Ετσι μπραβο… ΠΛΗΡΗΣ κολοτουμπα

pagliat

Επίτηδες δεν γραφω επι μερες παρακολουθωντας το show: Από τη μια ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ο καλυτερος ΥΠ.ΟΙΚ που εχει περασει ποτε (κατά δηλωση του μεσω προλογου στο βιβλιο του), και ολοι οι αντι-μημονιακοι, από την άλλη οι δραχμολαγνοι κουμουνιστές, από τη άλλη η τροφιμος ψυχιατρείου προεδρινα-αδολφος, και στη μεση ο μικρος ΒΛΑΚΑΣ καταληψιας που ΘΑ εσκιζε τα μνημονια, ΘΑ καταργουσε το ΕΝΦΙΑ, ΘΑ πηγαινε το βασικο 751, ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ.. Όχι πριν 6 χρονια αλλα πριν 6 μηνες θυμιζω..

Ο μικρος ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΖΟΣ που δεν ηξερε αλλα με ένα κοστος διδακτρων γυρω στα 80δις, μαθαινει σιγα σιγα. Όχι μονο μαθαινει αλλα αναλαμβανει (sic) και την ευθυνη απο οσο μαθαμε χτες. Αλλωστε η ευθυνη είναι ΤΣΑΜΠΑ οποτε γιατι να μην την αναλαβει? Σαμπως θα πληρωσει τιποτε?

Αφου λοιπον απειλήθηκε ο Θεοχαρης, μολις την περασμενη εβδομαδα, με εισαγγελικη διωξη επειδη αποκαλυψε ότι υπαρχει ομαδα ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ για επαναφορα της δραχμης, προχτες ο καλυτερος ΥΠ.ΟΙΚ, εσπασε τη σιωπη του μετα από 138 δευτερολεπτα και με ΤΡΕΙΣ (3) συνεντευξεις μας ενημερωσε ότι αυτό ηταν το σεναριο από την αρχη! Εξ ου και τα καραγκιοζιλικια (οκ αυτά είναι εμφυτα για τον υπαλληλο του Sorros) με τα ουαου, τα πουκαμισα εξω σα το βλαχαδερο, και τις διαλεξεις στους υπολοιπους ΥΠ.ΟΙΚ (που είναι ασχετοι ΟΛΟΙ τους) για δημιουργικες ασαφειες και ότι άλλη σαχλαμαρα του κατέβαινε κάθε μερα. Γιατι από συνεντευξεις και ΑΡΛΟΥΜΠΑ είναι πρωτος. Στη ΔΟΥΛΕΙΑ εχει ένα θεμα μονο, μιας και 5 μηνες μας (τους) επρηξε στη θεωρια αλλα από ΕΡΓΟ=ΜΗΔΕΝ. Αντισταση χτες και ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ που ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο νεο μνημονιο.

Μαθαμε και αλλα βεβαια: θα εκανε λεει ντου ο Δραχμαζανης στη Τ.τΕ και θα επαιρνε τα 22 δις της ΕΚΤ (λες και είναι δικα του) να τα μοιρασει στους Δ.Υ. Μετα θα συνελαβανε και τον Στουρναρα, μιας και ετσι μας εχει μαθει ο συντροφος Σταλιν που εχουμε προτυπο. Για βασανισμο και κρεμασμα στη κουμουνδουρου δεν ειπε κατι, αλλα νομιζω τα αυτονόητα παραλείπονται. 65 ετών φοιτητής ακομη,δεν έχει κολλήσει ενα ένσημο στην ζωή του και ειναι υπουργός ανάπτυξης. Βρείτε το λάθος.

Βγηκαν μετα οι κλαψομουνηδες και μας ειπαν ότι δεν εχουμε λεει άλλη επιλογη, ότι δεν θελουν αλλα τα  κανουν και αλλα τετοια επιχειρήματα Μαρθας Βουρτση. Για την ατιμη ζωη και τη κακουργα τη κοινωνια που δε μας λυπαται και αλλα τετοια ομορφα. Κλεισαμε το δεκαρικο-τσιτατο με μισο κιλο αξιοπρεπεια και 2 κιλα αντισταση και κατσαμε να απολαυσουμε τα κατορθωματα μας: δηλαδη ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ όπως μπορουμε.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ‘ΞΕΧΑΣΕ’ ο προεδρος του δεκαπενταμελους ηταν να μας πει ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ μας εφερε σε αυτη τη θεση ΜΗ ΑΠΟΔΕΧΩΜΕΝΟΣ ΤΟ MAIL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ για να γινει ‘πρωθυπουργος’. Οπως ‘ξεχασε’ να μας πει για αυτα τα 50 ΔΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ περιουσιας που τα εβαλε σε ‘ταμειο’ και τι αφορουν..

ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ χτες και ας μη τον εχω σε υποληψη για αρχηγο της ΝΔ. Σοβαρος, ΣΤΑ ΙΣΙΑ με μια ομιλια 10 λεπτων ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ: ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ. Χαιρωμαστε που κανατε 100% κολοτουμπα και ερχεστε στα λογια μας, θα σας στηριξουμε για να μη παμε ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΟΙ, αλλα μεχρι εκει.

Πρεπει να είναι η πρωτη φορα στην ιστορια που μια ‘κυβερνηση’ επιβιωνει την ωρα που την καταψηφιζουν οι δικοι της, και την ψηφιζουν οι αντιπαλοι.

«Όποιος κυβερνά, θα έχει και τις ευθύνες», ήταν η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προειδοποιώντας τον πρωθυπουργό ότι δεν μπορεί να επενδύει ότι θα έχει εσαεί τη στήριξη των κομμάτων της αντιπολίτευσης και θα επιτρέπει στους υπουργούς και βουλευτές του να καταψηφίζουν τις νέες μνημονιακές υποχρεώσεις που ανέλαβε ο κ. Τσίπρας.

«Αισθάνομαι  ότι μας έχετε πιάσει και για χαζούς εδώ πέρα», είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα. «Και δεν είμαστε. Μην παρεξηγείτε την αστική ευγένεια απέναντι σε όλα αυτά. Και μην νομίζετε ότι είναι αδυναμία. Όχι. Είναι πολιτική δύναμη για εμάς να σας πούμε «ναι, προχωρήστε στην Ευρώπη, προχωρήστε όπως πρέπει».

ΜΕ ΧΑΜΕΝΗ ΤΗ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ με τους 120 πλεον βολευτες και στο ΟΡΙΟ της κυβερνησης ΑΝΟΧΗΣ (120), ο μικρος Αλιεξης βαδιζει ΟΛΟΤΑΧΩΣ εκει που πρεπει να είναι κανονικα: στο οριο να μπει στη βολη με 4%.

Με 39 ροχαλες από τους δικους του δεν εχει βεβαια ΚΑΝ τη ΤΣΙΠΑ να παραιτηθει, η να ζητησει κυβερνηση εθνικης ενοτητας. Καλυτερα. Και καλα κανει ο Βαγγελας και του λεει ΔΕΝ θα σου κανω τη χαρη να κανω προταση μομφης. ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ.

Κανε τα ΟΧΙ-ΝΑΙ, τραβα τις φαπες σου από ολο το κοσμο και από τους δικους σου, ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΒΓΟ ΣΟΥ ΟΛΟ και μολις κλεισει το Σεπτεμβριο οριστικα η συμφωνια τα λεμε.

Δε σου αρεσε ο Χαρδουβελης με 1 δις μετρα και εξοδο από μνημονια με εισοδο στην αγορα. Ρουφα 15 δις τωρα και κατσε να σε δω να τα εφαρμοζεις, και επιπλεον να σε δω ΠΩΣ θα ψηφιζεις τους εφαρμοστικους νομους.

ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ (6) ΑΝΤΕΞΕ Η ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑ και η σαχλαμαρα.

Το κακο είναι ότι 2 μηνες τωρα η αγορα εχει παγωσει, οι τραπεζες εχουν κλεισει, ο κοσμος είναι στα ορια της απελπισιας και το ένα και μοναδικο μαγαζι που φερνει χρημα στη χωρα καταρρέει, αλλα μας εφταιγε η Κεφαλογιαννη που ειχε μεγαλα βυζια, αλλα εκανε 2 χρονια ΡΕΚΟΡ τουριστων στη χωρα. Τωρα εχουμε τη …Κουντουρα και το μαγαζι γραφει γυρω στο 50% ΜΕΙΟΝ ηδη..

Αποθεματικα ταμειων, δημων κλπ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, και ΟΛΟΙ τους παρακαλανε για τα 7 δις (την ωρα που ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΑ 7,5 πριν 3 μηνες!!!!) μπας και πληρωσουν τη δευτερα και δεν καταρρευσει ΠΛΗΡΩΣ το πελατειακο κρατος των ΔΥ.

Ναι αλλα ανοιξε η ΕΡΤ και πηραμε τις καθαριστριες με γλυκα πισω (και με το 12% του κατρουγκαλου βεβαιως βεβαιως). Δωσαμε και το σαντουιτς στο φωτοπουλο μη το ξεχναμε. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ. Μολις τα βρηκαμε σκουρα το ριξαμε στη κλαψα ο ενας και ο άλλος εφυγε για Αιγινα ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΤΑ. Τα ιδια εκανε και με τον ΓΑΠ τα ιδια εκανε και με τις ΜΚΟ του νικολακη. Η νομιζεις ότι τα ξεχασαμε? ΜΠΟΥΡΔΑ-ΜΠΑΡΟΥΦΑ-ΘΕΩΡΕΙΑ-ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ και μονο.

Από ανθρωπους που δεν εχουν κολλησει ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ στη ζωη τους τι περιμενεις?

Εχει ακομη όμως το ποτηρι Αλιεξη ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΟΛΟ. Και θα σπασεις σε 100 κομματια του 3% όπως και εισαι πραγματικα.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

ΥΓ Εφυγε και το βλαχαδερο με το μαλλι-σφουγγαριστρα από το ΥΠ.ΟΙΚ…Αυτή που βγηκε και ειπε ότι θα δεσμευσει τις θυριδες! Λες και είναι δικες της!!! Αυτη που μας ειπε οτι δε ξερει να κανει ΚΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ! Αλλωστε γιατι να τη κανει? Τα 500,000 ευρω στην HSBC στην Ελβετια τα εχει…

Μεγαααααλη απωλεια!

ΥΓ2 Το καλο με ολο αυτο ειναι οτι χασαμε τον πιτσαδορο και το ΜΠΑΡΟΥΦΑ μαζι με τη σφουγγαριστρα. Μας εμεινε η Ραχηλ που κανει αντισταση στα γουναραδικα και δεν τυπωνει τα 100 δις, αλλοι 297 και καθαρισαμε..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to Ετσι μπραβο… ΠΛΗΡΗΣ κολοτουμπα

  1. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Αποκαλώντας τον Αλέξη ανεπαγγελτο χαζό,έχε υπ όψιν σου το ενδεχόμενο
    να τον αβανταρεις,να ρίχνεις νερό στον μύλο του.
    Μην αποκλειεις τη πιθανότητα να είναι στυγνος επαγγελματίας
    που κάνει μια χαρά τη δουλειά του…

    Όσο για το Γιανη,δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος οικονομολόγος,
    θέτει σοβαρή υποψηφιότητα πάντως,για τον καλύτερο Bugs Bunny…

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ανεπαγγελτος ειναι: δεν εχει ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ στη ζωη του, ουτε ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ετσι για το γαμωτο. Καταληψιας ηταν μια ζωη
    ΧΑΖΟΣ επισης μιας και εκανε ΔΕΚΑ (10) χρονια να παρει ενα ‘πτυχιο’ (εγω σε 4 πηρα 2 και σε 5 τρια HND-BENG-MASTERS) οχι στην Ελλαδα που τα παιρνεις αργα τη νυχτα με εξετασεις με ανοιχτα βιβλια αλλα σε ζορικο πανεπιστημιο στην Αγγλια που αμα χασεις 2 μαθηματα χανεις τη χρονια και αμα χασεις δευτερη χρονια ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ απο τη σχολη. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. Γιατι εκει ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΛΙΚΙ. Εκει πας για να σπουδασεις και αμα δεν το μονο ‘πτυχιο’ που σου δινουν ειναι της ανοιχτης παλαμης μαζι με μια ομορφη κλωτσια και σε πετανε εξω κανονικοτατα..

    Δεν αποκλειω τιποτα. Δεν ειμαι προβατο ομως να πιστευω τις αρλουμπες.

    Οσο για το ανοθρογραφο εξ αποψεως ο Bugs Bunny μπροστα του ειναι Steven Hawinkg,και ο Elmer Fund ο Ainstein..
    (Stephen William Hawking CH, CBE, FRS, FRSA is a British theoretical physicist, cosmologist, author and Director of Research at the Centre for Theoretical Cosmology within the University of Cambridge.)

  3. Ο/Η Hitek λέει:

    RESPECT !
    Σαν να ακουω τη σκεψη μου