Οι ανθρωποι του ποδοσφαιρου.

MOURINIOTROL1

Όπως σε ΟΛΑ ετσι και στο ποδοσφαιρο ανακατευωνται διαφορης λογης τυποι. Με μια ιδιαιτεροτητα: στο ποδοσφαιρο ισως και να υπαρχει το top επιπεδο αμορφωσιας σε συνδυασμο με νεοπλουτισμο. Παιδακια που εχουν? ενα ταλεντο να κλωτσανε ένα τοπι γινωνται στα 23-25 τους βασιλιαδες που κανενας δε τους λεει όχι. Συνηθως χαμηλης ως ανυπαρκτης μορφωσεως και παιδειας. Μολις σταματησουν να κλωτσανε το τοπι γινωνται ‘δασκαλοι’ στην επομενη φουρνια αμορφωτων ετσι ώστε η μηχανη κρεατος να μη σταματα ποτε.

Βεβαια τα πραγματικα αφεντικα που πληρωνουν τα νουμερα για να δινουν παραστασεις δεν εχουν ουδεμια σχεση με ολο αυτό το τσιρκο. Μιλαω για τους πραγματικους παραγωντες δηλαδη τις πολυεθνικες-ιδιοκτητες που πουλανε αθλητικο υλικο, τηλεοπτικα δικαιωματα, μπυρες και ξυραφακια. Που αγοραζουν και χτιζουν γηπεδα στις ομαδες με μορφη σπονσορα.Που φυσικα εχουν και λογο στο ποιος θα παει που και με ποσα μιας και πλεον στις μεταγραφες μετραει από πού είναι ο παικτης ποσες φανελλες θα πουλησει και ποιες αγορες θα ανοιξει. Εκτος αν νομιζει κανεις ότι ο Μπεκαμ ηταν τοσο μπαλαδορος που ενώ δεν είναι καν στην 10αδα της γενιας του επαιξε σε σχεδον ΟΛΕΣ τις top ομαδες, εκτος αν νομιζει κανεις ότι ο κάθε Παρκ της Referee United η ο κάθε Χοντα της Μιλαν θαμπωσαν τους προπονητες τους και τους αγορασαν.

Αρκει να δουμε ποιοι είναι λεει οι top, οι προβεβλημενοι και πετυχημενοι..

Προπονητης ενας τυπος ο οποιος χριζει αμεσης ψυχιατρικης περιθαλψης. Ο προπονηταρας που εχει ξοδεψει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ στη καρριερα του για να παρουσιαζει ένα από τα χειροτερα θεαματα στην ιστορια του αθληματος και όταν δε τρωει ΕΠΙΚΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΤΕΣ να παιρνει μια στο τοσο και ένα κιουπι. Προχτες ανακαλυψε σχεδιο!!! Ολοι λεει συνωμοτούν εναντιον μας. Ωπα ρε διαγαλαξιακε προπονηταρα με τον Γουιλιαν…. τον Οσκαρ και το μπαρμπα Τερρυ που σε εκαναν ΠΕΝΤΕ (5) ΧΟΡΤΑ καποιοι Τοτεναμ που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους. Αφου σε ειχαν κανει παλι χορτα καποιοι Newcastle. Χαλαρωσε ρε ΚΑΠΕΤΑΝ-ΦΑΠΑ που οπου πας γραφεις 2 ρεκορ: 1) Tα μεγαλυτερα ΕΞΟΔΑ με τις μεγαλυτερες τρυπες στο ταμειο 2) Τις μεγαλυτερες ΞΕΦΤΙΛΕΣ που γνωριζει η ομαδα. Εχε χαρη που ηρθε ο Σεσκ από τη Μπαρτσα -που κοροιδευες ντε -και εστριψες με καμμια ασιστ και κανα γκολ γιατι ακομη με το Γουιλιαν θα επαιζες… Το ειχα πει πριν κανα μηνα που οντως επαιζε καλυτερα από τους αλλους ο αχωνευτος: Μολις αρχισουν οι γκελες θα δειξει ποιος πραγματικα είναι. Βεβαια μετα ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ τα πηρε όλα πισω: παρεξηγηση, δεν εννοουσα αυτό, συγνωμμη, ο διατητης ηταν πολύ καλος και αλλα τετοια ΚΟΤΙΣΤΙΚΑ. Προφανως και επεδρασαν τα ηρεμιστικα..

Παικτης είναι ενας τυπος που δεν ξερει ακομη ουτε και ο ιδιος ποσες φορες τσακωνεται με το καθρεπτη του για το ποιος είναι ο πιο ομορφος. Ο top scorer στα …. Πεναλτυ που κανει το 4-1 στο 120 και καμαρωνει γυμνος για να μας δειξει τα μπρατσα του την ωρα που ακομη και οι ιδιοι οι συμπαικτες του τον αγνοουν!. Ο τυπος που εχτισε μουσειο για τον εαυτο του!!! Εχετε δει ποτε το Μεσι να κανει επιδειξη κοιλιακων? Ουτε θα τον δειτε ποτε. Ο ενας κανει ιδρυμα για τα παιδια με δραση σε ολο το κοσμο http://www.fundacionleomessi.org/ υποχρεώνοντας τους σπονσορες του να μπουν και εκει (Adidas-Turkish Airlines-Unicef-Barcelona-Banco de la National Argentina) και ο άλλος κανει αγαλμα στον εαυτο του για να τον βλεπει η Ρωσιδα βιζιτα..

Αναλογα στην Ελλαδα ακολουθουμε στο πιο κιτς και με καθυστερηση 20-30 χρονων την μοδα του εξωτερικου. Με γνωμωνα την αρπαχτη της στιγμης και όχι τη μονιμη που εχουν εξω αυτός είναι και ο μονος λογος που δεν καναμε εστω μια υποτυπώδη λιγκα, όχι για να τη πουλαμε παραεξω αλλα για να τη πουλαμε εσωτερικα. Αδεια γηπεδα με κακιστους αγωνιστικους χωρους, ΜΗΔΕΝ αθλητικο ενδιαφερον, κατι απιθανοι ‘ξενοι’ τυπου Μπεεεεσεβιτς, Ποποβιτς, Ζοριτς για να μη παμε μακρια. ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ π.χ δεν είναι ισαξιοι του Μπεεεσεβιτς? Ποσο καλυτερο είναι δηλαδη αυτό το κουτσουρο από τον …Κατσικοκερη που ειχαμε πριν λιγα χρονια?

Προπονητες? Το παιδι σολαριουμ με το χαμογελο της επιτυχιας που αρχιζει σιγα σιγα και του φευγει. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ και ποια είναι η ΣΙΓΟΥΡΗ πορεια του. Φταιει ο σολαριουμ που ο άλλος ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 και του πηρε τον …Μποτια? Φυσικα και ΦΤΑΙΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ στο ξεπουλημα. Με ποιους ορους δε το ξερω… αλλα δε γινεται να εισαι εκει και να πεις το απλο: οκ ρε βαγγελλα ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ κοντα κανα 150αρι 3 χρονια τωρα( 75 από το ch.l, 15 ο μητρογλας, 15 ο κωστακης, 10 ο Σαμαρης… χωρια κατι βαις 5,3 κατι φεισα 4,5 κατι φετφατζιδηδες 3εκκ κλπ χωρια τα τηλεοπτικα τα διαρκειας οι διαφημισεις κλπ) , κρατα τσεπη τα 120 και ριξε σταδιακα κανα 25-30αρι , όχι τιποτε άλλο αλλα να παρουμε και του χρονου τα φραγκα του ch.lκαι να βρουμε και κανα κοροιδο να του φορτωσουμε το νέο Μητρογλα και το νέο Σαμαρη. Ποσο ΤΣΑΜΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΜΠΙΝΤΑΛ ΚΑΙ ΑΦΕΛΑΙ να αντεξω πια? Α και προεδρε: μαζεψε λιγο αυτόν το Καρεμπε που ουτε την ΑΠΟΛΥΤΗ γκομεναρα δε μπορεσε να κρατησει.. Ακου 30 ο μαζουακου. Τετοιες μαλακιες ελεγε και την εκανε και η άλλη μαλλον. Αμα κανει 30 ο μαζουακου ο ζορντι αλμπα ο ζαμπαλετα κλπ ποσο κανουν? 157δις σε χρυσο? Τετοιες μαλακιες λεει τα ακουνε και οι Mανιατηδες και νομιζουν ότι είναι Ινιεστα.. Φτασαμε να μας κανει πλακα ο Παναγιτσας με το Τζιολη το Κατσε το αλβανακι και τους Μακ με τους Ρατ ταν πλαν!

Μη παμε στο δικο μας. Που μου ηθελε τον ….Κατσουρανη και μου εστειλε το άλλο το ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ να δει τι παιζει. Λες και δεν ξερεις ρε ΗΛΙΘΙΕ ότι ο κανονικος προπονητης της ομαδας ο ΣΕΒΡΟΓΑΥΡΟΣ με τα κοκκινα κασκολ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ, τον εφαγε νυχτα το αλλον και κουβαλησε τον υποτακτικο ΙΤΣ για ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ πλεον μπορει να εισαι?

Βεβαια ολοι αυτοι οι ανθρωποι του ποδοσφαιρου εχουν μια κεφαλη. Έναν ιδιοκτητη ομαδας που μπορει ειτε να βαζει διεθνες πλυντηριο χρωστωντας ένα special ΔΙΣ ΛΙΡΕΣ, ειτε να ανακατευεται με λιμενικα που φθανουν στη …Φιλοθεη, ειτε –στη περιπτωση μας- να τους παιρνει 1,5 χρονο να καταλαβουν ότι απεναντι τους εχουν εχθρους. ΦΩΝΑΖΩ από το καλοκαιρι στις αρχες και εχουμε 2015 πλεον: ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΑΒ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ? Είναι δυνατον να ειστε ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ? ΤΟΣΟ? ΜΑ ΤΟΣΟ? Δε βλεπετε ότι καθυστερει οσο μπορει με την ελπιδα να βγουν κυβερνηση οι ψεκασμενοι?

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ΒΟΔΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ.

ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΑΣ. ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ. Ποσο κανει πια ένα φραχτης? 15-20 χιλιαρικα? Αλλα τοσα να βαλεις 3 μπουλντοζες με 10 αλβανους να βγαλουν τα χορτα και να το κανουν ισιο? ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ γι αυτό, μονο από το Δασαρχειο που την εχεις. Δωσε τα λεφτα της ΑΜΚ και ας καει και το παλιαμπελο ρε large…

Εκλογες εχουμε βγειτε ΕΠΙΣΗΜΑ και βγαλτε ανακοινωση ότι ΟΠΟΙΟΣ παει κοντρα στο project πρεπει να ΜΑΥΡΙΣΤΕΙ στις 25. Εχεις πανω από μισο εκκατομυριο ψηφους ως πελατειακη βαση και την άλλη φορα ουτε το δημο δε μπορεσες να παρεις την ωρα που ο Βαγγελας ειχε κανει το ταψι προεκλογικο κεντρο και ειχε πεσει συρμα σε ΟΛΟΥΣ τους καμμενους γαυρους να ψηφισουν δημαρχο Πειραια το Μωραλη απο τη Φιλοθεη!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.

ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΒΟΔΙ ΟΡΘΙΟ ΜΕ ΤΗ ΞΑΝΘΙΑ ΒΑΦΗ. ΞΥΠΝΑ σου περνουνε τα σωβρακα και εσυ φτιαχνεις το νυχι.

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.