ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Ολόκληρος πρόεδρος σήμερα μας ανακάτεψε : Είμαστε μαζί με τον υπουργό και η ΑΕΚ είναι διατεθημένη να υποστεί τις όποιες θυσίες της αναλογούν.

Αυτά είναι κυρίες και κύριοι. Ούτε καν ανακοίνωση δεν χρειάστηκε να βγάλει το γραφείο τύπου. Ομιλούντος του προέδρου, τα πάντα καταργούνται. Συστράτευση με τον Κοντονή κι άρα εμείς αν έχουμε άλλη γνώμη, πώς άραγε να φανούμε στα μάτια των υποστηρικτών της ομάδας; Μάλλον οτι κάνουμε αντιπολίτευση, οτι είμαστε εγκάθετοι κι οτι δεν θα έπρεπε να  μιλάμε για θέματα που αφορούν την ιδιοκτησία της ομάδας.

Ρε δε πά να λένε ο,τι θέλουν; Τι είμαστε εμείς; Χαρτζηλικωτοί που ξαφνικά είπε κι ο Σέρβος να τους αθωώσει για τις μάπες που έφαγε τότε στην Καλλιθέα; Βλήματα που θα δεχτούμε τα καινούργια ΦΕΚ, που αναγορεύουν κάποιον Στράτο – που αν ετηρούντο οι νόμοι στην Ελλάδα κανονικά θα διωκόταν για μίνιμουμ 80 μύρια από την παλιά ΠΑΕ – κι άνθρωποι που δεν έχουν γνώμη; Και σιγά την γνώμη για τον Κοντονή, που όταν του τέθηκε το θέμα για την βία, ήθελε να συναντηθεί με τον Κελεσίδη και τον Δομάζο. Και μιλάω πολύ σοβαρά για τα παιδικά του απωθημένα.

Τι είμαστε εδώ πέρα; Άνθρωποι εκτός αγοράς ή κρατικοδίαιτοι σουλατσαδόροι; Ή μήπως είμαστε αφανείς μέτοχοι του χώρου; Διότι η μαλακία παρατράβηξε και με τον Βαρουφάκη και με τον Τσίπρα και με την άλλη που είναι υπεύθυνη εισόδου ΜΟΝΟ,  των μεταναστών αλλά και με τον Κοντονή κι όλους τους άλλους, που νομίζουν οτι είναι σε παιδική χαρά κι όχι σε θέσεις που παρέχουν εξουσία. Άντε με την μπανανία πια.

Και τέρμα και με το παραμύθι οτι μόνιμα φταίει ο λαός. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει κι ο έρμος ο λαός; Να μπει μέσα στα μυαλά όλων αυτών που θα λύνανε τα θέματα εν μία νυκτί ή νάχει καταλάβει οτι ο υπουργός οικονομικών είναι τζογαδόρος και της πλάκας κατά τις εκφράσεις που του είπε σήμερα όλη η Ευρώπη; Ή μήπως νάχει καταλάβει οτι ολόκληρος δικηγόρος υπουργός, αντί να ασχοληθεί με το χτίσιμο του οικοδομήματος, έχει μπεί μέσα στο οικοδόμημα κι ασχολείται με τις πρίζες;

Μιλάμε για την απόλυτη πλάκα. Νάσαι υπουργός που βάζεις το θεσμικό πλαίσιο θεωρητικώς, κι εσύ ασχολείσαι με το αν έγινε κάποια παράβαση στην πολεοδομία. Ολόκληρος υπουργός και να μην ξέρει, με όλη την κρατική εξουσία, πώς να φάει κάποιους Γκιρτζήκηδες στην ΕΠΟ, που διώκονται κιόλας όλοι. Κι ας είναι από πίσω τους, όχι ο Βαγγέλας αλλά ο Θεός ο ίδιος. Μιλάμε για τρομερά πράματα. Πράματα που φέρνουν σε απόγνωση όλη τη νοικοκυροσύνη της Ελλάδας που αυτή είναι που ακόμα και σήμερα συντηρεί τον εσωτερικό δανεισμό της χώρας και πληρώνει όλους τους τεμπελχανάδες του δημοσίου.

Κι εγώ θα συστρατευθώ με τον Ασλανίδη και με την τρίχα του αποκλεισμού όλων των ομάδων, για κάποιο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ; Τι είμαι εγώ εδώ πέρα; Αλαφούζος ή Σαββίδης; Θα κόψω το πουλί μου, επειδή πηδήχτηκε η γυναίκα μου; Αντί να βάλω κριτήρια για την στελέχωση των ομοσπονδιών – που θα τους πέταγε όλους έξω – ή να περιμένω το δικαστήριο να απαγγείλει κακουργηματικές κατηγορίες στους εμπλεκόμενους – που πάλι θα παυόντουσαν όλοι αυτοί βάσει του ισχύοντος νόμου – θα προτιμήσω να κάψω όλο το δάσος; Αυτό το ελληνικό δάσος με τα αφρόντιστα κυπαρίσσια.

Μόνο μικρονοϊκός θα μπορούσε αυτήν την στιγμή να συνταχθεί με τον Κοντονή, που καλεί στην βουλή μέχρι και κάποιο δεξί χέρι του Πλατινί. Μιλάμε οτι κάνει πλάκα ο άνθρωπος, χωρίς να υπολογίζει όχι το αποτέλεσμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά τις πόσες θέσεις εργασίας διακυβεύει με την γελοία τοποθέτηση του. Που είπαμε μαζί του, αλλά όχι στην μπαρούφα μετωπική. Την ίδια που λέει κι ο πρόεδρος ολόκληρης ΑΕΚ, που σε λίγο θα μας πει οτι αποκλειστήκαμε από τον ΟΣΦΠ για λόγους πολιτικούς. Και μην γελάτε. Όταν οδηγείτε στον δρόμο και κάποιος είναι ατζαμής μπροστά σας, δεν φωνάζετε, προχώρα ρε γιατρέ; ΕΛΕΟΣ.

Τι είναι εδώ πέρα; Η απόλυτη καταστροφή επειδή οι σαλταδόροι, δεν έχουν κάνει οργάνωση; Το μόνο που μας νοιάζει είναι να χάσει ο Βαγγέλας τα μύρια του champions league; Που στο φινάλε, γιατί να τα χάσει; Έχεις κάνει την οργάνωση που έχει αυτός σε επίπεδο scouting ή σε επίπεδο επικοινωνίας με τους managers για το πούλημα των παικτών ή σε επίπεδο οργάνωσης με τους θεσμούς; Με Στράτο, Δέλλα και Μπάγιεβιτς, πας εναντίον του και σε βολεύει ο Κοντονής; Ε, λοιπόν, εμένα δεν με βολεύει, ούτε με βολεύει που στον ημιτελικό μας κάνανε πλάκα οι παλιοί του Χατζηχρήστου. Ούτε και με βολεύει η σημερινή κυβέρνηση, που θα έπρεπε να κάνει πίπες για το γήπεδο και τις μπουλντόζες. Όπως δεν με βολεύουν κι άλλα που δεν είναι του παρόντος. Και πάω επιθετικά κριτικάροντας, κι όχι παθητικά με τον κάθε τυχάρπαστο που πήρε μια θεσούλα και δεν ξέρει τι του γίνεται. Πάλι φέτος το πρωτάθλημα το πήρε η Βαγγέλα σαν εγκληματική οργάνωση, ή επειδή απέναντι του ήταν το τίποτα; ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ. Άντε από Δευτέρας που αναλαμβάνει ο Δημάτος, να βρούμε και πιο ενεργό που δεν μας λέει και τόσες μαλακίες.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.