζουν σε αδεια γηπεδα, να εχουν ΜΗΔΕΝ διαφημησεις μηδεν μπουτικ μηδεν ολα.

Πας σε ενα μπαρ να πιεις ενα ποτο, σε ενα ταβερνακι να φας και σε δερνουν σου πετανε καπνογονα μπουκαλια, οι μπατσοι σε ψαχνουν στην εισοδο, παιζεις κυνηγητο με αλλους θαμωνες που μπουκαρουν να σου παρουνε το ποτο. ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΣ?

Οσο για το αν υποστηριζω η αν χρωσταω κατι στην ομαδα μου: NAI THN YΠΟΣΤΗΡΙΖΩ εδω και 40 χρονια, οταν ακομη κατι ΒΒουδες δεν ειχαν γεννηθει, και κατι Αγγελικουλες ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ για ενα μεροκαματο. ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑ οταν κατι ΑΕΚΑΡΕΣ που μας χτιζουν εκαναν το ‘προπονητη’ στο θειο λες και ειχε αναγκη ο θειος προπονητη για να παρει ‘πρωταθλημα’. ΠΛΗΡΩΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ διαρκειας για να βλεπω αυτο το ξυλαγκουρο που κανει τη μαριονετα σημερα στο παγκο  να ξαπλωνει φαρδυς πλατυς κατω 2 μετρα μαντραχαλος ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΣΙΠΑ, και εχω δωσει ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ σε διαρκειας, μπουτικ, και οτι αλλη σαχλαμαρα υπηρχε.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ τιποτε σε κανενα ουτε για τη μνημη κανενος ουτε εχω καμμια υποχρεωση σε κανενα. Ουτε ταμα εχω κανει να ειμαι πελατης του καθε ‘μεγιστανα’ που μας ‘ερχεται’ με αδειες τσεπες, η τα λεφτα που παραγει η ομαδα ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

Τελευταιο διαρκειας το 2008 οταν πληρωσα αρχες αυγουστου για να βλεπω ριβαλντο και μου προεκυψε μπασινας. Τελευταιο ματς στο γηπεδο οταν ειδα παλι αυτο ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΩΝ 100+ ΚΙΛΩΝ απο την Ισλανδια να αγκομαχαει αναψοκοκκινισμενος απεναντι σε κατι γεωργιανους ξυλοκοπους για ενα ματς λεει για το Europa.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ να σφαχτουν να σκοτωθουν να κανουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. Να μπουκαρουν ειτε εχθρικα για να βουτηξουν κανα παπουτσι, η να δειρουν κανα γυναικοπαιδο του Ατρομητου, ειτε ειρηνικα για να παρουν καμμια φανελλα της Ρομα. Να κανουν ‘μεμονωμενα’ η ‘εκτεταμενα’ επεισοδια. Λες και οι φαπες και τα μαχαιρια εχουν χαρακτηρισμο.

Οταν φτιαξετε γηπεδα και προσφερετε ασφαλεια και θεαμα τοτε το ξανασυζηταμε ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ.

Αλλιως αν θελει ο καθε προεδρας και ο καθε τιγρης ας μου δωσει και μενα κανα μυριο να φτιαξω το μαγαζι μου και να φερω εμπορευμα και οταν μετα απο 1-2 χρονια το φερω ας ερθει να του το ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΩ.

ΡΕ ΟΥΣΤ, 100000 φορες τηλεορασουλα και premier-la liga- serie A στο καναπε και ΜΟΝΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ για το ‘ποδοσφαιρο’ σας.

Ας πανε αυτοι που ονειρευωνται τα ερχωμαστε και ψηνωνται οτι θα γινουν καποιοι επειδη θα γινει ο βεζυρης χαλιφης στη θεση του χαλιφη και θα γινουν και αυτοι ‘πρωταθλητες’ με ξενες τσεπες.

Στα λογια.

ΥΓ Παει και Σεπτεμβριος. Ουτε τα χορτα δεν βγαλαμε ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ (1,5) ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ για να δουμε αν εχει λεει νερο. Πως λεμε μια τρυπα στο νερο? Κατι τετοιο.

ΥΓ2 Σε ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ματς εχεις βαλει ΕΝΑ (1) ΓΚΟΛ στα χασομερια και αυτο στο Φωκικο με τον Φαγε. Τι να το κανεις το σεντερ φορ(ιτς) αμα εισαι 95% (προ Μπαρμποσα) πληρης?

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Ερχωμαστε

  1. Ο/Η adminxania λέει:

    Όπως πάντα καυστικός, αλλά και όπως πάντα απόλυτα σωστός…
    Δυστυχώς όσοι γράφουν (εκτός απο αυτό το blog) γράφουν ότι αρέσει στον λαό να διαβάζει και συνήθως ´´χαϊδεύουν αυτιά´´!!!

  2. Ο/Η conpater λέει:

    Στο μεδουλι σταματας,δεν παει αλλο……