Το “πάπλωμα”.

300

Ελπίζω να πληροφορηθήκατε για το “πόρισμα” (χα) του Δ.Ν.Τ. -(του τρίτου “θεσμού” ντε) που λέει απλά ότι έλεγε και η Πετρούλα πριν μερικά χρόνια: “ε-πι-μή-κυν-ση”. Μαζί με κούρεμα πιθανόν-χρέους αλλα και καταθέσεων πιθανόν-γιατι τα λαθη πληρώνονται. Και κυρίως από μέρους των Ευρωπαίων,τους οποίους τους υπολογίζει(το ΔΝΤ)  να τους ράβει κουστούμι 36 δισ από τα 52 που χρειάζονται οι απόγονοι του Πλάτωνα,ώστε να συνεχίσουν να μασουλάνε τα πολύχρωμα ευρώ.

Φυσικά με πλήρη πλέον επικυριαρχία στη χωρα.Αλλά ας μην ανησυχεί κανεις σοβαρά για αυτο, αφού δεν έχει μείνει κάτι άλλο για να υποθηκεύσουμε, οπότε άνετα μπορούμε να συνεχίσουμε και μετά και το τρίτο μνημόνιο να πηγαίνουμε στις παρελάσεις και να κοιτάμε τα αρχίδια των τσολιάδων ή τα εξοπλιστικά του Ακη να παρελαύνουν περίφανα.

Το “μολών λαβέ” ειπώθηκε 2.500 χρόνια πριν. Εκτοτε “τσιμουδιά”. Πως νομίζεις ότι δεν ξαναχρειάστηκε να ειπωθεί από τότε; Με “Θερμοπύλες” ή με δάνεια;

Δεν υπάρχει άλλη ομαδα στον κόσμο σαν τηνΕλλάδα που λαμβάνει πριμ νίκης για χαμένα ματς.

Και το όλο θέμα λοιπόν,είναι το “πάπλωμα”. Δηλαδή ποια “αγέλη” θα αναλάβει το ξεκοκκάλισμα του νέου υπερπακέτου. Θα είναι η αγέλη της Γερμανίας (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμια-ΚΗΔΙΣΟ κλπ) ή η νεοσχηματισθείσα-και με πολλές δυνατότητες διεύρυνσης της (sic) εις το μέλλον και από άλλα “λυκόπουλα- ομάδα του νεοπασοκ-Σύριζα,δηλαδή της Αμερικής;

Περί αυτού και μόνο, ο τεράστιος σκοτωμος στα κανάλια των παλιών νταβατζίδων και το άνευ προηγουμένου σπεκουλάρισμα στο “ναι” του δημοψηφίσματος,το οποίο είναι κατ ουσία μια πλάκα και μισή. Αυτό που “διακυβεύεται” με το δημοψήφισμα,δεν είναι καμια παραμονή στο ευρώ ή όχι -δεν αποφασίζει ποτέ για τίποτα ένα υποταγμένος. Αυτό που “παίζεται” στις ανούσιες κάλπες μεθαύριο, είναι το ποιος θα φτάσει πρώτος στο νήμα της μάσας. Λυσσαλέος αγώνας με όλα τα μέσα,λυτους και δεμένους έχουν επιστρατευσει,ζωντανους και νεκρους κυριολεκτικα,γιατί το “διακύβευμα” είναι μεγάλο. Είναι 50 δισ. μίνιμουμ.

Μιλάμε για “κολοσσαίο”.Για αρένα θανάτου (αν χρειαστεί).

Οι επικυρίαρχοι,κάθονται αναπαυτικά στις βαθιές πολυθρόνες  τους και παρακολουθούν με τα ουίσκυ στα χέρια,τον συνωστισμό στη προκυμάια των δανεικών. Των κακομοίρηδων,των ξετσίπωτων,των τιποτένιων,των άθλιων “αντιπροσώπων” του λαού,-του οποίου είναι σαρξ εκ της σαρκός-που τσακίζονται και βρυχώνται και απειλούν  και σκίζουν τα ρούχα τους  και ουρλιάζουν και τρέμουν από αγωνία: Να προκάμουν να γίνουν οι “καταλληλότεροι”, οι “ευγενικότεροι”, οι βολικότεροι,οι “γρηγορότεροι” στις διαταγές, αποθέτωντας στα πόδια των δανειστών τα πάντα. Και μάνες και θεούς,και ημιόσχεα  και παντελόνια και υπολήψεις και προσχήματα και τα πάντα.  Σε σημείο που πραγματικά,αυτό πιθανόν να σοκάρει και τους ίδιους τους δανειστές-επικυρίαρχους. Ισως  να μην έχουν ματαδεί τέτοια εθελοδουλία.

ΤΟ ξέσκισμα. ΤΟ πανιγύρι θα γίνει .One more time. Εχετε δει αντιλόπη να πέφτει σε ποτάμι και να ξεσκίζεται από ένα μάτσο κροκόδειλους; Ενα τέτοιο πράγμα.

Είτε λοιπόν  το -κάλπικο-δημοψήφισμα θα είναι “ναι” και πάει κατά τις Βρυξέλες κανένας Παπαδήμος με όλη την αγελη την Γερμανική να του έυχεται καλή επιστροφή και καλό “βόλι”,είτε είναι “όχι” το δημοψήφισμα,που σημάνει ότι πάει ο Αλέξης περιχαρής εκεί πάνω,κανονίζει τα ίδη αποφασισμένα,έρχεται πίσω με την 50άρα και αρχίζει το νέο φαγοπότι,με τους παλιούς νταβατζίδες να παρακαλάνε για κανένα κόκκαλο,πράγμα που θα τους καταστήσει έρμαια και δουλικά του νεοανεγερθέντος συστήματος διανομής δανείων. Με αποτέλεσμα να κυβερνά ο 40άρης νεοΑντρέας,καμιά δεκαριά χρόνια σερί.

 

Το δεύτερο είναι και το πιο πιθανό,αφού,στην Ευρώπη και πολύ περισσότερο στην Ελλάδα,γίνεται όχι αυτό που θέλει ο υπεργολάβος Γερμανός,αλλά αυτό που θέλει ο εργολάβος Αμερικάνος,για λογαριασμό του οποίου δουλεύει ο πρώτος.

Καμιά διαφορά λοιπόν-για τον κοσμάκη- το “ναι” ή το “όχι”. Η μόνη διαφορά που μπορεί να κάνει το μεν ή το δε,έχει να κάνει με το πόσους “αιχμαλώτους” θα μαζέψει ο Αλέξης.οι οποίοι θα εξαργυρώσουν την μη δίωξή τους,με την στήρηξη στον νέο αρχηγό.Και αυτός “εγγυητής” δηλώνει άλλωστε,σαν τον “τίγρη”. Βέβαια ο πρώτος δηλώνει “θεσμικός” και ο άλλος “αθέσμητος”. Δεν είναι να τραβάει τον Τσίπρα τώρα καμιά ΕΕΑ. Δε γαμιέστε ωρέ.

(Αν Αμερική=Μελισσανίδης και ΑΕΚ=Ελλάδα,τότε και οι ΠρετεντεροΜπαμπηδοΚαψήδες,-θα-είναι οι ΑδαμιδοΘανοπουλοΚοντοΔημητρέλοι της υπόθεσης.)

Χώρια που οι ΣαμαροβενιζελοΚουτσούμπες,είναι οι ΠανοπουλοΑλαφουζοΚομποτιδες της υπόθεσης.

“One man show  εγινε η υπόθεση. Και αυτο-στον κοινοβουλευτικό διπολισμό τουλάχιστον,-δεν θα διαρκέσει για πολύ,αφού θα πρέπει να ανεγερθεί και ένας δεύτερος πόλος,απέναντι στον νεοπαγή Σύριζα (που θα αλλάξει “ταμπέλα” αλλά και καταστατικά).Ο διπολισμός είναι απαραίτητος για την επιβίωση του κοινοβουλευτισμού. Ψάχνουν κάπως  τώρα τελευταία “οι απέναντι” να αναστήσουν τον θαμώνα του Μπαιρακτάρη-το παρολίγον θύμα των συμφερόντων,μη χέσω-τον γαρδούμπα ανηψιό του παππού-αρσενοκοίτη Καραμανλή. Λίγο δύσκολο το βλέπω. Είναι τόσο “αργός”, που δεν προκάνει τις εξελίξεις οι οποίες τρεχουν. Οπότε μάλλον θα κοιτάξουν αλλού. Αντε να βρεις άτομο ηλικιακά μη σιτεμένο,μνημονιακά μη στιγματισμένο αλλά και με δημοφιλία ικανή,για να τραβήξει κόσμο στο μαγαζί,ώστε να “ηγηθεί” των δεξιών. Με το φακό ψάχνουν.

Εχει να πέσει λοιπόν  “κωλοτούμπα” από τους “Μπάμπιδες” που θα πάει σύννεφο. Η σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας,δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι απανωτές κωλοτούμπες βρωμερών ελληνόφωνων σφογγοκωλάριων υπαλλήλων οι οποιοι πάντοτε προσγειώνονται με τον κώλο στη μούρη του λαού, ο οποίος γουστάρει τρομερά το  facesittng.

Το  “όπλο” και των δύο “επιλογών”,έτσι κι αλλιώς το έδωσε το ΔΝΤ. Με το πόρισμα παραμάσχαλα θα πάει ο νικητής του δημοψηφίσματος,θα το ακουμπίσει στο τραπέζι των “ξεραμένων” αντιπροσώπων των άλλων λαών και θα τους πει: “Ecce Δούλος”.  Kαι εκείνοι με την σειρά τους,από μεθαύριο θα πρέπει να εξηγήσουν στους φορολογούμενούς τους  πως απέτυχε ξανά το  Ελληνικό πείραμα και πως οι απόγονοι του Λεωνίδα  χρειάζονται νέα δανεικά και ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ, (μάντεψε από που θα τα ζητήσουν) εις το άμεσο μέλλον για να βουλώσουν τις τρύπες που άνοιξαν τα “εγγόνια του Περικλέους” -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Το “πάπλωμα”.

  1. Ο/Η Aγησίλαος λέει:

    Για δεύτερη φορά με αναγκάζεις- ξεβολεύοντάς με -να σε παραδεχτώ ,μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
    Λυπήσου με όμως,είμαι κουρασμένος…
    Πάντα τέτοια όμως παλικάρι μου…αν και η βαρειά και μολυσματική επιπεφυκίτιδα που έχει ενσκήψει στους …απογόνους ,φοβάμαι ότι είναι πλέον ανίατη.
    Πάω για βουτιές ,να ξεκουραστώ.

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Tην καλύτερη επιλογή θα κάνεις φίλε Αγησίλαε. Κανονικά όλοι θα έπρεπε να είναι στις παραλίες,αντί να προσπαθούν να “σώσουν” την χώρα με ανόητες ψήφους,δημιουργώντας “αυτοεκπληρούμενες προφητείες” τρίτων.
    Ρίξε μια βουτιά και για μας.