Με το γηπεδο όλα καλα? (Version 17 of 15879x(∫ 324/√35))

dimitris-melissanidis_cop_2
Δε ξερω ποσες version εχει ακομη. Ξερω και το λεμε χρονια τωρα (2 που ξεκινησε το λιγοτερο) ότι το δουλεμα πεφτει σύννεφο. Το εχω γραψει π.χ εδώ, εδώ και εδώ, ετσι 3 προχειρα που βρηκα στα γρηγορα χωρις τα ΥΓ που συχνα πυκνα γραφω.
Άλλες 45 μερες λεει πηρε παραταση η διαβουλευση. Εχω πειστεί πλέον 100% γιατι ο επενδυτης δε πηρε λεει θεση στις δημοτικες εκλογες: για να μπορει- με οποιον βγει- να εχει τις αναλογες παρατασεις. Είναι τωρα δηλαδη να βγει ο Γεωργαμλης και να τρεχουν τα θεματα στην ωρα τους μιας και θα είναι δικο μας παιδι? Δωσε εκει παραταση στη παραταση, ενσταση, διαμαχες, διαβουλευσεις με το δημο, με το ΠΑΠΕΝ με το Τσιμπλα με το ΣτΕ, και ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΕΕΕΕ. Από τα προβατα που βελαζουν με το σανο που μας πουλαει ο μεγιστανας της Κοκκινιας.
Δεν υπαρχει περιπτωση να δοθει καμμια παραταση, μας εγραφαν τα ‘ανεξαρτητα’ μεσα με πρωτο αυτό τον ΓΛΥΦΤΗ του 365. Αυτόν που ολο μεσα πεφτει. ΤΣΙΜΠΑ 45 ΜΕΡΟΥΛΕΣ επιπλεον να σου περασει μεγαλε. Που δεν εχεις καταλαβει το πιο βασικο: Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT. Ο ιδιος που θα εβαζε 10εκκ στην ΑΜΚ αλλα το μονο δεκαρικο είναι αυτό που με δακρυα στα ματια μας εριξε στη παρουσιαση- ο Μαυρογυαλουρος εκ Κοκκινιας.
Περσυ τετοιες μερες παλι τα ιδια ελεγαν: Αυγουστο ειχαν στειλει λεει το φακελο στο δημοσιο, και περιμεναν απαντηση και αδειες λεει μεχρι το Νοεμβριο.
Ζεις στην Ελλαδα, εισαι και τεχνικη εταιρεια (τρομαρα σου) και στελνεις στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ φακελλο ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!! Περιμενεις και απαντηση κιολας! Όχι μονο τη περιμενεις αλλα βγαινεις και το λες και με πιστη!!! Στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΥΓΟΥΣΤΟ…
Εδώ σε κανονικους μηνες λεφτα πας να τους δωσεις στην εφορια και ο ένας ανακατευει το φραπε, ο άλλος τα ξυνει ο τριτος ριχνει πασιετζα και ο τεταρτος βοηθαει τους αλλους τρεις.
Πιο πιθανο είναι οι Βρεττανοι να παραδεχτουν ότι αυτοι είναι αναποδοι και ο υπολοιπος κοσμος σωστος παρα να παρεις απανηση Αυγουστο. Πιο πιθανο είναι να παει ο ΚΕΦΤΕΣ να αναλαβει ομαδα-project αναδειξη παικτων χωρις να ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ παρα να παρεις απαντηση τον Αυγουστο.
Τελος το πιο πιθανο είναι αυτο που συμβαινει γιατι όπως λεει και ο Sherlock: Once you eliminate the impossible, whatever remains, no matter how improbable, must be the truth.
Γηπεδο αν δεν μαζευτουν ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ δε γινεται. Ξεχαστε το. ΜΟΝΟ με λεφτα των αλλων θα ξεκινησει το project. Μεχρι στιγμης το εικοσαρικο εχει παγωσει, ο ενας συμπορευτης είναι μακρια και αλάργα, ο άλλος ειπε ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ και από εδώ παν κ αλλοι. Οσο δεν μαζευωνται θα υπαρχουν ημιχρονα, παρατασεις, κραμπες και πεναλτυ. Μεχρι αρχαια είναι ικανος να βρει για να παρει νεα παραταση.
+45 λοιπον δηλαδη καλα τελη Νοεμβριου. Ε μετα θα περιμενουμε λιγο- Χριστουγεννα ερχωνται που να τρεχουμε τωρα, εχουμε να στολισουμε δεντρο- μετα θα ξανα περιμενουμε να βρει ο νεος ΠΑΠΕΝ τα ‘πατηματα’ του (ετσι μας ειχε πει ο 100 μερες μπουλντοζας πριν σχεδον 2 χρονια) και εν τω μεταξυ θα αναβουμε και καμμια λαμπαδα στο υψος του ποδονιφτη να ξαναγινουν τιποτε εκλογες.
Να εχουμε να λεμε δηλαδη ότι εγω να εδώ ειμαι ετοιμος με τα φραγκα και τα φτυαρια (μεχρι και η καμερα της Βαγιας ειναι στημενη και περιμενει να γραφει τους Alban να ξεχορταριαζουν το οικοπεδο..) αλλα η ατιμη η κοινωνια δε με αφηνει. Αυτή που άλλη τους ανεβαζει και αλλους τους ριχνει στα ταρταρα.
Κυριε Πετροχείλο μου..

 

ΥΓ Αλλα 2750 εφαγε προστιμο η ΠΑΕ ΑΕΚ: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής. Αναλυτικά : ΠΑΕ ΑΕΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ

Τρια στα τρια εχει η Βρεττακου. Τρεις αγωνιστικες, τρια επεισοδια-ριψεις-μπουκες, τρεις τιμωριες με το μαλλι να εχει φτασει τα 27750 and counting.

Προχτες ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗ ΠΟΡΤΑ στη 34 να πανε να πλακωσουν κατι κακομοιρηδες του ΠΑΣ που οχι πανω, ουτε συνθημα δε φωναξαν. Καθωντουσαν εκει σε μια γωνια πανω μονοι τους και δεν ακουστηκαν ΜΙΑ ΦΟΡΑ σε ολο το ματς.

Παλι τα καλοπαιδα παλι απο τη 34. Οι ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ:

Τους οφείλουμε όμως και μια συγγνώμη για λογαριασμό των τριάντα αχαρακτήριστων ανεγκέφαλων που μετά από τις χειρονομίες – προκλήσεις του «κυρίου» Περέιρα και του «κυρίου» Κασάμι, αντέδρασαν με αυτό τον τρόπο, ζημιώνοντας την ομάδα,  αμαυρώνοντας μια εικόνα που κάθε πραγματικό ποδοσφαιρικό γήπεδο θα ζήλευε και τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους απομονώσουμε. 

Αυτα μας εγραφε η χοντρη μετα το ματς με το Γαυρο.

Μετα το ματς με τη Ξανθη μας ειπε αρχικα οτι δεν εγινε το παραμικρο. Την επομενη μερα το αλλαξε και μας ειπε οτι εγιναν φασαριες αλλα δεν εχει ευθυνη η ΠΑΕ. Μαλλον εχει ευθυνη ο Obama και η Merkel.

Μετα τσιμπησε μια 25αρα προστιμο..

3 στα 3 η χοντροκολα επικοινωνιας. Ε αμα σε ενα μηνα μεσα σου κοστιζει 30 χιλιαρικα η μπουμπου (και αλλα 30 + 2 κεκλεισμενων = 250,000 Minimum πριν κανα πενταμηνο) στο 9μηνο οπως πας θες μισο εκκατομυριο χαλαρα.

ΟΣΟ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΔΗΛΑΔΗ…η 2 ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΩΝ 250,000..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Με το γηπεδο όλα καλα? (Version 17 of 15879x(∫ 324/√35))

  1. Ο/Η BB λέει:

    Τελικά έχεις πολύ μεγάλο κόμπλεξ.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πηγαινε να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ τα 27,750 τωρα (οχι εσυ βεβαια- απλα πηγαινε το λογαριασμο στον εγγυητη αν εχεις κοτσια Η ΙΔΙΑ, να του πεις ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ να δουμε τι χαρα θα κανει) με τις ΤΡΕΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, πες μας ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ 34 στο ημιχρονο με το ΠΑΣ και ασε με εμενα να εχω κομπλεξ. Η μηπως ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΟΡΤΙΕΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ?
    Επρεπε να εισαι σε κανα σοβαρο μαγαζι, να πας να πεις στο αφεντικο σου οτι το εβαλες μεσα 27750 σε ενα μηνα, οτι βριζεις τους πελατες του, να δουμε τοτε με ποσες κλωτσιες θα εφευγες και ποσα θα σου κραταγαν απο τη ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ για τις μαλακιες που κανεις καθε αγωνιστικη. Αλλα βλεπεις σε ξενο κολο 100 ξυλιες τσαμπα ειναι. Ας εσκαγες ΕΣΥ τα 27750 να δεις πως θα επαιρνε ΦΩΤΙΑ η κολαρα σου και τους εβρισκες σε μια μερα. ΤΣΟΠΑΝΑ.
    3 στα 3 εχεις ΒΟΙΔΙ και εχεις τα μουτρα (καλα δε τα λες και μουτρα κιολας αυτα κατι αλλο τα λες) και βγαινεις και ΨΕΛΛΙΖΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ οπως το παραμικρο που δεν εγινε, μετα εγινε αλλα δεν ειχες ευθυνη και μετα εφαγες 25 χιλιαρικα προστιμο.
    Και μολις βγαλει κανα ραδικι απο το οικοπεδο ο εγγυητης, βαλε τη καμερα να γραφει, μη χασεις το θεαμα..
    Να ταισετε και τα προβατα που σας πιστευουν..
    ΜΠΕΕΕΕ

    ΥΓ Αφου σε χαλαει τοσο γιατι μπαινετε ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και διαβαζετε? Σας χαλαμε τη σουπα μηπως?

    ΥΓ2 Εχει και αλλα μπολικα ακομη. Οπως αυτο με κατι κελεμπιες, που το κραταμε για αργοτερα. Προηγειται η Elite και το χρηματιστηριο του Λονδινου. Ξερεις αυτο που βγαλατε ανακοινωση τρομαρα σας. Εδω δεν πατε να νοικιασετε ενα μαγαζι να το κανετε μπουτικ με κανα χιλιαρικο το μηνα, εδω δε μπορειτε να χωρισετε δυο γαιδαρων, το LSGE σας μαρανε. ΤΑΓΑΡΙΑ

    Εγραφα πριν ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ: Αυτό είναι το Elite. Ένα προγραμμα ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ και προσβασης σε πιθανους επενδυτες μεσω μιας κοινης πλατφορμας. Γινεται δηλαδη μια αξιολογηση, ακολουθεις καποια standard και μεσω αυτης παρουσιαζωνται οι εταιρείες στο επενδυτικο κοινο. Ένα Pro-IPO δηλαδη. ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ τιποτε λιγοτερο. Επειδη εισαι και λιγο βουρλο: IPO=Initial Public Offering. Δημοσια εγγραφη δηλαδη. Σαν αυτή που κανατε εδώ και μαζεψατε ολοκληρα 35 χιλιαρικα. Στην ΑΜΚ που εχετε κανει ΜΟΥΓΚΑ τι εγινε. Όπως εχετε κανει ΜΟΥΓΚΑ τα διαρκειας. Τα 8500 χιλιαδες. Όπως κανατε ΜΟΥΓΚΑ περσυ τα 3-4 χιλιαδες που πηγαν σε ‘ανεργους’ με 30 ευρω. Μπας και σωσετε το νουμερο, που φετος δε σωθηκε με τιποτα.

    Γι αυτό η ανακοινωση ηταν 2 γραμμες ολες και ολες γεματες ΑΣΑΦΕΙΑ και με ένα link απλα. Τη ωρα που για τον Κοντονη γραφατε σελιδες και γεμισαμε σαλια. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με εισαγωγη στο LSGE λοιπον, η οποια θα γινει ΑΝ συναντησετε τα κριτηρια, ΑΝ βρειτε αναδοχο και ΑΝ βρειτε και κανα τρελλο να δωσει λεφτα.

    ΡΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ