ΕΛΑ ΡΕ ΑΛΕΞΗ

Έλα ρε μεγάλε μοντελοπνίχτη. Επικρατεί χαμός, οπότε γιατί να λείπεις από το κρεβάτι; Μπορείς ποτέ να δράσεις εν ησυχία; Χάος δεν θέλεις μπας και σε επιλέξει κάποιος για δικηγόρο; Ολόσωστα βέβαια με βάση την δήθεν επιστήμη που υπηρετείς. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ. Άχρηστοι. Η ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΠΟΥ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ, επιπέδου τρούμπας.

Και βέβαια από κοντό, δεν περιμένω κι ιδιαίτερα πράματα. Αλλά έχει πλάκα η σημερινή αντίδραση. Μιλάω για την επιστολή που έστειλε ο δικηγόρος στην football league, κι ειδικά στον Σπύρο Καλογιάννη. Ξέρετε τι εστί Σπύρος υποθέτω. Ένα εκατομμύριο δραχμές θα έδινε τότε, στο τότε γήπεδο της ΑΕΚ. Αν ο Μελισσανίδης κέρδιζε τις εκλογές της ερασιτεχνικής, ο Σπύρος θα έπαιρνε το parking. Δεν υποστηρίζει ομάδα ποτέ. Παιχνιδιάρης άνθρωπος, των καταστάσεων. Ο εκ των όπισθεν του Παυλόπουλου, που σε κάθε υπόθεση βρώμικη στο ποδόσφαιρο, εδήλωνε παρών. Για τον Παυλόπουλο μιλάω.

Η επιστολή λοιπόν, η οποία δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον για τον χώρο μας αφού ξεκινάει με κάτι αδικίες εις βάρος της Παναχαϊκής από το 2007, έχει ενδιαφέρουσα κατάληξη. Πριν πάω σε αυτήν, αρκεί να τονίσω εδώ οτι ο Κούγιας από τότε προσπαθεί να γίνει χείρα του χάπια στο πλαίσιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Που πλέον το έχει καταφέρει. Δεν ήταν και δύσκολο. Έχει καλή προϋπηρεσία ο δικηγόρος σε υπεράσπιση εμπόρων ναρκωτικών. Την κλείνω την παρένθεση.

Πού καταλήγει η επιστολή λοιπόν; Προτείνει ο μικροτσούτσουνος, που κατώρθωσε μέχρι και κέρατο να φάει από βιζιτού, στα εξής δυό σημεία : Πρώτον, να γίνει ειδική επιτροπή της δεύτερης εθνικής για να ερευνήσει την υπόθεση Ζωγράφου και κατόπιν, σαν δεύτερο αίτημα, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. Μιλάμε οτι ούτε παιδί του νηπιαγωγείου δεν θα έγραφε αυτά.

Ρε Αλέξη, βγες πίσω από τις λέξεις. Είπαμε κοντός. Δεν είπαμε νάνος. Είναι δυνατόν ο υφιστάμενος, να ανακαλέσει απόφαση του διευθυντή; Ακόμα δεν έχεις μάθει οτι η ΕΠΟ είναι η ανώτατη άρχή; Τι μπορεί να κάνει κι ο Σπύρος, από το να βάλει τα γέλια; ή άντε να τα ξύσει. Σκέψου λογικά. Πας στον υφιστάμενο, που είναι ταγμένος αλλού, και του ζητάς να τα βάλει με τον προϊστάμενο, που είναι διορισμένος από τον Μαρινάκη. Και του ζητάς να πιέσει για αλλάγή απόφασης, την ώρα που την απόφαση την έχει επιβάλει ο χάπιας. Με τον οποίον και  μιλάς. Κι αντί να πας στον συνομιλητή σου, πας στον Σπύρο; ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ.

Βέβαια υπάρχει μια κόντρα από παλιά. Τότε με εκείνη την ιστορία στην παραλιακή έπαυλη. Ήθελε να πηδήξει το παιδί, τι να κάνουμε τώρα; Εσύ είσαι πιο πολύ στο ποινικό δίκαιο, γιατί μπλέκεσαι με το οικογενειακό; Κι ειδικά αν δεν υπήρξε και βιασμός. Κι όλα γίνανε με την συναίνεση της μητρός. Ε, όταν ανοίγουνε τα τηλέφωνα κι εσύ μάλιστα πουλάς και μαγκιές, ε, να μην τις φας; Ο πατέρας το παιδί του πάντα υπερασπίζεται. Δεν είναι σαν τους εμπόρους που υπερασπίζεσαι που δεν γνωρίζουν τα βαπόρια ή τα βαποράκια τους. Γι’ αυτό σου λέω, Ιάπωνα. Που την τραβάς την ραδιενέργεια.

Οπότε μετα τις μαλακίες της επιστολής, τι να κάνει κι ο δικηγορίσκος; Ακολουθεί το κοινό νομικό μυαλό του. ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΑΚΑ, επιπέδου Βέγγου. Γενικώς και αορίστως, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΙ. Και δεν ζητάει αφού για την αναβολή, έχουν συμφωνήσει οι αρχηγοί της αστυνομίας, οι υπουργοί και οι προεδρεύοντες στις ομοσπονδίες. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΛΟΠΝΙΧΤΗΣ, πού να το βρει; Πώς να το βρει και πώς να το υπερασπισθεί; Γι’ αυτό μιλάω για ΧΑΣΟΔΙΚΗ.  Υπουργική απόφαση κι έκθεση της αστυνομίας, τον έχουν κάνει μιά χόρτα. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. Που εγώ λέω ναι, αλλά απόδειξε το μαλάκα.

Φυσικά το κείμενο, δεν είναι για τον Κούγια, αλλά για αυτά που έρχονται. Κοινός νους τώρα. Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ. ΚΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ, που επίτηδες ήθελε να ανοίξει θύρα για Αεκτζήδες ( 10 χιλιάδες είχε προαναγγείλει ), ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΜΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΒΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. Και μαζί και η κλάψα για διαφυγόντα κέρδη. Και προσοχή εδώ, αφού αναγράφεται στην επιστολή του.

Γιατί ανοίγει ο Κούγιας τόσο μεγάλη θύρα; Διότι θέλει λεφτά. ΑΠΟ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. Κίνηση πρώτη : ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΕΚΤΖΗ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Κίνηση δεύτερη : Όσοι πάνε, θα είναι κότες και δεν θα ασιθανθούν έτσι, όσο υβρεολόγιο κι αν φάνε. Κίνηση τρίτη : ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Αφείστε τον μαλάκα, να αναλάβει τις υποθέσεις του Μαρινάκη, αφού αυτό ψάχνει και ζητάει.

Αφείστε την ομάδα σε αρένα. Διότι ο Κούγιας ζει από το μπάχαλο και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα. Στ’ αρχίδια του κι αν γίνει της πουτάνας. ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΜΙΑΣ και τα παιδάκια της οργάνωσης, είναι του πεντοχίλιαρου. Είτε από εδώ είτε από εκεί. Και μιλάω για δραχμές βέβαια. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ. Διάβασα σήμερα οτι επτά( 7 ) λείπουν. ΚΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΔΟΛΙΟΦΘΡΟΡΑ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΙΣΑ.

Μην πέσετε στην παγίδα του Κούγια, που παίζει τα χαρτιά του Μαρινάκη. Παρ’ όλο που ξέρει το παιχνίδι. Είναι ο ρόλος του τέτοιος κι αυτόν θέλει. Μηνύσεις και δηλώσεις στα κανάλια, που μέχρι κι αυτά τον πήραν είδηση, κι έχει πρόβλημα πελατείας. Πράμα που το ξέρει καλά κι ο Μελισσανίδης, που τον άλλαξε και πήρε τον Δημητρακόπουλο, τότε. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΕΑ, και δεν της ρίχνει το φρόνημα μιά ήττα, στο πιο δύσκολο παιχνίδι που είναι μπροστά. ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ME σύμμαχο κάποια Πάτρα.

Υγ. Η Βοσνία έκανε πρόταση στον Μπάγιεβιτς. Άντε ρε Ντούσαν, πήγαινε να σκίσεις κι εκεί. Ο Μελισσανίδης, δεν σε έχει ανάγκη. Κάπως θα την βρει την άκρη. Ή μήπως δεν θέλεις να πας να υπερασπιστείς την πατρίδα σου, διότι εκεί δεν υπάρχει τίγρης; Έλα ρε Ντούσαν, άφησε μας μόνους. Άδειασε μας την γωνιά και την Δεκελείας, θα την κάνουμε Ντεκελείας. Τράβα αγόρι μου εκεί πάνω, να ηρεμήσει κι ο νεκρός.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to ΕΛΑ ΡΕ ΑΛΕΞΗ

  1. Ο/Η alex λέει:

    steven ο σύριζα τι ρόλο παίζει στην εξίσωση?

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    “Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ”.
    Ολα τα λεφτά αυτή η φράση.
    Ακριβώς έτσι. Σπάνια περίπτωση ανθρώπου. Ολοι φροντίζουν να αποφεύγουν τον ξυλοδαρμό,αυτόν πάλι το “ραβδί” τον τραβάει όπως η πεταλούδα απ΄την αναμένη λάμπα.
    Φυσικά μιλάμε για “τίμιο” ξύλο. Τιμιότερο από αυτό που υπάρχει στις αγίες τράπεζες.
    Αυτός,στην επόμενη ζωή του θα γεννηθεί έβενος.

    Η μήνυση-φούσκα όμως υποτίθεται ότι θα κατατεθεί γιατί ο Σιμιτζόγλου δεν κάλεσε σε απολογία τους εμπλεκομένους (Μελισσανιδη Μαρινκαη Σαρή) αλλά απλά σε συστάσεις.
    Ελα όμως που τελικά -οπως ακούγεται- ο αθλητικος δικαστής θα αναλάβει κανονικά την υπόθεση και άρα η μηνυση είναι εκ των ουκ άνευ.

    Αυτά βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο,αφού σε πρακτικό δεν μπορεί να ισχύσει κάποιος λογικός ειρμός, όταν έχεις να κάνεις με έναν φετιχιστή που αρέσκεται να κυκλοφορεί ματωμένος από γοβιές.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Aν οι συμμαχοι του Βαγγελα ειναι ο Κουγιας και αναλογης βαρυτητας υπανθρωποι τοτε δεν ειναι να απορει κανεις για το ποσο ευκολα θα αλωθει η κορυφη και ποσο ευκολα θα ‘ερθουμε’.
    Δηστυχως αυτο μας επιφυλασει το μελλον- και δεν μιλαω για την κορυφη που ΙΣΩΣ εχουμε, αλλα για το τροπο που θα την αποκτησουμε.
    Θα γινουμε δηλαδη ενας γαυρος στη θεση του γαυρου με το δικο μας θειο.
    Αυτο δεν ειναι το ονειρο μας αλλωστε?

    Θα πρωτιμουσα βεβαια (και εδω συμφωνω απολυτα στην επισημανση) παραλληλα να βλεπαμε και κανα παικτη να αλλαζει τριτη πασα χωρις να σκονταφτει πανικοβλητος, η κανα παικτη να κανει κοντρολ χωρις να φωναζουμε τα ball boys να μας βρουν τη μπαλλα που χαθηκε… Επειδη ειμαι και παραλογος θα ηθελα σε αυτον τον παραδοξο κοσμο να εχω και ενα προπονητη που μετα απο 1,5 χρονο και 3 μηνες προετοιμασια να μου δειξει κατι: ενα συστημα ας ειναι του ΚΕΦΤΕ με 10-0-0 ας ειναι του Πεπ με το τσουκου τσουκου ας ειναι του Φαν Χααλ με το 3-5-2 ας ειναι του Αλεφαντου με τους 13 παικτες. Αλλα κατι σταθερο που θα παιζει η ομαδα μονιμα με καποιες μικρες παραλλαγες φυσικα και οχι να αλλαζουμε ΑΝΑΛΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ειδικα οταν αυτος ειναι η τραχανοπλαγια.

    Ξερω ειναι δυσκολα αυτα..

    ΥΓ Σιγα μη παει στη Βοσνια. Που να παει χωρις Τιγρη και θειο? ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ πατωσε. Ενα κυπελλο με το ΜΠΑΟΚ πηρε και αυτο στον ημιτελικο επαιξε με τον Απολλωνα… ΟΛΗ η ‘πορεια’ ηταν της πλακας. Μονο στο τελικο με το Γαυρο στη ΝΦ επαιξε.
    Με ΚΛΩΤΣΙΕΣ εφυγε απο τον Ερυθρο Αστερα (εχει μια αγαπη στα ερυθρα αυτο το παιδι) με κλωτσιες απο τη Κυπρο, ΝΥΧΤΑ απο τον ατρομητο.
    ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ οτι ειναι κατι. Ο ΤΙΠΟΤΑΣ

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς alex : Καμία. Με μερικά πεντοχίλιαρα, ΄στρώνουν όλα

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Χρηστο + steven
    Μιλαμε για ανθρωπο που βγηκε στη τηλεοραση με τα ‘αιματα’ και ελεγε οτι τον εδειρε η γυναικα του!!! με το τακουνι!
    Για το τυπο που καβαλαγε τις μαντρες και του εκανε ‘ποδαρακι’ να ανεβει η γυναικα του για να κανει μπουκα τοτε στον αλλο το καμμενο στη tv και γελαγε το πανελληνιο! Πας δηλαδη να πουλησεις μαγκια και παιρνεις back up τη γυναικα σου μαζι.
    Τελος (για τους πιο παλιους): Μιλαμε για το τυπο που εσκαγε στα 80’ς σο Ελληνικον στη πλατεια Σαββατο με ενα 450SL λευκο και οταν κατεβαινε του φωναζαμε πιτσιρικαδες εμεις- Αλεξη προσεχε μη χτυπησεις απο τα ψηλα που κατεβαινεις..
    Ενα νουμερο ΟΛΚΗΣ που εφτασε να μας λεει μεχρι και οτι η Τζουλια ειχε γυρισει τη τσοντα σε ‘ιδιωτικες στιγμες’. Μαλλον εννουσε οτι ιδιωτικες ειναι μεχρι ενας. Μετα πλακωσαν οι αραπαδες και εγιναν ‘δημοσιες’.
    Μην ασχολειστε με το νουμερο

  6. Ο/Η thomas sillywizard λέει:

    το τακουνι στο κεφαλι του κοντου ηταν γεωργιανο ? μπαχαχαχαχα
    ρε τι μαθαινουμε για τον μοντελοπνιχτη….

    εγω ρε Ντιμι παντως θελω προπονητη τον Βαλβερδε…ετσι για ακομα ενα χουνερακι!!

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Thomas Sillywizard : Θωμά, το τακούνι δεν ήταν γεωργιανό. Ο οδηγός κι ένας σωματοφύλακας του Γιώργου ήντουσα. Αυτοί εξ άλλου την μετέφεραν δια τας συνουσίας κι αυτούς ειδοποίησε όταν την ξαναπήγαν πίσω. Δίπλα ήταν άλλωστε

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : Για να δείτε πόσο νούμερο είναι. ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρα ειναι ο βαλβίδας. Μονο που για να παίξει αυτο που ξερει θέλει -ετςι οπως ειναι η ομάδα σημερα- 7/8 παικτες. Οι ομάδες του τρέχουν πιέζουν ψηλά και κυκλοφορούν μπαλλα.
    Επεισης θέλει οποιοσδήποτε κ να έρθει να μην εχει το γαυροσερβο στο κεφάλι του. Προπονητής κανονικός νε αυτο το νούμερο δεβ έρχεται. Μονο μαριονέτες

  10. Ο/Η thomas Sillywizard λέει:

    ναι αυτο εννοουσα Στηβεν..απλα ξεχασα να βαλω ” ” στο τακουνι..

    μια ερωτηση Στηβεν.
    αν η ΑΕΚ με γνωστοποιηση στην αστυνομια δηλωσει οτι δεν παιρνει εισιτηρια για την πατρα και παρολα αυτα βρεθουν 520 μαλακισμενα με φανελες της ΑΕΚ και τα κανουνε μπουρδελο , η ΑΕΚ αντιμετωπιζει τον κινδυνο της υποτροπης ?

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Της πλάκας είναι κι αυτός. Τον βλ΄σπω στην Μπιλμπάο, που είναι ομάδα μου. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΠΑΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Thomas silliwizard : Φυσικότατα κι είναι τα πάντα έτοιμα από την μεριά του Κούγια. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΤΡΙΝΟΙ, ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ, ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΣΚΩΛ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
    Πώς γλυτώνεις; Μόνο με ανακοίνωση απαγόρευσης αγοράς εισιτηρίου. Αλλά στον ρόλο αυτόν είναι η ΒΒ. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.

  13. Ο/Η alex λέει:

    δηλαδή οι μαγκιές στο υποτιθέμενο γήπεδο,δεν έχουν σχέση με τον χοντρό?

    και κάτι άλλο..κάτι κούγιες,κάτι πουστόβλαχοι πρόεδροι με τις ενώσεις του,δεν θα έπρεπε να τους είχε στο χέρι ο δικός μας λόγω οπαπ??
    ή τελικά ο τίγρης ήταν μπροστινός,ώστε να γίνει η δουλειά??

    γιατί μου φαίνεται περίεργο έως απίθανο να έχεις “δικό σου” τον οπαπ,
    που συντηρεί ότι αθλητικό(και όχι μόνο) υπάρχει,
    και να σε πηγαίνουν κόντρα κάτι υπάνθρωποι σαν τον σαρρη..

    εδώ ο κοκκαλης είχε απλά τον εξοπλισμό του,και έκανε ότι έκανε..
    πως γίνεται να μην το έχει λήξει ακόμα το ματσάκι ο τίγρης…???

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς alex : Καλά στον οπαπ είναι σίγουρα μπροστινός, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Η μπουγάδα δεν καθαρίζεται αμέσως. Ο κατάσκοπος τέσσερα χρόνια ήταν στην φάπα.

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Θα καθαρίσει ο Βαρδής

  16. Ο/Η Γιάννης Περισσός λέει:

    Στήβεν θα τραβήξει πολύ όλη αυτή ιστορία ε ??

  17. Ο/Η conpater λέει:

    Τι να τραβηξει ρε φιλε….. Τελειωμο δεν εχει ! Χθες ο ” παππους” , σημερα ο χοντρος, αυριο ο δικος μας, ,μεθαυριο καποιος αλλος και παει λεγοντας. Εδω ειναι πρωτη μουρη ο Βοχα ι της,που κανει μεταγραφες σαν προεδρος οσο κανουν και οι γυρολογοι της Γ Εθνικης.Αμα δεν φυγει απο την μεση η ΜΙΑ και ΜΟΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,για να υπαρχει μια καποια ισορροπια σε πολλα θεματα,κοινωνικα,πολιτικα,αθλητικα,μην περιμενεις σωσμο.Απλα,ολα αυτα ειναι να χαμε να λεγαμε……