Καλη αρχη

Ειπα να το βαλω μαζι με το μπασκετ αλλα καλυτερα να εχουμε ξεχωριστο post για τα εργα και τις ημερες της Βαγιας Βρεττακου στην ΑΕΚ.

Η οποια και πριν 11 μερες μας ενημερωσε οτι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στη Ξανθη.

Στις δε ερωτησεις μου για συλληψεις, Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, και για την  προανάκριση που ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, το παραμικρο που ΔΕΝ εγινε, την αμεσως επομενη μερα εγινε αλλα: Δεν έχει καμία ευθύνη η ΑΕΚ ΠΑΕ για όσα συνέβηκαν στην Ξάνθη (στο ιδιο post η απαντηση του δεν εγινε αρχικα, εγινε τελικα).

Αφου δε την ονομασα ΚΟΙΝΗ ΨΕΥΤΡΑ, κανω αλλη ερωτηση: ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ επεσαν αντικειμενα απο την μερια των οπαδων της ΑΕΚ, εγινε χρηση χημικων ΝΑΙ Η ΟΧΙ?Η ειναι και αυτο μεσα στο παραμικρο που ΔΕΝ εγινε?

Φυσικα ο με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω, την εκανε ΑΒΑΒΑ και δεν ξαναεβγαλε αχνα. Τι να πει δηλαδη?

Η απαντηση δοθηκε χτες: 25,000 ευρω προστιμο θα πληρωσει η ΠΑΕ ΑΕΚ για επεισοδια που (ΔΕΝ) εγιναν και η ΑΕΚ (ΔΕΝ) εχει ευθυνη. Τα δε 25 χιλιαρικα δεν ειναι μονο για τη Ξανθη αλλα και για τον Πλατανια εντος.

Βαλε και τα 17.000 στις 27/3/2015 ΣΥΝ τα 2 κεκλεισμενων των θυρων μεσα. Χωρις τη ΞΕΦΤΙΛΑ του -3 στη βαθμολογια.  Να πουμε 5,000 κοσμος ανα ματς  με 20 ευρω το εισητηριο?  (δε βαζω τα διαρκειας). Ασε τα παρελκομενα κατι απο μπουτικ κατι απο καντινες κλπ. Ας πουμε 5χ20 = 100 χιλιαρικακια χ2 ματς ενα διακοσαρακι. Βαλε και τα 17 βαλε και τα 25 προχτες, 242 χιλιαρικα απο τελη Μαρτιου ως τελη Αυγουστου (σε πεντε μηνες δηλαδη) μας εχει κοστισει η διαχειρηση της Βαγιας. Εχε δε χαρη που τον Απριλιο επαιξες χωρις κοσμο, και ουσιαστικα μονο το Μαιο επαιξες κανονικα. Ενα μηνα στο προηγουμενο πρωταθλημα και μια αγωνιστικη εντος δηλαδη μας κανουν 242,000 ευρω!

ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015.

Σημειωστε οτι μετα το χθεσινο η ομαδα σε επομενη 10000% ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΠΟΥΚΑ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ-ΤΙΜΩΡΙΑ θα ειναι ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ που σημαινει διπλασιασμο της ποινης. Τι τι νοιαζει ομως τη ΒΛΑΧΑ? Αυτη τα πληρωνει?

Μια χαρα ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ 250 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ τις επιλογες σου.  Μαλλον οχι Μελλισανιδη αλλα κοσμε της ομαδας μιας και ως γνωστον ο επενδυτης το μονο που εχει βαλει στην ομαδα ειναι η σκονη απο τα παπουτσια του…

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.