Α Ε Κ – ΗΡΑΚΛΗΣ

Τι κι αν προσπάθησε ο Δημήτρης ( The Snitch ) να με πείσει να πάμε παρέα ! Οτι ο καιρός είναι καλός κι οτι δεν θάμαστε και τόσοι πολλοί για να στριμωχτούμε. Μια κούραση με είχε πιάσει, ήθελα και να βοηθήσω τον γιο μου με κάτι εργασίες για το Πολυτεχνείο ( καθαρή δικαιολογία αυτό ), η απόφαση είχε παρθεί. Στην τηλεόραση, που ο Μπουανανότε θα φαινόταν πιο καλά. Το ύψος του ζωντανά δεν διευκολύνει την μυωπία μου. Όπως θα διευκολύνει την παρακολούθηση του παιχνιδιού, η έλλειψη της δημοσιογραφικής κάλυψης. Σήμερα θα λείπουν οι μαλακίες της πληροφόρησης.

Η ομάδα λοιπόν κατέβηκε με το γνωστό σύστημα αλλά με εκτεταμένο rotation. Έξι παίκτες αλλαγμένοι – κάποιοι το ζητούσαν εδώ ορθώς, αλλά  κι ορθώς έγινε απέναντι σε μια μικρή ομάδα -, η οποία δεν έβαλε και τίποτε δύσκολο στο πρώτο μέρος. Έφαγε ένα γρήγορο γκολ από αυτογκόλ,  κι αναλώθηκε σε μια κατοχή μπάλας, που δεν έφερε κανέναν κίνδυνο για τον Ανέστη.

Αυτό βέβαια κάποιοι θα το δουν αρνητικά. Αλλά δεν πειράζει. Είναι το ίδιο με το οτι ο Μάνταλος δεν συμπεριφέρεται σαν δεκάρι στο γήπεδο. Όμως είναι θετικό οτι η παραφωνία του rotation που θα έφερνε φεστιβάλ ασυνεννοησίας, καλύφθηκε από τους γνωστούς σταθερούς, που ο Πογιέτ δεν μπορούσε να αφήσει έξω. Ελπίζω αυτά να τα είδαν όλοι, όπως και να είδαν γιατί οι rotation δεν ξεκινάνε βασικοί. Ο Μπουανανότε απλά δεν είναι παίκτης, ο Πλατέλλας δεν ξέρω γιατί αισθάνεται αδικημένος, Ο Τζιμπούρ είναι αλλού για αλλού κι ο  Μπακάκης καθαρά ανέτοιμος.

Φυσικά κι ο διαιτητής κάνει λάθος στην πρώτη κίτρινη στο δεξί μας μπακ, αλλά δεν κάνει λάθος στην δεύτερη. Πάντως και οι δύο καθυστερημένες επεμβάσεις του παίκτη μας, είναι στο όριο της έλλειψης αερόβιας δύναμης. Και μπορεί το γήπεδο να έβραζε για τον Δελφάκη, αλλά τι να κάνουμε σύντροφοι; Σκεφθείτε ένα πέναλτυ που δεν καταλόγισε στον Λαμπρόπουλο. Μπορεί να μην πήγαινε για το χέρι ο σέντερ μπακ μας, αλλά όταν αλλοιώνεις την μπάλα με προέκταση του κορμιού σου, άμα θέλει ο άλλος να σε γαμήσει, σε γαμάει. Ποιόν να φοβηθεί; Το πέταλο; Ή μήπως τον Δημητριάδη;

Όμως αυτά είναι οι πικάντικες λεπτομέρειες κάποιου αγώνα. Η ουσία είναι οτι με όλη την επίθεση ωσεί παρούσα, βάλαμε κι ένα δεύτερο γκολ και προχωράμε καλά. Πού δηλαδή να βασιστεί ο Πογιέτ στο δεύτερο μέρος; Στην καλή αμυντική λειτουργία. Το κενό στα δεξιά το κάλυψε μια χαρά με την έξοδο του μαλάκα κι ευτυχώς δεν έβαλε τον Ντακόλ για να παίξει επιθετική άμυνα, όπως θα έλεγε κάποιος άλλος, που δεν έβλεπε ποτέ εγωισμό να βγάινει στο γήπεδο. Φυσικά η ΑΕΚ δεν ήταν καλή σε θέαμα, αλλά πάλι καλά όσον αναφορά την ουσία.

Είχαμε όμως και δεύτερο μέρος. Το οποίο το ψιλοξέραμε με βάση την σχολή της Ουρουγουάης, που συχνότα παίζει με δέκα. Σας άρεσε η ΑΕΚ; Δεν χρειάζομαι απάντηση. Σας άρεσε η ουσία; Είμαι σίγουρος. Η ΑΕΚ πουθενά δεν φάνηκε οτι έπαιξε με δέκα, ο Ηρακλής μετράει απλά μια κεφαλιά στο λάθος του Κωλοβέτσιου, και η ΑΕΚ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ, πετυχαίνοντας μια νίκη περίπατο και δίνοντας την ευκαιρία στον Πίου του Μπάγιεβιτς να παίξει στην τυπική ρεβάνς.

Η ΑΕΚ ήταν ομάδα με τα όλα της, βραχυκυκλώνοντας τον αντίπαλο και δίνοντας μαθήματα ρεαλιστικού ποδοσφαίρου , που σημαίνει ουσία και σκορ ασφαλείας, με αυτοπεποίθηση και γνωρίζοντας τον στόχο. Ήταν το καλύτερο κοουτσάρισμα που έχω δει από τον προπονητή μας, όσο κι αν τα γκολ μπορώ να πω οτι ήταν κωλόφαρδα. Που το ίδιο ισχύει για το γκολ που φάγαμε. Ο προπονητής μας έχει κάνει πολύ σκληρό μέταλλο , την ώρα που έβγαλε από την διαδικασία τον κλαψομούνη παραδόπιστο, που έγινε προπονητής λόγω Μητρόπουλου.

Κατανοώ τις όποιες ενστάσεις. Δεν με αφορούν. Οι πέντε χιλιάδες που ήταν στο γήπεδο, είδαν αυτό που θέλαμε όλοι εμείς από την τηλεόραση. Νίκη περηφανή, αδυναμίες του ρόστερ, αλλά εκμετάλλευση 100% από τον Πογιέτ. Κι αυτό είναι βήμα προς τα μπροστά. Για τον επόμενο γύρο. Για την πρόκριση και μπας και καταλάβει ο Μελισσανίδης οτι η ομάδα πρέπει να πλαισιωθεί από σοβαρό μέταλλο, όπως ήταν κι αυτός, κι όχι όπως είναι ο μαλακοθρούμπης που είναι στην εταιρεία διότι δήθεν κάτι ήξερε και παραμένει διότι δεν την πέφτει στις γκόμενες.

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΓΙΕΤ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ. 4-1 ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ, οτι παίζω κι έτσι αν είναι να γίνει μεταγραφή μόνο για τον κόσμο. ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; Τα ίδια βέβαια έκανε κι ο σκουλαρίκης, αλλά υπάρχει μια διαφορά. ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. Μπορεί και να ισχύει. Το σίγουρο είναι οτι κανέναν δεν ήξερε να διαχειριστεί. Ειδικά τους κορυφαίους σήμερα, Σιμόες, Σοϊλέδη ( στο πρώτο μέρος ), Μάνταλο ( που όχι δεν παίζει σαν δεκάρι ) και Λαμπρόπουλο. Νάμαστε καλά όμως. Η ώρα που θα φύγουμε δεν είναι μακριά. Είναι σαν όλους αυτούς που ακόμα πηγαίνουν στα μπουζούκια και θεωρούν οτι ακούν μπουζούκια. Την καλημέρα μου.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

31 Responses to Α Ε Κ – ΗΡΑΚΛΗΣ

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    ‘ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ, οτι παίζω κι έτσι αν είναι να γίνει μεταγραφή μόνο για τον κόσμο. ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ”

    Μπορει να το εκλαβουν οτι δεν θελει παιχτες και ειναι καλυμενος οπως και με τον Σκουλαρικη.

  2. Ο/Η Φώτης λέει:

    Στήβεν για το μεταλλο θα συμφωνήσω. Το εχω ξαναπεί αλλωστε.
    Υπάρχει περίπτωση έστω στην ύστατη, αν γίνουν μεταγραφές, να αλλάξει γνώμη κ να μείνει πιστεύεις; ή είδε το κωλοχανείο κ δεν αλλάζει;

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Αν φυγει ο Πογιετ πεστου να μας αφησει τη ρεντα του, 2 αυτογκολ σημερα

  4. Ο/Η bandog λέει:

    για αν ειμαι δικαιος , σημερα η ομαδα εβγαλε χαρακτηρα και αυτο μου αρεσε.
    ας μην απεδωσε θεαμα , τουλαχιστον σε κανενα σημειο του αγωνα δε φανηκε οτι επαιζε με 10 επι μια ωρα.
    οση τυχη και αν ειχαν τα γκολ που βαλαμε θα μπορουσαμε να ειχαμε βαλει καποια αλλα που δε χανονται (πχ το παρε βαλε του μανταλουσ τον τζιμπουρ).
    η σημερινη εμφανιση τουλαχιστον μας δικαιωνει οταν πιστευουμε οτι η δυναμικη της φανελας ειναι να παιρνει ματς στην εδρα της με 4-1 αντι για 1-0 απεναντι σε μικρομεσαιους , ακομη και με αριθμητικο μειονεκτημα.
    και οι αλλαγες του πογιετ ηταν σωστες και η διαχειριση του ματς πετυχημενη.
    ελπιζω σε αναλογη συνεχεια.

  5. Ο/Η Savvi λέει:

    Καλησπέρα,

    Θέμα Πογιέτ-Δέλλα απλά δεν υπάρχει αλλά ούτε θα υπάρξει ή υπήρξε ποτέ…. Το να θες να παίξεις επιθετικά με το συγκεκριμένο ροστερ ή να έχεις αυτήν την απαίτηση αποτελεί αφέλεια και αυταπάτη.

    Να έρθουμε όμως στην ουσία. Σε παλαιότερη συζήτηση που είχαμε μιλούσαμε για το όραμα του προπονητή ακόμα και για το γήπεδο(νέκρα) που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το αναγκαίο εφαλτήριο για την αφύπνιση αυτού του ταλαιπωρημένου σωματίου όπως και του κόσμου. Πώς μπορεί να περιμένει κάτι ο οπαδός ή ο φίλαθλος όταν δεν ξέρει αν το καλοκαίρι θα μείνει ο κόουτς(όχι ότι δεν υπάρχουν άλλοι καλοί προπονητές). Πώς θα συσπειρώσεις τον κόσμο; Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γυρίζει ο πατέρας μου και μου λέει “Πώς μπορείς και πάς και βλέπεις αυτή την ομάδα;”(έχει ΟΤΕ TV παρακολουθεί την ομάδα μόνο στα μεγάλα παιχνίδια). Και αναρωτιέμαι πώς μπορεί αυτή η ομάδα να δώσει κίνητρο στον πιτσιρικά να πάει στο γήπεδο ή να γίνει ΑΕΚ; Άρα κρατάς τον προπονητή και αφού δεν θέλεις να σπρώξεις μαρούλι πάρε 3 παίκτες ενδεκαδάτους έναν σε κάθε γραμμή δώσε όραμα στον κόσμο, βελτίωσε το προϊόν και άσε τον κόουτς να δημιουργήσει την ταχύτητα διαφυγής…. που τόσο χρειάζεται η ομάδα και ο κόσμος.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Η ΑΕΚ δεν θέλει μόνο παίκτες, θέλει και μέταλλο. Αρκετά με την μαλθακότητα του Μπάγιεβιτς. Είχαμε και τον Φάντροκ, αλλά εκεί μας παίρνανε και τα σώβρακα, ασχέτως θεάματος που προείπα. Ήρθε ο ΤΣΙΚ και τα έβαλε σε γραμμή. Χρυσή ευκαιρία έχει ο Μελισσανίδης με το μέταλλο που νομίζει οτι έχει, με τον δολοφόνο Πογιέτ. Όλοι οι Ουρουγουανοί είναι δολοφόνοι.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Θα τον διώξω προσωπικά. Θα φέρω την ρέντα και την τέχνη του Δέλλα. Άντε και το μουνί της Γωγώς, για να ξέρεις γιατί τον είχαμε προπονητή. Μας τα έχεις πρήξει. Δεν σε άρεσε η ΑΕΚ των δέκα σήμερα; ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

  8. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    αρκετα με τον πολυελληνα σερβονικη γενικα, 2016 ειναι οχι 1990

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χαλαρα 4 σε ρελαντι. Με 10 παικτες απο το 32′. Με το αυτογκολ που τελικα μετρησε ως τετοιο επειδη η προσπαθεια του Κολοβετσιου βρηκε στο τελος τον αμυντικο. Αυτο ειδαμε στο γηπεδο, Κολοβετσιος εγραψε και το matrix και αλλαξε μετα απο 5 λεπτα.
    7 στα 7 σε 28 μερες, και ας τραγουδανε οσο θελουν ολοι.
    Ρε να μην ξερεις, να μη κανεις, να εισαι αντιτουριστικος, να εισαι λιγος, να εισαι κολοφαρδος (σημερινο αυτο- καινουργιο) και να ριχνεις στο ΕΒΔΟΜΟ ΜΑΤΣ σε 28 μερες, 4 με 10 παικτες επι μια ωρα? Και ο αλλος να σου κανει μια ευκαιρεια?

    ΜΟΙΡΑΣΕ ΠΟΝΟ GUS.. και δειξε στα ΓΑΤΑΚΙΑ οτι το αθλημα ειναι αντρικο.

    ΥΓ Ο Μανταλος σημερα εκανε το καλυτερο ματς φετος: κρατησε μπαλλα, μοιρασε πασες, εσπαγε ρυθμο οταν επρεπε. Οτι κανει ενα καλο δεκαρι δηλαδη. Ισα με 7 Buonanote θελει στη καλη του μερα..

  10. Ο/Η netrino λέει:

    Φτιαξτε λίγο τη σελίδα του σαιτ στο fb κρίμα είναι

  11. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Να είναι καλά ο άνθρωπος, καιρό είχαμε να δούμε αληθινό προπονητή στην ομάδα μας…

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi: Έχει δίκιο ο πατέρας. Υπάρχει όμως μια αίρεση, που μακάρι να μην υπήρχε : Όλα έχουν αλλάξει. Εγώ που ασχολούμαι ας πούμε, με θεωρώ μαλάκα, αλλά δεν βαριέσαι. Είμαι μαλάκας που ασχολούμαι, το καταλαβαίνω. Αλλά η παιδική αρρώστεια φταίει. Ανέβασα τον Αστέρα δυό κατηγορίες, αλλά καύλα δεν είχα. Το έκανα σαν εταιρικό project. Ξανά η ΑΕΚ με ένοιαζε. Κάτι σαν την πρώτη αγάπη. Δεν ξέρω κι εγώ τι να πω.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Γιατί να την φτειάξουμε αυτήν; Μπας και βγάλουμε παραπάνω επισκέπτες; Τι να τους κάνουμε; ΣΤ ‘ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Χάρης : ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ. ΓΙΑ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟ. ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΈΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΛΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΖΕΣ. ΡΕ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ. 6 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ, 4 ΓΚΟΛ, ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΠΑΤΖΕΤ ΟΣΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ. ΡΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΑΚΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ORIGINAL ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΒΑΡΕΛΟΤΑ.

  15. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @Στηβ 11:14:Επιτέλους ,είχα αρχίσει να ανησυχώ με αυτήν την περίεργη στωικότητα που δείχνεις τελευταία.
    Απορώ ποιός μπορεί να αντέξει τόσες συσσωρευμένες εμμονές του ¨κοινού¨που έχει εμπλουτιστεί από κάθε λογής περίεργους με παράξενες απόψεις…
    Εδώ υπάρχουν άτομα που προφανώς τους χαλάει ότι ο Ουρουγουανός δεν στραβοπατάει ούτε με 10.Μάλλον δεν αντιλαμβάνονται ότι ο καιρός των τσώληδων,παράσχων μαστροκώσταινων και βάλε να πάνε πήγανε,πλησιάζει ολοταχώς.
    Οπότε και τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα…Τι δηλαδή να μας χαλάει τη σούπα ο κάθε Πογέτ;
    Ρε δώσε στον κόσμο αλεφαντίαση και πάρτου την ψυχή…Αφού στη τελική τέτοια παρτάλια αξίζουμε…Μου θες και όραμα και πρόγραμμα και κανονικό προπονητή…Ο τύπος είναι σκιτζής …Ουρουγουανός σκιτζής.Της πλάκας και της αρπαχτής …άσε που φοράει φουρώ…Τα παντελόνια τάχει να ζεσταίνεται.¨Αλλωστε το βλέπεις και στο γήπεδο με τα παρτάλια που του φορτώσανε για παίκτες…Χεσμένοι παίζουνε…Δεν τους είδες σήμερα;Κότες λυράτες …Ολοι πλην του ραμαζάνη πουβγαζε φωτιές…(προσωπική επιλογή του μεγιστάνα)…
    Αυτά διαβάζω φίλε μου και γουστάρω.Που είμαι σ΄αυτή τη χώρα,σ΄αυτό το κωλοχανείο.Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά .Και συ καλά τα πήγαινες. Μέχρι πρότινος.Με την στωικότητα.Μόλις την έχασες.Αλλά εγώ επικροτώ,Τον παλιό τον Αβραμίδη.Αυτόν που ήξερα.Από μακριά…Πειράζει;

    ΥΓ:Κοίττα,ο χώρος δεν βρίζει αρκετά τον εγγυητή.Να αυξηθεί ο δείκτης ύβρεων,παρακαλώ.
    Τώρα πως και ΄κείνος ο Μεσσήνιος .αλλά και άλλα καλόπαιδα δεν έχουν εισπράξει καμμιά αγωγή για τα μπινελίκια που τουχουν ρίξει κατά ριπάς,ε αυτό είναι απορίας άξιο…Μην μασάμε όμως.Να αυξηθεί ο ¨δείκτης¨…
    Τελικά έχεις δίκιο…Μόνη σωτηρία:Η άτακτος φυγή…Μάλλον πλησιάζει ε;Έτσι νομίζω κι εγώ.Καλό βράδυ…πρώην…στωικέ.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαο : Έχω δώσει κι εγώ μια προθεσμία. Τι να κάνω, κι εγώ ένα γαμήσι περιμένω από κάποιον που μόνο μια δικηγόρο έχει προσλάβει την εταιρεία, που την γαμάει φυσιολογικά. Περιμένω λοιπόν τα φυσιολογικά γαμήσια στις αποτυχημένες επιλογές του μεγιστάνα. Ο καθένας έχει το ύφος του. Αν ήθελες την άποψη μου, θα έπρεπε να πέφτουν πυρ κατά ριπάς, ο καθένας να εκφράζει το στάτους του. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει αυτό, διότι θα καταντούσαμε μέσο κρίσης στρατευμένο κι άρα πιθανώς ελεγχόμενο. Προτιμάμε λοιπόν άλλο δρόμο. Ο δρόμος είναι σίγουρα του κλεισίματος με ιδίίαν γνώμη, αφού κι όλοι οι επαναστάτες, δεν γουστάρουν άλλο μονοπάτι. Ακόμα και η διαφορετικότητα, θέλει κάποια υποστήριξη. Όχι οτι με καίει κάτι τέτοιο, αλλά όταν διαφωνείς με αυτό που θεωρούσες στην αρχή οτι λέει το σωστό, πρέπει και και να το ακολουθείς μέχρις σ’ ‘ενα σημείο. ΑΠΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ

  17. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Που θα πατε ρε παιδια θα το κλεισετε το μαγαζι? 🙁

  18. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    συγνωμη ρε μαγκες , ειχε καμια σχεση το σημερινο κοουτσαρισμα και η διαθεση της ομαδας με τα ματς με ξανθη , λεβαδειακο , παοκ ??
    η κριτικη δε γινεται στο προσωπο αλλα στο αποτελεσμα που βλεπουμε στο χορτο.
    σημερα η ομαδα εβγαλε χαρακτηρα σε ενα ματς που επρεπε πασει θυσια να παρει και με διαφορα στο σκορ. το εκανε με 10 παικτες και μπραβο σε ολους και πρωτα απο ολα στον προπονητη.
    ειναι τουλαχιστον αστειο να πιστευει καποιος οτι υπαρχει αεκτζης που περιμενει να στραβοπατησει η ομαδα για να κραξει τον προπονητη.
    οταν δε το ισχυριζεται και δημοσια ειναι και ανοητο…

  19. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    διακοπή γιά διαφημίσεις

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ADDAMS

    να τό δείτε …τα σπάει,
    παίζει κι ο μικρός μου γιός

    τό παραπανίσιο το τρώει τό ίσιο

    παραπλανήσωσι

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Yπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ ΑΕΚτζηδες που εκτος απο ΑΣΧΕΤΟΙ ειναι και κακοβουλοι και περιμενουν στη γωνια να γινει στραβη για να το παιξουν εξυπνοι:
    Ειναι αυτοι που στο post ο Ελληνας οπαδος περιγραφω.

    Ειναι αυτοι που ακομη και οταν η ομαδα κανει 7 νικες σερι σε 7 ματς σε 28 μερες (Μ.Ο 4 μερες ανα ματς η σχεδον 2 παιχνιδια την εβδομαδα) κατι θα ανακαλυψουν που δε τους αρεσε:Χτες διαβασαμε οτι ο προπονητης (που επαιζε με 6 αναπληρωματικους-rotation) και με 10 παικτες επι μια ωρα, εχει ρεντα γιατι μπηκαν 2 αυτογκολ. Που κανενα δε μπηκε (μιας και ακομη και το πρωτο μεσα πηγαινε και απλα βρηκε στον αμυντικο) αλλα και παλι ΕΠΙΣΗΜΑ ενα ειναι και οχι δυο.

    Ανοητοι ειναι λοιπον και αυτοι που υποστηριζουν το λαθος τους ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ αλλα ακομη περισσοτερο αυτοι που ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ σφυρανε αδιαφορα..

  21. Ο/Η bandog λέει:

    ειναι ανοητο καποιος να πιστευει οτι καποιοι εκ των συμμετεχοντων σε αυτο το μπλογκ , το οποιο εχει υφος και ποιοτητα που ξεφευγει απο παραδοσιακο οπαδοχωρο , εχουν εμπαθεια με τον πογιετ και περιμενουν στη γωνια την στραβη του για να τον κραξουν.
    ειναι δε μιζερο να τον γραφουν και δημοσια..

    η οποια κριτικη εχει γινει στον πογιετ εχει γινει την ωρα που ΝΙΚΑΕΙ και εχει γινει για το θεαμα της ομαδας.
    εχθες πηρε τα ευσημα του .
    ηταν θεαματικη η ομαδα?
    οχι φυσικα. εβγαλε ομως πραγματικα χαρακτηρα νικητη.
    ειχε καμια σχεση η χθεσινη νοοτροπια και αντιμετωπιση του αγωνα , που η ομαδα επαιξε με 10 παιχτες για μια ωρα , με τα ταμπουρια που ειδαμε σε προηγουμενα μας με λεβαδειακους , ξανθες , παοκ κλπ?
    με τον παοκ ειχαμε αριθμητικο πλεονεκτημα για 10 λεπτα και δωσαμε στους μπουγατσες το χωρο να μας κανουν τρεις φασεις στο δεκαλεπτο.
    το γυρισε εχθες η ομαδα σε καμια 5αδα αμυντικων δινοντας χωρο στον αντιπαλο να απειλησει ?
    με βασει τα προηγουμενα , οταν ειδα εχθες την αποβολη ειπα ” ωχ το γυριζουμε σε συστημα ρουπελ παλι”. διαψευστηκα ευχαριστα!
    απολυτα κρατησε τον ελεγχο του αγωνα η ομαδα οπως και ΟΦΕΙΛΕΙ να κανει οταν λεγεται ΑΕΚ και παιζει με ξανθοηρακληδες και κομποτιακους!

    ας μη γινομαστε πικροχολοι λοιπον με την απολυτα δικαιη και απαραιτητη κριτικη που γινεται στην ομαδα.
    η ομαδα μπορει και οφειλει να παιζει ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας και ελεγχου του ρυθμου του αγωνα και το εδειξε εχθες.

    ενα αλλο κρισιμο σημειο για το χθεσινο ματς ηταν η χρησιμοποιηση 7 ελληνων παικτων.οι ελληνες μπορει να υπολειπονται σε ποιοτητα των ξενων αλλα εχουν το παθος και την συναισθηση της φανελας στα ματς βαρυτητας.
    περσι στο αντιστοιχο ματς κυπελου στο τηγανι παιξαμε με 9 ελληνες και γεμισαμε προσδοκιες με την εμφανιση.

    μιζερια δεν ειναι η κριτικη στον πογιετ. μιζερια ειναι να απαξιωνεις ενα ροστερ που μπορει στην ελλαδα να αποδωσει , λες και ο μπαρμποσα ,ο ντιντακ , ο γκαλο και ο αρθρο ειναι οι απολυτες ποιοτικες υπερβασεις εναντι των μανταλου, σοϊλεδη , μπακακη, λαμπροπουλου….

    bandog
    (στην περιπτωση που δε βγαλει το ονομα γιατι αντιμετωπιζω θεματακια με τη σελιδα τελευταια)

  22. Ο/Η Hokan λέει:

    Βεβαίως και μετά τον αλησμόνητο ΤΣΙΚ (που παίρναμε τις νίκες χαλαρά για όσους θυμούνται, και που πάντα είχε ένα καλό λόγο για τους αντιπάλους) ο πλέον ορθολογιστής αλλά το κυριότερο ο καλύτερος διαχειριστής του υλικού είναι αυτός ο Πογιέτ. Διαβάζω σε κάποια ενωσίτικα site κριτικές και απόψεις δημοσιογράφων (?) για την ομάδα & διαπιστώνω ότι η εσωστρέφεια και το σαράκι έρχονται απ΄ ευθείας από την Άλωση, και όποιος έχει μάτια βλέπει. Δεν μ΄ αρέσει να γράφω πολλά και να κατηγορώ . Εδώ όμως θα κάνω ένα σχόλιο. Δεν μπορείς να γράφεις για την ομάδα “.. να δοθούν τα κλειδιά στον Μπάγεβιτς και να έχει το γενικό πρόσταγμα…” και να μην βλέπει τις αστοχίες του καλοκαιριού και ότι η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να ενισχυθεί. Δεν γίνεται να παίζουμε συνέχεια στο “κόκκινο”.
    Μόνο αν είσαι βαλτός τα λες αυτά και περιμένεις την στραβή. Να καθίσεις αναπαυτικά στο γραφείο και χαμογελώντας σαρδόνια να γράψεις “..εγώ τα έλεγα αυτά..” Και μαζί σου να χαμογελάνε και άλλοι πολλοί που θέλουν την ΑΕΚ έρμαιο της πιο κομπλεξικής ποδοσφαιρικής σχολής του κόσμου, ο καθένας βέβαια για τον δικό του λόγο.

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Φιλε μου ξερουν αυτοι για ποιους και ο stevie (φανταζωμαι) αλλα και εγω λεμε.
    Για το θεμα που εχεις: Οι μπλε οθονες ΠΟΤΕ δεν ειναι καλο. Το συστημα σου ετοιμαζεται να δει τα ραδικια αναποδα. Μπορει να ειναι μητρικη (συνηθως) μπορει να ειναι δισκος μπορει μνημη. Αν και οταν σκαει μπε οθονη στη μητρικη δεν υπαρχει επιστροφη εσυ εισαι τυχερος. ΠΑΡΕ BACKUP ΤΑ ΠΑΝΤΑ (αρχεια-mail-bookmarks) γιατι η καταστροφη ερχεται ξαφνικα.
    Αν το προβλημα σου ειναι με διαφορα site απεγκατεστησε τελειως τον browser σου (control panel> programs and features> uninstall) κανε επανεκιννηση και εγκατεστησε απο την αρχη με download την εφαρμογη. Πρωτεινω Mozilla Firefox μιας και ειναι η πιο σταθερη πλατφορμα. Μπορεις πριν το κανεις να δημιουργησεις ενα account ωστε και να εχεις παντα σωσμενα τα bookmark σου αλλα και να εχεις προσβαση απο οποια συσκευη θες μεσω του account σου.
    Τα win 10 εχουν το edge που ΛΕΝΕ οτι ειναι καλο αλλα ειμαι της αρχης κατι που δουλευει καλα δε το πειραζουμε οποτε παιζω εδω και χρονια Mozilla.

    Υπαρχει και μια περιπτωση τα add ons (εξωτερικα adds που τρεχουν μεσα στην εφαρμογη) να σου κρασαρουν το συστημα, στο mozilla πας tools>add ons> extensions και ενα ενα απενεργοποιεις μεχρι να δεις ποιο εχει bug.

    Σε καθε περιπτωση ΤΡΑΒΑ BACKUP ΑΜΕΣΑ

  24. Ο/Η bandog λέει:

    @the snitch

    μαλλον ειναι καποιο μπαγκ του chrome γιατι το κανει μονο οταν μπω ιντερνετ και το παραδοξο ειναι οτι το 8/10 φορες το κανει στο παρον μπλογκ (ουτε στο Φβ , ουτε σε αλλα σαϊτ με βαρυ flash περιβαλλον) . οταν μπαινω με firefox δε βγαζει θεμα. θα τον απεγκαταστησω και θα τον ξαναπερασω να δω αν σωσω κατι.

    οσο για τη “ρεντα” της ομαδας στο σκοραρισμα εχθες δεν ειναι μονο δικη μου διαπιστωση :

    http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2016/01/28/theotrello-senario-41-aek-me-irakli.aspx?facebook

    ας μεινουμε ομως στην ουσια που ειναι οτι η ομαδα αν και ειχε λογους να υποχωρησει , οπως αναιτια και φοβικα εκανε σε προηγουμενα ματς , δεν το εκανε εχθες και αυτο ειναι το θετικο.

    δλδ υπαρχει αεκτζης που δεν απολαυσε περισσοτερο τη χθεσινη εμφανιση-νοοτροπια της ομαδας σε σχεση με τα προηγουμενα ματς με ξανθη , παοκ , κλπ?

    ΥΓ: την ωρα που εγραφα αυτη την απαντηση παλι blue screen. ευτυχως ο chrome αποθηκευει το κειμενο στην επαναφορα.
    μαλλο ο chrome μου και το μπλογκ δεν τα πανε καλα 🙂

  25. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Ο καλός Μάνταλος ανεβάζει την ΑΕΚ δυο επίπεδα. Θυμηθείτε πέρυσι τον αγώνα με τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ. Τι έγινε μολις βγήκε ο Μάνταλος. Χθές ήταν το καλύτερο του παιχνίδι για φέτος και είχε δείξει απο την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ οτι ανεβαίνει. Αν συνεχισει θα δούμε άλλη ΑΕΚ και ακόμα περισσότερο με την προσθήκη ενός ΚΑΛΟΥ εξτρεμ και ενος ΚΑΛΟΥ φορ.

  26. Ο/Η netrino λέει:

    O Πογιετ σε αυτο που προτεινει ειναι καλός. Η ομάδα να παιζει στην κοντρα να δινει χωρους στον αντιπαλο και μαλιστα στο ελληνικο πρωταθλημα που οι περισσοτεροι ποδοσφαιριστες οταν εχουν τη μπαλα δεν ξερουν τι να την κανουν ειναι αποτελεσματικο.
    Εχει φερει μεταλλο κ ρεντα( εχθες ειχαμε σχεδον 100% ευστοχια στις τελικες προσπαθειες) ομως αυτο το ποδοσφαιρο δεν ειναι ελκυστικο και δεν πειθει τον κοσμο να ανεβει στο παγωμενο ΟΑΚΑ και να πληρωσει εισητηριο σε μια σεζον που οι στοχοι ειναι μικροι.
    Αυτη ειναι η μονη διαφωνια που εχω, θα μου πεις δεν υπαρχει το καταλληλο ροστερ, αλλα απο τη αλλη ακουμε πως ζηταει ποδοσφαιριστη με ταχυτητα κ καλη μακρινη πασα, τις αντεπιθεσεις δηλαδη εχει παλι στο μυαλο του.
    Ταμειο παντως θα γινει στο τελος της σεζον και καθετι εκτος απο τη 2η θεση και τουλαχιστον την εισοδο στον τελικο θα ειναι αποτυχια.

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Ωραία τα λες σήμερα. Αρχίζουμε να συνεννοούμαστε. Όμως, για τους στόχους δεν συμφωνώ. Αν δηλαδή πέσεις με τον γάβρο στον επόμενο γύρο, θα έχεις απαίτηση να τον περάσεις;Ή μήπως μπορείς να περάσεις τον νέο παναθηναϊκό. Αδύνατον σου λέω εγώ. Επίσης η δεύτερη θέση δεν είναι αρεστή για λόγους που έχεις διαβάσει εδώ.
    Ο Πογιέτ θα κριθεί τέλος Φεβρουαρίου κι ανάλογα με τι ενίσχυση θα έχει γίνει.

  28. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Ο Πογιέτ θα κριθεί τέλος Φεβρουαρίου κι ανάλογα με τι ενίσχυση θα έχει γίνει.”

    3000 παιχτες εχουμε παρει στο μιλητο(αρεσει στον εγγυητη μας το μιλητο με λεφτα αγοραζουνε μονο τα κοροιδα) ρε Στηβεν και αλλη ενισχυση?
    Οσο για τον Νετρινο που θελει κυπελλο και δευτερη θεση με τον Πιατελλα να ζητησει την Bar Rafaelli καλυτερα πιο ευκολο ειναι 🙂

  29. Ο/Η Crank λέει:

    Επειδή έχετε χάσει λίγο τις εξελίξεις, δεν υπάρχει πλέον απ’ ευθείας εισιτήριο για ομίλους Europa League. Το αναφέρω επειδή και ο Στήβεν και ο Δημήτρης το αναφέρουν ξανά και ξανά. Όλες οι ομάδες παίζουν προκριματικούς πλέον, το ίδιο θα κάνει και η ΑΕΚ. Συνεπώς, μια χαρά τη θέλουν τη δεύτερη θέση και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, για να πέσουν μετά στα “μαλακά” του Europa. Στο μυαλό τους τουλάχιστον, διότι κι ο Αλαφούζος έτσι νόμιζε και στο τέλος έμεινε έξω από κάποια Καμπάλα.

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μιλαω για το καλο εισητηριο του Europa δηλαδή την εύκολη κλήρωση της τρίτης θέσης στο προκριματικό, να αποφυγεις δηλαδή Ισπανία Αγγλία Ιταλία κλπ χωρις μα χρειαστεί να παιξεις απο Ιούλιο. Δεν ειπα οτι μπαίνεις στον όμιλο Απ ευθείας

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Crank : Τις εξελίξεις και να τις είχαμε χάσει, μας τιςλέει ο καθ’ ύλην αρμόδιος της εταιρείας. Άρα μια χαρά ξέρουμε τι λέμε. Απλά δεν είμαστε στο νηπιαγωγείο και πάμε στο δημοτικό, ένα βηματάκι μετά.