Θωμα εισαι σπιτι?

365 dourou

Παμε σε ειδησιογραφικο κειμενο. Ποσο Βδελλα και μπλοκακια να αντεξει ενας ανθρωπος? Ποσο Κλανιερι και Σαρρη. By the way καποιος να πει στον Βαγγελα για το Timing. Είναι κριμα τετοιος αγωνας κατά της διαφθορας στο ποδοσφαιρο να πηγαινει χαμενος από τα νησια Φεροε.

Τελικα το επαγγελμα με μελλον στην Ελλαδα είναι εισαγγελέας Εφετών και ανακριτής Διαφθοράς για τα ποινικα σκέλη (διακίνηση μαύρου χρήματος). Με τοση μιζα και ρεμουλα που εχει διακινησει η ‘γενια του Πολυτεχνειου’ με τους αριστερους που δεν κυβερνησαν ποτε (1981-1989/ 1993/2004) και τους δεξιους που κυβερνησαν τα υπολοιπα χρονια να εχουν τοσο διαφορα μεταξυ τους οσο η Intracom με τον ΟΤΕ τις χρυσες εποχες… εχεις εξασφαλισμενη δουλεια τουλαχιστον για τρεις γενιες.

Σε κλοιό βρίσκεται ο μεγαλοεπιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, ο οποίος κατηγορείται για μια σειρά από εξοπλιστικά προγράμματα. Ο Λιακουνάκος, μέσω της μητρικής εταιρείας του Axon, υπήρξε ο άνθρωπος που επωφελήθηκε όσο κανείς από τα εξοπλιστικά προγράμματα της περιόδου 1996-2008, λαμβάνοντας συμβόλαια αξίας περί τα 3 δισ. ευρώ… Την Πέμπτη εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς συνοδευόμενοι από άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας έκαναν έφοδο στην κατοικία και το συγκρότημα γραφείων του Λιακουνάκου αναζητώντας ντοκουμέντα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την έρευνα για τα εξοπλιστικά. Οι εισαγγελικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα κατ’ οίκον ερεύνης για ανεύρεση αποδεικτικών στοιχείων για τα εγκλήματα της ενεργητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Εν τω μεταξυ το βλακομετρο προεδρος Αλεξης μετα την 2,5ωρη συναντηση με την εκπροσωπο της βιοπαλης κυρια-Γιαννα που εξεφρασε προφανως τις ταξικες ανησυχίες του μπουλη της από τα καταγώγια του Harvard, γινεται νεα στροφη 180 μετατρεπωντας πλεον τον προεδρο αλεξη στον πολιτικο που ξεπερασε τον ανεμομυλο και αλλαζει θεσεις σε ρυθμους σβουρας.

Ξεχασαμε φυσικα τη σημαια μας ότι δηλαδη οι Ολυμπιακοί Αγώνες της μανταμ με τις αναθεσεις σχεδον ΟΛΩΝ των μεγαλων εργων στα σιδερα της Χαλυβουργικης θεωρούνται ότι είναι η απαρχή της οικονομικής καταστροφής που ζούμε τώρα:

Νέα πηγή εσωκομματικών τριβών προέκυψε στον ΣΥΡΙΖΑ: Η επιμονή της ηγεσίας του κόμματος να πυκνώσει τις επαφές της με εκπροσώπους των αγορών, με επενδυτικών κεφαλαίων, που εν πολλοίς αποτελούν τις λεγόμενες «αγορές», προκαλεί ερωτηματικά στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου ενσκήπτει κύμα δυσφορίας και διατυπώνονται ανοιχτά σοβαρές επιφυλάξεις, από την αριστερή πτέρυγα.

Οι νέες αναταράξεις προέκυψαν από την απόφαση του κόμματος να στείλει τους οικονομολόγους και βασικά του στελέχη Γιώργο Σταθάκη και Γιάννη Μηλιό για επαφές στις 24 και 25 Νοεμβρίου με τουλάχιστον 20 fund managers και διεθνείς τραπεζίτες στο Λονδίνο. Αλλά και ο Γιάννης Δραγασάκης θα συμμετάσχει στις 22 και 23 Νοεμβρίου στο διήμερο Συνέδριο του γνωστού Ινστιτούτου Levy, όπου μετέχουν κυρίως αμερικανοί οικονομικοί παράγοντες .

Όπως δήλωσε ο κ. Δραγασάκης «επιδιώκουμε να έχουμε αδιαμεσολάβητες και όσο γίνεται αξιόπιστες σχέσεις με τους φορείς της παγκόσμιας οικονομίας και να ξέρουμε με ποιους διαφωνούμε και με ποιους μπορούμε να συμφωνήσουμε, υπό κάποιες προϋποθέσεις»

Ο Δραγασακης λοιπον και ο προεδρος Αλεξης μετα τα λεφτοδεντρα που βγαζουν 3 σοδειες λεφτα το μηνα να μοιρασει, ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ!! Ναι οντως για ΤΟΣΟ ΧΑΜΕΝΑ μιλαμε. Παει δηλαδη σε 20 Funds που διακινουν δεκαδες ΔΙΣ ευρω και τους λεει: Πειτε μας τι νομιζετε να σας πουμε ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ για το πώς θα διαχειρηστητε ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΤΕ!

Τεραστια μυαλα με απιθανη στρατηγικη! Ρε παιδια εχουμε και εδω στη κιρτινη οικογενεια τετοιους. Παρτε το Ροκκα οικονομικο, το Σταυρο για να τελειωσει τα ‘παρτυ’ και μη ξεχασετε και το Δημητρελο να σας βγαζει φορολογικες ενημερωτητες διαρκειας μιας ημερας στις δυο παρα πεντε κάθε δευτερη Παρασκευη! Όταν δεν εχει τους ερωτες με τη ΒΒ.

ΥΓ Γιώργος Καρατζαφέρης: Πωλητής σανού, γαλακτοπώλης, ραδιοφωνικός παραγωγός, αυτοσχέδιος μουσικοσυνθέτης, κομφερανσιέ, διαφημιστής, δημοσιογράφος, τηλεπαρουσιαστής. Αλλά και επιχειρηματίας, συνιδιοκτήτης σχολής μανεκέν, εκδότης, καναλάρχης και μπόντι μπίλντερ. Πολιτικός, βουλευτής, ιδρυτής και αρχηγός κόμματος, ευρωβουλευτής, κυβερνητικός εταίρος. Και τώρα στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης γιατί, όπως φαίνεται, δεν δίστασε να βάλει κι αυτός το δάχτυλο στο μέλι με τις μίζες των εξοπλιστικών

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Θωμα εισαι σπιτι?

  1. Ο/Η Νίκος λέει:

    Όταν είσαι στο κατώφλι του μεγάρου μαξίμου πρέπει απλά να απλώσεις το χεράκι σου να ανοίξεις την πόρτα και απλά να μπείς, οτιδήποτε άλλο συνιστά μέγιστη αποτυχία. Ο πρώην πρόεδρος του δεκαπενταμελούς δεν κάνει τίποτα άλλο απο το να αρπάξει μια ιστορική ευκαιρία γι αυτόν. Το πως είναι μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.
    Μέρα πολυτεχνίου είναι σήμερα αξίζει πιστεύω ένα καλό άρθρο για τα πραγματικά γεγονότα και την καπιλεία τους…