Το ατελειωτο scouting

10152423_10202624902597725_1073698876682859818_n

Τελικα λεφτα υπαρχουν. Των αλλων παντα. Μονο ετσι εξηγειται ο μισθος του James που αφου ανακαλυψε αρχικα τον Φαν ντε Φααρτ, μετα ανακαλυψε το Σκοκο και τελος ανακαλυψε τον Τζιμπουρι.

Η το εχεις η δεν το εχεις στο αιμα σου το … scouting. Δηλαδη για να καταλαβω χρειαζεται να πληρωνουμε το τσιρακι του Σερβου για να βρουμε τον Τζιμπουρ? Γιατι αμα είναι ετσι, τετοιο scouting κανει οποιοδηποτε δεκαχρονο απλα βλεπωντας στο ιντερνετ το ροστερ λιγα χρονια πριν.

Βεβαια εχω γραψει εδώ και εβδομαδες: Αν είναι να παρετε το Σκοκο να το πειτε και σε αυτόν να το ξερει.

Εκει ακολουθησαμε τη γνωστη μεθοδο τιγρεως: σου δινω τοσα.

-Μα κ.μεγιστανα η τιμη είναι άλλη και πρεπει και να πληρωθει η ομαδα που εχει συμβολαιο!

-Εγω τοσα δινω, και καπου εκει εκλεισε το θεματακι μιας και οι ανθρωποι καταλαβαν ότι εχουν να κανουν με το μεγιστανα του δουλεματος.

Από τα 500 κλειστα που ΗΔΗ παιρνει ο παικτης λοιπον, επρεπε να δωθουν προφανως παραπανω (αλλιως γιατι να φυγει από τη χωρα του ο ανθρωπος?) και να πληρωθει η ομαδα. Ναι οκ, καλο- μεγιστανικο-βραδυ.

Παμε λοιπον σε ελευθερο να μη δωσουμε μια, και παρε και 250 και μια χαρα ειμαστε. Αντε μην αλλαξω γνωμη και φερω τον Ντελιμπασιτς που ζητησε ένα δυαρι στο Χαλανδρι και 2 μακαροναδες την ημερα.

Είναι σαν να μπαινεις στη Mercedes και να χαλβαδιαζεις την SL ξερωντας ότι το budget είναι για Punto. Και αυτό με δοσεις, ορους, αν και αμα:

-Σας δινω 15,000 ευρω

-Προκαταβολη φανταζωμαι για να το κλεισουμε, γιατι το αμαξι κανει 180,000!

-Εγω 15,000 δινω. Αμαξι είναι και το ένα και το άλλο. Και ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ από οσο διαβαζω καθημερινα. Αν δε θελετε παω στη Fiat.

-Καλη επιτυχια κ.μεγιστανα ειμαστε σιγουροι ότι τη δουλεια σας θα τη κανετε. Αλλωστε με τα ποδια ηρθατε 2 χρονια τωρα, οσο να ναι και το Punto μια χαρα είναι. Μονο προσοχη στις ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ το σασμαν…

-Μα φυσικα και θα τη κανω. Αλλωστε από βδομαδα βγαινουν οι νεες καρτες. Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ? ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ?

Μαθαινω ότι οι τιμες στις καρτες θα είναι λεει ιδιες με περσυ. Που ηταν ΗΔΗ τιμες Super Λιγδας. Μεγαλη δουλεια να εισαι μεγιστανας. Τα παιρνεις ένα χρονο πριν και μετα πουλας και ΣΩΤΟ ότι και καλα σκεφεσαι το κοσμο. Ασε δε που πανε σε ΔΙΚΗ ΣΟΥ- ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ. Αυτό που το βαζεις? Δηλαδη ο θειος με τα 60-70 χιλιαδες μελη των 60ευρω πριν από χρονια (σε ένα γηπεδο που χωραει 33-34 χιλιαδες..) είναι πιο εξυπνος? Και χωρις ‘μετοχες’ μαλιστα. Τωρα θα μου πεις και αυτοι που ΝΟΜΙΖΑΝ ότι είναι μετοχοι, εγιναν ‘φιλοι’ με αφεντικο μια ξανθια…

Παμε λοιπον να κλεισουμε το υπολοιπο 23-27%, όπως μας ειπε το κεφτεδακι επικοινωνιας σημερα, στο ροστερ. Εχουν πλακα παντως τα ποσοστα που βγαζουν οι επικοινωνιες κάθε χρονο. 95% προ μπαρμποσα ο ενας, 74-77% ο άλλος και παει λεγωντας.

Ευτυχώς οι εποχές που η ΑΕΚ είτε ένιωθε είτε όντως είχε την ανάγκη για φθηνούς εντυπωσιασμούς έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, μας ενημερωσε ο πρωην διοικητης Ντεμοτεχνειου και νυν στρατηγος μεγιστανα.

Πλεον κανουμε μονο φθηνους αλλα όχι εντυπωσιασμους. Τοσα στοματα εχουμε να θρεψουμε με πρωτο το δικο μου, ζωη να εχω, το φαι μου το τρωω ολο (και του διπλανου μου και του παραδιπλα) από ότι βλεπετε.

Αναμενουμε λοιπον τα αποτελεσματα αρχικα στις πωλησεις καρτων και μετα αγωνιστικα. Όπως φυσικα αναμενουμε και τον ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ της εταιρειας- αν δε κανω λαθος μεχρι 30-6…

ΥΓ Τελικα όλα καλα με τον ΠΑΠΕΝ? Πηγε ο φάκελος? Γιατι χθες κατι ειπε για τελος καλοκαιριου. Τοτε δηλαδη που θα ηταν ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ… Εσεις τα λεγατε όχι εγω..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Το ατελειωτο scouting

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Στις 30/06 έχει συνέλευση η Δικέφαλος 1924 ( εκεί που είμαστε μέτοχοι ). ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ 25 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε χωρατε 10,000 σε 25 μετρα? Δεν εχω τον ισολογισμο αν θες στειλτον η ανεβασε τον. Θελω να τον δω να δουμε μεχρι που φτανει η σαχλαμαρα.
    Το μονο που βρηκα ειναι το ΔΣ με τον Μαρινακη να αναφερεται ΨΕΥΔΩΣ ως: Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Πολυεθνικής Σουηδικής Εταιρείας Oriflame, με έντονη επιχειρηματική δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό (http://www.aekfc.gr/ped/konstantinos-i-marinakis-44073.htm?lang=el&path=961605226).

    Βεβαια αν μπεις στο site της εταιρειας στο Corporate Committee and Group Management (http://corporate.oriflame.com/About_Oriflame/Executive-Management/?ibs_owner=1102929) η στο Board of Directors (http://investors.oriflame.com/index.php?p=cg&s=board_of_directors&afw_lang=en) δεν υπαρχει κανενας Μαρινακης οχι ως CEO, ουτε ΚΑΝ ΩΣ ΜΕΛΟΣ, ποσο μαλλον ως ιδρυτης!!!

    Αν και ειναι γνωστοι ψευτες οι Σουηδοι σε σχεση με την επικοινωνια τη δικια μας, εγω θα τους πιστεψω..

    ΥΓ Στο ιδιο site αναφερεται βεβαια και ο πολυνικης με εθνικοτητα ΕΛΛΗΝΟΣΕΡΒΙΚΗ. Οχι Ελληνικη και Σερβικη αλλα ελληνοσερβικη, προφανως απο το κρατος της ΕλληνοΣερβιας…

  3. Ο/Η Νίκος λέει:

    Τώρα εγώ να κάνω την ερώτηση περι εκκαθάρισης, νέου ΑΦΜ, σήματος, ονόματος κλπ ή δεν κάνει?

    ΥΓ
    ΜαρινEXIT?

  4. Ο/Η conpater λέει:

    Επειδη ολα εχουν γινει κωλος-μουνι-γαρυφαλλο,δεν τα κανετε λιγο πιο λιανα να καταλαβουμε κι εμεις τι γινεται? Κι επειδη για “καρτα” δεν γινεται συζητηση,λεω να παρω μια καρτ-ποσταλ…..

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Νίκος : Καμμία σχέση, διάβασε μετά

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Βγαίνουν σε πληστειριασμό οι κάρτες του παλιού γηπέδου

  7. Ο/Η conpater λέει:

    Ωραια,εχω κι εγω κατι καρυδοπιτες αντικες.Τι λες ? Σηκωνει να τις δωσω σαν προσφορα με καθε καρτα ?