Σιωνισμός-Προτεσταντισμός- Ισλαμισμός- Καθολικισμός

PςɂSǠБϓ֕Ù͠ӔϠˉ͉́ ԏՠЅɑI`PϠԏ ЋωϠ"ŋ. …͉ƅˏӦquot; /PHASMA/î͉ʏˁɄǓ

Σου μοιάζουν για θύματα πολέμου;  Με i phone, φωτογραφικές μηχανές, γυαλιά ηλίου και “μπανάνες” στη μέση; Και φυσικά “φορτωμένοι” δολάρια; Κάπως έτσι-το δίχως άλλο- θα κατάθφαναν στα λιμάνια της Αμερικής και στους σταθμούς της Γερμανίας, οι Ελληνες μετανάστες του 50′ και του 60′. Μάλλον ψέματα μας έλεγαν στις διηγήσεις τους,περί ταλαιπωρίας και φτώχιας.

Με αυτή τη σειρά. Οι έχοντες τα γενικά κουμάντα, οι Σιωνιστές, αφού “έγδαραν” και “αδυνάτισαν” με την βοήθεια των χρήσιμων ηλιθίων Προτεσταντών (Γερμ. Ολλ. Αυστρ. Βελγ. Λουξ. και φυσικά Αγγλία) την -κάποτε Ρωμαιοκαθολικοκρατούμενη- Ευρώπη, ήρθε η σειρά του Ανατολικού “σκύλου” να ξαμολυθεί με σκοπό να τελειώνουμε μια και καλή με την “παλια Ευρώπη”. Αυτήν των καθολικών (κυρίως) αλλά και των Ορθοδόξων). Την Ευρώπη των παμπάλαιων πολιτισμών και των τεράστιων Αυτοκρατοριών, που -απομύζησαν είναι αλήθεια- τον υπόλοιπο κόσμο, προκειμένου να γιγαντωθεί,να ζήσει 2.000 σχεδόν χρόνια και να είναι στην κυριολεξία το “κέντρο του κόσμου”. Πολιτικά, πολιτισμικά, τεχνολογικά, στρατιωτικά κλπ.

Ολα αυτά,ως χθες. Η Ευρώπη έχει κατακτηθεί. Και δεν εννοώ τα τωρινά λεφούσια των λογής-λογής “προσφύγων”, που μπουκάρουν από παντού. Οχι φυσικά. Αυτό είναι η τελευταία πράξη που βλέπουμε. Εχουν προηγηθεί, η Προτεσταντική επίθεση των Βορείων προς τον Νότο (δηλαδή τον Καθολικισμό) με τα αποτελέσματά του να είναι εμφανή, κυρίως στις χώρες  “PIGS” (οι οποίες και θα είχαν -λογικό είναι- τις μεγαλύτερες ενστάσεις για τον προσφυγικό κατακλεισμο που συντελείται κυρίως στις περιοχές τους. Αλλά πως να μιλήσουν τώρα,αφού χρωστάνε στους “επάνω” και από το ορμητήριο των τζιχαντιστών (τι σύμπτωσής!) τις Βρυξέλες,περιμένουν τις δόσεις τους για να ζήσουν διασωληνωμένες στην οικονομία-Μέγκελε, στις οποίες τις μετέτρεψαν οι Γερμανοί “γιατροί” αλά Σόιμπλε.

Η Γερμανία χρησιμοποιήθηκε για να “σκοτώσει” την Ευρώπη και αυτή κατόπιν να δωθεί ως “λάφυρο” στον Χαλίφη.Θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως οι Βορειοευρωπαίοι ΜΙΣΟΥΝ την Ευρώπη και ότι αυτή πρεσβεύει-κατά το παρελθόν της. Το ότι κάποιοι πονηροί προσπαθούν -με πρόφαση την “Ενωση” της- να την “ακρωτηριάσουν” χρησιμοποιώντας τους Σάξονες και τους “Βίγκινκς”,αυτό δεν σημάινει πως υπήρξε ποτέ κάποια “ενωμένη Ευρώπη”. Ο καλύτερος τρόπος να διαλύσεις κάποιους,είναι να τους βάλεις σε κοινή αρένα να παλέυουν για τα -έτσι κι αλλιώς- διαφορετικά συμφέροντά τους. Τα κράτη τα Ευρωπαικά,έχουν κάτσει-τα έχουν καθήσει δηλαδή- σε ένα τραπέζι και τζογάρουν το ένα έναντι του άλλου,με μόνο κερδισμένο τον ιδιοκτήτη της λέσχης.

Σημειώσεις: (ο μέσος όρος ηλικίας των “μεταναστών”,είναι εκπληκτικά “χρήσιμος”. Ούτε γέροι,ούτε άρρωστοι,ούτε τίποτα. Νέοι άντρες και γυναίκες,γύρω στα 30-35. Ταμάμ)

(επίσης εκπληκτικό είναι τό ότι ακόμα και μετά από την εκατόμβη στο Παρίσι,δεν έχουν αρθρώσει λέξη, οι κατά τα άλλα λαλίστατοι “μουλάδες” αντιπρόσωποι των αμέτρητων Μουσουλμανικών ενώσεων κλπ. Αχνα δεν ακούμε. Λες και συμφωνούν σιωπηρά ένα πράγμα…)

Αντί λοπόν να  έχουν ξεσηκωθεί οι χώρες της  Μεσογείου οργανώνοντας  την -αυτονόητη- προστασία τους από τις ορδές των αλλότριων (από κάθε άποψη) Ανατολικών και ΒορειοΑφρικανικών,εν τούτοις, προς τέρψην τόσο των αμέτρητων εισβολέων,όσο και των εμπνευστών αυτής της “μεταφοράς”, κάθονται “σούζα” και στην ουσία παριστάνουν τους καταμετρητές. Τους “τροχονόμους” της λαθρο-κυκλοφορίας. Διάδρομοι “απογείωσης” μυριάδων “πιστών του Ισλάμ” είναι οι χώρες οι παράκτιες.

“Hot-Spot” λέει.  Να σιγουρευτούν δηλαδή άπαντες ότι δεν υπάρχει “κίνδυνος” να ξεστρατήσει κανείς και παέι αλλού εκτός απ’την Ευρώπη. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένας.

“Ουάου” που θα έλεγε και ο πιθηκομούρης ο Βαρουφάκης

Τελικός προορισμός; “Οι πλούσιες χώρες του Βορά” λενε κάποιοι”. Διαφωνώ. Προορισμός, ο πλούσιος-και αποδυναμωμένος Νότος. Η “Ρώμη”. Το “Αγιο Δισκοπότηρο” των Αγγλοσαξόνων,είναι η Δυτική Ευρώπη. Η “κανονική”. Από τα χρόνια τα Βυζαντινά και δώθε, η λεγόμενη Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία του Καρλομάγνου, “στριμωχνώταν ως τον Ρήνο. Αυτό ήταν πάντοτε το φυσικό σύνορο ανάμεσα σε εκείνη και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ο μεγάλος πόθος-ανέκαθεν ιστορικά,από την εποχή των Καρχιδονίων πολέμων- ήταν η Ευρώπη.

Σε “Ισλαμική καταστολή” πρέπει να κρατηθεί  ο πάντα επίκίνδυνος Καθολικισμός. Αφού τον εξασθένησαν  οικονομικά οι Γερμανοί γιατροί”.

Ακόμα και οι Βορειοευρωπαίοι, την Ευρώπη – κατ αρχάς- εχουν σαν στόχο. Οχι μόνο για λογους κύρους,αλλά και για λόγους πρακτικούς. ‘Η ασφαλείας. Αν δεν “κατέχεις” την Ρωμαιοκαθολική Ευρώπη,δεν μπορεις  ΠΟΤΕ να κατέχεις τον υπόλοιπο κόσμο. Από έδω ξεκινάνε και καταλήγουν όλα.

Αυτή η Ευρώπη λοιπόν, η Δυτική,με τα χρόνια έγινε μαλθακή. Τρυφηλή. Και ευκολόπιστη. Εκτος βέβαια από υπερχρεωμένη.

Ξεδοντιάστηκε. Και αφού έμεινε με τα ούλα, είναι καιρός, οι προτεστάντες,-ως όργανο του Σιωνισμού (ή ονομάστε όπως θέλετε τελος πάντων,αυτην την κάστα ανθρώπων που ορέγεται τον πλανήτη ολοκληρο) να “προσκαλέσουν” το Ισλάμ,να πατήσει “πόδι” στις περιοχές όπου κάποτε ούτε διανοούνταν να πατήσει. Στη Ρώμη. Στην Αθήνα. Στη Μαδρίτη. Στο Παρίσι. Να δωθουν  βορά στα “τζιχαντάρια.Τα οποία με  αφορμή κάποιον “αγώνα” (τζιχαντ),απλά θα τρώνε και θα πηδάνε εν Ευρώπη,ως φύλακες,προς δόξαν και του Προφήτη.

Μια χαρά όλοι βολεμένοι. Το Ισλάμ να εξαπλώνεται στην Νοτιοδυτική Ευρώπη, και φυσικά οι ίδιοι οι Προτεστάντες προστατευμένοι στο κάστρο τους,αφήνοντας λεία των Μουσουλμάνων όλους τους υπολοίπους. (θα ακούτε φαντάζομαι ήδη κάτι για “αλλαγή στη συνθήκη Σέγκεν” και για την ανάγκη δημιουργίας μιας άλλης “μικρής,εσωτερικής Σέγκεν”. Από το στόμα ποιου; Του Γιούνγκερ. Του Βέλγου. Των Βρυξελών της Ε.Ε και των τζιχαντιστών. Της  “εσωτερικής Ευρώπης”. Αφού κονομάνε μια χαρά και τα βόδια οι Νότιοι πληρώνουν τα χαράτσια και τις δόσεις και βρίσκονται στα τεσσερα,ας τους φέρουμε και τον “μπαμπούλα”, για να τελειώνουμε με  δ’αύτους μια και καλή.

Με την Ρωσσία να παίζει τον ρόλο του “προστάτη”. Του “ρυθμιστή”. (έχω την εντύπωση πως η σύνθήκη της Γιάλτας,έχει πάει περίπατο. Οι σχεδιασμοί και οι ισορροπίες,δεν μπορεί ποτέ να είναι ίδιοι όπως τις προηγούμενες δεκαετίες,αφού τα -τεχνολογικά  μέσα και οι υποδομές έχουν εκτιναχθεί και αναπόφευκτα οι μεγάλες δυνάμεις κοιτάνε πλέον ολόκληρο τον κόσμο και όχι απλά ένα μεγάλο μέρος του.

Ο Πούτιν; Πολύ μεγάλος και σοβαρός ο ρόλος του φύλαρχου των Χριστιανών. Κάποτε μας “έσωζε” η Αμερική από τον Κομμουνισμό της Ρωσσίας,από σήμερα και δώθε θα μας “σωζει” η Αγία Ρωσσική Αυτοκρατορία από τους σκληρούς πιστούς του Ισλαμ. Και η Αμερική; Ποια Αμερική; Κάποτε. Τώρα πλέον Παναμέρικα από τη μια (αφού η Ευρώπη είναι γονατισμένη) και Ευρασία από την άλλη.

Τους πήρε χρόνο είναι αλήθεια. Φαινεται να τα καταφέρνουν; Να ξεμπερδεύουν με τον “Παπισμό”, τον Ισπανικό και Γαλλικό Αυτοκρατορισμό, την Ελληνική “κωλοφωτία” που κάθε λίγο και λιγάκι ρίχνει ένα χαστούκι και επαναξυπνά την Ευρώπη (Αναγέννηση). Τέλος με όλα αυτά. Ξεμπέρδεψαν(;) οι Προτεστάντες. Ετσι τους έταξαν οι Σιωνιστές. Αλλά θα γίνει έτσι;

Πως να ξηλώσεις από την Ευρώπη την ίδια της την “ραχοκοκαλιά” χωρίς αυτή να σωριαστεί χάμω; Πως να επέμβεις στο Ιστορικό Πολιτισμικό DNA της Ηπείρου των Αυτοκρατοριών,χωρίς να “ξυπνήσεις” τα αρχέγονα “βλαστοκύτταρά της”; Πως να συνεχίσεις να “ξεγελάς” τον γίγαντα,κρατώντας τον αιχμάλωτο με κουβαρίστρες τύπου “οικονομική Πτώχευση”,”αναγκαστικός εξ-Ισλαμισμός” κλπ.

Γιατί με κλωστές είναι δεμένες οι χώρες. Ολες. Με σπάγγους. Αλλά που να καταλάβουν την ισχύ και την δύναμη που συνεχίζουν να έχουν…

Ελπίζουμε,κάποια στιγμή,σε καιρό εντός προθεσμίας και όχι αργά, να δούμε μια επανεκίνηση. Μια παλινόρθωση. Μια νέα “Αναγέννηση”.

Υ.Γ Οι πόλεμοι, οι εξουσίες, οι Αυτοκρατορίες, όλα και όλοι αποζητούν την από-θέωση. Κατά βάση, ΤΑ ΠΑΝΤΑ γίνονται για την θρησκεία. Οχι με την στενα φονταμενταλιστική τρέχουσα έννοια που πιθανόν να έχει κατά νου ο “μέσος πιστός”. Οχι. Σκοπός του-κάθε- εξουσιαστή,είναι να “συναντηθεί” με τον Θεό. Να γίνει “ισόθεος”. Αλλωστε σαν τέτοιοι μας συστήνονται από καταβολής της Ιστορίας. Ακόμα και ο πιο  νουνεχής” και “ταπεινός”,στο βάθος αποζητα την ανύψωσή του στο Θεό. Ειτε μιλάμε για Φαραώ. Είτε μιλάμε “φωτισμένους” όπως ο Αλέξανδρος, ο Καίσαρας, ο Ναπολεων,είτε μιλάμε για τους απόλυτα τρελούς. Δηλαδή για Νερωνες, Χίτλερ, Τσάρους που “συνόρευαν” με την παράνοια, Αγλγους Βασιλείς ημίτρελους κλπ…ως τον Μπους τον Νεότερο-και βλακότερο- που μίλαγε για “εκ Θεού αγώνα της Αμερικής”. Ολοι τους κάνουν “θυσίες” με το άιμα των αναλώσιμων υπηκόων τους,προς εξευμενισμό του -ποιου άραγε;- “Θεού”. Του οποίου θεωρουν τους εαυτούς τους, “ομότιμους”.

Βρε όλοι τους να ψάχνουν την Αθανασία;

Εγώ θα τους πως που βρίσκεται: Είναι στον Σκάυ και τη λένε Κοσιώνη.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Σιωνισμός-Προτεσταντισμός- Ισλαμισμός- Καθολικισμός

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Γαματο αυτο με την Κοσιωνη αλλα πιο γαματο το κειμενο σου που περιεχει και λιγο Τρα’ι’ανου

  2. Ο/Η DNAEK λέει:

    Ανώνυμε από το στόμα μου το πήρες.Έχω την εντύπωση όμως ότι και ο Χρήστος είναι φαν του Τραιανου (του Παναγιώτη εννοώ για να μην παρεξηγηθώ).

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “DNAΕΚ”: Γιατί το λες; Και ο άλλος ο Τραιανός,λίγος ήταν; 20 χρόνια Αυτοκράτωρ της Ρωμης ήτο.

  4. Ο/Η DNAEK λέει:

    Χρήστο κρίμα που δεν τρίτωσε το καλό.Ο Nτε Λα Τry προέκυψε “λίγος”

  5. Ο/Η κατσιγιαννης αρης λέει:

    ΣΤΗΒΕΝ ΜΑΚΡΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΡΘΡΑ …ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ….

  6. Ο/Η κατσιγιαννης αρης λέει:

    ΧΡΗΣΤΟ ΣΥΜΠΑΘΑ ΜΕ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΣΕ ΑΝΕΦΕΡΑ ΩΣ ΣΤΗΒΕΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΡΟΤΥΤΕΡΑ….

  7. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Κατσιγιάννη Αρη: Δεν πειράζει αδερφέ. Ο Κύριος.