ΤΣΙΡΚΟ

Σταχυολογώ από τα πολύ πρόσφατα σχόλια :

” Στήβεν, αδικείς την ομάδα. Αυτή φτειάχτηκε για να ανέβει κατηγορία, και πέτυχε. Κρίμα είναι να κατηγορείς τα πάντα. ”

” Ειδικά όποιος ονομάζει τον Δέλλα ανδρείκελο, δεν έχει θέση στην ΑΕΚ, ούτε θεσμικά, ούτε εξωθεσμικά. ”

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΑΝΩΝΥΜΑ, αλλά για όσους ξέρουν, πόσο ανώνυμα να είναι; Όχι οτι έχουμε πρόβλημα με την ανωνυμία, αλλά όπως και να το κάνεις, ελαφρώς υστερεί η δύναμη του επιχειρήματος ή έστω κι ένα μπινελίκι, όταν γράφεται σε χώρο που ο καθένας έχει την στήλη του όπως και την υπογραφή του. Κρίμα ο κάθε άνθρωπος που έχει όνομα να παρεμβαίνει σαν τους απλούς χούλιγκανς του πέταλου. Τέλος πάντων.

Εγώ, γιατί κάνω την κριτική παρόλο που η ομάδα έχει ανέβει; Αυτό ακόμα δεν το έχουν αναρωτηθεί, οι έχοντες θέση κυρίως στην εταιρεία. Να το πούμε λοιπόν κι αυτό. Διότι η ομάδα οφείλει να είναι θελκτική ακόμα κι όταν παίζει αγώνα φιλανθρωπικό. ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΤΙ ΟΜΑΔΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ή ΕΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΥΛΙΔΗ, που τα είχε φτύσει από το 50στο λεπτό. ή όπως την κάνανε πουτάνα πέρσι κάποιοι αγροτικοί αστέρες, κι είχαμε το ανδρείκελο που δήλωσε οτι δεν είχε στόχο το κύπελλο.

Γιατί το οφείλει αυτό; Διότι ο πελάτης έχει πληρώσει για ΟΛΑ τα παιχνίδια και μπορεί να δεχθεί χαλάρωση, όταν με επιτυχημένο τον στόχο, ο προπονητής κάνει πειράματα δοκιμάζοντας νέους παίκτες ή άλλα συστήματα. Όχι όταν παίζουν οι βασικοί κι απλά έχουν γραμμένους τους πάντες. Υπάρχει όμως κι άλλος λόγος : Οτι η θελκτική ομάδα σε επίπεδο θεάματος, κρατάει τον κόσμο εν εγρηγόρση. Διψάει ο κόσμος πότε θα αρχίσει η καινούργια σαιζόν για να την ξαναχαρεί, αλλά είναι ακόμα πιο διψασμένος αφού εν τω μεταξύ έχουν γίνει και μερικές μεταγραφές και η μαγιά πάει πλέον να γίνει μπύρα.

Τι γίνεται τώρα; Ακριβώς το ανάποδο. Η ομάδα διώχνει τον κόσμο, κερδίζει τυχαία, κι ακόμα κι ο πιο φανατικός μιλάει για μίνιμουμ επτά μεταγραφές. Έχουμε και το ανδρείκελο που μας λέει οτι θα βρει τις λύσεις τέλος Μαίου και καταλαβαίνετε τι σκέφτεται κι ο πιο σοβαρός οπαδός. Και βέβαια την διοίκηση – που δεν είναι διοίκηση – την καίει αυτό, διότι πρέπει να ξηλωθεί πιο πολύ για να κινητοποιήσει την μάζα.

Οπότε σαν αποτέλεσμα τι είχαμε σήμερα κατά το ρεπορτάζ; ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ : ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΣΙΡΚΟ. Κι αυτή η επίσκεψη και η ατάκα, είναι η καλύτερη απάντηση στα σχόλια που γίνανε εδώ και τα οποία θα είχαν κάποια αξία αν γινόντουσαν από απλούς οπαδούς. ΔΙΟΤΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.

Οπότε καλό θα ήταν τα φερέφωνα, πρώτα να παίρνουν εντολές για να διακαιολογήσουν τον μισθό τους σαν υπηρεσία, και μετά να έρχονται εδώ για να κάνουν δήθεν κατάθεση απόψεων προσωπικών. Διότι την πατάνε μόνοι τους. Γιατί την πατάνε; Διότι δεν έχουν πιάσει τον παλμό του αφεντικού τους, που τυχαίνει να έχει ίδιες απόψεις με εμένα. Διότι κι εγώ δρω σαν αφεντικό κι όχι σαν καρπαζοεισπράκτορας της αυλής. Κι αυτό θα επιτείνεται περισσότερο όσο προχωράει η ηλικία μου, η τρέλα μου και η αυτοτέλεια μου. Την ώρα που όλοι αυτοί θα βυθίζονται ακόμα περισσότερο, με την έννοια οτι, ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΑΕΚ ( αν ) ; Τι δουλειά λοιπόν θα έχουν οι μηδέν ανάμεσα σε αυριανούς τεχνοκράτες; Λες αυτοί που ήταν καλοί για την ερασιτεχνική κατηγορία, να νομίζουν οτι θα είναι στις ίδιες καρέκλες όταν η ομάδα θα παίζει στο champions league; Αν το νομίζουν, καλό θα είναι να αρχίσουν το rafting ανάποδα στον ποταμό. Σαν τις πέστροφες.

Και καλό θα ήταν να μιλάνε πρώτα με το αφεντικό και μετά να έρχονται εδώ, που εμείς θα συνεχίσουμε να παίρνουμε εισιτήρια ή να επιρρεάζουμε πράματα παρασκηνιακά, εκεί που ούτε απ’ έξω δεν θα περάσουν. Χωρίς μάλιστα να είναι σε γνώση κανενός. Διότι μιλώντας με το αφεντικό, ναι μεν θα δείχνανε και τα σχετικά κείμενα που προκάλεσαν την δήθεν οργή τους, αλλά τελικά δεν θα φαινόντουσαν και τόσο μαλάκες στα μάτια τους, αφού η ΕΔΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ενώ η δική τους κριτική απλά πήγε στον βρόντο. Χώρια που τα τσόφλια δεν δίνουν λεφτά και στοιχίζουν κιόλας. Ενώ εμείς είμαστε από τζάμπα μέχρι μερικά χιλιάρικα.

Γι’ αυτό σου λέω αγαπητέ ( η ) , μην βιάζεσαι σαν το Πασόκ. Μάθε οτι ο χρόνος δουλεύει υποχρεωτικά εναντίον του πέταλου. Κι υποχρεωτικά υπέρ της νόμιμης και με αγοραστική δύναμη πελατείας. Όσο Σύριζα και να φέρεις ή δημοκρατικές διαδικασίες. Νομίζω βέβαια οτι έχεις αρχίσει και το κατανοείς αφού οι υποχρεώσεις δεν βγάινουν σαλταδόρικα ούτε χωρίς χορηγούς. Ούτε χωρίς κατάλληλες κοινωνικές επαφές. Κι εκεί, τι να σε κάνει το αφεντικό ; Επειδή ΕΙΧΕΣ κάποια δύναμη ρουφιανιάς; ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΔΙΑΚΑΙΩΣΗ ΑΛΛΟΥ ΠΛΕΟΝ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΚΙ ΕΛΙΤΣΑ;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to ΤΣΙΡΚΟ

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Ποσο δυσκολο ειναι,τελικα,να ξαναγινει ομαδα αυτο το πραμα με τις κιτρινες φανελες? Τοσα χρονια εχουν περασει κι ολο τα ιδια λεμε.Εχει καταντησει αηδια πλεον… Δεν γινεται να κανει κουμαντο μια “σκεπαστη”,ενα πεταλο,μια γωνια,ενας ρομβος,η ξερω γω τι αλλο.Τοσο δυσκολο ειναι να φτιαχτει μια σοβαρη ομαδα να διοικησει αυτην την Ανωνυμη Εταιρια ? Και κατ`επεκταση να φτιαξουν μια ομαδα της προκοπης στο χορτο ? Ρε πουστη μου σε αυτη την ομαδα ολα γινονται δυσκολα,η τουλαχιστον φαινονται πως ειναι δυσκολα.Αι σιχτιρ πια….

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τι γίνεται τώρα; Ακριβώς το ανάποδο. Η ομάδα διώχνει τον κόσμο, κερδίζει τυχαία, κι ακόμα κι ο πιο φανατικός μιλάει για μίνιμουμ επτά μεταγραφές. Έχουμε και το ανδρείκελο που μας λέει οτι θα βρει τις λύσεις τέλος Μαίου και καταλαβαίνετε τι σκέφτεται κι ο πιο σοβαρός οπαδός. Και βέβαια την διοίκηση – που δεν είναι διοίκηση – την καίει αυτό, διότι πρέπει να ξηλωθεί πιο πολύ για να κινητοποιήσει την μάζα.

    Καλα ΕΣΥ ΤΩΡΑ ψαχνεις βελονα στα αχυρα. Θες να μας πεις οτι τα ξανθα και οι ‘μαγκες’ εχουν το τροπο σκεψης και το IQ να καταλαβουν οτι η καλυτερη μεθοδος για να ‘πουλησεις’ σε οποιοδηποτε μαγαζι δεν ειναι μονο αυτο που κανεις ΤΩΡΑ αλλα αυτο που ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στο μελλον.
    Οχι με λογια τυπου ΕΡΧΩΜΑΣΤΕ αλλα με πραξεις.

    Οι οποιες πραξεις ειναι ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ εκει που ποναμε, δηλαδη στους ΕΠΤΑ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ-ΑΝΔΡΕΙΚΕΙΛΟ, στο ΙΑΤΡΙΚΟ TEAM που ενα απλο τραβηγματακι- θλαση το εχει αναγαγει σε triple by-pass και μενουν 3-4-5 μηνες εξω οι παικτες. Που βεβαια τους ‘γυμναζει’ ο τυπος με το γυαλι Michael Jackson που εχει μεινει καπου στη δεκαετια του 1980..

    ΦΥΣΙΚΑ και τους αναιρεσε ολους αυτους που μας λενε οτι απογειωνομαστε ο ‘εγγυητης’.

    Τσιγγουνης και other people’s money ειναι οχι ηλιθιος. Ισα ισα που ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ και ΒΛΕΠΕΙ μια χαρα οτι πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δωσει και κατι, οχι μονο να παρει. Και μια χαρα ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΩΝΤΑΙ απο τον μοναδικο ισως σοβαρο ανθρωπο που εχουμε στη διοικηση τα γραφωμενα.

    Αλλωστε προπερσυνα ειναι τα ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ με τους ΠΕΝΤΕ που συμπηρωσαν τον ΠΛΗΡΕΣ ΡΟΣΤΕΡ, και φετος η μεταγραφη του Σουηδου, την ωρα που το λομπυ εψαχνε επιθετικο στη Λατινικη Αμερικη..
    Και μας κουβαλησε ενα τυπο που τον ειπα ΠΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΝ και ΠΡΙΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, μονο και μονο ριχνωντας μια ματια στο βιογαρφικο του.

    Αν δεν κανει 5 σοβαρες κινησεις (αλλο αν βγουν αυτο ειναι καθαρα αλλο κομματι) θα δει τις εισπραξεις να κανουν ιδια βουτια με περσυ που επιασαν πατο.

    Και τοτε θα καταλαβει οτι με πορδες τυπου Βαγιας και αγοραστικο κοινο τη βρωμιτζιναλ, τα μονα αυγα που θα βαψεις ειναι να κονταροχτυπιεσαι με τον Τουιτακια και τον Μπουγατσομαχο στη πενταδα.

    Αντε γιατι με τους Βιλαφανιες παμε να χτισουμε ομαδα ισαξια του προπερσυνου Παναιτωλικου. Που μια χαρα ειναι για αυτο που ειναι, και εχει και καλο (για τα μετρα του προπονητη) αλλα ΑΕΚ δεν ειναι.

    Οποτε καλη η απογειωση αλλα με τα ελευθερα του Νιονιου και του Παναιτωλικου πας μεχρι πενταδα και αυτη με το ζορι, γιατι ΣΕ ΟΛΑ τα δυσκολα ματς εφυγες με το κεφαλι κατω..

    Ας κοιταξει λοιπον να μαζευτει ΠΡΩΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ με τη πλεμπα που εχει μαζεψει: οκ καναμε το κομματι μας στη Γ και στη Β, καιρος να σοβαρευτουμε με τα νουμερα, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ.

    Δε ζητησαμε ‘επενδυση’.

    Διαχειρηση των ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ζητησαμε.

    Αν θελει να πουλαει σουιτες και να εχει κοσμο που δεν κοιταει το ματς με τη πλατη (οταν δε μπουκαρει)

    Liverpool ειμαι απο χτες, στη παρεα και ο φιλος-πλεον Liam απο τη προηγουμενη φορα…, sold out με τη Crystal Palace εδω και 10 μερες το ματς (45,000 κοσμος) για τη τελευταια παρασταση του τελευταιου μεγαλου ΑΡΧΗΓΟΥ του ευρωπαικκου ποδοσφαιρου.

    Αναλογο post μετα το ματς για τον Stevie και πως ενας ανθρωπος καθοδηγει ενα club 20+ χρονια χωρις να παρει πρωταθλημα..

  3. Ο/Η Αυτούς Πληρώνεις Μελισσανίδη λέει:

    Ένωση Φίλων Α.Ε.Κ. – ΜΚΟ – Μεγαλομέτοχος Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. / Κάτοχοι του 33% των μετοχών
    Πρόεδρος: Αγγελική Αρκάδη – Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων / Αναπληρώτρια Γεν. Διευθύντρια ΑΕΚ ΠΑΕ
    Ιδρυτικά Μέλη: Ντούσαν Μπάγεβιτς – Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής / Προπονητής
    Κώστας Νεστορίδης – Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής
    Μίμης Παπαϊωάνου – Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής
    Θωμάς Μαύρος – Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής / Πρώην Πρόεδρος ΑΕΚ ΠΑΕ
    Φαίδων Κωνσταντουδάκης – Δημοσιογράφος
    Άρης Πορτοσάλτε – Δημοσιογράφος
    Λάκης Νικολάου – Ιατρός / Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής
    Νίκος Πανταζής – Φυσιοθεραπευτής / Επικεφαλής Physio ΑΕΚ ΠΑΕ
    Γιώργος Κεφαλίδης – Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής
    Στέλιος Σεραφείδης – Πρόεδρος Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΕΚ
    Γρηγόρης Ψαριανός – Βουλευτής με «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» / Δημοσιογράφος
    Κώστας Χαρδαβέλλας – Δημοσιογράφος
    Νίκος Ευαγγελάτος – Δημοσιογράφος
    Λευτέρης Παπαδόπουλος – Στιχουργός
    Σάββας Καλεντερίδης – Απόστρατος Αξιωματικός / Εκδότης / Columnist / Πρώην Μέλος ΚΥΠ
    Νίκος Ξανθόπουλος – Ηθοποιός
    Κώστας Βουτσάς – Ηθοποιός
    Γιώργος Σκρέκης – Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής / Ιδιοκτήτης Πρακτορείων Ταξιδίων
    Παύλος Κοντογιαννίδης – Ηθοποιός / Πολιτευτής
    Αλέξανδρος Μαργαρίτης – Φίλαθλος
    Δημήτρης Μουρίκης – Πρώην Παράγοντας ΑΕΚ ΠΑΕ / Επιχειρηματίας
    Γιώργος Μητσικώστας – Ηθοποιός / Μίμος / Σκηνοθέτης
    Στέργιος Γαντζούλας: Επιχειρηματίας / Κάτοχος του 25% των μετοχών ΑΕΚ ΠΑΕ
    Μαυροειδής Αγγελόπουλος: Επιχειρηματίας / Κάτοχος του 25% των μετοχών ΑΕΚ ΠΑΕ
    Ερασιτεχνική ΑΕΚ: Κάτοχος βάσει νόμου του 10% των μετοχών ΑΕΚ ΠΑΕ
    Λοιποί Μικρομέτοχοι: Κάτοχοι του 7% των μετοχών ΑΕΚ ΠΑΕ

    Διοικητικό Συμβούλιο / Εταιρική Στελέχωση
    Πρόεδρος: Ευάγγελος Ασλανίδης
    Εκτελεστικός Διευθυντής: Ντούσαν Μπάγεβιτς
    Διευθύνων Σύμβουλος: Αλέξιος Δέδες
    Μέλος ΔΣ: Ανδρέας Ανατολιωτάκης
    Μέλος ΔΣ: Στέργιος Γαντζούλας
    Μέλος ΔΣ: Κωνσταντίνος Μαρινάκης
    Μέλος ΔΣ: Γεώργιος Σκρέκης
    Μέλος ΔΣ: Φώτιος Παπαγεωργίου
    Μέλος ΔΣ: Ηλίας Λιβάνης
    Μέλος ΔΣ: Απόστολος Πουλοβασίλης
    Μέλος ΔΣ: Ιωάννης Ολύμπιος
    Γενικός Διευθυντής: Αλέξιος Δέδες
    Αναπληρώτρια Γεν. Διευθύντρια: Αγγελική Αρκάδη
    Οικονομικός Διευθυντής: Δημήτριος Πάτκας
    Εμπορικός Διευθυντής: Νικόλαος Καραούζας
    Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων: Αγγελική Αρκάδη
    Διευθυντής Επικοινωνίας: Ανδρέας Δημάτος
    Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων: Ανθή Παπακώστα
    Υπεύθυνη Τμήματος Marketing: Μαριάννα Αθανασιάδου
    Υπεύθυνη Ασφαλείας: Βάγια Βρεττάκου
    Υπεύθυνος Τμήματος Διαχείρησης Εισιτηρίων: Κώστας Παναγιωτόπουλος
    Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου: Γιάννης Μπήλιος
    Art Director: Στέλλα Νίκα
    Γραμματεία Ακαδημιών: Μαριάννα Κούγιαλη
    Επικεφαλής Νομικού Τμήματος: Χάρης Γρηγορίου
    Νομικός Σύμβουλος: Κίμων Ευαγγελάτος
    Γενικών Καθηκόντων / Γεν. Διευθυντής «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924»: Νίκος Στράτος

    Ποδοσφαιρικό Τμήμα
    Διευθυντής Ποδοσφαίρου: Ντούσαν Μπάγεβιτς
    Τεχνικός Διευθυντής: Branco Milovanoviç
    Υπεύθυνος Λειτουργίας Ποδσφαιρικού Τμήματος: Βασίλης Δημητριάδης
    Γενικός Διευθυντής Ακαδημιών: Άκης Ζήκος
    Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών: Μιχάλης Μητροτάσιος
    Γενικός Αρχηγός Δικτύου Ακαδημιών: Δημήτρης Σαραφίδης
    Συντονιστής Οργάνωσης Δικτύου Ακαδημιών: Χρήστος Σίσκος
    Επικεφαλής Ιατρικού Επιτελείου: Λάκης Νικολάου
    Ιατρός: Άλκης Καλλιακμάνης
    Ιατρός Ακαδημιών: Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος
    Επικεφαλής Φυσιοθεραπευτών: Νίκος Πανταζής
    Φυσιοθεραπευτής: Διονύσης Έγκαρχος
    Φυσιοθεραπευτής: Γιάννης Μπουρουτζήκας
    Φυσιοθεραπευτής: Γιάννης Σταθάς
    Φυσιοθεραπευτής Ακαδημιών: Νίκος Καλαμποκάς
    Φυσιοθεραπευτής Ακαδημιών: Παναγιώτης Γκρίλιας
    Φυσιοθεραπευτής Ακαδημιών: Κώστας Παυλίδης
    Φυσιοθεραπευτής Ακαδημιών: Θοδωρής Σεραφείδης
    Επιμελητής: Βαγγέλης Γιαννίσης
    Φροντιστής: Νίκος Κορόμηλας
    Βοηθός Φροντιστή: Γιώργος Σίμος
    Βοηθός Φροντιστή: Σπύρος Μαλλιώρας
    Φροντιστής Ακαδημιών: Βασίλης Κούρμπαλης
    Φροντιστής Ακαδημιών: Δημήτρης Μανίτσας
    Στατιστικολόγος: Γιάννης Αντωνόπουλος
    Διατροφολόγος: Διονύσης-Άδωνις Πάνος
    Διευθυντής Δικτύου Ακαδημιών: Μπάμπης Ζελενίτσας
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Αττικής (Γλυφάδα): Δημήτρης Καλούπης
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Αττικής (Άνω Λιόσια): Κώστας Αγγελής
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Αττικής (Αιγάλεω): Χρήστος Αποστολίδης
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Αττικής (Αθήνα): Γιώργος Κατσιμπούλας
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Αττικής (Αχαρναί): Κώστας Καβαλάρης
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Αττικής (Αυλώνας): Κοσμάς Καραγιώργος
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Αττικής (Λαγονήσι): Τάσος Κωνσταντίνου
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Αχαΐας (Πάτρα): Μάκης Παρασκευόπουλος
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Ηλείας (Πύργος): Παναγιώτης Ζαμπαντής
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Ευβοίας (Χαλκίδα): Σούλης Παππάς
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Ευβοίας (Κάρυστος): Γιώργος Μασούρας
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Ευβοίας (Νέα Αρτάκη): Δημοσθένης Κουτούλης
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Κρήτης (Ιεράπετρα): Κώστας Δεδελετάκης
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Κρήτης (Ηράκλειο): Σταύρος Σκούφος
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Κρήτης (Ρέθυμνο): Νίκος Βερνάδος
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Δωδεκανήσων (Ρόδος): Παναγιώτης Ταρατήτας
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Θεσσαλονίκης (Άνω Τούμπα): Μάκης Ιωσηφίδης
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Ανατολ. Μακεδονίας (Καβάλα): Βασίλης Ανανιάδης
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Ροδόπης (Κομοτηνή): Πέτρος Δεληγκιόζης
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Ηπείρου (Ιωάννινα): Λεωνίδας Ευθυμιάδης
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Ηπείρου (Πρέβεζα): Δημήτρης Ντομάτας
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Κέρκυρα): Λεωνίδας Ευθυμιάδης
    Υπεύθυνος Περιφέρειας Κύπρου (Λεμεσσός): Γιάγκος Ζήνωνος

    Προπονητικό Επιτελείο
    Προπονητής: Τραϊανός Δέλλας
    Βοηθός Προπονητή: Βασίλης Μπορμπόκης
    Υπεύθυνος Scouting Αντιπάλων: Μιχάλης Κασάπης
    Επικεφαλής Γυμναστών: Δημήτρης Μπουρουτζήκας
    Γυμναστής: Παναγιώτης Βούλγαρης
    Γυμναστής Ακαδημιών: Δημήτρης Στεργιόπουλος
    Προπονητής Τερματοφυλάκων Α’ Ομάδας: Κώστας Καμπόλης
    Προπονητής Τερματοφυλάκων: Χρυσόστομος Μιχαηλίδης
    Προπονητής U20: Στέλιος Μανωλάς
    Βοηθός Προπονητή U20: Νίκος Παναγιωταράς
    Προπονητής U17: Άγγελος Χατζόπουλος
    Προπονητής U15: Σταύρος Λέτσας
    Προπονητής U13: Στέλιος Ορφανίδης
    Προπονητής Juniors: Διονύσης Κατραμάδος
    Προπονητής Δοκιμών / A.D. Trials: Χάρης Κοπιτσής
    Προπονητής Δοκιμών / A.D. Trials: Μιχάλης Βλάχος
    Προπονητής Ατομικής Τεχνικής: Ντανιέλ Μπαπτίστα-Λίμα
    Προπονητής Τερματοφυλάκων Ακαδημιών: Ηλίας Ατματσίδης
    Επικεφαλής Τμήματος Scouting: Branco Milovanoviç
    Scout: Γιώργος Καραφέσκος
    Scout: Στέλιος Σεραφείδης
    Scout: Μίμης Παπαϊώαννου
    Scout: Κώστας Νεστορίδης
    Scout: Ντανιέλ Μπαπτίστα-Λίμα