O Ειπα-ξειπας

tsipras_fb__article
Η αληθεια είναι ότι την υψηλου τυπου Σοβιετια δυσκολεύομαι να τη παρακολουθησω. Θες λιγο ο τροπος σκεψης που μου θυμιζει παραπληγικο με αλτσχαιμερ, θες λιγο η (πλουσια η αληθεια) ελληνικη γλωσσα που χρησιμοποιούν οι προοδευτικοι και τους βοηθαει να αυτοαναιρούνται 3 φορες σε μια παραγραφο, θες λιγο αυτές οι φατσες τυπου Ζωης που θυμιζει Δρακουλα, Τσακαλωτου που θυμιζει ταξιτζη μετα από 18ωρη βαρδια σε καυσωνα χωρις air condtion, θες λιγο αυτό το αυταρεσκο χαμογελο ηλιθιοτητας του Μπαρουφα? Όλα αυτά μαζι μου πεφτουν βαρια.
Δε θα κατσω να αναλυσω τι σαχλαμαρα πεταξε παλι χτες το σχολιαροπαιδο. Για μνημονια για κολοτουμπες και για μαγκιες του κολου. Οποιος εχει μνημη μεγαλυτερη των 12 μηνων θυμαται τι εσκουζε το βλαμμενο επι χρονια και πως χτυπιόταν στη βολη μαζι με τα αλλα τα καθυστερημενα με τα ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ και τις αρλουπες. Όπως θυμαται τι ειπε- εν ευθυμία- όταν ρωτηθηκε για το μνημονιο: θα με στειλει η Περιστερα (που εγινε και Μπεττυ το ταγαρι) αν υπογραψω νέα μετρα.
Ευχωμαι η Περιστερα-Μπεττυ να μη σε στειλει φυσικα μικρε χαζε, αλλα να σε εχει στη μουρμουρα για καμμια 30ετια. Το να τη κανεις με ελαφρα είναι το ευκολο-ετσι εχετε μαθει στις καταληψεις. Το να αντιμετωπιζεις τις συνεπειες των πραξεων σου είναι το ζορι.
‘Αν δεν έχουμε κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα αναγκαστούμε να πάμε σε εκλογές.΄Από ποτε οι 120 και 123 βολευτες είναι κοινοβουλευτική πλειοψηφία? Γιατι από ότι θυμαμαι τοσοι ηταν αυτοι που ψηφισαν ναι στα τελευταια 2 νομοσχεδια. Το Γιαννη (ναι μικρε ΜΠΑΡΟΥΦΑ το ονομα σου γραφεται με 2ν- Η ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ) που τη μια ειπε ΟΧΙ και την άλλη ΝΑΙ δε τον βαζω μεσα. Εισαι τυχερος που δεν εχει άλλη απαντηση γιατι να εισαι σιγουρος ότι θα την εδινε. Βεβαια ποτε δε ξερεις αμα εχεις να κανεις με ένα δραστηριο βλακα.
Ένα βλακα που ολοσωστα κοιταζε εναλλακτικα σεναρια (οσο ΗΛΙΘΙΑ και αν είναι αυτά- γιατι υπαρχουν πολλοι τυποι σεναριων) αλλα με μια μικρη διαφορα: Όταν εχεις θεσμικη θεση και δη ΥΠ.ΟΙΚ ότι κανεις το κανεις με τους αναλογους θεσμικους παραγωντες, όχι με φιλαρακια, κολλητους και οποιον σαχλαμαρα νομιζεις ΕΣΥ ότι πρεπει. Λεγεται κυβερνηση και δομες για καποιο λογο. Δεν είναι δυνατον να παραδιδεις τα κλειδια στο πρωτο τυχαιο με το σκεπτικο ότι είναι φιλος σου η κολλητος σου. Με την ιδια λογικη να φωναξει ο Ψε-Κασμενος τα φιλαρακια του που παιζει ξερη τα ΣΚ να τους μοιρασει το στολο, το πεζικο και την αεροπορια..
Μη μενετε στο τι ειπα το 2012, μας ειπε χτες ο καταληψιας. Σωστα θα πω εγω και μια χαρα τα λες. Η αναγνωριση της ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ είναι ένα-μικρο εστω- βημα. Για αυτά που ελεγες πριν 7 μηνες προεκλογικα να μεινουμε? Η όχι? Η να τα ξεχασουμε και αυτά? Για το ΟΧΙ που το εκανες ΝΑΙ σε 24 ωρες, πριν κανα μηνα (και ουτε) να μεινουμε?
Γενικα για ποσο λες ότι θες να θυμομαστε? Να περναει τα 3 δευτερα του χρυσοψαρου η μνημη μας η δε βολευει? Υπολογιζω το μεσο ορο σαχλαμαρας και αντικρουόμενων δηλωσεων και τασεων σε αυτό το τσιρκο Μαοϊστών- Τροτσκιστών- Σταλινικων και διαφορων αλλων ΗΛΙΘΙΩΝ- αποτυχημενων ανεργων-τεμπεληδων που εχεις μαζεψει.
Ένα τσιρκο που διαλύεται στη πρωτη δυσκολια μιας και όπως ειχε και η Maggie: ‘The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.’
Ειπε και αλλα ομορφα χτες το σχολιαροπαιδο, για τη Ζωη λεει είναι Παιδικά πράγματα και σουρεαλισμός οι πράξεις της. ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΠΑΙΔΟΥΛΑ-ΣΤΑΛΙΝ στη θεση δεν μας ειπε βεβαια. Αυτό το ξεχασε..
Να παραδωσουν τις εδρες τους, λεει το μικρο Αλιεξη, οποιοι δεν συμφωνουν. Μεσα λεω εγω αλλα για μισο: Οσοι δεν συμφωνουν με τι? Με τα λεγωμενα σου προεκλογικα, με τα καμωματα σου 5 μηνες η με τη κολοτουμπα σου πριν 2 βδομαδες?
Οσοι δεν συμφωνουν π.χ με τη παραμονη του ΕΝΦΙΑ που θα καταργουσες?
Οσοι δεν συμφωνουν με τα 751 ονειρα θερινης νυκτος που εταζες ως βασικο?
Οσοι δεν συμφωνουν με τα μνημονια-που ως άλλη γατα- θα εσκιζες?
Εδώ ερχεται και το θεμα της μνημης που ανεφερα και πιο πριν. Γιατι, μεταξυ μας τωρα μικρε ΧΑΖΕ, αν καποιος πρεπει να παραδωσει την εδρα και να παει σπιτι του ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
ΕΣΥ εκανες 100% κολοτουμπα σε ότι ελεγες και μας επρηζες τα μεζεα τοσα χρονια, ΕΣΥ τα πηρες πισω όλα και εβαλες την ουρα στα σκελια σα βρεγμενη γατα, ΕΣΥ εχεις 100% ανατρεψει ότι εταζες πριν 7 μηνες, ΕΣΥ ΜΙΚΡΕ ΨΕΥΤΑΚΟ εγινες ο μνημονιακοτερος των μνημονιακων.
Οι αλλοι- μεσα στην βλακεια τους και τη αρλουμπα τους- τουλαχιστον εχουν το σθενος και το θαρρος να λενε και σημερα ότι ελεγαν και πριν 7 μηνες. ΕΣΥ?
Όχι ότι είναι καλυτεροι μιας και καταψηφιζουν μεν τα νομοσχεδια αλλα στηριζουν την κυβερνηση-βλεπε καρεκλα.
Αστο Αλιεξη: Ουτε για παγκο δεν εισαι. Για Σαβεσφκι σε πηρανε, Ζοριτς τους βγηκες: Αυτοτραυματίζεσαι 5 φορες την ημερα, μπερδευωντας τα μπουτια σου.

Ερωτηση: Καλα η TV του κομματος. Καλα η εφημεριδα του Κομματος. Συνεντευξη στο ραδιοφωνο του κομματος- στο φιλικο περιβαλλον που ο ΙΔΙΟΣ ειπες- και σου εκαναν ενοχλητικες ερωτησεις? Την ιδια ωρα που ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ τον Μπαρουφακη?  Μα ειναι κατασταση αυτη? Γρηγορα στα Γκουλαγκ οποιος συντροφος τολμαει να αμφισβητει τον Κιμ-Γιονκγ-Αλιεξη.

 

ΥΓ Ποιος άλλος πριν 2 χρονια μιλαγε για γηπεδα, για ομαδαρες, για πρωταθληματα κλπ? Εξωθεσμικα παντα..
Τωρα που το θυμηθηκα: Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΑΡΓΕΙ? Γιατι εμαθα ότι μπαινει ορος στα συμβολαια: οποιος λεει τη λεξη πρωταθλημα τρωει προστιμο..

ΥΓ2 Παρουσιαση Γηπεδου: Τη σαιζον 2015-2016 θα παιζουμε στην Αγ.Σοφια (μαλλον την εκκλησιαστο Ν.Ψυχικο εννοουσε που εχει μεγαλο- η αληθεια ειναι- προαυλιο.

Ιανουαριος 2014: Σε 100 μερες μπαινουν οι μπουλντοζες. Μερες αλλα τι μερες? Οχι Ελλαδας αλλα Βορειου Πολου: Αυτες που κρατανε κανα εξαμηνο η καθε μια

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.