Μας πηρανε χαμπαρι ….

bush_and_clippy

Χτες επεσε το απολυτο ξεβρακωμα: ΚΑΤΑΦΕΡΕ (γιατι για κατορθωμα προκειται) ο προπονηταρας να χασει από το ΜΠΑΟΚ του γραφικου με τη Παναγια, του Τζιολη και του Σκονδρα και του …. Ποζατζίδη μεσα στο ταψι!!

Μια χαρα ΕΒΟΣΚΕ στο δευτερο γκολ ο τερματοφυλακαρας που το εφαγε ΕΞΩ από τη περιοχη, μια χαρα ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ τη παικτουρα των 15εκκ όταν εγινε αλλαγη.. και μια χαρα ο μορφονιος-σολαριουμ-χαμογελο colgate ρουφηξε άλλη μια ηττα από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ δεν εχει ‘δανεικους’ και δεν είναι παραρτηματακι τυπου Εργοθρυνου και Κερκυρας. Οπου παει το τσιρκο του προπονηταρα με αντιπαλο που κανει τα στοιχειωση τρωει φαπα που πεφτει συννεφο.

Τι εικόνα έχετε σχηματίσει για το γκολ του ΠΑΟΚ που δεν μέτρησε στο φινάλε του αγώνα;

Η πρόθεση της ερώτησης ποια είναι;

Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου οφείλει να έχει και μία λογική εξήγηση για μία φάση που ήταν πεντακάθαρη.

Υπάρχουν πολλές φάσεις που μέσα στο ματς δεν μπορώ να εκτιμήσω σωστά. Όμως, αν θέλετε να πείτε με αυτό ότι ο διαιτητής μας βοήθησε σήμερα, είναι η γνώμη σας.

Δεν είπα κάτι τέτοιο. Απλώς την άποψή σας ζήτησα.

Είστε από Θεσσαλονίκη ή από εδώ;

Είμαι δημοσιογράφος κύριε Μίτσελ. Δεν είμαι από άλλη πατρίδα.

Δεν το είδα. Δεν έχει σημασία. Αν παρακολουθείτε τις δηλώσεις μου ποτέ δεν σχολιάζω τη διαιτησία. Να μου αφήσετε το τηλέφωνο για να σας πω τη γνώμη μου.

Σιγα μη σε καλεσουμε και για κανα τσαι στο σπιτι μας ρε μεγαλε μπας και απαντησεις σε ότι σε βολευει.. Στη Ρεαλ (ετσι δε μας λεει ο παπαρας 2 χρονια τωρα?) απανταμε μονο σε ερωτησεις που κανουν δημοσιογραφοι από τη Μαδριτη και όχι φυσικα αν είναι της Αθλετικο. Αναλογα πριν απαντησουμε σε ερωτηση στην Ελλαδα ρωταμε πρωτα από πού είναι αυτος που τη κανει. Αμα δεν εισαι από το Γαυρο, το Πρωταθλητη αντε και το Φως δεν απανταμε. Επισης δεν απανταμε αμα δεν εισαι κανας γραφικος τυπου Καισαρη που ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ εχουμε αναφορα στο γηπεδο της ΑΕΚ που δε θα γινει. Μια βεβαιοτητα που εχει ο καραγκιοζης ρε παιδια! Ουτε ο Βαγγελας τετοια καψουρα..Ρε ΜΠΑΡΜΠΑ το εχουμε ξαναπει: εχει μια κενη θεση ο δημοτικος συμβουλος στο Γαυρο, δε πας να βγαζεις το μεροκαματο ‘αντικειμενικα’? Κριμα ΤΟΣΟ ΣΑΛΙΟ να πηγαινει χαμενο.

Στο πρωτο γκολ η μπαλλα περναει από ΠΕΝΤΕ (5) αμυντικους μπροστα πριν παει στο Κλαους που απλα τη εσπρωξε στα διχτυα. Για να μη πουμε για το τυπο που θελει εθνικη Ισπανιας αλλα δεν εκοψε μια παραλληλη μπαλια ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ! Μπρρρρρ ρε ΓΙΔΙ που θες και εθνικη..

4-22 τα φαουλ χτες: αγιοι ανθρωποι οι gay δε κανουν φαουλ με τιποτα. Γι αυτό εμαθε ετσι και η τεραστια αμυντικουρα ο Κωστακης και οι λοιποι , και πλεον δε περναει ματς στη Ρομα που να μη φαει 2 minimum η ομαδα..

Φυσικα μαθαμε και από τον Σπαθα και ότι κοντρα πηγαινε να βγαλει ο Παναγιτσας χτες φφφρρρρρ το φαουλ. Μια που μας ξεφυγε το βγαλαμε offside μη φαμε και τριτο και γινουμε ρομπα. Οσο ηταν 1-2 μπορει και να περναμε το χηναρι…

Εχουμε πολύ πλακα οι γαυροι με τον επενδυτη. ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕ 2 καραβια λεφτα (το τριτο από τη Περσια μας το πιασανε και αντε να ξεμπλεξουμε..) τους γεμισε παλταδουρες και ετοιμαζεται για το ale χωρις retour.

THE HIGHER YOU ARE THE HARDER THE FALL λενε εδώ.

Φαπες από παντου (η βροχα πεφτει straight through που ελεγε και ο Ζαμπετας) και ακομη ειμαστε στην αρχη. Επονται πορισματα, δικαστηρια, ΙΣΩΣ και να μεινουμε εκτος απ’ ευθειας CH.L- μια φορα παιξαμε προκριματικο και εκτος ότι χασαμε και τα σωβρακα ακομη μας ψαχνουν για κατι Ιταλους διαιτητες στην Κυπρο. Εκει να δεις ο καβουρας ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ 20εκκ πως θα επενδυσει.. Το 2019 (δεν είναι μακρια οσο φαινεται) ξεκιναει και η πληρωμη του γηπεδου στο δημοσιο. Βαλτε και τα 3 χρονια απληρωτο το δανειο στη τραπεζα ΣΗΜΕΡΑ, βαλτε ότι ο νιαου εκοψε και τη χορηγια να δειτε πως μαζευωνται τα εξοδα και πως μικραινουν τα εσοδα..

Αρκετά και χθες τα άδεια καθίσματα σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να είναι sold out εδώ και μέρες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Για τους ερχμα-ΣτΕ εχει πολύ πλακα το σκηνικο. Αμα αρχισουμε και γραφουμε τι παιζει θα γελανε και τα ραδικια των ιερων χωματων. Προς το παρον το γελιο το ριχνουν με τη ΒΒ και την Αγγελικουλα που περαν του ξανθου Νο56 στο μαλλι δεν εχουν καταφερει ακομη να μετρησουν τα διαρκειας που είναι Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ακομη και από του Σταυρακα και του Δημητρεχα. Ουτε φυσικα εχουν καταφερει να διαβασουν το νουμερο που γραφει ο λογαριασμος της ΑΜΚ. Ξερετε τι δυσκολο πραγμα είναι η αναγνωση και η αριθμητικη? Ειδικα αμα πεφτει το οξυζενε στο ματι?

 

 

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Μας πηρανε χαμπαρι ….

  1. Ο/Η Νίκος λέει:

    Snitch για αναλυσέ το λίγο περισσότερο αυτό με το γήπεδο του Ολυμπιακού γιατί έχει ενδιαφέρον…όσο για τα δικά μας να τα γράφετε ΟΛΑ..

    Την καλησπέρα μου

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Well Νick you asked for it:
    Λιγο μεγαλο αλλα νομιζω καλυπτει αρκετα σημεια. Σημειωση: Οτι περιγραφεται ειναι νομος του κρατους..

    Ως γνωστον το γηπεδο του Gay το εχει χαρισει ο Μπενι στο θειο με τροπολογια ως …υπουργος πολιτισμου. Τωρα τι δουλεια εχει ο πολιτισμος με το γηπεδο ειναι αλλη ιστορια. Οση δουλεια ειχε και οταν αγοραζε απο τον Μπατμαν το Ακροπολ στην εικοσαπλασια τιμη απο την αξια του για να πουλαει ΜΠΑΟΚ-φροσυνη.. Ξερεις βεβαια σε τι κατασταση ειναι το Ακροπολ ετσι?

    <<Από την τροπολογία που έχει ετοιμάσει το υπουργείο Πολιτισμού προκύπτει ότι η Βουλή καλείται να εγκρίνει την παραχώρηση του σταδίου χωρίς να γνωρίζει τη σύμβαση Γ.Γ.Α.-Ολυμπιακού, η οποία θα καταρτιστεί στο μέλλον. Από την άποψη αυτή πολύ σημαντικές λεπτομέρειες, όπως το ύψος της δαπάνης, η ποιότητα του έργου και οι παρεχόμενες ασφάλειες, εγγυήσεις και ρήτρες, βρίσκονται στον αέρα.

    Το σημαντικότερο όμως είναι ότι το στάδιο παραχωρείται κατ' επίφαση στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος δεν διαθέτει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για την ανακατασκευή του. Γι' αυτό και του παρέχεται η δυνατότητα να εκχωρεί σε τρίτους δικαιώματα και υποχρεώσεις του, που έχουν να κάνουν με την ανέγερση, συντήρηση και εκμετάλλευση του σταδίου.

    Το «Καραϊσκάκη», λοιπόν, επί της ουσίας εκχωρείται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ή σε κάποια άλλη εταιρεία του Σ. Κόκκαλη και μάλιστα χωρίς ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός να δικαιούται τα προβλεπόμενα από τον νόμο έσοδα (διαφημιστικές πινακίδες κ.λπ.), καθώς στην τροπολογία υπάρχει ρητή σχετική πρόβλεψη (δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις των παραγράφων 2, 3 και 4 του άρθρου 56 του νόμου 2725/99).

    Οσον αφορά τον διακοσμητικό ρόλο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην όλη παραχώρηση, προκύπτει από την, διά της τροπολογίας, μη εφαρμογή των διατάξεων του δεύτερου και τρίτου εδαφίου της παραγράφου 1 του άρθρου 67 του παραπάνω νόμου, που προβλέπουν ανταλλάγματα για τη χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων αθλητικού συλλόγου από την οικεία ΠΑΕ και κατοχυρώνουν τη χρήση και εκμετάλλευσή τους από το ιδρυτικό αθλητικό σωματείο. Πέραν αυτών: διά της τροπολογίας ο Σ. Κόκκαλης απαλλάσσεται από την υποχρέωση να φτιάξει αίθουσες εξυπηρέτησης Τύπου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, ίσως επειδή έχει συμφωνηθεί ότι τη σχετική δαπάνη θα αναλάβει ο «Αθήνα 2004», υπό το πρόσχημα των ολυμπιακών προσαρμογών.

    Αλλα εξωφρενικά: ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να πληρώνει στη Γ.Γ.Α. το 15% επί των εισιτηρίων και την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων, 15 χρόνια μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, δηλαδή το 2019! Και επίσης, μετά τη λήξη της 49ετούς παραχώρησης, ο Ολυμπιακός επιστρέφει το στάδιο σε όποια κατάσταση βρίσκεται τον χρόνο εκείνο! Πιθανότατα δηλαδή ερείπιο."

    "Η παραχώρηση του σταδίου Καραϊσκάκη, για 49 ολόκληρα χρόνια, στον Ολυμπιακό, κρίθηκε ότι από μόνη της δεν ήταν ικανοποιητική για το σύλλογο, τους οπαδούς και κυρίως τον πρόεδρο, Σωκράτη Κόκκαλη!

    Γι' αυτό, όπως προκύπτει από τη σκανδαλώδη σύμβαση παραχώρησης του σταδίου, την οποία οι αρμόδιοι κρατούσαν μέχρι τώρα μυστική, η ΓΓΑ θα χορηγήσει στον Ολυμπιακό και οποιαδήποτε πλεονεκτήματα, προνόμια, επιχορηγήσεις, ευεργετήματα, ανταλλάγματα και διευκολύνσεις, «τις οποίες ήθελε παραχωρήσει για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων, σε οποιοδήποτε σωματείο το οποίο συμμετέχει σε ΑΑΕ που αγωνίζεται στην Α' εθνική κατηγορία».

    Αμέσως αμέσως, δηλαδή, συνάγεται ότι από τη στιγμή που η ΓΓΑ ανέλαβε το κόστος κατεδάφισης του γηπέδου της ΑΕΚ, θα πρέπει να ανέλαβε και το κόστος κατεδάφισης του σταδίου Καραϊσκάκη, έτσι ώστε ο Σ. Κόκκαλης, στον οποίο ουσιαστικά παραχωρήθηκε το στάδιο, να μη θεωρήσει εαυτόν αδικημένο!

    Οσο για τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα, προνόμια, επιχορηγήσεις, ευεργετήματα, ανταλλάγματα και διευκολύνσεις, ο θεός και η ψυχή αυτών που τα εκχώρησαν και εκείνων που έχουν λαμβάνειν…

    Αλλωστε, όπως λέει η σύμβαση, ολ' αυτά συμφωνήθηκαν επειδή «το σωματείο θα αναλάβει χωρίς επιβάρυνση της ΓΓΑ την ολοκλήρωση του παρόντος έργου»!

    Η «Αθήνα 2004»
    Ομως, προφανώς, επειδή η όποια συνεισφορά της ΓΓΑ στην ανέγερση του Καραϊσκάκη δεν κρίθηκε, ούτε αυτή, ικανοποιητική, την προσπάθεια του Σ. Κόκκαλη θα συνδράμει και η «Αθήνα 2004» με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, την κατασκευή του πάρκινγκ (περίπου 1.130 θέσεων) και ό,τι άλλο απαιτηθεί στο πλαίσιο των «ολυμπιακών προσαρμογών» του…

    Χαρακτηριστικά στη σύμβαση αναφέρεται ότι «όλοι οι προβλεπόμενοι χώροι υποστήριξης του γηπέδου, όπως καταστήματα αθλητικών ειδών, εντευκτήρια, εστιατόρια, αίθουσες πολλαπλών αθλητικών χρήσεων, μουσείο, megastore, γυμναστήριο, καταστήματα cafe, θα παραδοθούν με όλη την υποδομή των δικτύων εγκαταστάσεων αποχέτευσης, ύδρευσης, ηλεκτροδότησης, αλλά ανοιχτοί και αδιαμόρφωτοι»!

    Που σημαίνει ότι οτιδήποτε απ' όλ' αυτά θεωρηθεί απαραίτητο για το 2004, πρέπει να το αποπερατώσει με δικές της δαπάνες, προς όφελος του Σ. Κόκκαλη, η Οργανωτική Επιτροπή του 2004…

    Επιπλέον, στην ίδια κατηγορία εντάσσεται και «ο πολυώροφος κτιριακός όγκος που αναπτύσσεται άνωθεν της βασικής στάθμης εισόδου στο γήπεδο, ο οποίος θα παραδοθεί με όλη την υποδομή δικτύων -ως προς τους χώρους εστιατορίων, champions club και σουίτες επισήμων, αλλά χωρίς βασικές διαμορφώσεις»!

    Οσο για τους χώρους διοίκησης του σταδίου, θα παραδοθούν διαμορφωμένοι μόνο όσον αφορά… τα εξωτερικά τους τοιχώματα.

    Η παράδοση του σταδίου στην «Αθήνα 2004» θα γίνει στις 30.6.2004, δηλαδή περίπου 40 ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Μπορεί, όμως, για κάποιες εργολαβίες, η παράδοση αυτή να παραταθεί μέχρι τις 31.7.2004, δηλαδή μόλις λίγες ημέρες πριν από τους Αγώνες.

    Ο Ολυμπιακός, πάντως, υποχρεούται από τις 31.5.2004 (περίοδος συνύπαρξης) να διαθέσει το στάδιο στην ΟΕΟΑ, «προκειμένου η τελευταία να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες εργασίες και επεμβάσεις προσαρμογής του σταδίου, του περιβάλλοντος χώρου και των χώρων στάθμευσης…».

    Και για να μην υπάρχουν επικίνδυνες παρεξηγήσεις, ρητά συμφωνείται ότι «οποιοδήποτε κόστος συνδέεται με τη λειτουργία και τη χρήση του σταδίου κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως και κάθε δαπάνη για την προσαρμογή του σταδίου σε απαιτήσεις της ΟΕΟΑ, βαρύνουν αποκλειστικά την ΟΕΟΑ και όχι το σωματείο».
    Η «Αθήνα 2004»
    Ομως, προφανώς, επειδή η όποια συνεισφορά της ΓΓΑ στην ανέγερση του Καραϊσκάκη δεν κρίθηκε, ούτε αυτή, ικανοποιητική, την προσπάθεια του Σ. Κόκκαλη θα συνδράμει και η «Αθήνα 2004» με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, την κατασκευή του πάρκινγκ (περίπου 1.130 θέσεων) και ό,τι άλλο απαιτηθεί στο πλαίσιο των «ολυμπιακών προσαρμογών» του…

    Χαρακτηριστικά στη σύμβαση αναφέρεται ότι «όλοι οι προβλεπόμενοι χώροι υποστήριξης του γηπέδου, όπως καταστήματα αθλητικών ειδών, εντευκτήρια, εστιατόρια, αίθουσες πολλαπλών αθλητικών χρήσεων, μουσείο, megastore, γυμναστήριο, καταστήματα cafe, θα παραδοθούν με όλη την υποδομή των δικτύων εγκαταστάσεων αποχέτευσης, ύδρευσης, ηλεκτροδότησης, αλλά ανοιχτοί και αδιαμόρφωτοι»!

    Που σημαίνει ότι οτιδήποτε απ' όλ' αυτά θεωρηθεί απαραίτητο για το 2004, πρέπει να το αποπερατώσει με δικές της δαπάνες, προς όφελος του Σ. Κόκκαλη, η Οργανωτική Επιτροπή του 2004…

    Επιπλέον, στην ίδια κατηγορία εντάσσεται και «ο πολυώροφος κτιριακός όγκος που αναπτύσσεται άνωθεν της βασικής στάθμης εισόδου στο γήπεδο, ο οποίος θα παραδοθεί με όλη την υποδομή δικτύων -ως προς τους χώρους εστιατορίων, champions club και σουίτες επισήμων, αλλά χωρίς βασικές διαμορφώσεις»!

    Οσο για τους χώρους διοίκησης του σταδίου, θα παραδοθούν διαμορφωμένοι μόνο όσον αφορά… τα εξωτερικά τους τοιχώματα.

    Η παράδοση του σταδίου στην «Αθήνα 2004» θα γίνει στις 30.6.2004, δηλαδή περίπου 40 ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Μπορεί, όμως, για κάποιες εργολαβίες, η παράδοση αυτή να παραταθεί μέχρι τις 31.7.2004, δηλαδή μόλις λίγες ημέρες πριν από τους Αγώνες.

    Ο Ολυμπιακός, πάντως, υποχρεούται από τις 31.5.2004 (περίοδος συνύπαρξης) να διαθέσει το στάδιο στην ΟΕΟΑ, «προκειμένου η τελευταία να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες εργασίες και επεμβάσεις προσαρμογής του σταδίου, του περιβάλλοντος χώρου και των χώρων στάθμευσης…».

    Και για να μην υπάρχουν επικίνδυνες παρεξηγήσεις, ρητά συμφωνείται ότι «οποιοδήποτε κόστος συνδέεται με τη λειτουργία και τη χρήση του σταδίου κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως και κάθε δαπάνη για την προσαρμογή του σταδίου σε απαιτήσεις της ΟΕΟΑ, βαρύνουν αποκλειστικά την ΟΕΟΑ και όχι το σωματείο».

    Πηγη : ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ – 12/10/2003
    Του ΦΙΛ. ΣΥΡΙΓΟΥ"

    YΓ Κατ εμε ΕΜΕΤΙΚΟΣ ο Συριγος αλλα οταν εκανε ερευνα ηταν δυνατος. Πως λεμε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ-ΚΑΙΣΑΡΗΣ? Το ακριβως αντιθετο..