The Professor

Piou-to-mavro-pistoli
Επ αορίστων με τονο στο ι επρεπε να λεγεται η αναβολη. Που ως γνησιοι ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ αλλα λεμε το πρωι, αλλα ταζουμε το μεσημερι και αλλα κανουμε το απογευμα. Το βραδυ το κραταμε για να αλλαξουμε γνωμη.
Το επ αοριστον λοιπον εγινε μια Κυριακη όπως επι Ανδριανου. Βλεπετε καμμια διαφορα? Εγω όπως βλεπω διαφορα στο μνημονιο που εγινε προγραμμα…
Θες λυση?
1)ΠΛΗΡΗΣ εναρμονισμος με την UEFA. Όχι μονο οπου μας συμφερει..
2) Διορισμος ΕΠΟ εσωτερικα από τεχνοκρατες. Πρωην διαιτητες και παραγωντες οποιαδηποτε χρωματος αποκλειωνται.
3) Κληρωση και όχι ορισμος διαιτητων. Τι θα πει δε μπορειτε? Αμα καποιος είναι ικανος, μπορει να παιξει ΟΛΑ τα παιχνιδια. Τι διαφορα εχει το τακλιν στον Πας Γιαννενα από το τακλιν του ΠΑΟ? Απλοι κανονισμοι είναι για μπαλλα μιλαμε όχι για θερμοδυναμικη..
4) Πληρης αντιγραφη από την αγγλικη FA σε ΟΛΑ τα επιπεδα. Φωναξτε και 5 αγγλους να σας δειξουν αμα δε μπορειτε.
5) Ορισμος ΟΛΩΝ των παιχνιδιων στα Βρεττανικα προτυπα από το καλοκαιρι για ολες τις διοργανωσεις. Οποιος είναι ‘κουρασμενος’ ας μη κατεβει να παιξει
6) Ηλεκτρονικο εισητηριο και τουρνικε. Οποιος δεν μπορει να το κανει στο γηπεδο του ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ. Όπως ερχεται π.χ το υγειονομικο αμα θες να ανοιξεις φαγαδικο ετσι και εκει. Το εχεις? Συμμετεχεις. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ? ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ
7) Καμερες σε όλα τα γηπεδα και παραδωση με τη ληξη του ματς του αρχειου στην ΕΛΑΣ. Γινουν δε γινουν φασαριες. Ένα DVD είναι απλα με κοστος 20 λεπτα. Το εχεις? Συμμετεχεις. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ? ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ
8) Νομοι υπαρχουν. Απλα ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΥΣ
9) Ανελεητο κυνηγι για ηθικες αυτουργιες σε ολες τις οπαδικες εφημεριδες, ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, να δεις πως μαζευωνται (και κλεινουν) Γαυροι, Πρασινοι, Ψωρες κλπ. Το ιδιο και για προεδρους, καραπαπαδες, κερατουκληδες κλπ
10) Δημιουργια ταμειου με ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ολων των χορηγιων κεντρικης διαχειρησης (ΟΠΑΠ-NOVA) και αποδοση τους ανα αγωνιστικη από την ΕΠΟ. Εισαι καλο παιδι και νομιμο? Θα παρεις τα λεφτα την επομενη μερα. Εκανες φασαρια? Το ποσοστο σου μοιρασμα σε αυτους που είναι ενταξει.
11) Tα επειδοδια είναι επεισοδια. Δεν υπαρχουν μενονομενα, εκτεταμενα κλπ σαχλαμαρες. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ότι και αν είναι αυτοι. Οποιος θελει να παει στο γηπεδο παει δεν χρειαζεται ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
12) Εξω η αστυνομια από τα γηπεδα. Πληρωνω για τη ζωη και τη περιουσια ΜΟΥ όχι για το μαγαζι του νιαου και του ρωσσου… Stewards μεσα στο γηπεδο και παραδωση στην αστυνομια ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ τυχον εξυπνων.
Εχει και αλλα πολλα να κανεις ΑΜΑ ΘΕΣ. Αμα δε σε παιρνουν τηλεφωνα οι ‘χορηγοι’ σου..
Αλλιως κατσε να περιμενεις τους ‘προεδρους’ (αυτους που ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ) όταν δεν μπουγελώνονται και παιζουνε μπουνιες, να σου φερουν ‘προτασεις’..
Ετσι αλλωστε είναι τα ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ από τους αλλους.

ΥΓ Ο ΠΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ? Γιατι προχτες ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΓΗ! Που να μην ερχωταν και από ΠΛΗΡΗ (όπως μας λεγατε) αγωνιστικη κατασταση. Σαν το Σουηδο δηλαδη…

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to The Professor

  1. Ο/Η Savvi λέει:

    Τα πράγματα είναι απλά πολύ απλά το θέμα είναι ποιος τα κάνει……………………

    Εδώ δεν μπορούν να ορίσουν ένα ματς κυπέλου μουχαχαχαχαχα.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το παιχνιδι ειναι ΗΔΗ ορισμενο για 3 του μηνα. Μη κοιτας που πεφτει η ΦΑΠΑ συννεφο οπου παιζει το τσιρκο και επεσε συρμα να το βαλουμε ΟΤΑΝ μας βολευει. Λιγο το εχεις να ρουφας με 3 ισαξιες ενδεκαδες 2 σε καθε ματς που παιζεις?? Να καλυψουμε και το προπονηταρα που εφαγε 4 απο καποιοα Ντριπμνο και αποκλειστηκε ΧΑΛΑΡΑ..Αμα παιξουμε στις 3 ουτε ο Σπαθο-Τριτσωνης δε τους γλυτωνει. Και μετα θα αρχισουν παλι οι κορνεδες και οι επιστημονες…

  3. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Αναθεση ολων των παραπανω σε ιδιωτικη εταιρεια τεχνοκρατων απο το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου. Ουτε ΕΠΟ , ουτε υπουργεια, ουτε Σουπερλιγκ. Αναθεση απο ποιον? Απο τις ομαδες Α κ Β εθνικης, με συγκεκριμενους μετρησιμους στοχους για την εμπορικοτητα, τα εισητηρια, τη βια, τη διαιτησια και τα γηπεδα.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    το γραφω 3 χρονια. ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ F.A…..

  5. Ο/Η bandog λέει:

    προσωπικα θεωρω το γερμανικα μοντελο πιο ιδανικο μπουσουλα για την αναπτυξη του ελληνικου ποδοσφαιρου σε ολους τους τομεις.
    υποδομες , οργανωση , διοικηση , οικονομικη πολιτικη, αγωνιστικη φιλοσοφια κλπ

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γνωμες! Το αγγλικο παραμενει και το πιο θεαματικο και το πιο απροβλεπτο και το πιο πλουσιο στο κοσμο. Υπαρχουν τουλαχιστον 5 ομαδες: Liverpool, Arseanal, Man United, Man City, Chelskey για τιτλο, και οι δευτερης ταχυτητας: Totenham, Everton, West Ham κλπ ειναι ομαδες που σε εμας επαιρναν τιτλο με σβηστα φωτα.
    Η Γερμανια (κατ εμε) ειναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΗ διοργανωση με προβλεψιμο πρωταθλητη κατα μεγαλο ποσοστο. Αργο ποδοσφαιρο και προσωπικα οποτε πετυχαινω ματς αλλαζω καναλι. Ακομη και σε ντερμπυ ΒΑΡΙΕΜΑΙ να τους βλεπω. Τα δε ‘αστερια’ τους μπορει ολοι μαζι να κανουν μια καλη εθνικη αλλα σαν μοναδες ειναι γαμησε τα. Ιδαμε το παικταρα τον ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ στη Ρεαλ φετος. 3 Ροις, 4-5 Μιουλερ και καμμια δεκαρια Γκετσε θελει ο Λιο στη προπονηση να κανουνε τους κωνους..
    Οργανωτικα μπορει να ειναι (και ειναι)καλοι αλλα ειναι εντελως αλλο μοντελο που πολυ αμφιβαλω αν μπορει να υπαρξει καπου εκτος Φριτσιας σε τετοιο επιπεδο Ισως σε Σκανδιναυικες χωρες αναλογης νοοτροπιας.

  7. Ο/Η bandog λέει:

    το αγγλικο πρωταθλημα ειναι το θεαματικοτερο και ανταγωνιστικοτερο ολων αλλα ως μοντελο ειναι εντελως εξωτικο για τα ελληνικα δεδομενα.
    ιδιαιτερα στο οικονομικο του σχεδιασμο ….
    απο τους αγγλους θα μπορουσαμε να αντιγραψουμε και να υιοθετησουμε καποια μοντελα καταπολεμησης της γηπεδικης βιας , τους κανονες κεντρικης διοικησης , τους κανονες λειτουργιας των θεσμων κλπ

    αντιθετα με το αγγλικο , το γερμανικο μοντελο ειναι πολυ πιο προσγειωμενο και εχει εντελως διαφορετικη αναπτυξιακη φιλοσοφια.

    σε θεματα ασφαλειας φιλαθλων και καταπολεμησης της βιας , εχουν ληφθει και σε αυτο εντυπωσιακα μετρα με αψογη χρηση των δυνατοτητων που δινει η τεχνολογια και ο ποινικος κωδικας για τον ελεγχο οπαδων και συνδεσμων…

    ως προς την διοικηση των ομαδων , οι γερμανοι θελησαν να διατηρησουν την ιδεα του συλλογου στο επαγγελματικο πδοοσφαιρο και γιαυτο οι ομαδες ανηκουν κατα πλειοψηφια στον κοσμο τους με την αρχη του 50%+1!
    ετσι οι οπαδοι-μελη της ομαδας παιρνουν αποφασεις , ψηφιζουν και ελεγχουν τη διοικηση της ομαδας.
    το 50%-1 ανηκει σε χορηγους και επενδυτες που εγγυονται την ταμειακη ρευστοτητα της ομαδας.
    στον οικονομικο σχεδιασμο των ομαδων ακολουθειται η αρχη των ισοσκελισμενων ισολογισμων και το μπατζετ καθοριζεται απο τα εσοδα της ομαδας (εισητηρια, τηλεοπτικα,χορηγιες) και οχι απο τους στοχους ή την διαθεση ξεπληματος του ιδιοκτητη…

    τα γηπεδα της γερμανιας ειναι τα καλυτερα στον κοσμο και παρυσιαζουν και την μεγαλυτερη πληροτητα.
    στην κατασκευη τους συμμετεχουν κυριως χορηγοι ενω για την εντυπωσιακη πληροτητα ευθυνεται η ρεαλιστικη τιμολογηση των εισητηριων που δεν βασιζεται τοσο στην κοστολογηση του προϊοντος οσο στην ικανοτητα εξοδων των πελατων-οπαδων.
    βλεπουμε λοιπον εισιτηρια ακομη και για ορθιους σε πολυ προσιτη τιμη , αρκετα φθηνοτερα και απο ματς της ελληνικης σουπερλιγκ…

    αγωνιστικα οι γερμανοι βρεθηκαν εχουν κανει τεραστια βηματα εξελιξης.
    μετα απο συνεχομενες αποτυχιες της εθνικης τους ομαδας και της υποβαθμισης του εγχωρια παραγομενου δυναμικου , σχεδιασαν ενα μοντελο ποδοσφαιρου που να διατηρει την παραδοσιακη γερμανικη ταυτοτητα του fisical game εισαγοντας παραλληλα στοιχεια απο πιο τεχνικα πρωταθληματα.
    σημερα το γερμνικο πδοοσφαιρο συνδυζει αρμονικα ταχυτητα, αντοχη , passing game και παραγωγη τερματων , καθιστωντας το ιδιαιτερα ελκυστικο στο θεατη.
    στη χωρα δραστηριοποιουνται 100αδες ποδοσφαιρικες ακαδημιες που λειτουργουν με αυτο το στοχο και οι γερμανικες ομαδες βασιζονται πολυ στην παραγωγη παικτων .
    αποτελεσμα των παραπανω ηταν να μειωσουν κατα πολυ την εξαρτηση τους απο εισαγωγη ξενων ποδοσφαιριστων , να προσαρμοσουν στο αγωνιστικο τους στυλ αξιολογους παικτες απο φθηνες αγορες της ασιας (ιαπωνια) και της ανατολικης ευρωπης(πολωνια, ουγγαρια,σλοβακια,ελλαδα, τουρκια) και να φτιαξουν μια πανισχυρη εθνικη ομαδα.

    φυσικα αρωγος των παραπανω προσπαθειων σταθηκε η γερμανικη νοοτροπια του συναγωνισμου εναντι του ανταγωνισμου…
    ετσι βλεπουμε για το καλο του ποδοσφαιρου , την μπαγερν να προτεινει τον δανεισμο της αντιπαλου ντορτμουντ για να αντιμετωπισει η τελευταια τα οικονομικα της προβληματα ενω αποριπτει τεραστια χορηγικη συμφωνια της γκαζπρομ εαν αυτη εχει ως αποτελεσμα παυση αναλογης χορηγιας της εταιρειας προς την σαλκε !!!
    φαινομενα εξωπραγματικα για την ελληνικη πραγματικοτητα….

    στην ελλαδα λοιπον θα πρεπει να εισαγαγουμε στοιχεια και νοοτροπιες απο τα μεγαλα αυτα πρωταθληματα και να τα προσαρμοσουμε στις δικες μας δυνατοτητες και ιδιαιτεροτητες.

    επιπλεον θα πρεπει να μειωσουμε τις ομαδες μας σε 12 ωστε να γινει πιο αποδοτικη εμπορικα η μοιρασια του τηλεοπτικου πακετου , να αυξησουμε τις αγωνιστικες με 3 ή 4 γυρους ωστε να εχουμε περισσοτερα ματς και περισσοτερα ντερμπυ , να εφαρμοσουμε το ιδιο ακριβως μοντελο αλλα σε δυο ομιλους με γεωγραφικα κριτηρια στη δευτερη κατηγορια και να βαλουμε σε ταξη το ερασιτεχνικο πδοοσφαιρο ωστε να γινει παραγωγος ταλεντων …

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Για να τα παμε με τη σειρα και φυσικα ο καθενας εχει τη γνωμη του.

    Το Αγγλικο πρωταθλημα είναι με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ το καλυτερο στο πλανητη. Το δε γερμανικο είναι πισω από το Ισπανικο και ηταν και από το Ιταλικο μεχρι και το 2006-2007 οπου και σταματησαν να πεφτουν φραγκα κυριως απο τον Σιλβιο.
    Είναι απλα τριτο γιατι δεν υπαρχει τεταρτος.Μιλαω για θεαμα για ανταγωνισμο για ομαδες. Περσυ η κορυφη αλλαξε 22 φορες κατοχο την ωρα που στη Φριτσια η Μπαγερν ειχε παρει τον τιτλο το Φεβρουαριο: BOOOOORING..
    Στα τελευταια 10 χρονια μαζι με το φετινο (11 συνολο) τα 7 τα εχει παρει η Μπαγερν!!

    Το μοντελλο διοικησης είναι οντως σωστο ΑΝ και εχει παραθυρα- νομιζω η Leverkuzen εχει ιδιοκτήτη μαζι με άλλη μια ομαδα- αν θυμαμαι είναι 2, Αρα υπαρχει νομος αλλα ΔΕΝ εφαρμοζεται τουλαχιστον για ολους…

    Για τη προσελευση την οικονομια και το κυκλοφορουν χρημα στο μεσο Γερμανο είναι ΑΑΑΑΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ μεγαλη πολύ. Χαριν κακιας και μονο θα πω ότι ο συγκεκριμενος λαος είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ. Δεν είναι αλλωστε πολλα τα χρονια πριν που οι πατεραδες και οι παππουδες των σημερινων ΜΑΖΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ σε κατι αλλου τυπου συναθροισεις με το χερι καγκελο ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..

    Τα γηπεδα της Γερμανιας ανακατασκευαστηκαν λογω Π.Κ το 2006. Φυσικα και επεσε πολύ χρημα ΚΑΙ ΟΡΘΑ εκει και μπραβο τους
    Παραβλεπεις κατι βασικο ομως: Στη γερμανια ΥΠΑΡΧΟΥΝ χορηγοι γιατι η τοπικη αγορα είναι μεγαλη και πουλανε και προς τα εξω το πρωταθλημα (για οποιον αντεχει να δει αυτή τη σαχλαμαρα). Οι δε χορηγοι ειναι ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ εταιρειες.
    Η Audi τα εχωσε για το γηπεδο αλλα είναι μια εταιρεια που ΠΟΥΛΑΕΙ και μεσω εσοδων και διαφημισης στηνει ένα project win-win στη τοπικη (κυριως) αγορα.
    Εξω από αυτην π.χ στη Αγγλια δεν εχουμε τοπικες εταιρειες αλλα κυριως ξενους (Emirates-Etihad-Samsung-Chevrolet κλπ) που κανουν το ιδιο. Δεν εχει η Βρεττανια 5 brand δικα της να βαλει? Εχει φυσικα απλα εχουν πλακωσει τα μεγαλα πορτοφολια.. Η Liverpool πηρε 400 εκκ ευρω για 5 χρονια στη φανελλα!!!! Μονο από τον προμηθευτη της..ΟΧΙ την λεζαντα που θα γραφει μπροστα!!!

    Εδω για πιο προιον σε πια αγορα και πια πολυεθνικη να ενδιαφερθει? Για τη σουπερ λιγδα που τα αφεντικα της μπουγελωνωνται και παιζουνε μπουνιες? Για τις ομαδες που αμα μαζεψουν (οι ‘μεγαλοι’) πανω απ 8-10 χιλιαδες θεωρειται γεγονος? Για μια χωρα στη οποια ο λαος εχει 30% ανεργια? Να καταναλωσει τι? Με τι λεφτα? Με τα ραχηλοευρα?

    Ενα θα σου πω και το ξερω οσο πιο καλα ειναι δυνατον γιατι ειναι- επαγγελματικα- φιλος (αν και εμπορικα ανταγωνιστης τοτε) στο χωρο μου το αφεντικο: Για τη χορηγια ο κοντος στην ΑΕΚ τοτε, ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ δε πηγε αυτος. Και μαλιστα αυτος που τον βρηκε, επειδη ειναι αρρωστος ΑΕΚαρας, δεν ηταν την μητρικης εταιρειας- ειναι μεν μελος του ΔΣ- αλλα ΔΣ μητρικης. Η δε προταση ηταν κατα πολυ υψηλοτερη απο οσο προσδοκουσαν. Οποτε μη κοιτας τι φαινεται γιατι πολλες φορες η πραγματικοτητα ειναι αλλη. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ εχω και ονοματα και ημερομηνιες.

    Στην Ελλαδα και στο τελειωμενο πρωταθλημα που πατανε 1000 πρεζακια για να παιξουν ξυλο στα γηπεδα, ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ να διαφημιστει? Προς τι οφελος? Θελω να πουλησω εγω π.χ με σε 2 καλες αντιπροσωπειες που εχω στο χωρο μου. Και ο steven φανταζωμαι μπορει να θελει και ξερω και αλλον έναν (κοινο φιλο και συν-υποψηφιο μελλοντικα σουιτας αν ποτε γινει το μαυσωλειο) με μια από τις καλυτερες επιχειρησεις στην Ελλαδα..Μιλαμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. Φιλος σχεδον 40 χρονια..Φυσικα και πρεπει το προιον να επικοινωνηθει και να διαφημιστει. Ποιος θα το δει αν παω να δωσω π.χ 100 χιλιαρικα για ένα χρονο στο σορτσακι? Ο μπαμπης ο σουγιας με τον νικο το μπαφο? Οι αυτοι που είναι με γυρισμενη τη πλατη στο ματς?
    Θα το δει ο καθενας όταν πεφτουνε δακρυγονα-κυνηγητα γινωνται μπουκες αναβαλωνται ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ αγωνιστικες, ΞΕ-ΟΡΙΖΩΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ για ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ τους ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ κλπ?
    Ποσες φανελες με το σημα μου θα πουλησει η ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΜΠΟΥΤΙΚ (ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ PUMA H MONΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΝΦ) και δεν εχει καν e-shop? ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ φανελλες ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΩ? Για την 1,5 ωρα την εβδομαδα που θα το δουνε οσοι εχουν συνδρομητικη? ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΧΟΝΤΡΟΚΟΛΑ Η ΒΑΓΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΡΗ?

    Ποιοι ειναι οι χορηγοι σε αυτη τη παρωδια? ο ΟΠΑΠ και η ΝΟΒΑ. Υπαρχει αλλος? Ουτε για δειγμα. Ο δε ΟΠΑΠ φραζει μονος του παιχνιδια ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ στο προιον ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ! Αυτο ειναι παγκοσμια πρωτη! Σα να ανοιξω εγω αυριο ενα εστιατοριο να το διαφημιζω και την ωρα που θα ερθεις να φας να σου λεω- απαγορευεται για το κρεας ειναι σαπιο και τα τυρια ληγμενα!!

    O Gay οταν του εκλεισε ο νιαου τη κανουλα ΠΟΙΟΝ βρηκε χορηγο? Σωστα σκεφτηκες: KANENA! Aμα δε βρισκει ο gay χορηγο, θα βρει ο Κομποτης και ο Μαχλας?

    Οι χορηγιες στη Ελλαδα (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) ειναι και οι ΄μπιζνες’ του αφεντικου: Siemens τοσα χρονια ο Gay. Ολοι μιλανε για το σκανδαλο αλλα κανεις δεν ασχοληται ΠΟΙΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΤΕ. Ποιος γεμισε καρτοκινητα ολη την ελλαδα που απ’ εξω γραφουν το ονομα της εταιρειας του και απο μεσα ειναι siemens all over.
    Ο αλλος ειχε βαλει μπουγαδα και επαιρνε 2εκκ (ρουβλια) αμυντικο απο το ΜΠΑΟΚ και εβαζε διαφημιση την Βιβαρτια με τις θυγατρικες.
    Ο τριτος εχει τη Skoda και αναλογα λεει την ομαδα..
    Αν εξαιρεσεις εμας ΦΕΤΟΣ με τη Jeep ‘αυτονομη’ χορηγια δεν υπαρχει πουθενα. Να παει δηλαδη το τμημα marketing της ΠΑΕ να κυνηγησει 5 εταιρειες και να κλεισει ενα deal.
    Οχι οτι εκαναν σε εμας οι ξανθιες τιποτε. Ας ειναι καλα ο νιαου και ο συγγελιδης. Οτι κανει ΜΟΝΟΣ του ειναι το καταστημα. Οι αλλες το ξυνουν κανονικα και πλεον επιασαν νεο χομπυ τις ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ που δεν τις διαβαζει ουτε ο ΜητσοςR21..

    Γερμανος και ποδοσφαιρηστης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Είναι σαν το Αλβανος τουριστας. Δευτερης και τριτης γενιας Τουρκοι-Πολωνοι κλπ απαρτιζουν την Εθνικη τους που αναγνωριζω ότι εχει ένα συστημα το τηρει και παραγει αποτελεσματα. Από ΤΑΛΕΝΤΟ ΔΕΝ..
    ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ. Πηρε τον καλυτερο η Real και είναι για ΓΕΛΙΑ. Μια χουφτα νοματαιοι στα δαχτυλα του ενός χεριου παιζουν εξωτερικο και αυτοι κυριως αλλαγες. Και ο Σιρλε και ο Κεντιρα και ο Οζιλ (πλεον). Με τους βασικους αστα καλυτερα το ΜΟΝΙΜΟ πειραγμα όταν φτανει η κουβεντα στη μπαλλα η όταν παμε στο Emirates στη φιλη μου και τη παρεα εχει ΕΝΑ ονομα: ΜΕΡΤΕΖΑΚΕΡ- Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΑΝΤΑΝΑ, O FEROYZEM THΣ ΑΡΣΕΝΑΛ..

    Βασικοι και παικταραδες ειναι ΛΑΤΙΝΟΙ μονο. Κανενα δε μαγεψε κανενας Γκετσε. Ολοι τον Λιο το Κουν το Νευμαρ τον Σουαρες κοιτανε. Τον Τσαβι τον Ινιεστα το Πιρλο. Κανενας πιτσιρικας δεν εχει αφισα τον …. Ροις πλην γερμανιας.

    Αλλωστε το πιο τρανταχτο παραδειγμα ειναι η Μιλαν με την Ιντερ. Η μια πηρε τους ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ (που πλεον και οι ιδιοι – Μπρεμε-Ματεους- ομολογουν οτι ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ 1990) και η αλλη τους Ολλανδους. Κοιτα τι εκανε η μια και τη η αλλη..

    Για τη Gazprom αστο το ΤΙ παιζεται. Αλλου είναι το παιχνιδι και πιο χοντρο με τον Vladimir που εχει ΧΕΣΜΕΝΗ και τη Σαλκε και τη Μπαγερν και ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ μαζι. Σα κλαμμενο νιμου εφυγε η φραου από τη συνατηση πριν 10-15 μερες.. Εκει βλεπεις το ΟΥΑΟΥ το λεει αυτος που τους κραταει και είναι μια τριχα από τα α…δια του οι απειλες της κατινας.. Όπως εχω ξαναπει: Αντε μη τα παρω σας κλεισω το διακοπτη και σας βρουμε την ανοιξη παγωμενους ολους…Οπως ειπε και ο Vladi σύμφωνα με δημοσίευμα της «Suddeutsche Zeitung», o Ρώσος πρόεδρος φέρεται να είπε επί λέξει στον Πέτρο Ποροσένκο ότι «τα ρωσικά τανκς θα μπορούσαν, αν ήθελα, να φτάσουν σε δύο μέρες όχι μόνο στο Κίεβο, αλλά και στη Ρίγα, το Βίλνιους, το Ταλίν, τη Βαρσοβία ή το Βουκουρέστι».

    Οποτε γνωμη μου: Επιλεγεις το καλυτερο που είναι ο Βρεττανος και κοιτας αν μπορεις να εφαρμοσεις το ιδιοκτησιακο του Γερμανου που είναι όμως ΔΥΣΚΟΛΟ γιατι ΟΥΤΕ ΧΟΡΗΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.
    Πρωτα φτιαχνεις τα μαγαζια, μετα προσφερεις ΠΡΟΙΟΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΑ και μετα ζητας να πληρωθεις.

    ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΜΑΚΕΤΑ, ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΦΣΣΤ ΜΠΟΙΝΓΚ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ (μετα τον κανεις και μεγαλομετοχο… χαχαχαχαχα), ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΜΕΤΟΧΗ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙΣ 25-30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΚ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ με τας επικοινωνιας και όλα καλα..Οπως ΚΡΥΒΕΙΣ ΕΣΟΔΑ-ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ-ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ…

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΑΤΟ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

    Οι ομαδες 12 και αν δεν αντεχουν να βρουν 12 που να είναι οικονομικα αυτονομοι καντους 10 με 2 γυρους. Όπως Αργεντινη. Είναι προτιμοτερο να δω 4 φορες (από 2 σε κάθε εδρα) ΑΕΚ-ΠΑΟΚ από το να δω 2 φορες ΑΕΚ-ΚΑΛΛΟΝΗ.
    Είναι που είναι ΜΑΠΑ το θεαμα εχουμε και τους Κομποτηδες και τους Εργοτεληδες, να ψαχνουμε ματς με το κυαλι. Και όταν τα βρισκουμε να βλεπουμε το Βαγγελα να κοβει βολτες στο γρασιδι μιας και ΗΞΕΡΕ ότι είναι χαμενο το ματσακι και ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.
    Ο ΠΕΡΕΙΡΑ στη Πορτογαλια θα πηγαινε σε ματς ΠΟΡΤΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ να προκαλει τους φανατικους της Μπενφικα στο πεταλο να ΄κατεβουν΄επειδη είναι αντρας? Σιγα ρε αντρα κρατα μποσικα λιγο μη μας κλασεις καμμια μαντρα. Το ειδαμε το αντριλικι σου και με το Μπαοκ και με το Παο και με τους Ουκρανους ΔΙΣ που σε ταραξανε στη φαπα και εχε χαρη που μετα την αποβολη το ριξανε στη πλακα και δε μαζεψες κανα ταληρο..

    ΞΗΛΩΜΑ και απο την αρχη θελει. Αλλα οταν βλεπεις εμας που ερχωμαστε με Νικο Στρατο, Σερβο και τη γραμματεα του ΚΟΚΚΑΛΗ τοτε καταλαβαινεις πως ειναι η αντιληψη..και ποσο μπροστα κοιταμε. Back to the Future

  9. Ο/Η J.Patikas λέει:

    ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΞΑΝΘΗ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΚΡΗΤΗ., ΛΑΡΙΣΑ. Ομαδες που μπορουν να σου εξασφαλισουν εμπορικο πρωταθλημα. Κλειστο για 2 χρονια για να φτιαχτει σε επιπεδο οργανωσης, οικονομικων, βιας, γηπεδων, διαιτησιας και να αποτελει προτυπο για οποιον θελει να πληρει τις προυποθεσεις απο την τριτη χρονια που θα ισχυουν υποβιβασμοι και ανοδοι. Με μια βασικη προυποθεση. Ολα αυτα να τα αναλαβει ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ απο το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.