ΦΑ ΤΟΥΣ

Νέα αρχή, νέα προσδοκία. Καλή αρχή και με οποιοδήποτε κόστος, πρωτάθλημα ξανά στην μεγαλύτερη ομάδα του γαλαξία. Στην ομάδα που δίδαξε μπάλα σε όλο το πανελλήνιο. Χωρίς καμία επιφύλαξη τότε, σαν το πιστοποιητικό συμμετοχής που πήραμε τώρα, επί Φάντροκ, Τσαϊκόφσκι και Μπάρλου. Κι ελπίζω να θυμάστε τους παικταράδες.

Και να μην μπερδεύεστε με την μετέπειτα εποχή του Σέρβου, Έλληνα, Βόσνιου- δεν ξέρω κι ακριβώς – που υπήρχε Μελισσανίδης στο τιμόνι. Και χωρίς προπονητή, θα το παίρναμε. Αλλά ας μην διηγούμαστε την ιστορία ξανά.

Αυτήν μπορεί να την διηγείται ο Ζήκος, που προειδοποιημένοι ήσασταν για την τύχη κι αυτουνού. Άλλου ενός της παλιάς διοικούσας. Είναι μεγάλη προσωπικότητα ο πολύπατρις και τεράστιο το έργο που προσφέρει. Όταν δεν θάχει άλλον να φάει, υποχρεωτικά θα φάει τα πόδια του.

Παρενθέσεις όμως αυτές, αφού στο σκάφος υπάρχει γνήσιος αρχηγός. Εντάξει λίγο άφαντος, αλλά δεν πειράζει. Αρκεί που ξέρουν όλοι. Ομιλώ για την Αρκάδη, για να μην πηγαίνει το μυαλό σας αλλού. Μια ξεπατικοτούρα να κάνει στα παλιά πλάνα του Σωκράτη, και μετά θα μιλάμε για κανονική παραγωγή πετσετών.

Οπότε όλα είναι έτοιμα για την ανάβαση. Βλέπετε το πρόγραμμα δεν ελέγχεται ακόμα, αλλά σιγά μην μας τρομάζουν τώρα και οι δηλώσεις του Ζήκου. Σαράντα χρονών έφτασε κι ακόμα δεν έχει βάλει ένα πέναλτυ. Που την είδε κι υπεύθυνος ακαδημιών. Ας πάει τώρα στην Κάτω Τραχανοπλαγιά κι ας βγάλει εκεί ταλέντα. Εμείς πάμε για πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ – έστω κι αυτή – δεν πλαισιώνει πεντάδες, ούτε ανέβηκε για να μάθει την κατηγορία. Η ΑΕΚ έχει στόχο να συσπειρώσει τον κόσμο της, να παίξει αργότερα καλά, και να πολλαπλασιάσει τα παιδιά της. Και το λέω ξεκάθαρα. Δεν πάω στα μουλωχτά μην τυχόν και χαμπαριάσουν οι αντίπαλοι. Ας χαμπαριάσουν. Κι ας υποψιαστούν. Η ώρα της ανησυχίας τους ήρθε. ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΙ ΗΡΘΕ.

Όλοι μαζί λοιπόν, αγαπητοί κι αγαπητές. Με θάρρος και δύναμη. Με επιμονή κύρια στις στραβές που θα έρθουν σίγουρα. Με στήριγμα στο ρόστερ, μακριά από εσωτερικούς τσαμπουκάδες και με πάρτυ κάθε Κυριακή.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ.

ΖΗΤΩ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ

ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to ΦΑ ΤΟΥΣ

  1. Ο/Η adminxania λέει:

    Προς Steven:
    Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Ο ΔΙΚΕΦΑΚΟΣ ΑΕΤΟΣ “πεταει” μονο για πρωταθλημα.
    Ομως ο “χαρτοπετσεπτας” οπως εγραφες ειναι ακομα εδω.
    Τι να το κανω να με παιζουν 50-50 και αυτος να δινει οικογενειακα διπλα με Πλατανιαδες Βεροιες και λοιπους.

  2. Ο/Η Aγησίλαος λέει:

    Αισιόδοξο σε βλέπω Στήβεν.Τι να πω;ΜΑΚΑΡΙ και θα δείξει.
    Όσο για τον κέρμιτ,η υπομονή είναι πολύυυυ μεγάλη.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Η υποστήριξη γεννάει ελπίδες.