Κοινη λογικη-ΑΕΚ

ImageGen.ashx

Ετσι επρεπε να είναι το post. Το ματς δε το ειδα. Πρωτον γιατι λειπω, δευτερον γιατι χορτασα μπαλλα προχτες στο Emirates και τριτον γιατι ακομη και κατω να ειμουν το να κατσεις να δεις ερμιονιδα-αεκ είναι σαν να βλεπεις σε επαναληψη σεφερλη στο δελφιναριο.

Μικρη παρενθεση: δε ξερω αν επιτηδες προσπαθει να διαλυσει αυτό που ο ιδιος εκανε περσυ αλλα τα αποτελεσματα τον δικαιωνουν: Τσιμπα αλλα 3 χτες και από μπαλλα αστα να πανε. Ρε το Μπαλοτελι 20εκκ μεταγραφη? Κριμα πραγματικα πανω που πηγαμε να σηκωσουμε κεφαλι να κανουμε πειραματα στις μεταγραφες με παικτες που δεν.. Δε ξερω αν είναι καλος η κακος προπονητης (για μενα δεν είναι κακος) αλλα σαν manager ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.

Στο Emirates το ματς δε παιζωταν. Μπαλλα πανω κατω γκολ φασεις και μια Arsenal σε τοπ επιπεδο με τεσσαρα και το ένα γκολ πιο ωραιο από το άλλο. Για το γηπεδο δε μιλαμε καν. Εχω τη τυχη να ειμαι στις καλυτερες θεσεις, ως φιλοξενουμενος, αλλα ολο το γηπεδο είναι απιστευτο. Χωρις μπιντεδες και λουτρα βεβαια μιας και απευθυνεται σε ανθρωπους όχι σε ραγιαδες. Ανθρωπους που μαλλον εχουν και σπιτια τους μπανιο να κανουν αν θελουν. Απιστευτη και αμεση προσβαση με οποιο μεσο θες, ανεση, ασφαλεια τρομερη οπτικη και ακουστικη οπου και αν κατσεις.

Μετα το ματς κατεβηκαμε για φαγητο στο Chelsea μιας και είναι και σχετικα κοντα απο το σπιτι. Ετυχε να σχολαει το ματς του ΚΕΦΤΕ και ειχαν γεμισει οι δρομοι από το γηπεδο που αδειαζε. Παιδες για να βρειτε Αγγλο οπαδο της Τσελσκυ πρεπει να παιξετε joker. Τιγκα στους Κινεζους, στους Αραβες στους Πακι και στις 500 φυλες του Ισραηλ. Ολοι βεβαια Τσελσκυ από τα γεννοφασκια τους στη μακρινη Κινα στο Dubai και στο Ισλαμαμπαντ με το Δελχι! Ρε τι πλακα εχει ο ΘΙΑΣΟΣ που εχει στησει ο πλυντηριας.. Εχει βαλει και το άλλο το νουμερο απανω, εχει χωσει (χρωσταει) ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΛΙΡΕΣ και αναμενει να παρει το κιουπι..Απευθυνόμενος σε αναλογο κοινο βεβαια.. Γιατι ξερω πολλους που ειπαν θα παω-κατσω να δω μια ομαδα του Λιπι του Χιντιγκ το Σακι του Βεγκερ του Χιτσφελντ κλπ. Ξερω π.χ τη Μιλαν των 90’ς τη Μπαρτσα των 00’ς.   Εγω για παραδειγμα (και λογω…ανωτερας βιας) βλεπω πολύ Arsenal, και παραλληλα γουσταρω και τον Βενγκερ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ όμως που ειπε παμε να δουμε ομαδα του ΚΕΦΤΕ να χορτασουμε θεαμα. Ουτε φυσικα και θυμαμαι καμμια ‘ομαδα’ Κατι πουλμαν θυμαμαι που ‘κερδιζαν’ με τα σεντερ φορ να παιζουν στοπερ.. Οπως βεβαια κερδισε και ο … Χαριστεας  με τον .. Καψη!!! ακριβως το ιδιο τροπαιο με τον Goulit και τον Van Basten.Booooooring…Νυυυυυυστα…ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ……

Βεβαια μπροστα στη νυστα του ΣΕΡΒΟ-ΓΑΥΡΟΥ ολοι οι αλλοι είναι υπερθεαμα. ΑΕΚ 2014-2015 με βασικο τον ΦΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΕΑ κυριοι. Ετων 36 ο Φουλης και περαν της πλακας και της αφοσιωσης σε αυτό που κανει, Ε ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟ. Ουτε τον λες το καλυτερο η έναν από τους 10 καλυτερους που περασαν από την ομαδα αυτα τα χρονια. Απλα εχει εξελιχθει σε ένα τοτεμ όπως παλιοτερα η εξεδρα επεφυμουσε τον Βαιο ακομη και στα τακλιν καρωτιδας αλλα εβριζε το Τσιαρτα. Ετσι πανε αυτά. Για το λαο όμως όχι για τους τεχνικους διευθυνταδες.

Που είναι ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ και τη ΧΤΙΖΟΥΝ με το ΦΟΥΛΗ στα 36 του! Το χτισιμο και το planB και η σοβαροτητα της καταστασης που χτιζει Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΗ είναι αυτό. Ο ΣΕΡΒΟΓΑΥΡΟΣ που από το ΚΟΜΠΛΕΞ του και μονο στον Αρη ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ μεν αλλα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΙΑΣ και ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ δε, σκιστηκε να πανυγηρισει το Χ που εκοβε πρωταθλημα στην ΑΕΚ της καρδιας του.. Στον ιδιο ΑΡΗ που ασκησε βετο και απειλουσε θεους και δαιμονες ως προπονητης του!! αν δε δινωταν ο Αβρααμ στο gay.. Τοτε που ηταν προπονητης του Αρη αλα από πισω μιλαγε με το Βαζελο μεχρι που εφαγε τη χυλοπιτα από τον ΒΑΡΔΗ. Ότι εκανε και με εμας και το gay δηλαδη ΤΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ. Κοβει η πουτανα το γαμησι?

Γι αυτό αλλωστε ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΝΕΥΕΙ. Από οπου εφυγε ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ είναι, ακομη και από το Gay που τους πηρε τα ‘πρωταθληματα’ καταδυσεων με τον Αλεκο το Γιαννακοπουλο και το Τζολε. Ενας ΞΙΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ που εχει δουλεψει σχεδον παντου, αλλα οποιοι τον συναντανε αλλαζουν πεζοδρομιο. Από παικτες μεχρι παραγωντες. Αν βεβαια πιο πριν δεν τον εχουν διωξει νυχτα όπως στη τελευταια του δουλεια στη Γιουγκια η στη Κυπρο. Η πιο πριν που μεχρι και ο Σπανος που είναι γνωστος για την υπομονη του με τους προπονητες, δεν αντεξε και τον σουταρε στη μεση της σαιζον. Ο ανθρωπος είναι τσακωμενος με τον ισκιο του. Τελος.

Εχουμε όμως τη τυχη να μας κανει για ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ τον προπονητη και να μας χτιζει. Με αυτό το ατιθασο ατι τον …Ζοριτς, το παικτη που κανεις δε ξερει ουτε που παιζει ουτε τι κανει. Το μονο που ξερουμε ΣΙΓΟΥΡΑ εδώ και 30 χρονια ότι χανεις 0-3, κερδιζεις 8-0, η πρωτη αλλαγη είναι στο 75’. No matter what. Ειτε παιζεις με τη Ρεαλ εκτος, ειτε με τη πετρομαγουλα εντος η αλλαγη είναι στο 75’. Μαλλον γιατι τοτε χτυπαει το ξυπνητηρι. Μονο ετσι εξηγηται. Όπως ξερουμε σιγουρα ότι πρεπει να εχουμε και 2-3 ΙΤΣ στην ομαδα με το ζορι. Χτες διαβαζω ειχαμε τον Μπεεεσεβιτς- αυτό το οδροστοτηρα σεντερ φορ και φυσικα τον μπαλαδορο με τα ποδαρακια καλαμακια.

Βεβαια επειδη ολοι είναι τοσο καλοι και super λιγκατοι όπως μας ελεγε ο άλλος ο ΒΛΑΚΑΣ του πεστε κατω από τη μια και μας ενημερωνε ο ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ αεκαρας Κωστας, ψαχνουμε καμμια ΔΕΚΑΡΙΑ αλλους για να τους αλλαξουμε.. Τι πιο λογικο να χτιζεις 2 χρονια ομαδα και να αλλαζεις ΟΛΟ το κορμο ΣΥΝΕΧΕΙΑ? Τι πιο λογικο από το να ‘νικας’ στο 90 και στο 95 και να φερνεις Χ με την ερμιονιδα-Μαδριτης για να βγαλεις ΤΗ ΤΣΙΜΠΛΑ από το ματι και να δεις αυτά που φωναζουμε από το καλοκαιρι εδώ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ που βλεπεις κάθε μερα ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.

Λες και θελει κανα τρελλο μυαλο για να δεις ότι δεν εχεις αριστερο μπακ δεν εχεις δευτερο σεντερ μπακ (αληθεια αυτόν το Σαρρη ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ?) δεν εχεις εξαρι δεν εχεις δεξι εξτρεμ και δεν εχεις σεντερ φορ?

ΥΓ Αυτός ο Σοιλεδης που πηγατε και κουβαλησατε που τραυματιστηκε πριν 4 μηνες ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΕΧΕΙ? Τον γαζωσανε με Καλασνικοφ και δε μπορει να συνελθει από το καλοκαιρι? Εκανε τριπλο by-pass? Περναει μαγουλαδες? Ο Μπεργκ στο βαζελο ξεκινησε τη χρονια επαιξε 5-6 ματς κανα διμηνο, ΕΣΠΑΣΕ ΚΟΚΚΑΛΟ (κλειδα) και ΗΔΗ επανηλθε εδώ και 15 μερες.

ΥΓ Με το γηπεδο όλα καλα? Ρωταω μιας και εχεις παρει ΜΠΡΟΣΤΑΤΖΑ τα φραγκα: 50% περσυ και 85% φετος από τα διαρκειας. Δεν είναι και ασχημα ΤΣΕΠΗ κανα ταληρο για 2 χρονακια!! Τωρα θα μου πεις δε ξερεις ποσα διαρκειας είναι μιας και ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η Β.Β. Είναι μυστικο…Ξερεις όμως ότι σα τις γατες ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΜΕ. ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΙΛΟΥΡΟ?

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.