Καιρος να φευγουμε?

Στις 15/12/2015 ειχα στειλει το παρακατω mail:
Quote
Ο Gus ζηταει 3 παικτες (το πολύ 4) με budget 2εκκ
Το ζητουμενο είναι η δευτερη θεση αρα η συμμετοχη στο Europa δηλαδη 5εκκ
Αν ερθει το κυπελλο οκ αλλα δεν είναι αυτό το θεμα- αυτό είναι καθαρα ενας τιτλος στο βιογραφικο του.

ΑΝ τα δωσει ο άλλος ΤΩΡΑ τοτε υπαρχει περιπτωση να κανει προετοιμασια. Αν όχι ο τυπος ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ εχει ηδη φυγει.

Είναι θεμα ημερων (και όχι μηνα) το τι θα γινει. Συμβολαιο ΔΕΝ εχει απλα είναι μεχρι το καλοκαιρι δηλαδη τελος Μαιου.

Η δινεις 2 διασφαλιζεις (οσο γινεται) τα 5 και τον προπονητη η το παιζεις τρελιτσα και λες ότι εφυγε για καλυτερο πρωταθλημα, γιατι γενναει η γυναικα του (αλλα Ντιοπ) ότι δεν του αρεσουν τα φασολακια και ότι άλλο σου κατεβεi και ξανα-ξεκινας με κανα βδελλα κανα κετσπαγια στη καλυτερη και το αναλογο ροστερ πιου-πλατελλα και αρθρο που είναι και παικταρας…

Παντως η οικογενεια του είναι εδώ, εχει αγορασει σπιτι εδώ και γενικα οι βλεψεις είναι για εδώ. Ακομη και στον αναλογο Πανθρακικο-swansea της αγγλιας που εχει budget μολις 126εκκ ευρω!!!

UNQUOTE

Απο τοτε ειχαμε μια εσωτερικη πληροφορηση οτι εχουν κλεισει 2 παικτες και κοιταμε αλλον εναν.
Πραγμα που προφανως δεν ισχυει και πραγματικα πλεον δε ξερω τι να πω με την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ καποιων να κανουν την προφανεστατη δουλεια τους. Γιατι σε ολες τις δουλειες και τα λαθη και οι αποτυχιες ειναι μεσα στο προγραμμα. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ. Το προγραμμα εχει και καποιες στοιχειωδεις επιτυχιες- για να μη πω οτι αυτες πρεπει να ειναι σε ενα ποσοστο 80-20 για να θεωρειται καποιος καλος στη δουλεια του. Αν βγαλω δηλαδη εγω ενα πωλητη μου σε 10 account και δε μου τρεξει κανενα θα το κρατησω και του χρονου για να βλεπω τη φατσα του? Η θα κοιταξω να βρω εναν αλλον που θα μου τρεξει τα 7-8 και θα χασει τα 2-3?

Ο τεχνικος διευθυντης λοιπον εχει επαναλαμβανωμενες αποτυχιες μιας και ξεκινησε με εναν Ιρανο ποδοσφαιρηστη πριν 2,5 χρονια που δεν καταφερε να τον φερει!!! και συνεχισε με τα γνωστα αποτελεσματα: Εναν Σιμοες εφερε μιας και οι αλλες μεταγραφες ηταν και απλες και ξεκαθαρες και το βασικοτερο ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ: Μανταλος-Γιοχανσον-Μπακακης-Γκαλο ακομη και ο Τζιμπουρ.. Ε δε λες και το Τζιμπουρ ανακαλυψη! Θα θυμησω οτι ο τυπος πηγαινε ταξιδι για επιθετικο στη Λατινικη Αμερικη και η ομαδα αγοραζε Σουηδο χαφ..
Αντιθετα εφερε τον …. Κρισαντους και με αρκετο μαλιστα κοστος, τον Αρθρο (το παικταρα) και παλεψε επι 4 φορες για εναν Σα που επι τεσσερις φορες απετυχε. Και καλα που απετυχε να φερει τον νεο Ιμπραημοβιτς. Εναλλακτικη λυση ΔΕΝ υπηρχε. Ο ΣΑ υπαρχει μονο στο πλανητη… και ουτε υπαρχει και απλα παρακολουθουμε ενα σπρωξιμο παικτων απο manager καθαρα στην ομαδα, για να πουμε οτι κατι καναμε. Εκτος και αν υπαρχει νοημων ανθρωπος που πιστευει οτι ο τυπος που 30 χρονια ψωνιζει ΜΟΝΟ Γιουγκους, ξαφνικα ‘ειδε’ Λατινο ποδοσφαιρηστη στην αλλη ακρη του πλανητη.
Φυσικα ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ POYET ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΣΑΝ (γνωστοι οι παικτες δε χρειαζεται να πουμε ονοματα) και στο παρα πεντε τον εβαλαν ΧΤΕΣ να ενεργοποιησει τις οποιες γνωριμιες του, για να φερει παικτες που ειτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ειτε ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ωστε να πουμε οτι κατι κανουμε.
Ο Gus λοιπον αν ακολουθησει τη κοινη λογικη, θα βγαλει την ομαδα δευτερη η τριτη θα κοιταξει οσο μπορει το κυπελλο, και ΗΔΗ αναζητα τον επομενο σταθμο του για ενα απλο λογο που ανεφερε και ο Stevie χτες: στην Ελλάδα δεν ταιριάζουν άνθρωποι με πλάνο, με όραμα ή κάποιοι που νομίζουν οτι υπάρχει μια οργάνωση για να του λύνουν τα θέλω του. Εδώ, μόνο κατσαπλιάδες μπορούν να πετύχουν, βίζιτες και γλύφτες κάποιων κρατικοδίαιτων αφεντικών.
Τον Μιλοβανοβιτς τον Ντουσαν και τα ματια σας λοιπον μη χασουμε τα κελεπουρια. Μη τυχον και χαλασει η συνταγη με τους Ζοριτς τους Κρισαντους και τους Ανακογλες. Εξαλου ειναι θεμα χρονου να σουταρουν τον ψηλο απο τη Χαλκηδωνα: ενας αποκλεισμος απο το κυπελλο και 2-3 ηττες ακομη και το next big thing (μετα το Δωνη) ειναι και παλι διαθεσιμο να μας περασει αλλο ενα χερακι χτισιματος. Ε και αμα δε μας κατσει ολο και κανενας Τσιωλης θα βρεθει. Αν και απο οσο ξερω ΗΔΗ εχει γινει κρουση- με τη συμφωνη γνωμη το τωρινου εργοδοτη απο τα Βορεια- για τον επομενο προπονητη μας που δεν ζηταει και πολλα.Ουτε απο λεφτα ουτε απο παικτες. Να δικαιωθουν και τα troll που θελουν να βλεπουν στυλ Barca με τον Ανακογλα και τον Πιατελα. Μη χαλαμε και τη συνταγη…

Ξεχνιουνται αλλωστε ευκολα 2,5 χρονια μαγειας με τις Τριγλιες που ανεβηκαμε και τρενο?
Η μηπως ξεχνιεται το κυπελλο Γ’ Εθνικης- ενας θεσμος που εγινε απο τον αλλον μονο και μονο για να τον κερδισει η ΑΕΚ και μετα καταργηθηκε!!!- και ρουφηξαμε το διμπαλλο απο τους ντελιβεραδες?

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

46 Responses to Καιρος να φευγουμε?

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Οταν σου ελεγα φιλε Snitch οτι οι ανθρωποι ειναι καραγκιοζηδες και δεν θα γινει καμια μεταγραφη κοντεψες να με σκοτωσεις.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Και πολυ καλα εκανα. Εννοειται οτι θα δωσω βαση στα λεγωμενα ενος σημαντικου και σοβαρου στελεχος της ΠΑΕ παρα το wishful thinking ενος οπαδου. Το οτι αλλαξε η κατασταση και κρεμαστηκε μεχρι και αυτος (μεσω των λεγομενων του) δεν μου λεει κατι απλα δειχνει ποσο αστεια ειναι η οργανωση. Η μεταγραφικη περιοδος δεν εχει κλεισει ακομη οποτε για αλλη μια φορα βιαζεσαι, οπως ο μεσος ελληνας οπαδος.
    Αναγραφω τη κατασταση στο κομματι τεχνικος διευθυντης ΟΧΙ τις μεταγραφικες κινησεις. Οπως βεβαια και το mail μου ειναι 15 Δεκεμβριου οχι 27 Ιανουαριου. Οποτε οποιος θελει να το παιζει προφητης ας το κανει ΠΟΛΥ πριν.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Snitch καιρό έχεις να αναφέρεις κατι για τα εκτός ποδοσφαίρου τεκταινόμενα.
    ΥΓ. Πάλι δεν αναφέρεται το όνομα μου, ίσως λόγω κινητού. Γράφω ως απόρων στο σάιτ.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ απόρων
    All in good time my friend, all in good time

  5. Ο/Η bandog λέει:

    ασοβαρη διοικηση , ασοβαρος προπονητης.
    οι μεταγραφες θα επρεπε να ειχαν ηδη κλεισει…..

    επισης καλο θα ηταν να μας πει η μεν πρωτη γιατι ο ανταμ δεν ανανεωνει , ο δε δευτερος γιατι δεν παιζει (ακομα και στο 3-5-2) παρα στηριζεται τοσο πολυ ο αμυντικος ογκολιθος που λεγεται αρθρο….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τι ακριβώς θες να κανει ο προπονητής;εκανε 3 εισηγήσεις αρχές Δεκεμβρίου και απορρίφθηκαν ΟΛΕΣ.
    Τα νούμερα συνολικά τα ειπα.
    Να πληρώσει μήπως απο τη τσέπη του τους παίκτες;
    Να τους κανει δώρο μήπως;
    Να βγει δημοςια να λεει ειμαςτε καλλυμενοι σα κατι άλλους;
    Να μπει να παίξει ο ίδιος;

    Πραγματικά δηλαδή σκεφτόμαστε τι λέμε η απλα τα λέμε ετσι γενικα;

  7. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Το οτι αλλαξε η κατασταση και κρεμαστηκε μεχρι και αυτος (μεσω των λεγομενων του) δεν μου λεει κατι απλα δειχνει ποσο αστεια ειναι η οργανωση.”

    Αν στην εταιρεια σου αυριο προσλαβεις ρεντικολα και σε κρεμασουνε θα φταινε αυτοι που ειναι ρεντικολα η εσυ που δεν τους εδιωξες εγκαιρως?

  8. Ο/Η Φώτης λέει:

    “Αν και απο οσο ξερω ΗΔΗ εχει γινει κρουση- με τη συμφωνη γνωμη το τωρινου εργοδοτη απο τα Βορεια- για τον επομενο προπονητη μας που δεν ζηταει και πολλα.Ουτε απο λεφτα ουτε απο παικτες. Να δικαιωθουν και τα troll που θελουν να βλεπουν στυλ Barca με τον Ανακογλα και τον Πιατελα. Μη χαλαμε και τη συνταγη…”

    Αυτός που αναφέρεις είναι από πολύ βόρεια;Αν ναι,κατάλαβα…
    Κρίμα γιατί ο Πογιέτ ήταν μια καλή ευκαιρία.Και να θες να φέρεις άλλο σοβαρό προπονητή στο μέλλον,δεν πρόκειται απλά να σε πιστέψει.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πρώτον μιλάμε οτι ο συγκεκριμένος ειναι ιςως ο πιο σοβαρός άνθρωπος στο χώρο.
    Το οτι άλλοι δε κανουν τη δουλεια τους ουτε ευθύνη του ειναι ουτε αφεντικό ειναι για να τους διώξει ο ίδιος.
    Μη τα κανουμε ολα αχταρμά επειδή κατι δεν παει καλα.
    Οι ευθύνες υπαρχουν ειναι σοβαρότερες αλλα οχι δικές του
    Συγκεκριμένοι άνθρωποι κανουν συγκεκριμένες δουλειές. Αν λοιπον στον οργανισμό έρχεται ο υπεύθυνος και σου λεει το θεμα ειναι οκ (ενώ δεν ειναι τελικά) εσυ τι θα κανεις;
    Δε μιλάμε για το αφεντικό. Εκει φυςικα και υπαρχουν ευθύνες. Και αυτο λέμε

  10. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Μα εγω δεν ειπα οτι φταιει ο συγκεκριμενος ανθρωπος αλοιμονο, αλλα εφοσον το ξερουνε και το ξερουμε οτι στον οργανισμο υπαρχουνε ανθρωποι που απλα ζεσταινουνε με τους πωπους τους τις καρεκλες(και δεν το ειδαμε τωρα τα ιδια γινανε και το καλοκαιρι με τον επιθετικο) γιατι το κανονικο αφεντικο δεν τους σουταρε?Επικοινωνιακα τα καναμε μανταρα και γελανε ολοι με την παρτη μας.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ουδείς ειπε το αντίθετο. Επ χρονια άλλωστε ο χώρος φωνάζει για το σερβικό λόμπυ δηλαδή το πρίγκιπα του ποδονιφτη.
    Το οτι τα προφανέστατα δε θέλει να τα δει το αφεντικό ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΈΙΚΟΙΝΩΝΙΑ τα πληρώνει η εταιρεία και αγωνιστικά αλλα και οικονομικά.
    Αλλο θεμα αυτο. Τίποτε δεν ειναι τυχαίο ουτε το κράξιμο που θα πέσει μεθαύριο( άντε να το πουμε κ αυτο) ουτε τα έσοδα που έχουν πιάσει πάτο.

  12. Ο/Η bandog λέει:

    ο προπονητης ειναι ασοβαρος γιατι κανει την αρπαχτη του για να μην πεσει ενα 6μηνο στον οαεδ…

    ηρθε σε μαια ομαδα που δεν μελετησε?
    αν τη μελετησε , δε μπορει να μην ειδε οτι χρειαζεται μεταγραφες…

    αν ειδε οτι χρειαζεται μεταγραφες δεν μπορει να υπογραψε χωρις εγγυησεις οτι αυτες θα γινουν …
    αν το εκανε τοτε ειναι της αρπαχτης αρα ασοβαρος.

    γιατι δεν ειναι σοβαρος ο προπονητης τετοιας ηλικιας και λογικα φιλοδοξιας που παει σε ομαδα με προοπτικη μολις 6μηνου και χωρις μπατζετ…
    παιζοντας μαλιστα ενα αντιαισθητικο ποδοσφαιρο το οποιο μας δειχνει οτι το απολαμβανει αφου δεν εχουμε διαγνωσει οποιαδηποτε προσπαθεια βελτιωσης του τροπου σκοραρισματος της ομαδας μεσα απο την προπονητικη δουλεια.
    πηραμε δλδ ενα παρασχο με περγαμηνς πρωην καλου παιχτη και ασχημες πρπονητικες κριτικες και ελπιζουμε να στηριξει το “ερχομαστε” ?

    αυτοι που τον επελξαν φυσικα ειναι οι ακομη πιο ασοβαροι και επικινδυνοι.
    επενδυουν μεταγραφικα σε ομαδα με τρια δεκαρια και ενα στοπερ το καλοκαιρι και μερικους μηνες μετα επιλεγουν προπονητη που παιζει με τρια στοπερ και κανενα δεκαρι….

    μονο στην αεκ αυτα….

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εντάξει. Τα ξέρεις ολα και τα ειπες.
    Επέτρεψε σε μένα που ξερω 5 παραπάνω να εχω άλλη άποψη.
    Τωρα αν εσυ αυτα πιστεύεις σιγά μη κατςω εγω να στα αλλάξω.
    Καραγκιόζης και αυτος. Παράσχος!! Που δεν έμαθε τα ταγάρια σε τρεις μήνες άλλους τρόπους σκοραρίσματος.

    Πραγματικά αυτη η ομάδα δεν αξίζει ποτε της να ορθοποδήσει
    Ποτε ομως

  14. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    σχετικα με αυτο που ειπε ο Bandog το εχω και εγω απορια, πως ο Πογιετ ηρθε και υπεγραψε χωρις να εχει ενημερωθει για το μπατζετ η να του εχει εγγυηθει κανεις οτι θα του παρουνε αυτα που ζηταει?Με το βλεπωντας και κανοντας?

  15. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    και εγω προσωπικα εκτιμω και τον Πογετ προπονητικα και οτι παιρνει αποτελεσματα με αυτα τα λιμα που εχει, απλως μου φαινεται παραξενο να πιαστηκε τοσο κοροιδο…..

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    οταν καποιος λεει οτι ενας εκκατομυριουχος φοβηθηκε μη τυχον μεινει 6 μηνες ανεργος τοτε νομιζω οτι καθε κουβεντα σταματαει.

    Μιλαμε για το τυπο που αρνηθηκε BONUS 1.5EKK ΛΙΡΕΣ (πανω απο 2εκκ ευρω) απο την Reading της premier για να μεινει στη brighton της championship! για ουτε εξι μηνες
    ΞΑΝΑΛΕΩ BONUS 1.5ΕΚΚ ΛΙΡΕΣ δηλαδη ΕΞΤΡΑ λεφτα (οχι συμβολαιο)!!! για να κρατησει απλα την ομαδα στη premier.

    Δεν ειναι κακο να εχει ο καθενας την αποψη του ουτε να την εκφραζει φυσικα
    Καλο θα ηταν βεβαια να ξερει και 10 πραγματα αφου δεν αναρωτιεται πως και γιατι.
    αλλα δεν θα ειμαι εγω που θα τα γραψω αυτα. Δε γινεται αλλα και δε θελω να γραψω αυτα που γνωριζω ακομη και αν γινωταν
    Παρασχος ο Πογιετ? Παρασχος.
    Ποιος ειμαι εγω που θα σας χαλασω το ονειρο?
    Οπως ειπα Πραγματικά αυτη η ομάδα δεν αξίζει ποτε της να ορθοποδήσει
    Ποτε ομως

  17. Ο/Η netrino λέει:

    Να ρωτήσω κάτι. Ειναι σιγουρο πως εχουμε δικαιωμα να παιξουμε Ευρωπη τη σεζον 2016-17? Γιατι κυκλοφορει σαν φημη πως μαλλον δεν εχουμε δικαιωμα συμμετοχης.
    Τι ισχυει ξερουμε?

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    NAΙ εχουμε το δικαιωμα μιας και ο νομος της UEFA λεει ξεκαθαρα για παροδο 3 ετων ημερολογιακα που συμπληρωνωνται σε λιγους μηνες. Ακομη και περσυ ομως η αδεια ειχε εξασφαλισθει αν βγαιναμε μεσω κυπελλου.
    Ειχε γινει νωριτερα στη χρονια περσυ κινηση απο τον καταλληλο ανθρωπο στη ΠΑΕ και ειχε κλεισει το θεμα. Δεν υπαρχει λογος να πουμε παραπανω νομιζω

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους ; Σωστά είναι τα ερωτήματα που μπαίνουν, αλλά υπάρχει κι ένα όριο. Κρίνετε την ΑΕΚ του Μελισσανίδη σαν να βλέπετε κάποιον τεχνοκρατισμό επιπέδου ομάδων που παίζουν σε πιο προηγμένα πρωταθλήματα. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ. Μιλάμε για την Ελλάδα και τίποτε άλλο. Δέστε το και συνέλθετε. Κατά λάθος θα έρθει κάποιος εδώ. Σιγά να μην μελετήσει κιόλας.
    Ο Πογιέτ, τα έχει πει όλα. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ. Δεν καταλαβαίνω όλη αυτήν την κουβέντα. Θέλει να δείξει οτι με κάτι ανύπαρκτους έκανε το τάδε, μπας και τον πάρει καμιά ομάδα στο νησί. Από την Ουρουγουάη είναι ο άνθρωπος κι έκανε ένα τριτοδεύτερο όνομα στην Αγγλία κι εκεί θέλει να πάει. Ποιό είναι το πρόβλημα τώρα; Οτι θα έπρεπε να έχει όραμα για την ΑΕΚ, όταν στην ΑΕΚ υπάρχει Μελισσανίδης, Μπαγιεβιτς, Δημητριάδης και Μιλοβάνοβιτς; Ρε πλάκα κάνετε, που στήνετε στον τοίχο τον Πογιέτ; ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΜΠΑΟ.

  20. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Δεν τον στησαμε στον τοιχο Στηβεν αντιθετα ειναι πολυ καλος στην δουλεια του με τα υλικα της πλακας που διαθετει , απλως ψαχνομαστε οι φουκαραδες να βρουμε πως φτασαμε εδω που φτασαμε παλι.

  21. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    καταστασεις ροκ στην ΑΕΚ φετος σε καθε τμημα..στο μπασκετ αλλαζουνε εχουν αλλαξει 10 ξενους , ο αλλος σκαει ενα καραβι λεφτα κ τρωει 20 ποντους στο ΟΑΚΑ απο τον Αρη…
    στο ποδοσφαιρο ζουμε μνημονιο διαρκειας,βγαινουμε πρωταθλητες στο πρωταθλημα ισολογισμου και περιμενουμε τους παιχταραδες να ερθουν αλλα ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ αυτοι να πληρωσουν για να παιξουν στην ομαδα του εγγυητη..
    και χθες μαθαμε οτι συνεδριαζανε στις 27/01 για να δουνε τι θα κανουν με τις μεταγραφες και τι ενισχυση χρειαζεται η ομαδα…τις μεταγραφες που ληγουν μετα απο 3 μερες..
    σου ριχνουν κ εναν 22χρονο αργεντινο ως επενδυση για το μελλον…22χρονος αργεντινος-επενδυση..το πιο συντομο ανεκδοτο..

    κοινος παρανομαστης κ των 2 μπουρδελων .. 2 σερβοι μαλακες στον σχεδιασμο…

    και φυσικα να πρεπει να φυγει ο Πογετ επειδη εχει παραγκωνισει το ξυλο που δεν στριβει το οποιο ο μαλακας δελλας καταφερε να το καψει εκθετοντας το σε συνεχη παιχνιδια(ανταμ)..επειδη εχει παραγκωνισει την τιτικα που δεν λερωνει το σορτσακι (ανακογλου) και τον πλατελα που αν δεν βρει καποιον να τριπλαρει θα τριπλαρει τον εαυτο του..ξεχνοντας βεβαια οτι θαυματα ποδοσφαιρικα δεν γινονται στο μεσο μιας χρονιας κ χωρις προετοιμασια δικη του απαιτουν κιολας αυτοματισμους κ ποδοσφαιρο με κλειστα ματια…απο αυτην την ΑΕΚ με αυτο το υλικο που εχει ως καλυτερους παιχτες 2 αμυντικα χαφ..

    εχει καταφερει κ εχει ξενερωσει το μεγαλυτερο μερος ενος καυλωμενου κοσμου ο Μελισσανιδης και θα το δει το καλοκαιρι αλλα κ στα ντερμπι που ερχονται…ειδικα αν ερθουν φαπες..θυμαμαι με τον Bandog να λεμε οταν ειμασταν ακομα στην Γ και στην Β οτι οι πιο ευτυχισμενοι οπαδοι ειμαστε οι Αεκτζηδες γιατι εχουμε αυτο που δνε εχουν οι αλλοι που τους βλεπαμε κ γκρινιαζανε..ειχαμε την γαμημενη την προοπτικη κ την αισιοδοξια..και τωρα μας λενε περιμενετε τον επομενο Οκτωβρη να δειτε φως και αν…α στα διαλα με τα πρωταθληματα ισολογισμων του !!

  22. Ο/Η bandog λέει:

    συγκινηθηκα απο το αγνο λαϊκο παιδι γουυσταβο που εφτυσε 1.5 μυριο γροσια βρετανιας της πρεμιερ για να μεινει στα τριγλια αγγλιας και να τελειωσει το εργο του (ασχετα αν τον τελειωσαν αυτοι).

    να δεις που στην αεκ ηρθε με 6μηνη μολις προοπτικη επειδη γοητευτηκε απο το βυζαντινο μεγαλειο και παραδοση ή συγκινηθηκε απο τον αφραγκο μεγιστανα που τρφωει φαπες απο το χοντρο . δε θα εκπλαγω αν μαθω οτι πληρωσε απο την τσεπη του κιολας που ηρθε…

    του φορτωσαν και κατι ταγαρια βαργκας , μανταλους , μπουονανοτες, τζιμπουρηδες, αραβιδηδες, γιοχανσον , σιμοες κλπ και που να νικησεις με τετοιους τον κιτσιου , τον χαριση και το βασιλακακη αν δε παιξεις συστημα “300 εν θερμοπυλαι” …
    και αν σου κατσει καμια ομαδαρα με μιγκα , γιακουμακη και τριποτσερη να λες παλι καλα που εφαγες μονο δυο τεμαχια…

    ΥΓ: σιγα που δε θα κρινουμε και μαλιστα αυστηρα ενα προπονητη μετα απο 3 μηνες δουλεια…
    αεκ ειμαστε , παιζουμε σε γηπεδο 60.000 θεσεων και μαζευουμε 10.000 σε ντερμπυ.
    αλοιμονο αν δε ζηταμε να αλλαζουμε τρεις πασες και ζηταμε μονο αποτελεσμα απεναντι σε ξανθες και ηρακληδες.
    το μινιμουμ που θα ζητουσαμε και απο εναν παρασχο δλδ…

  23. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    sorry Snitch ξεχασα να γραψω πως ειμαι ο Thomas Silly με αλλο περιτυλιγμα..

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    Όπως σου ειπα: εσυ ξέρεις καλύτερα
    Παράσχος θες? Παράσχος.
    Ταμείο άνεργιας θες? μαζι σου
    Θα σου χαλάσω εγω το όνειρο?

    Μακαρι ο άνθρωπος να ΦΥΓΕΙ γρηγορα λοιπόν να πάρεις το κανονικο Παράσχο να βλεπεις τα original οχι κακές αντιγραφές. Κρίμα ειναι

    ΥΓ Στην ομάδα έμεινε 4 χρονια πριν τον φύγουν.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φίλε μου ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για το μπάσκετ και στην ΑΕΚ αλλα κυριως σαν αθλημα. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ αλλα μου ειναι παντελώς αδιάφορο ακομη και πρώτο τοπικό να πέσει, πραγματικα δηλαδη ουτε 2 λεπτα δε κάθομαι οχι να τους δω αλλα να ασχοληθώ καν.
    Το Μπασκετ ειναι για αυτους που δεν κανουν τιποτε στο ποδοσφαιρο και βγαζουν τη πικρα τους εκει- οτι και καλα κατι κανει η ομαδα τους. Αρης Μπαοκ παλιοτερα- Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΚΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ- και τωρα Βαζελος Gay που αμα το δεις καθαρα οικονομικα- προσελευση θεατων- εσοδα- τηλεοπτικα κλπ ΜΕΣΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ολοι. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ειναι, αλλα και σαν αθλημα ειναι κατι που εθνικες ομαδες που αποκλειωνται στα γηπεδα και μετα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 800χιλιαρικα και συμμετεχουν στα τουρνουα!!

    Ο προπονητής φυσικα θα φύγει. Οχι θα κάθεται εδω να παίζει με τα φραγκοδίφραγκα και να τον βρίζουμε κιόλας που δεν πήρε το ch.l και δεν εμαθε τον πιατελα να κανει αναποδα ψαλιδια να βρει αλλους τροπους σκοραρισματος.

    Εκτός οτι δε κανει, εχουμε έτοιμες λύσεις ηδη και αν δε μας κάτσουν ολο και κάποιο Παράσχο θα φέρουμε. Και τοτε όλοι θα ειναι οκ.Γιατι ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
    Η ομάδα αυτη δεν αξίζει ποτε της να ορθοποδήσει το ξαναλέω

    Όπως είπε και ο Stevie
    Ο Πογιέτ, τα έχει πει όλα. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ. Δεν καταλαβαίνω όλη αυτήν την κουβέντα. Θέλει να δείξει οτι με κάτι ανύπαρκτους έκανε το τάδε, μπας και τον πάρει καμιά ομάδα στο νησί. Από την Ουρουγουάη είναι ο άνθρωπος κι έκανε ένα τριτοδεύτερο όνομα στην Αγγλία κι εκεί θέλει να πάει. Ποιό είναι το πρόβλημα τώρα; Οτι θα έπρεπε να έχει όραμα για την ΑΕΚ, όταν στην ΑΕΚ υπάρχει Μελισσανίδης, Μπαγιεβιτς, Δημητριάδης και Μιλοβάνοβιτς; Ρε πλάκα κάνετε, που στήνετε στον τοίχο τον Πογιέτ; ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

  26. Ο/Η bandog λέει:

    εγω δεν ξερω τιποτα.απλα βλεπω και κρινω….
    δεν εχω καποια αποκρυφη αληθεια που απαγορευεται να μοιραστω.
    (by the way το “ξερω αλλα δεν μπορω να πω ” καταλαβαινεις οτι δεν ειναι πειστικο επιχειρημα , ετσι???)

    ο πογιετ δεν εχει να προσφερει τιποτε στην αεκ οταν ηρθε με συμβαση 6μηνου…
    σοβαρος επαγγελματιας που ερχεται με προοπτικη 6μηνου σε ομαδα που χτιζεται αφηνοντας μαλιστα τον αγγλικο πολιτισμο για το μπανανιακο ποδοσφαιρο ποδοσφαιροκοσμο του ελλαδισταν…
    οχι , δε μας κοροϊδευει και αυτος οπως και ο μεγιστανας…

    θωμα

    χαθηκες ρε αδερφε.
    ειδες τι ωραια που ημασταν στα αλωνια?
    στα ελεγα εγω….

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φιλε μου δεν γινεται να γραφουμε δημοσια ουτε οτι ξερουμε, ουτε οτι μας εμπιστευωνται, για να ικανοποιησουμε το ‘επιχειρημα’ μας με ενα αγνωστο. Αν δε μπορεις να το καταλαβεις αυτο δεν μπορω να κανω κατι.
    Μαθε λοιπον αφου σε τρωει οτι ο Πογιετ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ουτε 6 μηνου ουτε 6χρονου.
    Αερατος ειναι και ο μονος λογος που δεν εφυγε στη Σουονσι ειναι οτι φοραει παντελονια. Σε καλυψα?

    Τι θες να προσφερει δηλαδη γιατι θα μας τρελανεις? Θες να μαθει μπαλλα τον Πιατελα και τον Βαργκας? Θες να βαραει με κανα μαδερι τον Ανεστη να μη βγαινει στο πουθενα και μας βαζει γκολ ο Τριποτσερης?
    Τι θες να κανει σε μια ομαδα που τη βρηκε πριν 3 μηνες και αποτελειται κατα 99% απο κουτσουρα? Να τους μαθει τριγωνακια και αυτοματισμους? Την ωρα που ο αλλος δε διωχνει τη μπαλλα και κανει το Ματζιο να δειχνει Ζλαταν?

    Οταν το αφεντικο του λεει ο Ανταμ θα μεινει εξω τι θες να κανει?
    Οταν ο αλλος του λεει θα παιξει ο Αρθρο ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ τι θες να κανει?
    Να παει να πλακωθει στις μαπες σε μια δουλεια που σε 3 μηνες θα εχει φυγει?

    Ποιος σοβαρος επαγγελματιας θα τα κανει αυτα? Ετσι θες αφεντικο? ετσι θα κανω. Εγω λοιπον απο την αλλη θα κοιταξω να παρω το μεγιστο σε βαθμους, να τους βαλω στο cv μου και να βρω μια δουλεια κανονικη.
    Μια περιπτωση υπηρχε μπας και το ψησεις να κατσει, να δει οτι υπαρχει μια στοιχειωδης θεληση οργανωσης. Εδειξες τι εισαι μολις οχι μονο απερριψες οτι σου ειπα, αλλα δεν ειχες καν ΜΙΑ ενναλακτικη λυση, οποτε καθωμαι κυριος 3 μηνες ακομη και μετα see you later και κοψτε το λαιμο σας.

    Γιατι μαθαμε να κρινουμε σε ενα τυπο μεσα σε 3 μηνες σε μια ομαδα που δεν εχει ουτε ενα δικο του παικτη, δεν εχει κανει προετοιμασια, δεν εχει καν παικτες ανα θεση και εχει βαπτισει τον ενα εξτρεμ και τον αλλον σεντερ μπακ. Δηλαδη πες μου εσυ αμα ερχωταν ο Λιπι ο Αντσελοτι ο Πεπ τι περιμενες να δεις με αυτα τα σαπακια? Πραγματικα δηλαδη..
    Αντι να λεμε οτι παρατησαμε την αφελεια του αλλου του βλακα και μαζευουμε κανα ποντακι, γκρινιαζουμε κιολας που δεν παιζουμε open οπως στη Τουμπα στο ταψι να μας παρουν τα σωβρακα. Τους ειδαμε 2,5 χρονια ποσο ικανοι ειναι για αυτοματισμους, τριγωνακια, transition και θεαμα. 2,5 χρονια μας μαγεψαν ολοι τους απο παικτες μεχρι προπονητες. Ενας Μανταλος περσυ χτυπησε και ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ Μαρτιο μηνα.

    Life’s what you make it λενε οι Αγγλοι.

    Να παρεις και εσυ το Παρασχο σου- να ξερεις τι εχεις- και να ειμαστε ολοι χαρουμενοι.

    ΥΓ Για τα ταγαρια που του φορτωσαν σου θυμιζω οτι ειναι ακριβως τα ΙΔΙΑ ταγαρια που δεν εκαναν μια τελικη στη Ξανθη!!!!, που νικησαν στο 88 και 90 Βεροια και Ατρομητο, που στο ημιχρονο οι Κιτσιου επρεπε να σου εχουν ριξει 4-5 και φυσικα το ταψι που τα 4 των Κιτσιου δε τα γλυτωσες τελικα.
    Ερωτηση: Πες μου ΕΝΑΝ παικτη (πλην των δυο αμυντικων χαφ Σιμοες-Γιοχανσον) που μπαινει αυριο το πρωι βασικος οχι στη παλια ΑΕΚ που ξερουμε αλλα στον φετινο Gay. Εχουμε καταλαβει οτι στην ομαδα οι δυο ΜΑΚΡΑΝ πολυτιμοτεροι-καλυτεροι παικτες μας ειναι αμυντικα χαφ ετσι?

  28. Ο/Η netrino λέει:

    Το ροστερ δεν ειναι για μεγαλα πραγματα αυτο εχει γινει κατανοητο απο ολους.Ο Πογιετ μπορει να εχει κατι στο μυαλο του αλλα νομιζω πως το απαξιωνει με τη διαχειριση που κανει πρισσοτερο.
    1) Οταν αποδεδειγμενα εχει αδυνατο αξονα κ ειδικα χαμηλης ποιοτητας σεντερ μπακ βαζει δυο αμυντικα χαφ μπροστα τους για να μειωσεις τον συγκριτικο μειονεκτημα

    2) Ο Πραγματικα περιεργος σχεδιασμος μας εφερε να εχουμε 3 δεκαρια αλλά ο Πογιετ επελεξε συστημα χωρις δεκαρι στο σχηματισμό

    3) Ο παραγκωνισμος του Μπακακη που νομιζω πως με αυτον δεξι μπακ κ τον Γκαλο δεξι χαφ εξτρεμ η ομάδα θα αποκτουσε αλλη δυναμικη

    Περα απο την ποιοτητα το ροστερ ειναι μικρο με τον Πογιετ δεν ειδαμε σε αγωνες με μικρης δυναμικοτητας ομαδες να γινεται καποιο rotation ( ελευσινα, Λαρισα)

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Να ξέρεις πάντως οτι έχει συμβόλαιο 2,5 χρόνια με option ανανέωσης από την ΑΕΚ. Έλεγα να μην το πω, αλλά με αυτά τα εξωφρενικά που διαβάζω, δεν βαριέσαι. Το πόσο παντελονάτος είναι φάνηκε στο πρώτο κουτσάρισμα που επέμενε να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά και δεύτερον οτι καθάρισε Μιλοβάνοβιτς και έπεται Μπάγιεβιτς. Δεν σου αρκούν μέχρι τώρα αυτά, μαζί με τα αποτελέσματα; έλεος.

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : 1) Αυτό δεν κάνει; Κι αν δεν του βγάινει κάνει και 3-5-2. Λάθος κάνει;
    2)Μόνιμα με Μάνταλο και Βάργκας δεν παίζει; 2 δεκάρια δηλαδή, τι άλλο θέλεις;
    3)Νομίζεις οτι είναι καλά τα εργομετρικά του Μπακάκη; Εδώ σέρνεται ο Μάνταλος που είναι χωρίς προετοιμασία, λες να μπορεί ο φουλ μπακ; Λες να μην το έχει δει ή λες να ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ; Rotation, μάλιστα με το τεράστιο ρόστερ. Οκ, δες την ενδεκάδα σήμερα για όπου τον παίρνει βέβαια.

  31. Ο/Η bandog λέει:

    που ειδες εσυ ρε στηβεν το μανταλο να παιζει δεκαρι στην αεκ του πογιετ?

    μεχρι και ο αραβιδης επαιξε αριστερο μπακ χαφ στο τελευταιο μισαωρο μαζι με τον ντιντακ απεναντι στον παοκ.
    (καπως ετσι εσβησε ο ντιντακ τον ροντριγκεζ στο τελευατιο 20 λεπτο εκ των οποιων τα 10 λεπτα ο παοκ επαιζε με 10).

    η κριτικη κατα του πογιετ δε θα ηταν τοσο αυστηρη αν απο την αλλη δεν ηταν τοσο γεναιοδωρη η ασυλια που απολαμβανει σε αυτο το χωρο που υποτιθεται λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη.

    φασνταζομαι οτι οταν ανελαβε ο πογιετ αυτες τις προσδοκιες και αυτη την αεκ θελατε να βλεπατε και τον επικροτειτε.
    εγω μετα απο ενα σεργιανι 2 χρονων στον ποδοσφαιροκοσμο της ελληνικης υπαιθρου και τα “ερχομαστε” δεν ηθελα να βλεπω μια αεκ που θα παιζει 3-5-2 με την ξανθη στο οακα να κρατησει το σκορ…

    ΥΓ: τωρα αν απο τα γραφομενα μου καποιος καταλαβαινει οτι προτιμω παρασχο ή οτι η κριτικη μου για το αθλιο θεαμα της ομαδας σημαινει “αποκεφαλιστε τον πογιετ” , παω πασο …

    και συγνωμη που εχουμε διαφορετικη αποψη ή γουσταρουμε μια ελκυστικη ποδοσφαιρικα αεκ και οχι το συστημα που θα εκανε το ρεχαγκελ να φανταζει γκουαρδιολα και ειχαμε μεγαλυετρες απαιτησεις απο εναν ποδοσφαιρανθρωπο με τις παραστασεις του πογιετ…
    προφανως το συνθημα μας και το μηνυμα μας προς τη διοικηση θα επρεπε να ηταν “ουαου , γουσταρουμε πογιετ και ταμπουρι με λεβαδειακο ξανθη. ανανεωστε τον αμεσα” …

    οχι εγω θα ειμαι απο τους αλλους που κοιτανε και ζητανε το καλυτερο και θεαματικοτερο…

  32. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    ελα ρε Ban , τρεξιμο στη δουλεια , τρεξιμο κ στο σπιτι με το δευτερο παιδι..δεν μου μενει κουραγιο για τις μαλακιες εκει μεσα !! χαχαχα

    μην αγχωνεσαι για τον Μπακακη ρε Νετρινο…η σεζον ειναι μεγαλη με τα πλει οφ και το κυπελλο κ φουλ στα δυνατα παιχνιδια…σιγουρα θα χρειαστει και θα χρησιμοποιηθει…αλλα ο αλλος εχει κανει κανονικη προετοιμασια…λογικο ειναι να μπαινει πιο αργα στο ροτεισον ο Μπακακης..

  33. Ο/Η netrino λέει:

    1) Εναν κοφτη βαζει Σιμοες αλλωστε κ συ το εχεις γραψει πως αν μας χτυπησει καποιος στον αξονα εχουμε προβλημα

    2) Ο Μανταλος παιζε εσωτερικο χαφ και ο Βαργκας εξτρεμ

    3) Ναι δεν γνωριζω τα εργομετρικα ο,τι βλεπω γραφω κ ο Μπακακης σε οσα παιχνιδια εχει παιξει πατουσε καλα κ ο ιδιος εχευ υποστηριξει πως ειναι ετοιμος αλλά οκ δεχομαι τη δικη σου εκδοχή

    Για μένα η ομαδα με το συγκεκριμενο ροστερ θα πρεπε να παιζει 4-4-2 με τον Νανο δευτερο κυνηγο μεσα στην περιοχη που δειχνει πως σε μικρο χωρο εχει την κλειστη ντριμπλα και την ικανοτητα στο σκοραρισμα.Μπορει κ να κανω λαθος αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Από το ένα άκρο πας στο άλλο. Την έχουμε ξεσκίσει την διοίκηση εδώ μέσα, δεν νομίζεις; Έχεις διαβάσει πουθενά αλλού τόση κριτική για όλη την παλιά διοικούσα, τον Μπάγιεβιτς ή τον Μιλοβάνοβιτς ( από πέρσι τον γράφω ΡανΤανΠλαν ) ακόμα και τόσα προσωπικά βρισίδια στον Μελισσανίδη; Ρητορική ερώτηση βέβαια, αφού ξέρω τι γίνεται.
    Από εκεί και έπειτα, δεν υπάρχει καμία ασυλία στον Πογιέτ, αλλά υπάρχει το οτι μέσα στο μπουρδέλο ανέλαβε να καθαρίσει τους άχρηστους και να φέρει ο ίδιος παίκτες. Είναι λίγο αυτό; Έχοντας δει την ΑΕΚ με Στάνκοβιτς, Φάντροκ, Τσικ και Μπάγιεβιτς, λες νάμαι ευχαριστημένος; Απλά περιμένω κι εγώ.
    Δεν παίζει κλασσικό δεκάρι σαν τον Τσιάρτα ή τον Δομάζο, αλλά ο τρόπος που χρησιμοποιείται είναι σαν δεκάρι.

  35. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : 1) Οι κόφτες είναι δυο, απλά ο ένας πατάει και περιοχή. Αυτά είναι βαφτίσια του Πογιέτ, που μεταμορφώνονται στο 3-5-2. ο Γιόχανσον είναι κόφτης διότι απλά είναι άμπαλλος.
    2) το ίδιο ισχύει κι εδώ. Βαφτίσια είναι το πώς λέγονται οι θέσεις. Δυό δεκάρια είναι.

  36. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    netrino και bandog ΑΝ πηγαίνουν γήπεδο κάθονται σίγουρα στο πέταλο. Έτσι τους ψυχολογώ από τα λεγόμενα τους.

  37. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Από εκεί και έπειτα, δεν υπάρχει καμία ασυλία στον Πογιέτ, αλλά υπάρχει το οτι μέσα στο μπουρδέλο ανέλαβε να καθαρίσει τους άχρηστους και να φέρει ο ίδιος παίκτες.”

    Πως θα φερει παιχτες ρε Στηβεν ο Πογετ απο την στιγμη που του κοβουνε οποιον τους παει λογω ακριβειας?

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Αφού τα έχουμε πει όλα, μέχρι και το budget. Σοβαρά πιστεύεις το 365; Μην σου πω πλέον για τρεις.

  39. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Εσας πιστευω και απο εσας ενημερωνομαι πλεον μονο οχι τα ΑΡΔακια αλλα τεσσερεις μερες μεινανε και δεν βλεπω κινηση 🙁

  40. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Φίλε μου, δεν είμαστε blog ενημέρωσης, αλλά γνώμης. Οπότε καλό είναι τις πληροφορίες να τις παίρνεις από αλλού και να συμπληρώνεις με εμάς. Καταλαβαίνω βέβαια οτι έχοντας διαβάσει 500 ονόματα στο 365 και στην Ωρα έχεις μπερδευτεί.Δεν μπορώ να κάνω πολλά επ’ αυτού. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι απλά ρεζιλεύουν τον Μιλοβάνοβιτς. Τα άλλα τα έχω γράψει σε κανονική ανάρτηση.

  41. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    χωρις να κανω παικτικη συγκριση και ο Πιρλο στη γιουβε κ στην μιλαν υποτιθεται οτι ηταν το δεκαρι ή ο πλει μεικερ ή οπως αλλιως πειτε τον…και ομως ξεκιναγε λιγο πιο κατω απο την σεντρα…

    αντε ρε Στηβεν μακαρι να γινει καποια κινηση…η βεβαιοτητα σου μακαρι να γινει πραγματικοτητα γιατι συφιλιαστικαμε κ αυτη τη μεταγραφικη περιοδο…παντως οντως 3 θελουμε…μην σου πω θελουμε 4 για να βγει η χρονια..

  42. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλυτερη ενημερωση εχω απο εσας που τα λετε οταν πρεπει αυτα που πρεπει παρα απο τους αλλους που ειναι και το επαγγελμα τους (τρομαρα τους)

  43. Ο/Η bandog λέει:

    @ ΧΑΡΗ

    εσυ ψυχολογος εισαι ή ασφαλιτης και κοβεις φατσες?

    μπορει παλι να εισαι και καθαριστρια στο οακα για να σε κοφτει τοσο που καθομαι…

    ΥΓ: αν πηγαινω γηπεδο?
    οχι δε πηγαινω. μου κοστιζει 100 ευρω πηγαινε – ελα απο την καλαματα και μεχρι περυσι τα εδινα.
    τωρα αφηνω χωρο να πηγαινουν αυτοι που απολαμβανουν το θεαμα…

  44. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @bandog
    να σου πω δεν με πολύ νοιάζει που καθόσαστε, η μιζέρια που βγάζετε με νοιάζει…

  45. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @ΧΑΡΗ

    ξερεις , αυτο που οταν ασκεις κριτικη στη διοικηση ,στον τεχνικο διευθυντη , στον δελλα κλπ ειναι κριτικη αλλα οταν την ασκεις στον πογιετ ειναι μιζερια , ισως να ειναι μιζερια απο την αναποδη.

    επισης μιζερια (εκτος απο ασεβεια προς τον συνομιλιτη σου ) ειναι το τσουβαλιασμα και η ταυτιση με τα πρεζακια του πεταλου οποιου εχει διαφορετικη αποψη και αντιληψη με τη δικη σου….

    στην τελικη μη σε νοιαζει η μιζερια που βγαζουμε.
    δεν εχουμε ενεργο ρολο στην διοικηση , τον τυπο ή την οργανωμενη κερκιδα της αεκ οποτε δεν επηρεαζουμε καταστασεις με κανεναν τροπο.
    μπορεις να κοιμασαι ησυχος….

  46. Ο/Η bandog λέει:

    η προηγουμενη προς το ΧΑΡΗ δεν εβγαλε το ονοαμ μου ισως επειδη μπηκα απο αλλο browser