H Ανορθόγραφη Σοβιετια

 

Ένα Banner πηγαν να γραψουν εκει στο ΤΣΥΡΙΖΑ με ΤΡΕΙΣ (3) λεξεις. Η μια από τις τρεις ηταν ανορθογραφη. Πετυχαν σωστα τις άλλες δυο και το ονομα του προεδρου όμως. Αυτά παθαίνεις όταν αντι για μαθημα κανεις καταληψεις: ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ μενεις μια ζωη. Ο προεδρος όμως χτες εδωσε ρεσιταλ που θα το ζηλευε ο μεγαλος πατερουλης στις ενδοξες μερες της ΕΣΣΔ. Ειχε βαλει μια ‘επιτροπη’ -βλεπε κομματοσκυλα- και διαλεγαν τις ερωτησεις που βολευαν τον προεδρο. Ακομη και εκει γενικολογιες, αρλουμπες και ΘΑ να φανε και οι κοτες.Ηταν δε τοσο ΣΤΗΜΕΝΟ το ολο σκηνικο που ακομη και ο ιδιος δεν αντεξε:

-Καμμια ερωτηση για την ΑΕΚ δεν εχουμε?

-Βεβαιως και εχουμε ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΟΨΑΜΕ! Αυτή ηταν η –φυσιολογικη κατ αυτους- απαντηση!!!!

Εκει ο ΒΛΑΚΑΣ απλα χαμογελασε και παμε παρακατω. Τι πιο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ για τους δημοκρατες της ΕΣΣΔ ότι δε τους βολευει να το κοβουν? Παντως η συνέντευξη του Σημιτη στο ΙΚΑ πριν καποια χρονια πιο πολύ αληθοφανείς εδειχνε με τις ερωτησεις να τις κανει προφανως πρασινοφρουρος από το διπλανο δωματιο. Τουλαχιστον οι original πασοκοι μια πειρα μετα από 30 χρονια ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ την εχουν. Ενώ οι νεοκοποι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ουτε ορθογραφία δε ξερουν.

Την ωρα βεβαια που ο ΒΛΑΚΑΣ παιζει με τα παιδακια τις 10 ερωτησεις τα αξια στελεχη εχουν στησει χορο δις ευρω. Προχτες ενας άλλος απλυτος στη Κρητη ειπε το τρομερο. Θα παρουμε πισω τον ΟΠΑΠ από τον νιαου και με τα λεφτα του κρατικου ΟΠΑΠ (πλεον) θα κανουμε δημοτικο γηπεδο!

1)      Θελω πραγματικα να ειμαι μπροστα την ωρα που επιτροπη του Τσυριζα θα μπει στο γραφειο του νιαου και εν μεσω καπνων Cohiba θα του πει: κ. Μελλ σας παιρνουμε τσαμπουκα τον ΟΠΑΠ. Μονο γι αυτή τη σκηνη μεχρι που τους ψηφιζω

2)      Οι βλακες που σκουζουν για τα 20εκκ του ΕΣΠΑ δηλαδη χρηματα από την Ε.Ε και ΟΧΙ της ελληνικης κυβερνησης, δεν εχουν προβλημα να δωσουν 50-60-70 για να κανουν δημοτικο γηπεδο ΧΩΡΙΣ φυσικα χρηματα ΕΣΠΑ…

Ο ΟΠΑΠ κοστισε γυρω στα 650-700 εκκ. Ευρω. Προφανως ουτε εκει υπαρχει θεμα μιας και αυτά είναι ψιλα για τον προεδρο της βλακειας. Επισης θελουν λεει να ακυρωσουν τις συμβασεις των αεροδρομιων- αλλα 1,4 δις, και το ελληνικο – αλλα 700εκκ ευρω. Αυτά τα 3 ΜΟΝΟ μας κανουν 2,8 δις ευρω. Τα οποια φυσικα όχι μονο δεν θα εισπραχθουν αλλα από ότι εχει ηδη εισπραχθει θα πρεπει ο ΒΛΑΚΑΣ να τα επιστρεψει! Όλα αυτά για να πουλησουμε μαγκια.

«Εμείς (δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ) δεν θα συνεχίσουμε την πέμπτη αξιολόγηση. Το έχουμε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους… Γιατί να πάρουμε τα 7,5 δισ.; Να πάρουμε δάνεια για να πληρώσουμε δάνεια»;  Η θέση αυτή της βουλευτού του κόμματος, κυρίας Βαλαβάνη,   σημαίνει ότι δεν ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πληρώσει τίποτε για λήξεις ομολόγων και χρέους από τον Φεβρουάριο και τουλάχιστον έως τον Μάιο.

«Δεν θα εισπράξουμε τον ΕΝΦΙΑ το 2015» δηλώνει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παππάς. Αν και προαναγγέλλει ότι στη θέση του ΕΝΦΙΑ θα επιβληθεί άμεσα, αν γίνει  ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, ο Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας. Το μέτρο όμως, σύμφωνα με τους εμπνευστές του θα φέρει 2 δισ. λιγότερα έσοδα, χωρίς να προκύπτει πώς αυτά μπορούν να καλυφθούν.

Εχει χαθει το μετρο παντελως! Τα παιζακια δε παιζει απλα. Γιατι είναι ελευθερα να παιξουν οσο θελουν αρκει να μη επηραζουν τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΣΕΠΕΣ. Μπορουν να κατσουν στο περισσο και στη κουμουνδουρου μαζι με τους Πακιστανους και τους Αφγανους, αγκαλια με τα σφυροδρεπανα και να παιξουν ολη μερα. Αρκει να μη τους πληρωνω εγω.

Θα μου πεις οι αλλοι είναι καλυτεροι? Όχι βεβαια. Απλα σε ένα σημειο υπαρχει μια επαφη με τη πραγματικοτητα. Δε βγαινει ο καθενας να λεει ότι του κατεβει και να εχουν 157 αποψεις για το ιδιο θεμα. Υπαρχει μια γραμμη σταθερη. Το αν είναι καλη η κακη είναι στη κριση του καθενα. Για μενα π.χ ισχυει το δανειστηκες θα πληρωσεις. Όπως ισχυει το εκλεψες θα πληρωσεις. Δε γινεται όμως αλλα να υποσχεσαι αλλα να υπογραφεις και αλλα να κανεις. Ουτε γινεται να μην αναγνωριζεις την υπογραφη σου ένα χρονο μετα και αφου τσεπωσες τα φραγκα. Ε κυρ-Φωτη?

Αυτή τη στιγμη το καταστημα για να βγει ως εχει χρειαζεται λεφτα. Λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν όχι μονο για να κανουμε μαγκιες αλλα απλα για να περασουμε το Μαρτιο. Οποτε εχεις δυο και μονο λυσεις:

1)      Συνεχίζεις να παιζεις μπαλλα στο καθεστως που εισαι για να μπορεσεις σταδιακα να κανεις κατι

2)      Το κλεινεις.

Δεν εχει μεση οδο. Δεν υπαρχουν ουτε θαυματα ουτε μαγκιες ουτε τιποτα. Εξαρτάσαι καταλαβε το. Οποτε η μενεις στο μαντρι και κοιτας να φτιαξεις τη θεση σου, η ανοιγεις τη πορτα και φευγεις στο αγνωστο.

Η Ελλαδα είναι απεραντο μπουρδελο. Σε όλα. Όταν φωναζε ο Μητσοτακουλας το 93 πεσανε να τον φανε. Επρεπε να περασουν 20 χρονια να φαμε το πεο για να το καταλαβουμε. Να μη ξεβρακωνουμε τους οδηγους των λεωφορειων, να ανοιξουν τα ‘κλειστα’ και να ξεμπλοκαρουν τα λιμανια από τους ΠΑΜΕ. Μας χαλασε που ηρθαν οι κινεζοι και ανοιξε η δουλεια στο λιμανι. Λες και μονοι μας δε μπορουσαμε. Μας χαλασε που μετα από δεκαετιες ένα τουριστας μπορει να κατεβει από το πλοιο να κανει μια βολτα και να ΞΟΔΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ σε φαι, διασκεδαση και ψωνια.

Ναι εχει μεγαλα βυζια η Κεφαλογιαννη. Μπραβο της και να τα χαιρεται ο αντρας της. Εμενα με νοιαζει ότι 3 χρονια τωρα κανει κάθε χρονο ρεκορ στο τουρισμο. Φτασαμε τα 20εκκ τουριστες περσυ.

Δε γινεται να εχεις 1,5εκκ ανεργους. Αυτοι όχι μονο δε δουλευουν, όχι μονο επιβαρυνουν τους υπολοιπους αλλα σου κοστιζουν χρηματα σε εισφορες ταμειων, σε φορους που δεν πληρωνουν, σε υγεια, σε όλα. Δε γινεται να εχεις μονιμους ΔΥ. Τελος με τη μονιμοτητα. Αξιολογηση και οποιος δε γουσταρει απολυση. Οσο δουλεψα ως υπαλληλος όχι μονο δεχωμουν αξιολογηση την επεδίωκα από τις εταιρείες που εργαζωμουν. Γιατι ετσι μπορουσα μετα να απαιτησω με τη σειρα μου. Τι να μου πει το ‘αφεντικο’ το 1999-2000 όταν ειχα επιτευξη στοχου ποσοτικη 1600% και τζιρου 1200% ? Σωστα είναι τα μηδενικα και δε κοκορευωμαι. Μου ειχαν budget 100 και εκανα 1600 στα εκτυπωτικα τοτε.

Κραζω (και θα συνεχισω) το νιαου για πολλα. Με νοιαζει όμως που το καταστημα εχει ΤΑΜΕΙΟ, πληρωνει στην ωρα του δε χρωσταει και δειχνει να πηγαινει καλα ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Τι να ηθελα δηλαδη? Τον Σταυρακα ως Αλεξη βλακα να μου κουβαλαει το Γκουντι με ένα εκκ την ωρα που ειχε απληρωτο μεχρι και το ιντερνετ 60 ευρω στο Σπατο? Αυτή ηταν η ‘παροχη’ στην ΑΕΚ? Η μηπως ηταν η παροχη το κοντο που πηρε το μαγαζι με -17 και μετα από 4 χρονια το πηγε -50 και -60 ΜΕΤΑΦΕΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ τα φεσια και τις πληρωμες? Ετσι θα κανουμε προκοπη? Με το δε πληρωνω τους ψευτοτσαμπουκαδες?

Κλεινω με το γραπτο του steven: Αφού θέλουμε να βλέπουμε εκλογές και να προωθούμε την χρυσή μετριότητα. Αφού στόχος του Έλληνα, ήταν πάντα να είναι υποτελής. Να λερώνει την χώρα του και να είναι κότα όταν βγαίνει από τα σύνορα. Με τις υγείες μας και με διπλό αντιβιοτικό. Σιγά να μην φτάνει στον χαβαλέ, μόνο μία εκλογική αναμέτρηση.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

11 Responses to H Ανορθόγραφη Σοβιετια

  1. Ο/Η bandog λέει:

    σε αυτες τις εκλογες , ο καθε ενας κανει φιλοτιμες προσπαθειες να αναδειξει νικητη τον αντιπαλο του!!!

    οσο πιο πολυ μιλανε για το προγραμμα και τις υποσχεσεις τους , τοσο περισσοτερο επιχειρηματολογουν εναντια στον εαυτο τους !!!

    απιθανοι τυποι που κρατανε στα χερια τους τη μοιρα του ελληνα και της χωρας στην πιο κρισιμη στιγμη της συγχρονης ιστοριας της…

    και εχω και αγανακτισμενους 20-30ρηδες που θα ψηφισουν ποταμι επειδη ειναι “κατι καινουργιο”…..

    ρε αν δε μπει φωτια σε αυτη τη χωρα απο τη γαυδο μεχρι το ορμενιο ,προκοπη δε βλεπουμε…

    ΥΓ: προχθες δεχτηκα τηλεφωνημα απο τηλεδωνο υπυργειου για αν στηριξω τον υφυπουργο -υποψηφιο βουλευτη της ΝΔ.
    τους ειπα ευγενεστατα οτι προτιμω να μου κοπει το ριπαπα παρα να ψηφισω νδ-πασοκ…
    στο καπακι εσκασε τηλεφωνο με αποκρυψη να μου πουλησει τσαμπουκα και απειλες επειδη στο προηγουμενο τηλεφωνημα ειπα οτι δε θα ψηφισω ΝΔ!!!!!!!
    ακολουθησε και προσωπικη προσπαθεια τρομοκρατιας για την εργασιακη μου αποκατασταση σε περιπτωση που ψηφισω συριζα ή χρυση αυγη!

    αν ο συριζα ειναι η δημοκρατια που ειναι επικινδυνο να ερθει , αυτη ειναι η αλλη δημοκρατια η απαραδεκτη να επιβιωνει σημερα…

    ΥΓ2: αυτη ειναι η ιστοσελιδα του κομματικου οργανου του συριζα:

    http://www.avgi.gr/

    κανοντας ενα σκρολ νταουν στο τελος της σελιδας βλεπουμε τους χρηματοδοτες του!
    δεν ειναι αλλος απο το ΕΣΠΑ …

    ειπατε τιποτα περι ιδεολογικης υποκρισιας και πολιτικου κρετινισμου???

  2. Ο/Η Antonios λέει:

    γιατί σκιζεσαι αγοράκι;
    ΣΥΡΙΖΑ για να φυγουν τα λαμόγια
    ή μηπως αυτό δε γουστάρεις;
    θα σου πάρουν τη μαρμίτα;;;
    Antonios

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    τη ‘μαρμιτα’ μου α) την εχω κανει μονος μου β) δεν εχω κανει ΠΟΤΕ δουλεια ουτε με το κρατος ουτε με κανενα ΄κομμα’ γ) την εχω παει εδω και 2 χρονια μονος μου στο εξωτερικο. Στην ελλαδα τα απολυτως απαραιτητα- οσο χρειαζεται για να πληρωνω τους φορους μου τα ταμεια μου και τις υποχρεωσεις μου στο ακεραιο.
    Την αρλουμπα και τη σαχλαμαρα δε μπορω. Και δε σκιζωμαι μη φοβασαι. Καμμια επιπτωση δεν θα εχει σε εμενα οποιος και αν βγει. Μου χρωσταει ΦΠΑ το κρατος δε χρωσταω.. Αν σου λεει αυτο κατι.. Ουτε σε σενα βεβαια θα εχει καμμια επιπτωση μιας και ΤΙΠΟΤΕ δεν θα αλλαξει. Λεφτα υπαρχουν! σου θυμιζει κατι? αν δε σου θυμιζει ετοιμασου να το ξαναζησεις..Ραγιας οπως λεει και ο Steven

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ολα καλα και ολα ωραια (παρολο το επιθετικο σου μουντ ,που εγω το παω στη συγκεκριμενη περιπτωση),
    αλλα αυτο
    ” Οι βλακες που σκουζουν για τα 20εκκ του ΕΣΠΑ δηλαδη χρηματα από την Ε.Ε και ΟΧΙ της ελληνικης κυβερνησης”
    δεν ισχυει..
    τα 20 της περιφερειας ειναι δικα σου.
    τα λεφτα των συνοδων ειναι ε.ε..
    φιλικα παντα.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    φιλε μου τα κονδυλια συνολικου υψους 170 εκκ ευρω αφορουν αθλητικες (και μονο) εγκαταστασεις. Ειναι 20 για την ΑΕΚ, 7 για το βαζελο, 17 (η 13) για το κλειστο του νιονιου κλπ κλπ. Προγραμμα ΕΣΠΑ σημαινει απ ευθειας χρηματοδοτηση απο την Ε.Ε και ΟΧΙ απο το ελληνικο δημοσιο. Τα κονδυλια δεν μπορουν να πανε για αλλους σκοπους και αν δεν κατατεθουν προτασεις για τους συγκεκριμενους ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΩΝΤΑΙ απο την Ε.Ε και χανωνται. Δεν ειναι δηλαδη οτι τα εχει στο συρταρι του κανενας και απλα η δεν θα τα δωσει η τα δινει οπου γουσταρει. Πας με φακελλο συγκεκριμενο και εφ οσον εγκριθει και ειναι οκ γινεται η χρηματοδοτηση.
    Το δε κονδυλι των 20εκκ της ΑΕΚ πεφτει μεν στο project αλλα αφορα τον περιβαλλοντα χωρο, υπογειοποιηση του δρομου βοηθητικα εργα κλπ που οπως καταλαβαινεις ειναι προς δημοσια χρηση και οχι προς την εταιρεια του γηπεδου.
    Με λιγα λογια: η περιφερεια απλα ειναι ο διαμεσολαβητης των κονδυλιων μεταξυ Ε.Ε και project μιας και η Ε.Ε (οπως και σε αλλες επιδοτησεις) δεν συναλλασεται με πολιτες η εταιρειες παρα μονο με το δημοσιο. Τιποτε παραπανω τιποτε λιγοτερο.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι βρίσκονταν στο στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής στον Flash Κοζάνης στο άκουσμα των δηλώσεων της Ραχήλ Μακρή σχετικά με το τι θα γίνει αν σταματήσει να μας χρηματοδοτεί η ΕΚΤ και αναγκαστούμε να επιστρέψουμε στη δραχμή.

    Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει η χρηματοδότηση από τους Ευρωπαίους, ενώ με απόλυτη φυσικότητα απάντησε ότι αν χρειαστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κόψει χρήμα!

    «Τι εννοείτε; Θα μας διακόψει την χρηματοδότηση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα; Αφού δεν προβλέπεται» είπε η κυρία Μακρή κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης που είχε με τον ανθυποψήφιό της και συμπλήρωσε: «Δεν πειράζει. Θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ. ευρώ».

    «Αυτή είναι η θέση σας; Ότι θα κόψουμε μόνοι μας 100 δισ. ευρώ; Αυτό είναι πρωτοφανές. Χωρίς νομισματικό αντίκρυσμα;» ανταπάντησε ο συνομιλητής της.

    «Δεν είναι πρωτοφανές. Προβλέπεται από τη συνθήκη της ευρωζώνης» είπε με τη σειρά της η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΥΓ Και γιατι δε ‘κοβετε’ 300 δις να μηδενισουμε? Και μολις μηδενισουμε ‘ΚΟΨΤΕ’ αλλα 500 δις να δανεισουμε εμεις τους αλλους! Κοψε και απο κανα μυριο σε καθε ελληνα και κανα 500αρικο σε καθε μεταναστη (μη μας πουνε και ρατσιστες) και problem solved. 26 του μηνα θα κολυμπαμε με 500αρικα οπως ο σκρουτζ στο χρηματοκιβωτιο..Α ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ που να συλλαβετε το απεραντο μυαλο του Τσυριζα και της Ραχηλ τοσα χρονια..

    ΑΜ ΠΩΣ? Τι 100 τι 300 τι 500. Εδω η ΜΑΛΑΚΙΑ παει συννεφο στο νουμερο θα κολλησουμε???

    Χρυσες δουλειες θα κανουν οι μελαναδες οι χαρταδες και οι φωτοτυπαδες..

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    snitch απανερχομαι..τα 20 μυρρια δεν ειναι εσπα..
    μεσω εσπα θα δωθουν τα λεφτα για τα συνοδα μεσω του καινουργιου ρυθμιστικου σχεδιου αττικης , που ακομη δε μας εχουν πει ποσα θα ναι..τα 20 δεν πανε για την υπογειοποιηση πανε καθαρα για το γηπεδο και εκταμιευονται μαλιστα στη β’ φαση του εργου..αν δεις το ενημερωτικο σημειωμα της δικεφαλος αε θα το δεις να το λεει γραμμενο ,οτι τα λεφτα της περιφερειας θα δοθουν σε η/μ μελετες ,διαμορφωση αγωνιστικου χωρου κ.τ.λ
    στην ουσια το μεγαλο αγκαθι ειναι τα λεφτα των συνοδων-υπογειοποιηση κ,τ,λ (30?40 μυρρια ?)
    ,,αν ο συριζα βγει κυβερνηση και θελησει να σου σπασει τα παπαρια εκει θα βασιστει..

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δημητρη εισαι λαθος και ειναι οπως τα λεει ο ανωνυμος. Τα 20 της Περιφερειας ειναι του φορολογουμενου και πανε για τη β φαση κατασκευης. Ο ιδιος ο Μελισσανιδης τα εχει δημοσιευσει με το ενημερωτικο της Δικεφαλος ΑΕ. Ουτε σεντ απο αυτα τα λεφτα δεν παει στα συνοδευτικα εργα, πανε για αρχιτεκτονικες εργασιες κτιριου, αγωνιστικο χωρο, Η/Μ εγκαταστασεις κλπ. Ψαχτο γιατι ειναι κριμα ενω τα γραφεις ωραια να πεφτεις στη λουμπα κι εσυ οπως οι 365 αυτου του κοσμου. Το “αθλητικες και μονο εγκαταστασεις” ειναι μια πιπα που πεταξε ο Σγουρος επειδη μιλαμε για κωδικο που ανοιχτηκε πριν 12 χρονια. Ειναι ο ιδιος κωδικος που ανοιξε ο Παπας με τον Αδαμιδη και τοτε ο Σγουρος εδωσε 9 εκατομμυρια και οχι 20. Αν ηθελε η Δουρου δεν σου εδινε σεντ, ενεκρινε ομως τον προυπολογισμο Σγουρου επειδη ειναι διαφορετικο να εισαι αριστερος. Το ΕΣΠΑ δεν εχει απολυτως καμια σχεση με τη χρηματοδοτηση της Περιφερειας, το ΕΣΠΑ μπαινει στη χρηματοδοτηση της αναδειξης του Αλσους σε Μητροπολιτικο Παρκο και τα λεφτα θα πανε στα συνοδευτικα με υπογειοποιηση, πεζοδρομησεις, δημιουργια χωρου σταθμευσης, γενικοτερη αναπλαση του Αλσους, αλλαγη κυκλοφοριακου σχεδιου κλπ.
    Πολλοι το κανουν το λαθος, δεν περιμενα να το κανεις κι εσυ. Καλη χρονια με την ΑΕΚ στην καρδια.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κύριοι ομολογώ ότι δεν το έχω ψάξει το θέμα και λέω ότι πληροφορία έχω απο τον τύπο κυρίως. Όχι βέβαια ψωρες και 365. Αλάνθαστος ειναι μονο ο Πάπας και αν ειναι έτσι όπως τα λέτε πάσο

  10. Ο/Η bandog λέει:

    στην αρχη λενε οτι τα λεφτα ειναι απο τα αποθεματικα της περιφερειας , μετα λενε οτι ειναι απο το ΕΣΠΑ , αργοτερα οτι δεν ειναι μεν απο το εσπα αλλα ειναι αλλο ευρωπαϊκο κονδυλι (?) …
    αντε βγαλε ακρη με την πληροφορηση στην ελλαδα…
    προφανως ειναι λιγο απ ολα και θα χρηματοδοτησουν λιγο απ ολα….

    ΥΓ: εννοειται οτι αν σε τετοιους καιρους το γηπεδο χρηματοδοτηθει απο λεφτα του ελληνα φορολογουμενου και οχι απο καποιο αναπτυξιακο προγραμμα ευρωπαϊκης χρηματοδοτησης , θα μιλαμε για ξεκαθαρη προκληση…

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Απο την αλλη βεβαια εγω βλέπω το project γήπεδο ΑΕΚ και οχι μονο αυτο και αυτο το γήπεδο. Αν δηλαδη στη συνολική κίνηση που θα γινει περιλαμβάνει υπογειοποιήσεις νοικοκύρεμα άλσους κλπ κατι που ξεκάθαρα γινεται στη πρόταση του γηπέδου. Για να το κάνω πενηνταράκια: αν δεν τρέξει το project θα κανει ο αβ ολα αυτα που βλέπουμε στις μακέτας και αναφέρονται χωρίς το γήπεδο, απο μόνος του? εδω αναφέρω οτι 5 μήνες ο εν λόγω καραγκιόζης εχει αναλωθεί ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ και απο έργο μηδέν. ΟΥΤΕ ΓΟΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ απο το άλσος που τον κάιει. Γιατι όντως ειναι διαφορετικό να εισαι αριστερός. Τέτοια ΝΟΥΜΕΡΑ σπάνια βρίσκεις αλλου. Επιβιώνουν σε μεγαλο βαθμό στη Β.Κορεα του Κιμ στη Κούβα του ΦΙντελ και του αδελφού του και φυσικα στο πρότυπο μας στη Βενεζουέλα του Μαδουρο μια χώρα με τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου παγκοσμίως στην οποία οι πολίτες της επίσημα πλέον επιτρέπεται να ψωνίζουν δυο φορές την εβδομαδα ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΡΑΦΙΑ των σούπερ μάρκετ και οταν τα βρουν ΑΝ εχουν λεφτα να αγοράσουν καμμια κονσέρβα.. Ο στρατός φυλάει τα σούπερ μάρκετ πλέον επίσημα…
    Τωρα αν ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ κάνουν έστω και το 1-10 απο αυτα που αραδιάζουν κάθε μέρα οχι μονο η ΝΦ αλλα όλη η ελλαδα θα γινει Λουγκάνο στη χειρότερη και Κόμο στη καλύτερη. Θα το κάψουν εδω το Knightsbridge απο τη ντροπή τους, μέχρι και στο Harrods λουκέτο θα βάλουν.
    Ειναι να μη πάρει φορα να ´κοψεί´ τα δισεκατομμύρια το λεχριταριο. Μετα ποιος μας πιάνει…φουλ θα δουλεύουν τα εκτυπωτικα. ΚΟΨΙΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ…
    Οσο για τη σκυλομουρα που ειναι διαφορετικη αριστερη ναι οντως ειναι:
    Ειναι διαφορετικο να δεσμευεσαι γραπτα ως κομμα για το νομο 81+82 και μετα να κανεις κολοτουμπα και να ψηφιζεις αναποδα απο οτι υπεγραψες.
    Ειναι διαφορετικο να αλυσοδενεσαι με τις καθαριστριες και να ταζεις οτι σου ρθει (σου θυμιζει κατι?) και μετα να προσλαμβανεις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΡΕΙΕΣ να κανουν το καθαρισμο στα κτιρια σου..
    Ειναι διαφορετικο να κατακευραυνωνεις το Σγουρο για τη οικονομικη δοαχειρηση του επι μηνες και μετα να ΨΗΦΙΖΕΙΣ τον προυπολογισμο του!!
    Οντως ειναι διαφορετικο να εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ..

    Φυσικα και ισχύει αυτο που απάντησα χτες απο το κινητο μου, απο pub μετα το γραφειο.. Θα το κοιτάξω αν το βρω το σχέδιο του Νίαου. Δε θα σκάσω κιόλας εχει και ωραίες μέρες εδω.. Όπως ειπα αν ειναι ετςι πάσο.see ya