ΑΛΙΜΟΣ – Α Ε Κ

Κυριακή μεσημέρι να δεχτώ πρόσκληση ; Σχεδόν αδύνατον. Γιατί την δέχτηκα; Φίλος και κουμπαρός. Μην λέμε παραπάνω. Αυτά ήρθανε, όταν ετοιμάστηκα να τρέξω στο γήπεδο των αναμνήσεων. Στο γήπεδο των δυό πρωταθλημάτων, τότε στο τοπικό, με τον Αστέρα 2004. Μαλακίες τελικά. Η Κηφισίας τίγκα, αφού όλοι είχαν βγει έξω. Ο Τσίπρας με το λεφτόδεντρο, μάλλον έχει έρθει από τώρα. Κι όλοι είχαν πλημμυρίσει τους δρόμους. Πάλι καλά, που έφτασα εγκαίρως στο σπίτι και στην τηλεόραση.

Ανησυχούν λένε για την μεσαία τάξη. Δηλαδή, ποιοί είχαν βγει έξω; Οι άνεργοι; Μην το ψάχνεις. Κι εγώ ανησύχησα στο πρώτο ημιχρόνιο, για την μέση μας. Απουσία Μάνταλου, και τι γίνεται; Ό,τι είχε ο Δέλλας, το έβαλε. Ανάκογλου και Σουηδό. Μπροστά καλά, πίσω επίσης. Τι γινόταν; Τα ίδια με το πήξιμο των δρόμων. Ή λεφτά υπάρχουν ή απλά είμαστε έρμαια των σπιτιών. Δεν θέλουμε να είμαστε μέσα. Δεν ξέρουμε γιατί είμαστε πρώτοι.

Το πλάνο ήταν συγκεκριμένο και σαφέστατα ο στόχος. Επειδή έχασα εγώ το ζωντανό γήπεδο, χάλια πλέον έχει γίνει, να μην μπορεί να βγει μια κανονική προσπάθεια; Δύναμη και κόντρα. Πάλι η δικαιολογία του εκτός έδρας; Σιγά την απόσταση. Με γνωστή την τακτική του αντιπάλου. Και με τρομερή ιαχή στις κερκίδες. Να φταίει ο Ζόριτς; Μπα. Υπερβολικό είναι αυτό.

Νομίζω οτι σωστά στήθηκε η ομάδα κι υπήρχε η σωστή εντολή. Σε απουσίες δεν στέκομαι, αφού προ πολλού η ομάδα παίζει χωρίς να υπάρχουν οι ” βασικοί. ” Μιλάω για Μπακάκη, Κορδρέρο και Μπαρμπόσα. Και με κύπελλο μπροστά, με τέτοια πληρότητα, να μην μπορείς να παίξεις καλά; Για τους παίκτες μιλάω, που βγάλανε το αρνητικό πρόσωπο της ομάδας μας. Τι να πεις; Ευτυχώς που δεν έφτασα στο γήπεδο. Η γιορτή είναι τέτοια. Δεν γίνεται να παίξεις με τα στρας. Κι ούτε γίνεται να ψάχνεις δικαιολογίες με τον Άλιμο, σε ουδέτερο γήπεδο. Ούτε να ψάχνεις πλέον για επαγγελματική νίκη.

Μπορεί να αλλάξει κάτι στο δεύτερο μέρος; Αμέ. Λεφτά υπάρχουν είχε πει ο τρελός, και κάποιοι τον ψήφισαν. Ακόμα παίρνει ψήφους. Όπως πήρε κι ο διαιτητής, που αν έψαχνα στο replay την παράβαση του πέναλτυ, μάλλον στο γήπεδο θα μίλαγα για αλλοίωση αποτελέσματος. ΟΜΩΣ ΟΛΟΣΩΣΤΑ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Και δεν κάνω καμία πλάκα. Πλάκα μπορεί να κάνει ο Δέλλας με τον Γιόχανσον δεξί μπακ. Χώρια που ο Ανέστης είναι πιο ψηλός από τον Αραβίδη, κι άρα μάλλον κάνει για δεύτερο σέντερ φορ.

Ασόβαρη ΑΕΚ. Της πλάκας. Με παίκτη περισσσότερο. Με αλλαγές δημοσιουπαλληλικές, να δείξουμε οτι δεν είχαμε παγώσει από το κρύο του Υμηττού. Ίσως να την είχανε δει οτι το παιχνίδι της Τετάρτης, είναι ευρωπαϊκή υποχρέωση. Πού να μπεις στο μυαλό κάποιου τύπου που θα μιλήσει μόνο για τον Σπανό; Εκεί  δεν έχουν μείνει όλοι οι Αεκτζήδες; Για το παιχνίδι αυτό δεν γράφαμε; Τότε, δεν γράφαμε για τα κενά; ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΕΚ.

Αλλά, σιγά να μην χαλάσω την ζαχαρένια μου. Ρε σιγά πια, να μην συμπεριφέρομαι σαν δεκαοκτάρης οπαδός. Αυτά είναι για την ιδιοκτησία, που περιμένει και τις εκλογές. Για όποιον καταλαβαίνει τον μεγιστανισμό. Τα είπαμε, τα γράψαμε και τελειώσαμε. Από ένα σημείο και μετά, όλοι διαβάζουν την βαθμολογία αλλά και τα ρεπορτάζ για τον τσακωμό των δέκα δένδρων. Μιλάμε για την πλάκα,  επιπέδου οικοπέδου μου. Στα οποία, όποτε γουστάρω τα κόβω τα φυτά και μετά τους δείχνω ιμιόσχεα, ΑΦΟΥ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΟΥ. Και στο φινάλε, πάρε νάχεις κι ένα πρόστιμο.

Αυτό που θα έπρεπε να δώσεις σαν εμφάνιση σήμερα. Που όλοι ζουν για το κύπελλο τελικά και χέζουν όσους πάνε στον ΟΤΕ ή στην Καισαριανή. Χωρίς αρχή και τέλος. Με πέντε χιλιάδες Αεκτζήδες κι ο Δέλλας νάναι με την φόρμα εκστρατείας. Σιγά ωρέ Έλληνες αγωνισταράδες με την επανάσταση. Να μην έχεις τίποτα σαν οργάνωση και μόνο το πάθος του Αραβίδη; ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ; Δεν υπήρχε κίνητρο; Πάλι τα ίδια θα πείτε; Δεν βαρεθήκατε; Γιατί να μην θεωρήσω εγώ,  εξαίρεση τον Σπανό; Μέχρι την Τετάρτη λοιπόν, αφού το θέλετε έτσι, άφεση. Μετά; ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to ΑΛΙΜΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμβουλή προς ΠΑΕ ΑΕΚ: πάρτε ένα κηπουρό (ο Νικοπόλιδης ειναι διαθέσιμος ) να φροντίζει τα δέντρα υπό αμφισβήτηση. Κούρεμα κλάδεμα πότισμα κλπ. Μόλις βγει ο τσυριζας και τα πάρει πίσω κόψτε ένα τιμολόγιο αλλά Μάκη (έργα Θρακομακεδόνων) και στείλτε το στον Α-Β ( τον δημαρχο) το λέω γιατί ειναι τόσο ζώα στην επικοινωνία που μπορεί να το στείλουν στο σούπερ μάρκετ ..
    Πάντως τα πανω κατέβηκαν και δεν ακούστηκε το παραμικρό για τον βλάκα. Εκεί μια χαρά γραμμή ξέρετε να περνάτε. ΓΙΔΙΑ
    ΝΤΑΡΚΟ ΖΟΡΙΤΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ (η ωρε ωρε ωρε) μέχρι και ο βδελλας αγανάκτησε με το μπαλαδόρο!!
    Εμφανίστηκε κ ο σοιλεδης!! Θαύμα θαύμα μετά απο 6 μήνες!!! Ούτε τριπλό bypass να είχε κάνει. Πιο γρήγορα θα έπαιζε η παικτουρα.
    Δώσε στο θρυλλο πέναλτυ φώναζε ο Σέρβος και ψαρώσει ο ref..

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    ANW απο 9,30 στα 13,76 κλείσιμο Παρασκευής με υψηλά έτους στα 14,74. Μπήκα στα 10,2 με το commission μέσα πριν κανα μηνα περίπου. Δεν ξέρω αν περιμένει τας εκλογας αλλά μάλλον χέστηκε..

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Snitch : Περιμένω κέρασμα χαχαχα

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οποτε θες αρκει να ειμαι εδω!! θα μιλησουμε τηλ.
    Να πω κατι και οποιος θελει ακουει: O ΖΕΚΑ του βαζελου μας κανει? Αμα του σκασεις ΤΩΡΑ 1εκκ CASH τον πηρες τυλιγμενο με κορδελα η οχι?
    Μπαλλα ξερει? Κοφτης ειναι? Τρεχαντηρι ειναι? Πασαδορος ειναι? Πολυθεσιτης ειναι? Η να φερουμε το Παλταδουροβιτς να κανει παρεα στο Ζοριζωμαι-ιτς να μη κανω μαλακια σε ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ?