Δυναμιτες και πιστολια

oust
Που βαρανε μονο στα ματς που ΟΥΔΕΙΣ βλεπει. Όπως αναλογα πετανε στη προπονηση, κεντανε στα οικογενειακα διπλα, σπανε τα κοντερ στις μετρησεις κλπ κλπ.
Δυναμιτης ο ενας, κενταγε ο άλλος, vamos ο τριτος, νομιζεις ότι εγινε κατι αναλογο με το πρωτο ημιχρονο Βραζιλια-Γερμανια που ηταν 5-0 στο 25’. Μπαλλαρα, μαγοι, καθετες, τελειωματα και αλλα ομορφα που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ δεν τα ειδε κανεις! Γιατι ΟΣΕΣ φορες εχουμε δει από φιλικα μεχρι επισημα ΤΙΠΟΤΕ από τα παραπανω δεν συμβαινει.
Τωρα θα μου πεις εβαλε γκολ το παιδι των φαναριων. Σωστο και αυτό. Όχι μονο εβαλε γκολ αλλα κερδισε και πεναλτυ. Μεσα και εκει.
Επειδή όμως μου αρεσει να κραταω αυτά που βλεπω και δηλώνονται επισημα, και όχι αυτά που πληρωνουν τον Δηματο και τον 365 να γραφουν εχουμε τα παρακατω:
«Η θέση που έβγαλε η ομάδα τα λέει όλα. Στηρίζουμε τους παίκτες μας, τους έχουμε εμπιστοσύνη. Αυτοί αποδεικνύουν μέσα στο τι μπορούν κάνουν. Μέρα με την μέρα καλύτερη.
Εχουν γίνει μεταγραφές στην ΑΕΚ. Άσκοπα άνοιξε η συζήτηση. Υπάρχουν και στηρίζουμε τα παιδιά που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας» είπε σε σχετική ερώτηση ο Δέλλας.
Κρατηστε το αυτό 4 Σεπτεμβριου 2015.
Τωρα επειδη δεν ειμαστε ολοι Δηματοι, εγω ο αφελης θα ρωτησω: ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ? Μηπως δεν ηταν ο Μιλοβανοβιτς αυτος που μας ελεγε για τον Ινπισεβιτς? Μηπως δεν ηταν οι ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ (ετσι λεω εγω τις διαρροες) στα goal και στα 365 για ‘στοχους’ για ‘λαβρακια’ από καποιον Λουκας που μας εχετε ζαλισει τον ερωτα 6 μηνες μεχρι και για καποιον Λαφερτυ? Οποτε ρε ψηλε τραβα ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ στο αφεντικο σου να κανεις παραπονα και μη το παιζεις μαγκας εκ του ασφαλους. Αιντε παλικαρι μου, δεν εχουμε ολοι IQ ξανθιας παρουσιαστριας.
Με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι αποχώρησε από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Θέσαρ Αρθο. Προσπαθωντας δε να ξυριστει με katana, μπερδευτηκε και εκανε Seppuku. Το ιατρικο team ενημερωσε ότι σε 7 με 31 τερμινα ο παικτης θα είναι ετοιμος να λαβει κανονικα σε αγωνα paint ball.
Αιντε να το ριξουμε στη παλαβη. Μονο ο μεγιστανας της σαγιοναρας θα μας δουλευει?

 

ΥΓ Απο το 3 στο 11,5? Σε ΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ?Αντε να πας σε κανα 5 με 7. Και να το παρουσιασεις ως επιτυχια. Οτι και καλα διπλασιασες. Ασχετα αν απο αυτα που ζητας θα παρεις το 50%. Δε γινεται ο ενας να βριζει και ο αλλος να απλωνει το χερι. Αποφασιστε τι θελετε να κανετε. Μεχρι και ο μπουγατσας σας πηρε στο ψιλο! Σας τα εγραψα προχτες για την ΗΤΤΑ αλλα δεν ακουτε..

«Θα εξεταστεί σε επόμενο συμβούλιο. Επίσης θα κοιτάξουμε και τη δυνατότητα κάποια εταιρεία να αποτυπώσει γενικότερα το πρόβλημά μας, τόσο τις εμπορικές αξίες, όσο και την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος», κοινως ΖΗΣΕ ΜΑΗ μου..

 

ΥΓ2 Τωρα σοβαρα: Η εθνικη Ελλαδος εχει στο ροστερ της:  Μπαναη Ταχτσιδη, Μπαναη Κονε, Ταξιαρχη Φουντα, Κωστα Μητρογλα και οργανωτη τον Φορτουνη? Και απορει κανεις γιατι εχεις 4 ηττες σε 4 ματς εντος και 2 ηττες απο τα Φεροε? Γιατι δε φωναζετε και Σαββα Γκεντζογλου. Θα ερθει και η τραγουδιαρα στο γηπεδο και η ομαδα απο ταχυτητα σαλιγκαρου, θα παει σε ταχυτητα χελωνας.

Αυτη οντως ειναι εθνικη ομαδα: τατουαζ μανικι, μαλλι τζελ, καγκουρια οσο δε παει, μπουζουκια κλαρινογαμπροι  και selfie στη μυκονο με τις αναλογες σιλικονατες διπλα… Ρε τον ΤΑΧΤΣΙΔΗ ρε? χαχαχαχα.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Δυναμιτες και πιστολια

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Την Κυριακή περί τις 6 το απόγευμα θα δούμε ποσοι θα παίξουν από τους χθεσινούς, αλλά και πόσο ανεβασμένοι θα είναι.