Καλυτερα να μασας παρα να μιλας

bfa930d894dc525ba31aeb44df63b6eedbae77f2694cbc4fcdc22bfdd5854de5 Γιατι και όταν μιλας ολο λογια εισαι. Που σε σχεση με τα εργα η αναλογια είναι λογια 100% εργα 10%.
Θα το παω όμως καλοπροαίρετα μιας και ειμαστε εις διακοπας, χαλαρα κανωντας βολτες χωρις πλανο ιδιαιτερο, στη βορεια Σικινο μας εβγαλε χτες το βραδυ η τσαρκα. Το μονο που εχουμε βαλει (εχει δηλαδη για να τα λεμε σωστα) ως σιγουρακι, είναι η Μηλος. Τεραστιο κολλημα εδώ και 3 χρονια και εδώ που τα λεμε ένα δικιο στις παραλιες το εχει. Πρεπει να είναι ότι καλυτερο παιζει στην Ελλαδα με ένα μονο μειονέκτημα: θελει πλωτο μεσο αλλιως δεν πας.
Για να γυρισουμε στα δικα μας όμως:
H αποφαση του ΟΠΑΠ είναι των Τσεχων και είναι ανεξαρτητη της ΑΕΚ. Αυτό είναι εγγύηση από τη πιο αξιοπιστη πηγη που υπαρχει ΜΕΣΑ απο οργανισμο. Ο λογος είναι απλος: το πρωταθλημα είναι (και θα είναι) 100% διεφθαρμένο και εχει ΜΗΔΕΝ αξια ως προϊόν. Θελω να πω ότι η ΜΟΝΗ αξια του είναι η προβολη μεσω του συνδρομητικου και μονον, των αγώνων. Οποτε τα παλια ΚΡΑΤΙΚΑ νουμερα ξεχαστε τα. 30 ηθελε ο Μποροθρυλλος για να μοιρασει στα τσανακια του Βαγγελα να συντηρουνται, την ωρα που οι Τσεχοι είναι max στα 10-12. Αντε να γινει κατι τρομερο να πανε 15, με το τρομερο να είναι καμμια σοβαρη μεταγραφη και ΙΣΩΣ το επιπλεον ενδιαφερον λογω παρουσιας ΑΕΚ-ΗΡΑ. Κατι που αναλογα σπαει με τις ομαδες Α-Β που ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ποιοι και ποσοι θα παιξουν. Να ζητανε λεφτα ξερουν όμως, γι αυτό και πηραν αναλογα..Σταματαω εδώ το θεμα ΟΠΑΠ που εχει πολύ ακομη, αλλα δεν κανει να πουμε αλλα.
Project γηπεδο: Απογοητευτηκε από ποιον?
Από την ΕΡΑ που πηρε τσαμπα το οικοπεδο και τη χρηση?
Από το κοσμο που 3 χρονια τωρα χωνει 50%-85% και φετος από οσο ειδα 40%? Για χαρη συντομιας ας πουμε 25,000 καρτες των 300 ευρω είναι 7,5εκκ με 55-60% (Μ.Ο) είναι χονδρικα 4,5εκκ που ΟΥΔΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
Μηπως απογοητευτηκε από τους συνοδοιπόρους τυπου Παπατζή που εξαφανιστηκαν? Και δε μιλαω για λεφτα προσεξτε. Εδώ ρε μεγαλε αυτος την εκανε ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ η εταιρεια, και εβαλε κατι supporter- ΤΣΕΠΩΝΩΝΤΑΣ ΤΑ 14ΕΚΚ (δηλωση Αδαμιδη για τα εσοδα) εσενα θα στηριξει? Πλακα μας κανεις η εισαι τοσο αφελης? ΕΝΑΣ είναι λογος-συμβολαιο και το ξερεις καλα. Είναι ο ιδιος που ενώ ειχε φυγει εχωνε λεφτα. Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που ρωτησε ποσο κανει να πληρωσω να φυγω. ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. Αρα?
Αρα όπως λεω για το δικο μου μαγαζι στο εαυτό μου: αμα ψαχνεις τι σου φταει κατσε μπροστα στο καθρεπτη. Αφεντικο εισαι, ΕΣΥ κανεις τις επιλογες.
Από τις δημοτικες εκλογες εχει φανει ότι υπαρχει θεμα. Τι κανατε ΕΝΑ χρονο τωρα? Τι ενναλακτικες πηγες χρηματοδοτησης βρηκατε? Σοβαρες λεω όχι τον Συγγελιδη που πριν σας χορηγησει εχει αφησει ένα φεσι στον ΟΣΦΠ μεχρι την Αιγυπτο. Ουτε αυτό δεν μπηκατε στο κοπο να τσεκαρετε: αν ο χορηγος σας πληρωνει η είναι φεσατζης. Που είναι η ονομασια του γηπεδου? Ο Εστερχαζι ηταν το σοβαρο ραντεβου? Πλακα μας κανετε? Και αντε να μη πας σε κολοσσούς γιατι πολύ απλα ΔΕΝ ενδιαφερωνται ακομη και Champions League να παιζεις κάθε χρονο. Ασε λοιπον τους μεγαλους και πιασε κατι μικροτερο αλλα σιγουρο. Ξεχνα τα 15αρια και κοιτα να παρεις τα μισα. Με λιγα λογια: ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ 3 ΣΟΒΑΡΑ DEAL. ΝΙΣΑΦΙ με τις δουλειες του ποδαριου και του τσαμπε. ΠΕΡΑΣΕ η δεκαετια του 80. Αν δε θες να το καταλαβεις κατσε και κοιτα τα αποτελεσματα: πας ΦΟΥΛ για τη χειροτερη χρονια διαρκειας στην ιστορια. Ο Σταυρος!!!!! μπροστα σου μοιαζει γιγαντας. Κατσε με τις Βαγιες και τις ξανθιες και κοιτα τι εχουν τα ερμα και ψοφανε. Την ωρα που ο θειος ειχε το Μωραλη και παραλληλα μελος ΔΣ τη Θ7 εσυ ξυνεις τη μυτη σου με τη βλαχα από την Ορεστειαδα. Για αυτό στα κανουμε λιμπα 30 χαβαλεδες από τη ΠΑΛΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Μεχρι και ο Παπατζης πηρε πρεφα τη δουλεια και εβαλε το Μαυρο με τα χαβανεζικα πουκαμισα αντι του Δημητρεχα και μαζεψε καρτες με τα ψεμματα και το Βλαχο να προπονει τα 15χρονα. Τι περιμενεις? Να γινει ανθρωπος η χοντρελω στους συνδεσμους? Η να αγαπησει ξαφνικα τον κρυοκολο Σερβο το target group των 25-35 που δεν εχουν δει ΑΕΚ πρωταθλητρια?
Project ομαδα: Μια από τα ιδια.
ΤΣΑΜΠΕ παικτακια από τα πανερια και ΤΣΑΜΠΕ οργανωση μιας και δεν θες να παραδεχτεις ότι δεν ζουμε στο 1989 αλλα στο 2015-16. Με τους 65αρηδες ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ επειδη είναι οικονομικοι- κουμπαρακια και επειδη πριν 25-30 χρονια μας εκατσε 2-3 φορες. Είναι σαν να παιζεις Joker και επειδη σου εκατσε μια φορα να πιασεις ένα μικρο ποσο (γιατι μικρο είναι η ελλαδιτσα- το jack pot είναι η Ευρωπη), να παιζεις επι 30 χρονια στην ιδια πενταδα όλα σου τα λεφτα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΗ ΤΟ ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΚΑ. Δε τραβαει ρε μεγαλε δε το βλεπεις το ρημαδι 2 χρονια που σε φτύνει ο κοσμος?
Κοψτε τις μαλακιες με τους Σκοκους. ΔΕΝ εχετε σκοπο να δωσετε λεφτα, κοψτε το βηχα στα παπαγαλακια γιατι ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ο κοσμος. Το να αφηνεις να παιζουν σεναρια για Σκοκους και να κουβαλας τον Βασιλαντωνοπουλο ΤΣΑΜΠΑ εκτος από ρομπα που γινεσαι, κανει μονο κακο.
Κανε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 2-3 κονε με κανα σοβαρο manager που θα σου φερει (ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ) σοβαρα deal. Που προσδοκας να πουλησεις τον Γιοχανσον σε 1-2 χρονια? 1,5-2εκκ με μεσαζωντα τον Μιλοβανοβιτς σε καμμια Τζενοα, η 10-12 με κανα σοβαρο γραφειο σε καμμια Μπενφικα? Εσυ όταν κανεις δουλεια για πετρέλαια, μιλας με το μουτσο του καραβιου η με τον ιδιοκτητη της εταιρειας? Εμεις πρεπει να τα πουμε ΚΑΙ ΑΥΤΑ?
Παρε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ επιτελους. Enough με το στοιχημα. Αμα θες να παιζεις στοιχημα πηγαινε στο άλλο μαγαζι σου. Εδώ παιζουμε ποδοσφαιρο.
Παρε ΓΥΜΝΑΣΤΗ επιτελους. Δε βαρεθηκες να τους βλεπεις 20 χρονων παιδια να πεφτουν κατω σα τα κοτοπουλα?
Παρε ΙΑΤΡΙΚΟ team. Δε γινεται μια θλαση και ένα τραβηγμα να κραταει 3 μηνες εξω το παικτη! Ο Σοιλεδης εκανε κοντα 6μηνο, ο Κορδερο 2 μηνες παραπανω, μεχρι και ο Κολοβετσιος για ένα τραβηγματακι εκατσε 2 μηνες εξω!
Με λιγα λογια: Μπορει σε άλλες ‘δουλειες’ το one man show να επαιζε. Μπορει να επαιζε και στην ΑΕΚ πριν 30 χρονια. Μπορει να παιζει και τωρα αλλα ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

Κρινεις και προχωρας. Κατσε με Ανδριοπουλους και Δελλες και ανέμενε τα αναλογα αποτελεσματα: δηλαδη ΠΕΝΤΑΔΑ στα χαμηλα κιολας. Στειλε και τη Βαγια να σε βαλει στο χρηματιστήριο του Λονδινου: θα δουν τη φατσα οι Αγγλοι και θα παραδοθουν από τη τρομαρα τους.

Αλλιως κοιτα να προσγειωθεις στο 2016.

Αντε παμε για καμμια βουτια, see u in Seville αν εχουμε γυρισει.

ΥΓ «Θέλουν να αγοράσουν τον τίτλο», ειπε ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ την ωρα που με 903εκκ ευρω σε 10 χρονια!!! ειναι ο πιο πολυεξοδος προπονητης στη ιστορια του ποδοσφαιρου.. Πιο ΚΕΦΤΕΣ πεθαινεις.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Καλυτερα να μασας παρα να μιλας

  1. Ο/Η bandog λέει:

    βλεποντας τη φωτο , θυμηθηκα την καλυτερη ατακα στο sons’s of anarchy.
    μπαινουν τα αλανια στο αρχηγειο και εχουν μαζι εναν ιρλανδο του ΙΡΑ που τον εχουν σπασει στο ξυλο.

    Lyla : τι επαθε αυτος ?
    Tig : ιρλανδος ειναι. αυτοι γεννιουνται δαρμενοι….

    ΥΓ: η ομαδα ειναι μπομπα…

    εχουμε εισαγαγει νεοτερισμους στο εληνικο ποδοσφαιρο…

    πχ για πρωτη φορα στην ιστορια της η αεκ θα κατεβει για πρωταθλημα χωρις τερματοφυλακα…

    διαβαζω οτι ο κολοσσος φερεται να ζητησε αυξηση μπατζτετ και 2 ακομη μεταγραφες….

    ψαξου , ποιος ειναι ελευθερος και κατω απο τα 200 χιλιαρικα…

    παντως περα απο την πλακα , οι μεγαλες ομαδες συνηθιζουν να κανουν μια μεταγραφη τελευταιας στιγμης που θα ταρακουνησει λιγο τα διαρκειας.

    το κυριο ζητουμενο για εμενα ειναι ο ισολογισμος στο τελος της χρονιας να μη γραφει μειον…

    μη ζησουμε ξανα τα παλια…

    ΥΓ2: ειδα θετικα σημεια εχθες στο ματσακι.
    πχ ο ζοριτς επεσε 5 φορες μονος του και δεν τραυματιστηκε…
    πρεπει να γινεται καλη δουλεια στο ιατρικο τιμ φετος…

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο τυπος γενικα ειναι ολα τα λεφτα στη σειρα. ΒΕΡΟΣ Σκωτος με το Glascow smile να ειναι κανονικο και οχι προιον make up.Τον ειχα δει παλια και σε αλλα ρολακια αλλα εκει που ειχε ψιλοκεντρικο εδωσε ρεστα.

    Εχουμε τερματοφυλακα. Απλα επειδη ειναι και παλιουρας και χρονια στην ομαδα απλα δεν τον βαζουμε να παιξει.Ασε που το Βενεζουελα-Αθηνα-Πολωνια τον εσκισε. Εδω παντως θα πω οτι απο τη Βενεζουελα ξερω μονο τις γκομενες που παραδοσιακα ειναι απο τς πιο ομορφες στο πλανητη. Παικτη δε ξερω..
    Αμα γραψουν μειον στο ταμειο ειναι για να φευγουν με τα πετρας. Με 160 χιλιαρικα μεταγραφες την εχει βγαλει ο μεγιστανας μεχρι στιγμης.
    Οι μεγαλες ομαδες καλα το ειπες. ΠΟΥ? βλεπεις εσυ τη μεγαλη ομαδα? Εκτος απο το ονομα και την ιστορια? Γιατι εγω βλεπω μια ομαδα που ανεβηκε απο τη Β’, με αριστερο μπακ που πηραμε απο τη Νικη Βολου το Σοιλεδη, δεξι εξτρεμ τον γιγαντα 1,32 Πλατελα, χωρις σεντερ φορ και χωρις τερμα. Εκτος αν κατεβασουμε τιτλους για να μετρηθουμε. Οπως καναμε πιτσιρικαδες ποδαρακια..