ΔΑΚΡΥΑ

Σε έχει πει κοκαϊνομανή, σε έχει πει οτι φοράς φουρό, σου έχει πει οτι πίσω από το παπόρι είσαι εσύ. Δεν κάνεις μιά μήνυση;
Όσο κι αν ο αντίπαλος έχει τανκς κι εσύ απλους Έλληνες μπράβους. Ακόμα κι εδώ είσαι για χαρτοπετσέτες. Διότι γελάνε οι Γεωργιανοί με τα ελληνάκια από τα σπορ της πυγμαχίας.
Κάτι κάνεις ρε παιδί μου. Εκτός από συγχαρητήρια στον Άγγελο. Άντε και με τα σημερινά που θα έδινες, αν ήσουν παρών. Τόση φούσκα ήσουν;
Εμείς στην ΑΕΚ ήμασταν έτοιμοι γιά πόλεμο. Πρακτικά ανακαλύπτουμε οτι δεν υπάρχει αντίπαλος. Μέχρι και τα Παραπολιτικά σταμάτησαν την διαφήμιση. Τόση υποχώρηση και αίτημα για έλεος;
Τόσο δυνατός ήσουν; Σαν την Ελλάδα με την αντίσταση στα μνημόνια; Μου φεύγουν δάκρυα, σαν αυτά που φύγανε από τα μάτια του Αβραμίδη, όταν γέλαγε για τις παγίδες που έστηνε.
Κι ειδικά αυτό που έγινε σήμερα στο πολιτιστικό του Ψυχικού. Γιατί αφήνεις τον μπράβο πλέον δίπλα στην κόρη σου; Την έφερνε κι ερχόταν και την έπαιρνε. Σήμερα, γιατί έμεινε; Τόσο πολύ χεσμένος είσαι; Σε διαβεβαιώ, οτι δεν υπάρχει τέτοιος κώδικας. Τα παιδιά οφείλουν να ζήσουν για να απολαύσουν την περιπέτεια σου. Εκτός αν αλλάξουν επίθετο στο αυριανό δημόσιο.
Και σκέψου ποιός θα σε υπερασπιστεί αύριο. Λες οι αχυράνθρωποι, να μην ξέρουν οτι είσαι κι εσύ αχυράνθρωπος; Λες να πέσουν στον βωμό σου; Μέχρι κι ο Χριστοβασίλης σε δουλεύει. Θα δώσεις πολλά συγχαρητήρια ακόμα, χώρια που θα δώσεις και τους managers. Πηγαία. Θα τα πεις όλα νούμερο. Κι υπάρχει πολύ αρνητική ενέργεια μαζεμένη. Όση είχε κι ο εισαγγελέας, που σιγά να μην καλούσε τον Μελισσανίδη. Δεν κατάλαβες πού έμπλεξες.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

11 Responses to ΔΑΚΡΥΑ

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Καλώς τον

  2. Ο/Η Gio_phil λέει:

    Ρε παιδια σας διαβαζω τοσο καιρο… Απο που προκυπτει αυτη η σιγουρια σας οτι ο Μελις εχει δυναμη και τρωει τον μαρινακη δεν εχω καταλαβει.
    Αν ειχε οντως τανκς οπως λες δεν θα επευτε η ομαδα 3η εθνικη , δεν θα κολαγε το γηπεδο εξαιτιας ενος μαλακα και μιας βλαμμενης. Ο Μελισαννιδησμας δουλευει ολους ψιλο γαζι. Και υπαρχουν καπιοι αστειοι τυποι σαν εσας που βλεπουν πολεμους τερατα , νικη στο παρασκηνιο, καλυτερους μπραβους. Που τα εχετε δει αυτα ρε παιδια;

    Πραγματικα νομιζετε οτι αν ο Μαρινακης ηθελε να μεινει στα πραγματα δεν θα μπορουσε; Μιλατε για παρασκηνιο αλλα κοιτατε μονο το παρασκηνιο που φαινεται δεν πατε ενα βημα πιο περα. Ειδατε πολεμο!!! Ποιον πολεμο μωρε νομιζετε πραγματικα οτι νοιαζει τον χοντρο να μπει σε πολεμο; Αυτα ειναι κανονισμενα.

    Ηταν η ωρα να παραδοσει ο μαρινακης την πιτα σε καποιον αλλο. Παντα ετσι θα γινεται ! Απλα ο κακαλης τα γραψε ολα στα αρχιδια του. Ε και ειπαν αφησουν τον παναθηναικο απ εξω! Εχει αλλα συμφεροντα ο καραφλας… Μπορει του χρονου να ναι η Αεκ. ΑΛΛΑ μην χαιρομαστε μια ζωη ξεγραμμενους μας εχουν ! Και να παρουμε κατι του χρονου σε δυο χρονια παλι τριτους θα μας καταντησουν.

    Στα μεγαλα τζακια κανουν πλακα στο ονομα Μελισσανιδης. Για καπιο λογο τον αβανταρουν τωρα… του χρονου ουτε και θα τον υπολογιζουν. Γι αυτο σας παρακαλω μην μιλατε για κοντρες και μαχες και μην χαιρεστε οτι εμεις ειμαστε οι δυνατοι. Γιατι πολυ απλα δεν εχει δυναμη ο Μελις … Πιονι ειναι … Δεν κερδιζει κατι απλα περνει οτι του δινουν. Και πιστεψτε με αν ο κοκκαλης ο μαρινακης και ο βαρδινογιαννης θελανε να το στειλουν πισω στους σταθμους του στο μεξικο, δεν θα χε πατησει καν ελλαδα. Καθηστε τωρα εσεις να νομιζετε οτι ριχνουμε το καστρο του γαυρου….

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Gio_phil : Δεν ξέρω ποιός είναι αστείος τελικά. Αυτός που γράφει ή αυτός που διαβάζει καιρό. Τέλος πάντων, λίγη υπομονή και ξανατοποθετείσαι. Είναι θέμα συνδυασμού πληροφοριών – που τις έχεις – το πώς προκύπτουν αυτά που γράφονται εδώ. Αμερική, Σύριζα, Μελισανίδης, προχείρως λέω. Από εκεί και πέρα, άλλο παραδίδω, κι άλλο με χώνουν μέσα.

  4. Ο/Η akis λέει:

    Gio_phil , ο Μαρινάκης δεν είναι ουτε μία τρίχα από τα @@ του Μελισσανίδη…
    Τώρα αν θεωρείς πως ο Βανζέλ προέρχεται από μεγάλο τζάκι ,καλά κρασιά…
    Μην χάνεσαι πάντως, τώρα που αρχισε το παιχνίδι!!
    Ο Στήβεν σου ανέφερε κάτι στοιχεία θεωρώ με πολύ νόημα,προβληματίσου λίγο φίλε μου…ΑΕΚτσή!

  5. Ο/Η T.A λέει:

    Προς …Το φως του φεγγαριού…: Καλα ενταξει εσεις παιζεται με την ψυχη μας… Τοσο δυσκολο ειναι ρε γαμωτο να καταλαβετε τι γινεται.. Δεν βλεπε τι κανει ο χοντρος ? Απλα μας κοροιδευει ολους. Μας δινει τυρακι για να νομιζουμε οτι κατι παει να αλλαξει και ξαφνικα στους -4 παλι.. Σε τρεις αγωνιστικες ο Παοκ θα ναι πισω απο τον γαυρο θα το δειτε.

    Δεν μπορει να πεσει ο μαρινακης ειδικα απο αυτον τον μα…. που εχουμε εμεις για προεδρο… Τι λετε για δυναμη μωρε ? πως νομιζετε οτι εκανε λεφτα ο βαγγος ? απο τα καραβια? Την εχει γενησει την παρανομια…και δεν λεω καποτε ο μελισσανιδης ηταν στα πραγματα τωρα ξεχαστε τον.

    Ειναι τυχαιο νωμιζετε που ο χοντρος δεν εμφανιζεται πουθενα? ξερει τι κανει παντα ηξερε βασικα απλα θελει να δωσει χωρο στους αλλους να σηκωσουνε κεφαλι και μετα να αρχισει τα κατακεφαλα…ετσι κανει παντα και στο τελος θα γελαει μαζι μας.

    Μονο μες στο γηπεδο μπορεις να κερδισεις τον ολυμπιλαγο . Το παρασκηνιο δεν μπορεις να του το παρεις ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ…. Δεν ειναι κανας τυχαιος εχει βγαλει πανς απο 100 εκατομυρια απο το ποδοσφαιρο λετε να το αφησει στον μελισσανιδη.

    Τελος του χρονου ο γαυρος θα ναι και πρωταθλητης και θα γελαει μαζι μας που ενω του καναμε τα παντα , ουτε μυνηση μας εκανε ουτε δηλωσεις ουτε τιποτα απλα γελαγε.Και αν ο Ολυμπιακος παει Champions league αντε μετα να του παρει πρωταθλημα η Αεκ.

    Στεναχωριεμαι αληθεια που το λεω αλλα δυστηχως ετσι ειναι. Δεν εχουμε ελπιδα κοντρα στον χοντρο

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Τ.Α : Κι εγώ στενοχωριέμαι που σου απαντώ, κύρια στο θέμα οτι παίζουμε με την ψυχή σου. Που ειλικρινά δεν είναι η πρόθεση μου. Οπότε δεν με νοιάζει και να σου αλλάξω γνώμη. Κάτσε με την ψυχή σου, αλλά μην γυρίσεις πίσω στο μέλλον. Όχι διότι δεν έχεις τέτοιο δικαίωμα, αλλά διότι ειλικρινά δεν ξέρεις τι σου γίνεται. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.
    Αν προσεγγίσεις τα πράματα σωστά, ίσως και να βρεις την αλήθεια. Αν δεν μπορέσεις, ειλικρινά ουδέποτε με ενδιέφεραν τα χλωρά.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ T.A : Kαλα εσυ ακομη νομιζεις οτι το θεμα ειναι στο ποδοσφαιρο..
    Καλο βραδυ και να σκεπαστεις μη πουντιασεις..

  8. Ο/Η akis λέει:

    Προς Τ.Α : Λοιπόν αρχηγέ επειδη παρουσιάζεται τρικυμία μέσα στο κεφάλι σου κοίτα πως έχουν τα πράγματα…Μόλις έμαθε ο μπούλης οτι μπαίνει στην ΑΕΚ ο Τίγρης τίναζε διάρροιες από τα πατζάκια του γιατι ήξερε τι θα ακολουθήσει…Ηδη έχει αρχίσει να τον γλεντάει παρασκηνιακά και ακόμα δεν έχουν σκάσει τα καλα…Εδώ ο Μέλ έχει καταπιεί άλλους και αλλους , θα κολλήσει στο μαμόθρεφτο!!! Ρε τι είναι αυτα που γράφει ο κοσμος….Όντως για χαρτοπετσέτες , που λέει και μια ψυχή…

  9. Ο/Η Τ.Α λέει:

    Προς: snitch Εδω εσυ νομιζεις οτι ξερεις τι γινεται… Εδω εσεις ξερετε ποιος ειναι δυνατο! Εδω εσεις ξερετε αν ενας ελληνας πυγμαχος κερδιζει εναν γεωργιαννο! Εδω εσεις ξερετε ποιος εχει πιο πολλα λεφτα! Εσας σας κοροιδευει ο μελ και νομιζετε οτι εισασταν ετοιμοι για πολεμο!

    Δεν υπονοω οτι το βασικο θεμα ειναι το ποδοσφαιρο αλλα ειναι μια μεταβλητη που κανεις σεν πρεπει να υποτιμαει.

    Και τελως παντων αν δεν θελετε σχολια μην τα επιτρεπετε… Αλλα να κοροιδευευε εσεις που αν σας ρωτησουνε τι θεση εχει πραγματικα ο μελλισανιδης στην εταιρεια του και γιατι; Δεν θα χετε τι να πειτε; Γι αυτο αφηστε τα παρασκηνιακα και μιληστε για μπαλλα που αναμφισβιτητα ξερετε καποια πραγματα…

  10. Ο/Η akis λέει:

    Πάμε αλλη μία.Για χαρτοπετσέτες λεμε….

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ξερω τι γινεται. Οπως ΜΙΑ ΧΑΡΑ αυτος που κρατησε την ΑΕΚ και πριν αλλα και μετα το 2008 μεχρι περσυ ειναι ο πρωην συναιτερος μου.. Αυτος που πληρωνε εκκ ευρω για να μη φυγουν και τα επιπλα- μεχρι να μπουχτησει ο ανθρωπος τη ΚΛΕΨΙΑ. ΓΚΕΓΚΕ η να στο πω πιο πενηνταρακια? Εδω και πολλααα χρονια και να εισαι σιγουρος οτι εδω δε γραφωνται ουτε το 1/10 αυτων που γινωνται. Με μπερδευεις… δε μιλησα εγω για πυγμαχους κλπ. Εγω μιλαω καθαρα για το τι γινεται σε επιπεδο εταιρειων- προσωπων και αρχων.
    Ο υποτιθεμενος ‘πολεμος’ ειχε να κανει με τη ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ δυναμη που εδειχνε ο Βαγγελας απουσια δευτερου. Η οποια και αποδυκνειεται -ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ- απλα μια φουσκα.
    Αν θες διαβασε τα κειμενα ηρεμα και αργα και δες το νοημα οχι αναγκαστικα τι γραφεται εκεινη τη στιγμη αλλα τι εννουμε σαν ουσια του κειμενου..