Κινεζικές Παροιμίες

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

  1. Μην ανάβεις φωτιά που δεν μπορείς να σβήσεις.
  2. Αν δεν θέλεις να το μάθει κανείς, μην το κάνεις
  3. Πριν χτυπήσεις το σκύλο, μάθε τ’ όνομα του αφεντικού του.
  4. Η καλύτερη χρονική στιγμή να φυτέψεις ένα δέντρο είναι 20 χρόνια πριν. Η επόμενη καλύτερη στιγμή είναι τώρα.
  5. Υπάρχουν δυο είδη σιωπής: η σιωπή που προηγείται της ομιλίας και η σιωπή που έπεται.
  6. Καλύτερα να πας σπίτι και να φτιάξεις ένα δίχτυ, αντί να βουτάς για ψάρια στην τύχη.
 Δημητριος Μελλισανιδης, εξω απο το χορο 18/07/2009
«Εγώ εκτιμώ ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ριζικές λύσεις και γενναία χρηματοδότηση προκειμένου να δημιουργήσει τις απαραίτητες για την ιστορία της προϋποθέσεις πρωταθλητισμού και ότι δεν της είναι αρκετή ακόμα και η ορθολογική διαχείριση των εσόδων της. Οταν μάλιστα, με τις σημερινές συνθήκες, θα υπολείπονται σταθερά των αντίστοιχων εσόδων των ανταγωνιστών της».
Ανδρεας ΠΑΠΑΓΑΛΟ-Δηματος, μεσα στο χορο:
«Το μπάτζετ της ΑΕΚ θα είναι όπως και στις δυο προηγούμενες κατηγορίες. Θα καθοριστεί από τα έσοδα της ομάδας και τον προγραμματισμό. Κι αυτό γιατί τα λάθη του παρελθόντος αποκλείεται να επαναληφθούν. Η ΑΕΚ είχε αυτήν την περιπέτεια και πλέον πρέπει να στηρίζεται και να κινείται βάσει των εσόδων της. Με αυτήν τη λογική, θα στηριχθεί στα κέρδη της»
TΙ ΝΤΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΠΡΕ?
ΥΓ Βαλτε ολοι σας 70 να βαλω 70 μονος μου.
Ο ΠΑΟ πλεον εχει τη δυναμη 10 Abramovic ,o μιδας που ΟΤΙ επιασε πηγε απατο: Λαϊκή Τράπεζα, Marfin, Super Fast Ferries, Ολυμπιακη Αεροπορια, κεντρα υγειας, Vivartia (Δελτα-Goodys-Everest) κλπ
Βρειτε τις διαφορες και τις ομοιοτητες

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to Κινεζικές Παροιμίες

  1. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Που το παραδοξο?Ο Μητσαρας εκτιμουσε οτι η ΑΕΚ θελει γεναια χρηματοδοτηση απο καπου αλλου οχι απο αυτον, για κουβεντα καφενειου πρωτος ειναι ο γατουλης κανα ψιλο μην του ζητησεις γιατι στεναχωριεται…..

  2. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Σωστο, αλλα ας παραδεχτουμε οτι διαφορετικα τα οικονομικα δεδομενα το 09 διαφορετικα σημερα. Κατα τα αλλα ναι, ετσι εχουν τα πραγματα. Στην Ελλαδα για να φτιαξεις ομαδα υπαρχουν δυο τροποι. Ο ενας ειναι ο σιγουρος. Ελεγχεις το παρασκηνιο, δυσκολευεσαι στην Ξανθη να κερδισεις. Σου δινει ολα τα σπορια υπερ και σου δινει και πεντε φαουλ εξω απο την περιοχη. Στην αναγκη και ενα πεναλντι. Κανεις το διπλο και με δεδομενες τις νικες με Πλατανια και ΠΑΣ εντος κανεις τρεις νικες σερι. Ψυχολογια στα υψη και στο επομενο εντος εδρας 30.000 στο γηπεδο. Αντιθετα ο αντιπαλο σου, του κερατα, καπου θα σκαλωσει κι αν δεν σκαλωνει πουθενα τον ρημαζουμε στις κιτρινες μεχρι να χασει παικτες και να παιξει με απωλιες ή στην αναγκη τον κοβουμε και με ανυπρκτο οφσαιντ. Ετσι παιρνεις πρωταθλημα και εξασφαλιζεις εσοδα απο τσου λου. Τα λεφτα φερνουν λεφτα και αφου εχεις εξασφαλισει το τσουλου φερνεις τον Ιμπεσεβιτς και τον Σκοκο. Κοβεις 20.000 διαρκειας και ανεβαζεις στο θεο τα εσοδα αππ χορηγους. Αυτος ειναι ο τροπος που ξερει και θελει ο δικος μας. Το θεμα ειναι αν μπορει πλεον. Ο αλλος τροπος ειναι αυτος που περιγραφεις και σε αλλα σου κειμενα. Οργανωνεις το τμημα σκαουτινγκ, παιρνεις προπονητη του 2015 μαζι με το επιστημονικο του επιτελειο, δινει λεφτα για να φερεις τους καταλληλους παικτες στις καταλληλες θεσεις, προσλαμβανεις επαγγελματιες στο μαρκετινγκ για να αξιοποιησουν ολα τα παραπανω και να σου φερουν εσοδα. Πανω απο ολα ομως ΠΡΩΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ. Το προβλημα ειναι ομως οτι αν ο αλλος ελεγχει το παρασκηνιο οπως περιεγραψα πιο πανω, το πιο πιθανο ειναι να μην βγαλεις λεφτα και να σε βριζουν κι απο πανω. Αυτο ο δικος μας ουτε το ξερει ουτε το θελει. Οποτε καταληγουμε στο οτι αν δεν ελεγξει το παρασκηνιο οπως και προσπαθει αλλα δεν τα εχει καταφερει ακομα, μαλλον προκοπη δε θα δουμε.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμφωνώ υπογράφω με χέρια και με πόδια.
    Ειςαι ΑΚΡΙΒΩΣ.
    Κάπου υπαρχει και μια μικρή ένσταση δηλαδή αν μπορείς να ελέγχεις ( οι άλλοι μετα απο 20 χρονια δεν ειναι χθεσινοί) και αν παράλληλα μπορείς να φέρεις 1-2 παίκτες για να κλείνεις και στόματα.
    Οκ άλλαξαν τα δεδομένα οικονομικά απο το 09 αλλα ποδοσφαιρικά οπως αναφέρεις δεν εχει αλλάξει κατι. Απλα αντί να κοιτάς ριβαλντους και σισεδες προσγειώνεσαι στα δεδομένα σου.
    Τα οποία σίγουρα δεν ειναι ο πιού…

  4. Ο/Η bandog λέει:

    οχι παροιμιες…
    στην περιπτωση της αεκ ταιριαζουν τα κινεζικα κοαν.

    πχ:

    «Έχει ο σκύλος βουδιστική φύση;» ρώτησε ο δόκιμος τον γέροντα.
    «Γαβ», είπε ο γέροντας.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ήταν ο Κόναν ο βάρβαρος και αφού είχε κατακτήσει τα πάντα στη γή, είχε θησαυρούς, παλάτια, ένα τεράστιο βασίλειο με ότι θα επιθυμούσε κάθε άνθρωπος και κάποια μέρα λέει:
    Βαρέθηκα, θέλω να γίνω αθάνατος, πρέπει να μάθω το μυστικό της αιώνιας ζωής.
    Και αφού ψάχνει σε αρχαίες περγαμηνές, κείμενα, βιβλία και αφού ρώτησε, έμαθε οτι το μυστικό της αιώνιας ζωής το κατέχει ένας σοφός γέροντας που έμενε σε ενα κάστρο σε ένα βουνό.
    Ξεκινάει για το κάστρο και αφού περνάει μέσα απο παγετούς, χιόνια, παγίδες και απο αντίξοες συνθήκες, φτάνει στο κάστρο και βλέπει μια μεγάλη ξύλινη πόρτα.
    Την σπάει και βλέπει απο πίσω και άλλη πόρτα που την ρίχνει κάτω και αυτή. Απο πίσω πάλι άλλη πόρτα την σπάει και αυτή και συνεχίζει να σπάει πόρτες μέχρι που πίσω απο μια βρίσκει τον γεροντα να κάθεται. Με το που αντικρίζει ο γέροντας τον Κόναν, του λέει: Μααα, Κόναν υπάρχουν και πόμολα στις πόρτες.
    Και ο Κόναν: Χμμμμμ, μιλάς με γρίφους γέροντα..

  6. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Και τελικα απο εκει που δεν χρειαζομασταν σεντερ φορ γιατι “θα επεστρεφε νωριτερα ο Τζιμπουρ απο οσο υπολογιζανε οι γιατροι αρχικα”(οποτε μην ξοδευτει ο εγγυητης να παρει αλλον) τωρα μαθαινουμε απο τις ιδιες “εγκυρες” πηγες οτι τελικα ουτε το ματς στο Καραισκακη θα προλαβει ο καμηλιερης της καρδιας του γατουλη.Η δημοσιογραφια κωλοχαρτο ειναι και αυτη μια απο τις αιτιες που ειμαστε σε αυτα τα χαλια σαν χωρα γενικα……