ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

Ήταν μια εντυπωσιακή μέρα, γιά όλους. Ποιούς όλους; Μα γιά όλους αυτούς που ασχολούνται με την δημιουργία κάποιου πάγιου στοιχείου για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Του γηπέδου. Που ουδείς έχει καταλάβει πώς γίνεται να γίνει πάγιο, όταν ο ιδιοκτήτης είναι άλλος. Αλλά να μην ασχοληθούμε τώρα με τις υπόγειες διαδρομές παρίεργων εταιρειών που παραχωρούν,  ή άλλων σωματείων, που όντας άφραγκα, βρέθηκαν μεγαλομέτοχοι αυτών που δεν έχουν ενώ έχουν, ή κάποιες υπεύθυνες επικοινωνίας συνδέσμων απλά δεν κάνουν τίποτα, ή κάνουν παραβιάζοντας αστυνομικό όρκο, και συντηρούν νοσηρές καταστάσεις. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

Γιατί δεν παίζουμε; Διότι δεν εξαρτώμεθα από Σαμαράδες και Γεωργιάδηδες όσο αναφορά την επιχειρηματικότητα, κι ούτε είμαστε ευάλωτοι σε μπούρδες εξαγγελίες. Επίσης, δεν είμαστε και μεγιστάνες. Είμαστε απλοί νοικοκύρηδες, που απλά ο Τσίπρας δεν μπορεί παρά να έρθει να μας κλάσει αυτά που τα λέει αλλιώς ο Ζουράρις. Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτός και ξέρουμε την αντίσταση του Καμμένου.

Οπότε λογικά πάμε στα σημερινά. Που οπαδικά και μόνο, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. Αλλά κι ο τίγρης, να έχει βάλει λυτούς και δεμένους, να βαράνε την κυβέρνηση. Την ώρα δηλαδή που το ΥΠΕΚ, συντάχθηκε με τον δήμο. Που σιγά να μην έκανε κι αλλιώς. Ποιός περίμενε άλλη στάση; Γιατί έγιναν όλοι αυτοί πολιτικοί; Για το καλό μας ή για το καλό τους; Εδώ είχαμε στάση σταθερή κι ομολογημένη αλλά οι Αεκτζήδες ψήφισαν αλλιώς. Τους φταίει κάτι;

Μην ξεφεύγουμε όμως. Η πραγματικότητα είναι απλή. Και μάχονται διάφορες μεριές. Ας πούμε μιά μερίδα ρομαντικών, που θέλουν το γήπεδο εκεί. Μια άλλη μερίδα οπαδών, που θέλουν τον ρομαντισμό αλλά βλέπουν και τα οικονομικά στοιχεία. Μια τρίτη μερίδα που θέλουν να σηκωθεί ο Μελισσανίδης από την ΑΕΚ και μιά τέταρτη, που θέλουν οφέλη από το έργο. Τέσσερις αντίρροπες τάσεις που πρέπει να ισορροπήσουν εκεί μέσα. Κάτι σαν Σύριζα δηλαδή, που θα δούμε αύριο μετά τα ουίσκι με την Μέρκελ.

Χαμηλοί τόνοι λοιπόν από ΩΡΑ αλλά και Μελισσανίδη. Λέτε να κατευθύνει η φυλλάδα τον εγγυητή; Ο οποίος είπε μιά φράση : Ψυχραιμία, δεν υπάρχει κάποια αρνητική εξέλιξη. ΤΡΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ: ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΗΠΕΔΟ. Φυσικά έχοντας ο μεγιστάνας τον απαραίτητο χρόνο μέχρι την απόφαση του συμβούλιου επικρατείας αλλά και το ραντεβού με κάποιον Τσιρώνη που παριστάνει τον αντί αυτού κι ίσως κάποιον Δράκο που είναι ο τύπος που είναι η επικοινωνία με τους δικαστές.

Φυσικά τρεις αρνήσεις σε μιά φράση, δείχνουν την αποφασιστικότητα του τίγρη, ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. Ναι σίγουρα. Μία είναι να παίξουμε στο ΟΑΚΑ όπως είναι. Μιά άλλη είναι, να γίνει το γήπεδο στην Φιλαδέλφεια έτσι όπως είναι,  κι όταν υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια να μετακινούμεστε στο ΟΑΚΑ για πιο πολλά έσοδα και μια τρίτη είναι η περίφημη απειλή για άλκλους δήμους. Υποθέτω ελεγχομενους ακόμα από τον Σαμαρά.

Να τα δούμε αυτά. Μαζί με την μελέτη του Κιντή, που άνετα κάνει ποδοσφαιρκό γήπεδο το ΟΑΚΑ, με καταβύθιση. Είναι ένα παιχνίδι Pokemon για τυχαίους. ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ. ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΠΑΣ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Και φυσικά τρίτος δήμος που έχει εναλλακτικούς ο Μελισσανίδης, δεν υπάρχει. Σιγά την πίεση που θα ασκήσει, ειδικά όταν ψάχνει και τα είκοσι μύρια κάποιας περιφέρειας. Τα κλειδωμένα σε λογαριασμό δήθεν, την ώρα που σου λένε – ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ – οτι μέχρι και το νόμο ακυρώνουν. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

Όταν λοιπόν ακυρώσουμε τους άλλος δήμους, τι αναδεικνύουμε; Είτε ΟΑΚΑ έτσι όπως είναι, είτε όπως ΘΑ το έκανες, συντηρώντας κιόλας την ντόπα του Μάνταλου. Είτε την πρώτη λύση της Φιλαδέλφειας, που ο μόνος που έχει να χάσει είναι ο Γεωργιόπουλος ή ο Κοζανίτης. Ρε μανία να θέλει αυτός τα δένδρα, ενώ ο ΟΣΦΠ έχει γήπεδο τριάντα χιλιάδων κι η ΑΕΚ να θέλει τριάνταδυο. Αυτή η μανία είναι ανεξήγητη, την ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΕΚΕΙ.

Που το θέλουν οι χατζηχρηστικοί που επενέβησαν την κατάλληλη στιγμή στον αγώνα. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ- που είχε υποσχεθεί πλήρη υποταγή – ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ. Και ζητάνε οι παλιοίνα πέσει χρήμα – ΚΥΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ – στο γήπεδο, αλλιώς τι να σε κάνουμε. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΟΝ, αγάπης και λοιπά αρχίδια. Ένα μέσον που πιέζει ιδιαίτερα τον Μελισσανίδη, που συστήνει ψυχραιμία και λύσεις. Αλλά είναι αδύνατον  να πιέσει αυτούς που τον βοήθησαν τότε.

Οπότε λύσεις υπάρχουν πάντα για τον κόσμο, που απλά τι να πει; Οτι έκανε κωλοτούμπα κι ο ίδιος; ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Ο κόσμος είναι μάζα και νομίζει οτι κάποιος ξέρει καλύτερα από αυτόν, ενώ αυτός ήταν πιο καλός στην απατεωνιά μαζί του. Που έτσι μπορεί να είναι,  αλλά πρέπει να πέσει και χρήμα. Και χρήμα δεν υπάρχει. Κύρια για το γήπεδο, στο μικρό οικόπεδο. Όπως δεν υπάρχει στην πιθανή ανάπλαση του ΟΑΚΑ. Οπότε ψυχραιμία, όπως είπε κι ο αρχηγός, και στα συρτάρια, δεν ξέρω γιατί ψάχνουν την μελέτη του Κιντή. Τα άτιμα δαιμόνια. Όπως άτιμο δαιμόνιο ήταν η φίλων ΑΕΚ, που ΄μας έκανε από μικρομέτοχους, ξανά φίλους.

Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΧΤΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΧΕΣΕ ΜΑΣ. ΧΤΙΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΩΝΑΞΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΡΓΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΥ Η ΠΑΛΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

10 Responses to ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

  1. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Οποτε αλλαξαν ολα. Ουτε το Μαυσωλειο θα γινει, ουτε τις χαρτοπετσετες θα χρειαστουμε και θα την κανει και με ελαφρα εχοντας τη δικαιολογια οτι δε με θελουν- με διωχνουν. Πολυ φασαρια για το τιποτα δηλαδη. Κοιτα να δεις που τον πιστεψα, δεν πειραζει, κολλημα ειναι αυτο, τι να το κανουμε.

  2. Ο/Η conpater λέει:

    Αγριεψαν τα πραγματα βλεπω.Καποια στιγμη θα γινοταν.Και μαλλον αργησε η καθαρογραφη αποψεων και συναισθηματων εδω.Ειδικα η τελευταια φραση ειναι ολα τα λεφτα.Γιατι αλλο να το σκεφτομαι εγω εδω και καιρο,και αλλο να το γραφεις εσυ φορα παρτιδα.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J. Patikas : Δημήτρη, στείλε μου mail το τηλ σου. Η θειά μου μου είπε οτι συνεργάστηκε με τον πατέρα σου, και χρειάζομαι κι εγώ αντίστοιχα τόσο στο σπίτι όσο και πιθανώς πάνω στην εταιρεία.
    Δεν απαντάω επί της ουσίας, αφού ακόμα πίεση ασκούμε από εδώ προς όλες τις κατευθύνσεις.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Αδερφέ, εγώ πιέζω με τον τρόπο μου. Και στην ζωή μου, ή θέλω αγωνιστές ή πουτάνες ή επαναστάτες ή λαμόγια. Τα γουστάρω αυτά να τα βλέπω, αφού συμπληρώνουν την αισθητική μου σαν νοικοκύρη. Οπότε πρέπει να αποφασίσουν. ΘΕΛΟΥΝ ΒΡΕΤΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ; ΘΕΛΟΥΝ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΕΜΗ Ή ΣΤΡΑΤΟ; ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΑΛΑΚΡΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΒΙΖΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ;
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

  5. Ο/Η conpater λέει:

    Το δια ταυτα,ειναι το θεμα φιλε.Καλοι οι Γεωργιανοι,οι Γιαπωνεζοι και ολες οι φυλες του Ισραηλ.Εγω αλλο βλεπω,μεχρι τωρα τουλαχιστον.Οτι δεν βλεπω τιποτα.ΤΙΠΟΤΑ. Η μαλλον, βλεπω μονο “ηττες” . Και ο μεγαλος δεν με ειχε συνηθησει σε τετοια.Και επειδη ειναι πολλα τα μαζεμενα,για αυτο και κρατησα την τελευταια σου φραση.Και να θυμισω πως περασε ασχολιαστο ενα προ ημερων σχολιο μου για την αυτοαποκαθηλωση……

  6. Ο/Η conpater λέει:

    Παραμουχλιασε το πραγμα.Το δια ταυτα δεν βλεπω πουθενα. Με ειχε συνηθισει στο αλλιως ο μεγαλος.Καλοι οι Γεωργιανοι,οι Γιαπωνεζοι οι Μογγολοι,καλες και οι δωδεκα φυλες του Ισραηλ.Δουλεια ετσι δεν γινεται ομως.Να παει μια αποφαση πρεπει,οποια κι αν ειναι αυτη.Θες η δεν θες….? Για τον κλειδωνα ειναι ολα τα αλλα. Τον ειχα μαθει χωρις δικαιολογιες,χωρις σουπα-μουπες.Τωρα βλεπω μονο “ηττες “, που με υποψιαζουν.Πολλες μαζεμενες,χωρις στοιχειωδη αντιδραση,παντα με γνωμονα το παρελθον.Μια αυτοαποκαθηλωση…..Περιεργα πραγματα !!!!

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ. ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΠΑΣ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    Λεφτα εχεις. Απλα ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ. Και πας στα ‘τσαμπε΄ με τις Βαγιες τους πριγκιπες και τα παρακαλετα. Και κοιτας ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ.
    ΟΚ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗ ΠΗΡΕΣ, ΟΚ ΤΣΑΜΠΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΟΚ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ επειδη εισαι αυτος που εισαι και μπραβο σου.
    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ. Ακομη και ο θειος εκανε μεν την χαριστικη ρυθμιση αλλα 5 φραγκα τα εβαλε. Οπως τα εβαλε δηλαδη μεσω ch.l και αλλων ‘δουλειων’ που αφηναν πολλαπλασια- δουλειες ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ εχει ξεκινησει αυτη η ιστορια- απο τοτε που ‘επεφτε’ η ομαδα ξεκινησαν οι μελετες για να γινει παρουσιαση 6 μηνες μετα του project.
    Nομος ΥΠΑΡΧΕΙ, αυτη η υψομετρικη μελετη ειναι κανα 8μηνο που καλα κρατει και καθε φορα βρισκουμε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ για να το παμε απο Δευτερα σε Δευτερα. Σα τις διαιτες που κανουν οι γκομενες..

    Ασε που αμα στραβωσει η δουλεια – που εκει παει προς το παρων- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ 50 ΚΑΙ ΤΟ 85% ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΕΚΚ ΕΥΡΩ δηλαδη..

    Σας φωναζουν για μια δουλεια 70εκκ στο υπουργειο και στελνεις τον Ασλανιδη να συναντηθει με εναν υπαλληλο? Αντι να σηκωθει να φυγει καθεται και μιλαει? Αφου ΣΚΑΤΑ τα κανετε γιατι δεν εστελνες τη Βαγια τη ΒΛΑΧΑ? Η τον Δελλα με το Μπουρουτζικα? Οπως εστειλες το Σερβο με τους παλαιμαχους να δουν τον πρωθυπουργο?
    ΚΑΨΟΝΙΑ σου κανουνε και κανεις οτι δε καταλαβαινεις?

    ΕΣΥ ποτε θα ασχοληθεις? Να πας Ο ΙΔΙΟΣ να μιλησεις με τον ΥΠΟΥΡΓΟ και οχι με 2 τσιρακια? Μηπως δεν εχεις χρονο παλι?

    ΥΓ 33 εχει ο Gay οχι 30. Αλλα ΔΕΝ ειναι αυτο το ζητουμενο- δε μας ενδιαφερει το εχει ο αλλος. Το project που ειχε κανει ενας πιτσιρικας (Δημήτρης Βάνης) ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ χωρις να μασουλαει ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ειναι μια χαρα, πανεμορφο και χωρις να θελει επιπλεον χωρο για χεστρες και κουρεια απο οσο θυμαμαι και αν δε κανω λαθος. Γηπεδο οχι ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ δηλαδη.

    ΥΓ2 Μη λες Κιντης. Κοκκινο πανι ειναι- ηδη τραβανε τους πρωην υπαλληλους στα δικαστηρια που ΕΚΛΕΨΑΝ με τις Empire κατ ΕΝΤΟΛΗ των αφεντικων τους. Των ιδιων αφεντικων που τωρα ειναι διπλα μας..

  8. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Οταν έχεις δικό σου πρωθυπουργό (ο στραβοσουγιάς από την Πύλο) και δεν καταφέρνεις 2 χρόνια να πάρεις μια κωλοέγκριση για δέκα κωλόδεντρα,χέσε και τα γιωτ,χέσε και τα πυρινικα καταφύγια και το σαλέ στην Αράχωβα και τα πούρα.
    Να σε παίρνει ο Κόκκαλης είναι για υποπόδιο να απλώνει τις αρίδες του μετά τα γεύματα.

    Νομίζω πως νηστικός ο Μελισσανίδης δούλευε πολύ καλύτερα. Με περισσότερη ένταση και σθένος. Τώρα που χόρτασε, έχασε το σκοπό και τους στόχους. Ασε που οφείλει το ευ ζειν σε τρίτους, οι οποίοι αύριο το πρωί άμα λάχει τον “επιστρέφουν” στην Κοκκινιά, η παραδίπλα, στον Κορυδαλό.

    “Μπάρμπα-Γιάννη γέρασες…” που έλεγε και ο Καζατζίδης.
    Αιντε ρε Μήτσο. Αν δεν μπορείς να κάμεις γήπεδο,κάνε τουλάχιστον νέα γραφεία για την Ορίτζιναλ..
    Ξαναφέρε και τον Χατζιχρήστο. Γιατί πραγματικά μας έλειψε. (όντως έχω αρχίσει να τον αναπολώ…δεν έχουν παραμείνει και πολλά πραγματικά γνήσια κομμάτια στην νεοΑΕΚ που βλέπουμε.)
    Φέρε και τον κοντό να κυγηγάει τα “παιδιά” του Χατχζχρήστου. Βάλε και τον Σέρβο στον πάγκο και είμαστε Ο.Κ.
    Να ξαναζήσουμε ένδοξες μέρες.

    Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΟΝΟ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΑ ΑΛΛΟΥ.
    ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΦΤΙΑΞΤΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΈΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ; ΤΟΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ; ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΙΛΑΤΕΥΕΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑ “ΜΑΣ” ΤΡΑΒΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΤΟΙΑ ΣΤΙΣ “ΣΤΕΓΕΣ” ΣΑΝ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ.

    ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΡΙΜΑΣΕ, ΑΝΗΛΙΚΕ ΑΣΠΡΟΜΑΛΗ.

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πολλά ζητάμε, 20εκ απο την περιφέρεια,16εκ απο τον Δημο για τα εργα πέριξ του γηπέδου και 6 στρέμμαρα απο το αλσος, ολα αυτα στο τζάμπα.
    Γενικοτερα επιστρεφουμε στα τελη 80ς, στο μπασκετ το ενδιαφερον του κοσμου και με το ποδοσφαιρο η πλεμπα. Δεν βρισκω κανενα λογο να επενδυσει καποιος τοσα λεφτα για γηπεδο ποδοσφαιρου αυτη την εποχη.
    Δεν το εχει ο Ελληνας με το φουτμπολ, τζαμπα φαια ουσια καταναλωνουμε, ειναι καθαρα δυτικο ευρωπαικο το αθλημα.

  10. Ο/Η Λουτρακι λέει:

    Να μας παει στο Λουτρακι που ελεγε καποτε.