ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΕΚ

…Είναι νωρίς ακόμα. τα πόδια των παικτών είναι βαριά,σαν  την πούτσα του τσολιά. Τι συμπεράσματα περιμένεις;

Στην ομαδικότητα και στην αλληλουποστήριξη  εντος γηπέδου και εκτός αυτού. Εκει θα στηριχθεί η ΑΕΚ, αφού αναγκαστικά δεν υπάρχει η απαιτούμενη ατομική ποιότητα. Με λίγα λόγια θα πάμε “σεμνά και ταπεινά”. “Γιάννης-Αγιάννης”, “Τομ Σόγιερ”, “Το κοριτσάκι με τα σπίρτα”, “Οι Αθλιοι”, “Ενα παιδί μετράει τα άστρα”, “12 χρόνια σκλάβος”, “Hunger Games”. “Αμάρτησα για ένα Ντάτσουν,ένα τσουβάλι πατάτες και  ένα στέρεο”. κλπ – κλπ.

Το μόνο θετικό,είναι πως επέστρεψε το κανονικό βαθύ-κίτρινο στις φανέλες και ελπίζω να μείνει.

Οπότε λέω αγωνιστικά  να περιμένουμε για να κρίνουμε το έργο του Σέρβου, ο οποίος και αυτός αναρρώνει σε κάτι ιαματικές πηγές εκεί στην Πολώνία αλλά και τις επιλογές ανάγκης του άπορου “μεγιστάνα”.

Ο οποίος πήρε τηλέφωνο τον νέο ΥΠΑΠΕΝ ώστε να  δει το ζήτημα του γηπέδου. Και εκείνος του απάντησε: “Δημήτρη,δεν μπορώ να το καθυστερήσω άλλο. Πρέπει αύριο να βγει σε δημόσια διαβούλευση. Εκανα ότι μπορούσα. Φυσικά,θα φροντίσω με τα διαδικαστικά κατόπιν να τρενάρω όσο μπορώ την τελική έκδοση της αδείας,ώστε να προλάβεις να μαζέψεις τα απαιτούμενα ποσά για να ξεκινήσεις το έργο”.

Ο Δημήτρης,είπε πως έδειξε κατανόηση,αν και όπως σημείωσε, “με τον προηγούμενο ΥΠΑΠΕΝ είχα καλύτερη συνεργασία και ο χρόνος καθυστέρησης ήταν πραγματικά περισσότερος”. Αλλά, συνέχισε “κατανοώ την κατάσταση. Δώστε μου 5 μηνες ακόμα, ώστε να συγκεντρώσω τα κοντύλια και κατόπιν βλέπουμε”.  “Εντάξει αθέσμιτε σύντροφε” του απάντησε ο Σκουρλέτης. Τον οποίον φυσικά  “πρέπει να τον αφήσουμε να βρει τον βηματισμό του”. Ολα καλά λοιπόν και με το γήπεδο.

Οπως και τα διαρκείας προχωράνε ικανοποιητικά,δεδομένου πως η κανονική καμπάνια δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Και αυτό θα γίνει αρχής γενομένης στο φιλικό στο ΟΑΚΑ με την Σεβίλη, όπου η Βάγια θα κάνει στριπ-τιζ στη σέντρα,πριν την έναρξη του αγώνα, κάνοντας μάλιστα “χέρια” με τους οπαδούς που θα βρίσκονται στις κερκίδες,έτσι για να αποδείξει πως δεν είναι αξύριστη στις μασχάλες και προτεστάντισα αλλά είναι κανονική ορθόδοξη και μάλιστα με ώρες αγρυπνίας στη Παναγία Σουμελά, “μπας και γίνει κάνα θάμα”…

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΕΚ

  1. Ο/Η Savvi λέει:

    Εντάξει συμπεράσματα δεν μπορείς να βγάλεις αλλά με αυτά που είδα εμείς παίζουμε για 5-3 θέση. Αυτό είναι λογικό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κρατάς κάποιους παίκτες(τέσσερεις τουλάχιστόν είναι απλά για γέλια). Για να διασκεδάζουν τον κόσμο όταν μπαίνουν; Το άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό που κάνει ο Δέλλας και άλλοι προπονητές ανά τον κόσμο που βάζουν όλους τους παίκτες να παίξουν σε ένα φιλικό λες και δε θα δώσουν αλλά φιλικά. Ήθελα να ξέρα τι ακριβώς βλέπουν και πως τους βοηθάει αυτό.

    ΥΓ: Αυτός ο Λίμ μου θυμίζει κάτι περίεργους που προσπαθώ εδώ και χρόνια να ξεχάσω Λίβι αν θυμάμαι καλά.

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Savi: Σωστή η απορία σου,αλλά για να τους διώξει αυτούς τους- όποιους- τέσσερις,θα πρέπει να πάρει κάποιους άλλους. Και δεν είναι ώρα για τέτοια.Αλλωστε το ρόστερ είναι σχεδόν πλήρες. “Μερικά πραγματάκια θέλουμε ακόμα” όπως είπε και ο μπροστινός του Σερβου στον πάγκο. Κάτι μερεμέτια δηλαδή. Εκτός και αν μας επιφυλάσει εκπλήξεις ο “μεγιστάνας” υπηρέτης του Βαρδινογιάννη και του Κόκκαλη και μας φέρει κάποιον Μπουονανότε,ή Μπουόνασέρα,Αστα λα Βίστα. Η εκτός δηλαδή και αν δούμε κανέναν Λιμ, ο οποίος όντως έχει μαρούλι.
    Εγώ προσωπικά,δεν τον θέλω. Εμαθα στη φτώχια. Στην συντήρηση. Στο “πετραδάκι-πετραδάκι”.Τ¨ωρα βολευτήκαμε με τον “τίγρη”. Που να τρέχουμε; 3 χρόνια μας ψήνει ο Μελισσανίδης πως είναι απένταρος,αλλά ο κόσμος ο πολύς δεν τσιμπάει,γιατί νομίζει πως ο “μεγιστάνας” εχει καράβια λεφτά και δεν δίνει. Ενώ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ρε να θέλει κανείς να αγιάσει και να μη μπορεί…;

    Κοίταξε να δεις. Αι πρόεδροι αμφότεροι,έχουν διαφορετικά προβλήματα και άρα προτάσουν διαφορετικές λύσεις. Ο δικός μας,για να δείξει μεγάλη κερδοφορία, καταπνήγει τα έξοδα και τεντώνει όσο μπορεί τα έσοδα,μπας και πείσει και κανένα κορόιδο να μπει να βάλει κανένα φράγκο-και για το γήπεδο,αφού “εκεί είναι που θέλω την βοήθεια” ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΤΟΙΟΥ.

    Ο δε Βαγγέλας,στην Πειραιώτικη ΠΑΕ,έχει διαφορετικά προβλήματα. Πρέπει να κάνει υπερκοστολογίσεις,για να δικαιολογίσει τα απίστευτα έσοδα της ομάδος,τα οποία προέρχονται αλλαχού. Πουλάει κάτι με 2 ευρώ και γράφει 10 ευρώ στην απόδειξη. Λόντρυ.
    Ο καθένας τέλος πάντων με τις “σκοτούρες” του.

    Υ.Γ. Εχω πεθυμίσει τον μπαρμπα-Κοζώνη. Τι να γίνεται άραγε;. …Και κείνη η κερασιά στον κήπο του…