Απρόεδρος

αγωγη2

 

Kανονικά θα έπρεπε κυρίως και πρωτίστως, ο Μελισσανίδης να κάνει μια ωραιότατη αγωγή στο ΑΕΚ365″ και στον κάτοχο της εν λόγω ιστοσελίδας,τον “σφηνάκια” Κετσετζόγλου που πίνει μόνο νερό Καματερού και βλέπει δεξιά και αριστερά προέδρους.
Εκτός και αν πρέπει απ’την άλλη, ο ΑΕΚοπώλης Κετσετζόγλου να στείλει εξώδικο στον “πρόεδρο της Aegean” (sic) ώστε να του ξεκαθαρίσει το τί τελικά είναι και που πρόεδρος…και αν. Για να ξέρει και κείνος τι γράφει αλλά και για να ξέρει και ο ίδιος ο Μελισσανίδης που είναι πρόεδρος και που όχι,γιατί μπερδεύει τα γραφεία ο έρμος…

Οπως επίσης…

αγωγη1

…Θα πρέπει να κάνει μια δεύτερη αγωγή ο “τίγρης” στον “σφηνάκια” Κετσετζόγλου,γιατί όπως βλέπουμε παραπάνω,στην προσπάθειά του να τα “διορθώσει” κάπως τα πράγματα,τα κάνει χειρότερα και για τον ίδιο και για τον απρόεδρο Μελισσανίδη,αποκαλώντας τον σήμερις ως: “πρόεδρο της Aegean”, ενώ είναι γνωστό πως ούτε και κει είναι πρόεδρας ο φουκαράς ο Μελισσανίδης. Του οποίου του προσάπτουν χίλια δύο,με αποκορύφωμα αυτά τα περί “προεδριών”.

Να ξεκαθαριστεί,μια και καλή: Δεν είναι πρόεδρος ΠΟΥΘΕΝΑ.Μήτε στην ΑΕΚ,μήτε στην “Δικέφαλος 1924” μήτε στον ΟΠΑΠ,μήτε στην Aegean.
Πως το λένε διαφορετικά. Είναι Απρόεδρος.Αμέτοχος. Αθέσμιτος.Ανεξάρτητος.Αδέσμευτος.Απίθανος.
Και Αθεράπευτος ΑΕΚτζής.

Οπότε λοιπόν,κουφάλες του συστήματος,δεν θα μας “πιασετε” πουθενά. Από το 1996 και εντέυθεν,μετά το “ρεγουλάρισμα” που υπέστει,ο “τίγραρος” δεν υπογράφει ούτε αυτόγραφο.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.