Α Ε Κ – ΒΕΡΟΙΑ

Μια απίθανη μέρα είχε αρχίσει από το πρωί. Λιακάδα, καλή θερμοκρασία κι ένα ντέρμπυ μεταξύ εστεμμένων. Αυτοκρατόρισσα ( ΑΕΚ ) εναντίον βασίλισσας ( Βέροια ). Η τωρινή μου ομάδα εναντίον της πρώτης μου ομάδας. Ντέρμπυ για το παιδικό μυαλό βέβαια, για να θυμηθώ τα παλιά. Σήμερα, η ΑΕΚ του Πογιέτ, αυτά τα παιχνίδια τα καθαρίζει χωρίς να ανάψει τις μηχανές.

Και κάπως έτσι είδαμε, οι περίπου δεκαπέντε χιλιάδες, την ομάδα στο πρώτο μέρος. Μια ΑΕΚ χαλαρή, νωθρή, χωρίς ιδιαίτερα κέφια. Μηδενική ανάπτυξη, κανένα κράτημα της μπάλας στο κέντρο, και κάτι γιόμες από πίσω προς τον ξεκομμένο Αραβίδη. Έψαχνες να βρεις διακριθέντα. Καλά, για θεάμα δεν γεννάται θέμα. Ύπνος και των γονέων. Με την Βέροια να μοιάζει να κυριαρχεί στο κέντρο και να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα.

Είπαμε σβηστές μηχανές, αλλά όχι κι έτσι. Και κάπου εκεί στο μισάωρο, που κάναμε και την πρώτη φάση μας, αφού είχαμε αποφύγει το γκολ στο δοκάρι του αντιπάλου, στην πρώτη σοβαρή επίθεση μας από τα αριστερά, ο Βάργκας έβαλε το γκολ και ξεκλείδωσε το παιχνίδι όσον αναφορά την ψυχολογία μας στις κερκίδες, που ο ένας κατηγορούσε τον άλλον. Είχε προηγηθεί βέβαια η αλλαγή πλευρών των εξτρέμ μας, που πιστώνεται στον Ουρουγουανό.

Ένας Ουρουγουανός, που λογικά θα πρέπει να ακούστηκε μέχρι τον ουρανό στην διάρκεια του διαλείμματος. Για γαμωσταυρίδια μιλάω, την στιγμή που έχει απομείνει μόνος του στα αγωνιστικά θέματα, αφού ο Μελισσανίδης είναι ικανός, αφού τον κάνει σκάουτερ, τεχνικό διευθυντή κι ό,τι άλλο κατεβάσει η γκλάβα του, να του ζητήσει να είναι αυτός η τρίτη μας μεταγραφή.

Οπότε οι παίκτες κατάλαβαν οτι δεν έχουν να κάνουν πλέον με ελληνικό λούμπεν life style, κι άλλαξαν πλήρως την εικόνα τους στο δεύτερο ημιχρόνιο. Πήραμε την κατοχή, καταλάβαμε το κέντρο και οι επιθέσεις ήταν οργανωμένες τόσο από το κέντρο, όσο και από τα πλάγια. Το πρεσάρισμα μας έφτασε μέχρι την περιοχή της Βέροιας και τα γκολ ήταν απλά θέμα χρόνου.

Το θέαμα βελτιώθηκε πολύ και χαιρόμασταν κι εμείς στην κερκίδα. Από τα γιούχα είχαμε πάει στα χειροκροτήματα. Ψάχναμε να βρούμε ποιός υστερεί. Ο αντίπαλος δεν μπορούσε να φτάσει στην περιοχή μας και το παιχνίδι κλείδωσε ακριβώς στο 55ο λεπτό, με το γκολ του Αραβίδη. Πώς να κινδυνέψεις μετά, με το μέταλλο που έχει εμφυσήσει η προπονητάρα και την σκληράδα που έχει φέρει στα αποδυτήρια μας. Με τον Σιμόες και τον Γιόχανσον σε καλή μέρα, αλλά και το κεντρικό μας δίδυμο σχεδόν αλάνθαστο, όλες οι φιλοδοξίες της Βέροιας, έμοιαζαν απλά ματαιοδοξίες.

Κάπου εκεί γίνανε και οι ολόσωστες αλλαγές μας, που απέδωσαν άλλα δυό γκολ. Το ένα με τον Μάνταλο μετά από χαμένο πέναλτυ του μαλάκα του νάνου και το άλλο με τον Άρθο, που νομίζω κακώς ακυρώθηκε. Η σέντρα έγινε σχεδόν από την γραμμή του κόρνερ κι ο σέντερ μπακ μας ήρθε από πίσω. Έτσι το είδα ζωντανά με μόνη αμφιβολία αν σφυρίχτηκε εκτός πεδιάς ο Ντίντακ που έκανε την επαναφορά.

Η ΑΕΚ λοιπόν έκανε ακόμα μια νίκη όταν έδειξε κάποια σοβαρότητα στο παιχνίδι της. Η μόνη παραφωνία σήμερα ήταν ο Ανέστης, που εξακολουθεί να τρέμει όταν πρέπει να κάνει κάποια έξοδο. Κρίμα για δίμετρο άντρα στον οποίον χρεώνεται και το δεύτερο δοκάρι της Βέροιας. Φυσικά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα από τον άνθρωπο, αλλά δεν είναι δα και τόσο δύσκολο αυτό το ρημάδι το τόπι. Η αντίληψη βέβαια δεν μαθαίνεται αλλά με λίγη καλή θέληση, μπορείς να σβήνεις τις φάσεις πριν αυτές καταλήξουν στο όριο.

Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά κι ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στον Πογιέτ. Μακάρι να συνεχίσει και να τα αλλάξει όλα. Όσα δηλαδή δεν έχει προλάβει ακόμα. Όπως και να το κάνεις, μπουρδέλο σέρβικο παρέλαβε με ελληνίδες τσατσάδες. Κι είμαστε σταθερά στην δεύτερη θέση, με κορυφαίους τους παίκτες που τους άλλαξε θέσεις κι έχοντας βρει το σύστημα που ταιριάζει σε αυτό το χλεμπονιάρικο ρόστερ, το οποίο ήταν πλήρες κατά τους ιθύνοντες, αλλά χρειάζεται και ολίγη ενίσχυση.

Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή με τα τρελά που είχαμε ακούσει από τα δημοσιογραφάκια της πλάκας αλλά κι αυτά που είχαμε δει μέχρι πριν λίγο μέσα στο γήπεδο. Όπως δεν ξεχνάμε τις δυό μεταγραφές που γίνανε πλέον και παίζεται η τρίτη κι όπως δεν ξεχνάμε και την μπούρδα διαιτησία που έκανε σήμερα ο Καλογερόπουλος με αποκορύφωμα το πέναλτυ που έδωσε ένα λεπτό μετά από την original φάση. Τον βλέπω κι αυτόν στα τρένα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

57 Responses to Α Ε Κ – ΒΕΡΟΙΑ

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλησπερα Στηβεν, αν εξαιρεσουμε τον Ζεκουλινι ουτε κατα διανοια δεν ικανοποιηθηκαν τα θελω του προπονητη παντως, τον Πεκχαρτ που ητανε πεμπτη επιλογη για επιθετικο και τον κανενοβιτς στα εξτρεμ του εφεραν….

  2. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΠΡΟΣ ΝΕΤΡΙΝΟ: ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΗΤΑΝ ΑΣΤΟΧΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΩΣΗ;

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Καλησπέρα φίλε μου. Θα ήθελα να περιμένω μέχρι αύριο, και μετά θα πούμε πολλά.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    8 στα 8, 5 σερι νικες στο πρωταθλημα και 15 ποντακια επισης σερι.
    Δειλα δειλα βγανουμε και μπροστα, αλλα κυριως τα ματς στο 60 εχουν κριθει με συνηθως 2 γκολ διαφορα.
    ΔΕΝ κινδυνευουμε πισω γενικα και σταματησε αυτη η αφελεια του 4-3-2-1 του χαζου που φευγαμε ολοι και στη πρωτη κοντρα το πνιγαμε.
    Αληθεια ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ εχει να κανει 8 νικες σερι η ΑΕΚ? Οχι με πιτσαριες αλλα με κανονικους ποδοσφαιριστες ως αντιπαλους?

    ΥΓ1 Τα ματς πρεπει να οριζωνται αργα το βραδυ. Μα ειναι δυνατον 3 η ωρα να ζητας απο τον Τζιμπουρ να παιξει μπαλλα? Μετα την υπερπροσπαθεια της Πεμπτης που βγηκει και MLW (Most Lazy Walker)?
    Aσε που απο οσο δειχνει το τρωει το φαι του. Ολο ομως και μπορει και του διπλανου του. ΘΡΕΦΤΑΡΙ εχει γινει, κορμι για μπουφε κανονικο

    ΥΓ2 Με κακωση η αλλαγη ειναι τουλαχιστον ακυρη. Αστοχη ειναι με διαστρεμμα. Αλλαγη ο παικτης πρεπει να γινει μονο οταν ειναι για ΜΕΘ το λιγοτερο: να βγαινει με οξυγονα η σε κωμα. Ιδανικα και τα 2 μαζι
    Μη μας χαλας το παραμυθι ΒΠ. Ξερεις τι ειναι να περιμενεις 8 ματς σερι στη γωνια (9 με τη σχεδον σιγουρη προκριση) να το παιξεις ξυπνητζης και να μη σου καθεται? Ειναι δουλεια αυτη?

  5. Ο/Η Φώτης λέει:

    Νομίζω οτι όποιος παίζει μαζί μας πια ξέρει οτι θα ζοριστεί άσχημα κ οτι αν φάει γκολ,δύσκολα θα το γυρίσει. Αυτο δείχνει ταυτότητα,χαρακτήρα,μέταλλο.Στα συν κ το σερί που ο αντίπαλος όταν έρχεται να παίξει μαζί μας,το σκέφτεται.Το πως συμμαζευτηκε αυτή η κατάσταση κάπως,σε αυτό χρονικό διάστημα δείχνει το αν πρέπει να μείνει ο Ουρουγουανός.
    Ο βάζελος θυμίζω για το συμμαζέψει, το ίδιο περίπου πράγμα, έχει κάνει 8 μεταγραφές.
    Το μομέντουμ είναι καλο,να μείνει να στηριχτεί κ να δουλέψει το καλοκαίρι σωστά . Όχι φτου κ από την αρχή. (Πάλι).

  6. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Όταν έχεις έναν τύπο,από Ουρουγουάη μεριά,που έχοντας μια ομάδα μπουλούκι-τουρλουμπούκι -life style δηλαδή-,με πλείστους όσους κατιμάδες και μέσα σε 3μηνο στην μεταμορφώνει σε ομάδα-κομάντο με σκυλιά του πολέμου,τότες εγγυητά μου ,του παραδίδεις τας κλείδας επ’αυτού κι ασχολείσαι με το μαυσωλείο.
    Ειλικρινά θα είναι έγκλημα να διώξεις αυτόν τον προπονητή,αλλά και χαρακτήρα(βλέπε συνεντευξη τύπου και παράβαλλε με γκουαρδέλα…)
    Στήβεν αδελφέ ,ίσαμε που στο χρεώνω προσωπικά ,αν φύγει ο άρχοντας…Και χέστηκα για τα λοιπά του αποτελέσματα.Διαπιστευτήρια τα έδωσε .
    Όταν θα φτιάξει την ΔΙΚΗ του ομάδα τότε μιλάμε…
    ¨Εχασα την συμπάθειά μου.Τον Μεσσήνιο.Χρήστο γράαφεις απουσίες,,,Ηχηρές…

  7. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    …Και φυσικά για να τα λέμε όλα ,δεν κάνεις αλλαγή σε παίκτη αν δεν έχει κοπεί ο χιαστός του…Με απλή κάκωση γονάτου,αλλαγή;..Τον πούλο ο προπονητής…

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Σε πρώτη φάση πρέπει να φάμε τον Μιλοβάνοβιτς, τον Μπάγιεβιτς ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΤΟ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ. Από εκεί κι έπειτα, θα πρέπει να πείσουμε τον εγγυητή για την χρησιμότητα του Στράτου στο θέμα γήπεδο. Μετά, για τον έλεγχο του πέταλου. Πού να τα προλάβουμε όλα αφού ο μεγιστάνας θεωρεί οτι είναι μοντέρνος επιχειρηματίας αλλά κι οτι δεν ρετάρει και τα θέλει όλα one man show; Έχει πολύ ψωμί ακόμα. Τώρα για τον Ουρουγουανό, ακόμα δεν θα βγάλω συμπεράσματα. Άμα ήταν καθαρόαιμος, θα υπέγραφα. Βλέπεις με μπερδεύει η Αγγλία που έχει περάσει, αλλά – παρόλο που θα διαφωνήσει ο The Snitch – περιμένω. Τυχαία πάντως δεν υποστηρίζω Ουρουγουάη. Αυτό όμως που υπογράφω, είναι οτι οι περίεργοι του 365, απλά ξαναπήγαν στον χώρο τους ή στο Περιστέρι, και θαυμάζουν τον Δέλλα. Το είχα γράψει, ” κάποιοι πηγαινοέρχονται κατά το δοκούν “.
    Υγ. Ο Χρήστος δεν ξέρω τι κάνει. Ο χώρος είναι ελεύθερος. Την επόμενη σαιζόν, θα βάλω ρήτρες. χαχαχα

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Πιστεύω ακράδαντα οτι κι ο Δέλλας, μετά από συμβουλή της βίζιτας, θα έκανε την αλλαγή.

  10. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ο άνθρωπος είναι θετικός και το μεταδίδει Πως να μην έχεις και τύχη στον αγώνα σε μερικές φάσεις όπως σήμερα; ¨όταν είσαι θετικός σου έρχονται όλα όπως θες.
    Ο Πογιετ το έχει…Αφού δεν φάγαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν θέμα πια πότε θα το βάλουμε όπως και έγινε και γίνανε όλα πιο απλά. Το τι έγινε στο ημίχρονο δεν ξέρω όμως σίγουρα τους μεταμόρφωσε και παίξαμε λίγη μπαλίτσα στο δεύτερο. Μπράβο στον προπονητή που όπως ένας καλός μάγειρας μπορεί να κάνει υπέροχα φαγητά μόνο με αλάτι πιπέρι έτσι και αυτός με τρίτο τέταρτες επιλογές πέρα δυο τριών περιπτώσεων μας έχει στην δεύτερη θέση.
    Τα παλικάρια με την μιζέρια δεν θα κάνουν ”κριτική” σήμερα;

  11. Ο/Η πατρινός λέει:

    προς Στήβεν.Τι Πογιέτ και μεταγραφές και πράσινα άλογα.Αύριο ο Μακόλε’ι’, φεύγει για την μαύρη ξενιτιά.

  12. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @Στήβεν:Με το 759 τα είπες όλα.Ο χώρος μια χαρά το πάει το ¨πρότζεκτ¨και μακάρι να καθαρίσει η κόπρος του Αυγείου.Την Κυριακή ,Χαλκηδώνα…ε,ρε καραούλι πούχει να πέσει…Ο δικός μου από Αστόρια ,παρακολουθεί τα πάντα εδώ μέσα πλέον…Πρέπει να προσέχω να μην εκτεθώ…χα-χα…
    Να είσαι καλά και κάποια στιγμή ,θα χαρώ να τα πούμε από κοντά…Και βάλε ρήτρα στον Μεσσήνιο να παρίσταται…για κρασάκι …

  13. Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει:

    ΣΤΗΒ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ-ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ- ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΟΥΜΕ?

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Ο Μεσσήνιος παρακολουθεί, αλλά την ρήτρα δεν θα την γλυτώσει αν δεν είναι εκεί μαζί. Ο Αστοριανός μου θυμίζει ελαφρώς τα νειάτα μου, νάναι καλά. Εσύ να μην φοβάσαι την έκθεση ποτέ. Σιγά τα ωά. Φίλοι θα γίνουμε μεσοπρόθεσμα, και τα μωρά τους μακροπρόθεσμα. Στείλε μου τα στοιχεία της επικοινωνίας, κατά λάθος έχασα το post που τα είχα.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη. Ο Ραν Ταν Πλαν τον είχε στην λίστα του.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς πατρινός : Προσελήφθη στο σκάφος του εγγυητή για να σερβίρει.

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Χάρης : Μπάμπη μου, κάνουν υπομονή μέχρι την άλλη Κυριακή και παρακαλούν να μην κερδίσουμε. Χωρίς στόχους πλέον – ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ – θέλω να χάσουμε για να τους δούμε όλοι και να γελάσουμε με τα 365, που μπήκαν κι εδώ. Λες και θα μοιραστούμε την τελική ιδέα με τους life style. H Γωγώ εκεί είναι και περιμένει πελάτες.

  18. Ο/Η mporat λέει:

    Εγώ ρε παιδιά, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα απολάμβανα αυτές τις συρτές σέντρες που έκαναν οι Ισπανοί κι έκοβαν την άμυνα στα 2. Όπως τη σημερινή του Ντίντακ που έκανε γκολ ο Βάργκας. Καλοί που λέτε λοιπόν οι Έλληνες παίχτες, αλλά βρείτε μου ένα εγχώριο μπακ που έχει αυτή την εξυπνάδα.

    Από κει και πέρα, είναι απόλαυση να κερδίζεις ξανά σβηστά τέτοια ματς μετά από χρόνια. Δεν έχουν και τι να πουν οι μίρλες σε κάτι τέτοια, οι οποίοι αν διάβασαν τις δηλώσεις του Σιμόες στο σημερινό match program περί καλύτερης δουλειάς στην τακτική με Πογιέτ, θα βγάζουν σπυριά.

  19. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    δεν εχω εικονα του ματς και δεν μπορω να κανω κριτικη αλλα ειναι ακρως αισιοδοξο οτι η ομαδα συνεχιζει να νικα και να σκοραρει πολυ στα τελευταια ματς.

    μου αρεσαν πολυ οι δηλωσεις πογιετ. καλυψε τη διοικηση στα μεταγραφικα , μοιρασε ευσημα σε παικτες και συνεργατες για την πορεια της ομαδας και εστιασε στην αξια της φυσικης καταστασης για την αποδοση της ομαδας.
    μας ειπε δλδ οτι οι παικτες που ερχονται ειναι ετοιμοι να παιξουν και αυτο θα ειναι θετικο παρα την καθυστερηση στις μεταγραφες.

    εγινε κουβεντα για τη μεταγραφη του αργεντινο και τη χρησιμοτητα ενος ακομη χαφ.
    μπορει να μην ηταν προτεραιοτητα μας ο χαφ αλλα αν ανεβαινει τοσο ποιοτικα το κεντρο μας και παιρνουν ανασες και οι υπολοιποι , τοτε νομιζω οτι ειναι μεταγραφη με αξια ειδικα μπροστα στα μεγαλα ματς που ακολουθουν σε πρωταθλημα και κυπελο.

    ΥΓ: αυτο με την blue screen με εχει τρελανει. 10 ωρες την ημερα skype ,video streaming , σερφαρω ολο το διαδικτυο , βλεπω 3-4 επεισοδια σειρας στη σειρα ….
    ολα μια χαρα .
    μολις μπω να γραψω εδω , blue screen μετα απο 2 λεπτα….
    και τωρα που εγραφα , παλι τα ιδια . ευτυχως σωζει τις απαντησεις ο chrome και δεν τις ξαναγραφω…
    εβγαλα τον chrome , καθαρισα registry , σκαναρα υπολογιστη….
    τα ιδια και τα ιδια…

  20. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Σιγα μην χασουμε απο τον τρομαγμενο και τον Μαστροκωστα , στοχους εχουμε το κυπελλο το ειπε και ο εγγυητης.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Τα είπες όλα χωρίς να έχεις καταλάβει τι έχει γίνει. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ; ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ, οι τίποτες δεν τολμούν να το πουν. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΓΙΕΤ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
    Δυσκολότατα βέβαια για τον πρόεδρο που θέλει τα εύσημα κι έχει μάθει να πηδάει υπαλλήλους της εταιρείας του ή γουστάρει παλαμάκια από το πόπολο. Πάντα την δουλειά την κάνανε οι λοχίες και οι λοχαγοί σε κάτι χώρες της πλάκας σαν την Ελλάδα. Εδώ, που οι στρατηγοί ήταν διορισμένα λαμόγια. Και κάτσε διάβασε πίσω από τις γραμμές μου.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΙ Ο SNITCH ΠΡΙΝ. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ 8 ΣΤΑ 8; ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ; ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ;

  23. Ο/Η bandog λέει:

    η προηγουμενη απαντηση μου (11:15 μμ) ηρθε ως ανωνυμη λογω του εκνευριστικου πλεον προβληματος.

    η ομαδα αποκτα νοοτροπια νικητη και αυτο ειναι σημαντικο.
    το ματς με τον ατρομητο θα ειναι δυσκολο και το αποτελεσμα δε μου λεει τιποτα οποιο και αν ειναι. την εμφανιση και την αντιμετωπιση του ματς απο παικτες και προπονητη θα κρινω παλι οπως παντα.
    αυτο που εχει καταφερει ο πογιετ ειναι να σε πειθει οτι δε θα χασεις και νομιζω το εχει μεταδωσει στους παικτες.
    παραμενει το ψυχολογικο του πρωτου γκολ οπως σημειωσε και ο ιδιος. οταν ερχεται αυτο απελευθερωνεται η ομαδα.

    η μεταγραφη ζουκουλινι φανταζομαι οτι ηταν καθαρα απαιτηση πογιετ. με την προσθηκη αυτη τα χαφ γινονται πανισχυρα ανασταλτικα με σιμοες-γιοχανσον-ζουκουλινι χωρις να χανουν και σε κυκλοφορια.
    λογικα ο μανταλος που ολο ανεβαινει θα αποκτησει περισσοτερο δημιουργικο λογο.

    ο προβληματισμος μου ομως ειναι οτι ο μεν ζουκουλινι το καλοκαιρι αποχωρει , ο δε σιμοες μαλλον πωλειται αν αληθευουν δημοσιευματα.
    θα χρειαστουμε δλδ 2 μεταγραφαρες απο τον καβουρομεγιστανα μονο για τα χαφ.
    επιπλεον ο πεκχαρτ ειναι λυση δευτερης επιλογης αρα θα χρειαστουμε και βασικο φορ.
    το οτι δεν ηρθαν παιχτες με προοπτικη για μετα το καλοκαιρι , ειναι ενδειξη οτι ο προπονητης με το τελος της σεζον μαλλον αποχωρει?

  24. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    αν νικας 3-0 χωρις να παιζεις καλα τοτε σιγουρα εισαι σε καλο δρομο..και αυτο γιατι σκεφτεσαι τα περιθωρια βελτιωσης και αισιοδοξεις..βεβαια στην εξισωση της βελτιωσης θα επρεπε να υπαρχουν 3-4 μεταγραφες και για την αναβαθμιση του ροστερ αλλα κ για τις ανασες του..τελικα πηραμε 2 απο οτι φαινεται κ περιμενουμε λιγες ωριτσες για το εξτρεμ που μαλλον χλωμιαζει..αμυντικο δεν πηραμε διοτι ο Πογιετ απο οτι φαινεται βασιζεται περισσοτερο στην καλη ανασταλτικη λειτουργια των χαφ παρα στους 2 αμυντικους του..προτιμα να μην φτανει η μπαλα στην περιοχη μας και καλα κανει..και επειδη οι χαφ εχουν μεινει 2 και παιζουν και στον υπνο τους εφερε κ το θωρηκτο απο τη Σιτι..προπονητης,σκαουτερ,τεχνικος διευθυντης 3 σε 1 ο Γκας..

    το παιχνιδι με τον σπανο θα ειναι δυσκολο κ σημαντικο…πιο πολυ φοβαμαι τις καρτες λογω γαυρου παρα την χαλκηδονα σαν ομαδα..

  25. Ο/Η Latinos λέει:

    Steven καλημέρες!! Απο περιέργεια…Ο ζητάει συνεχώς ταχύτητα στα εξτρέμ…Και μέχρι τώρα βλέπουμε ενα αμυντικό χαφ που χρειαζόταν η αλήθεια είναι..και ενα φορ που μονο γρήγορος δεν είναι με 1,94 ύψος…Εμένα μου φαίνονται περίεργες αυτές οι κινήσεις…Δύσκολος μήνας για την ΑΕΚ…θα κριθούν πολλοί απο σήμερα μέχρι αρχές του Μάρτη! Παλούκι και κουραστικό πρόγραμμα..

  26. Ο/Η netrino λέει:

    Ξεκιναει ενας σημαντικος κυκλος αγωνων απο την επομενη Κυριακη και χωρις να παραγνωριζω καποια θετικα στοιχεια θα συμφωνησω με Στηβεν πως το τελος Φεβρουαριου θα μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα για τον Πογιετ.

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Είσαι ορθότατος.

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Latinos : Καλημέρες και σε σένα αγαπητέ. Πράγματι περίεργα γίνονται τα θέματα, με κάποια ακόμη ελπίδα είτε μέχρι τις 8 σήμερα , είτε για άλλες 15 ημέρες με κάποιον ελεύθερο. Το φορ έχει να σκοράρει 2 χρόνια ( ! ) μάλιστα, αλλά ακόμα ελπίζουμε. Θα τα πούμε όμως μέσα στην εβδομάδα για τις μπούρδες που γίνονται. Αύριο βράδυ θα έχετε τις πληροφορίες.

  29. Ο/Η Latinos λέει:

    Το λεω εδω και πολυ καιρο…Μιλαμε για καταστασεις επιπεδου ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου…Η χρονια δυστυχως ειναι χαμενη ανεξαρτητα αν παρουμε κυπελλο η δευτερη θεση…και αυτο γιατι το καλοκαιρι η ομαδα θελει στησιμο απο την αρχη με πολλες αλλαγες αφου θα πηγαινεις(?) για πρωταθλημα και θα εχεις και ευρωπη..και φυσικα ριζικες αλλαγες στην στελεχωση της εταιρειας και αναθεωρηση γραμμης λειτουργιας…Γνωμη μου παντα…

  30. Ο/Η netrino λέει:

    Παντως ελπιζω να μην βαζεις κ εμενα σε αυτους του 365 γιατι εδω σχολιαζω χρόνια απο τους πρωτους 🙂

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Σε κανέναν δεν βάζω ταμπέλες. Κρίνω αυτά που λένε.

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Latinos : Έτσι φαίνεται, αλλά δεν είναι. Άλλα συμβαίνουν, που θα τα γράψω αύριο.

  33. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    στηβεν τωρα που τελειωνουν οι μεταγραφες θα ηταν ευκολο,
    ετσι για την ιστορια, να μας γραψεις τα δυο ονοματα παικτων που ειχαν ειπωθει στη
    συναντηση οτι θα ερχονταν ?

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Ναι, θα τα γράψουμε όλα. Με την σωστή σειρά, με την σωστή κριτική και με όλο το παρασκήνιο.

  35. Ο/Η digeo21 λέει:

    Πάντως αποκλείεται να μην ήθελε ο Πογιέτ γερό κεντρικό αμυντικό και γρήγορο εξτρέμ…Οπότε απλά αναμένω από αυτόν μια τυπική δήλωση ότι δεν είναι πλήρης αλλά ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΙ. Δεν αντέχω να ακόύσω και από αυτόν ότι είναι ικανοποιημένος.

  36. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    εκει μεσα ο μονος αντρας φερεται οτι ειναι ο Πογετ οι αλλοι φορανε κιλτ…..

  37. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς digeo21 : Τα είπε όλα χθες. Διάβασε τις δηλώσεις του ξανά.

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Μακάρι να φορούσαν κιλτ. Οι Σκωτσέζοι ήταν άντρακλες με τα όλα τους.

  39. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ουτε κιλτ γυναικειες φουστες φορανε τα ρεζιλια…..
    ο Πογετ ειπε χθες μεσες ακρες οτι αν δεν ερχονταν αυτοι που ηθελε θα ηταν ενας απο τους λογους που θα την εκανε το καλοκαιρι σωστα?

  40. Ο/Η Latinos λέει:

    Θελω εξτρεμ και μαλιστα γρηγορο…απο τελη του 15 αυτες οι δηλωσεις του κοουτς Πογιετ…φυσικα την ακουσαμε καμια 15 φορες ακομα απο τοτε…και καταληξαμε να μην παιρνουμε εξτρεμ…και φυσικα κανενα γρηγορο παιχτη…ΑΛΛΑ επειδη υπαρχει θεος…μεσα στο μηνα με ολα τα ντερμπυ και με παλουκια ματς εντος εκτος θα παιξεις χωρις το πιο φορμαρισμενο εξτρεμ σου που μολις τραυματιστηκε για τουλαχιστον ενα μηνα…..ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ…ΤΕΛΟΣ…

  41. Ο/Η xatzi λέει:

    Παιζει κοντρα πογιετ-σερβων;

  42. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς xatzi : Της πουτάνας γίνεται.

  43. Ο/Η Latinos λέει:

    ποιος νικαει steven? λες να καθαρισουμε ποτε απο αυτους τους επικινδυνους?

  44. Ο/Η J.F.K. λέει:

    Ρε μάγκες (του φωτός), μιλάμε συχνά εδώ μέσα για τις “τακτικές” του 365.
    Στέλνω λοιπόν το παρακάτω σχόλιο ως απάντηση σε ένα Μελισσανοπρόβατο του 365, και δε μου το περνάνε με τίποτα.
    Προσέχω φυσικά να μην είναι υβριστικό κλπ και άσχετα με το αν διαφωνείτε με το περιεχόμενο ή όχι, θα ήθελα τη γνώμη σας αν έχει τέτοιο ύφος ή είναι τόσο ακραίο ώστε δικαιολογημένα να μην το περνάνε (παρότι είναι γνωστός ο ρόλος τους).
    Συζητάνε 2 Ενωσίτες, η συζήτηση είναι για τη διοίκηση και ο δεύτερος απαντάει στον πρώτο ότι “περιμένει να χάσουμε για να δικαιωθεί”. Εγώ απαντάω στον δεύτερο:

    barlos71
    σε τι να δικαιωθεί φιλαράκο? αυτός έχει ΗΔΗ δικαιωθεί, δυστυχώς. Η ΑΕΚ να δούμε πότε θα δικαιωθεί.
    Δηλαδή εσύ ζεις το όνειρό σου φέτος, με μια ΑΕΚ 20 πόντους πίσω και εκτός πρωταθλήματος από Νοέμβρη μήνα να μάχεται με τους άλλους 2 μόνιμους κομπάρσους για τη δεύτερη θέση?
    Να τη σφαλιαρώνει κάθε εβδομάδα η διαιτησία και χωρίς ούτε καν να έχει ξεκινήσει το γήπεδο ?
    Τόσο πολύ έχει αλλοιωθεί το DNA σας λοιπόν?
    Αυτή είναι η ΑΕΚ του Μελισσανίδη που ανέλαβε μια ΑΕΚ με ζερό χρέη και που μας έλεγε “αυτοί τελειώσανε”?
    Έχεις πάρει χαμπάρι ότι συμπληρώνουμε 22 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και ότι αυτή εδώ η χρονιά είναι άλλη μια νεκρή χρονιά, μια υπεραποτυχημενη χρονιά Ο,ΤΙ και να συμβεί στη συνέχεια από τη στιγμή που η ομάδα απέχει έτη φωτός από τον στόχο που επιτάσσει η ιστορία της ?
    Ναι ξέρω, είναι νωρίς, είναι δύσκολα με την παράγκα, πάμε σιγά σιγά κτλπ….Και η ΑΕΚ ως συνήθως να είναι το βασίλειο της δικαιολογίας. Όμως είναι ο τρίτος χρόνος Μελισσανίδη και είχε όλη την άνεση και όλα τα χρονικά περιθώρια ΚΑΙ να το παλέψει περισσότερο με την παράγκα αλλά ΚΑΙ να δημιουργήσει μια πραγματικά ανταγωνιστική ομάδα φέτος. Και όχι με τίποτα τρελά λεφτά παραπάνω, με καναδυο εκατομμυριάκια μόνο επιπλέον από το μπάτζετ Τρίπολης που έχουμε αυτη τη στιγμή. Ή έστω να τα βάλει τώρα το Γενάρη, ώστε ΚΑΙ την ομάδα να βοηθήσει να πετύχει τους όποιους εναπομείναντες στόχους της (αφού είναι πλέον γνωστές οι αδυναμίες της) αλλά ΚΑΙ να προσελκύσει τον κόσμο στο γήπεδο στα πολλά ντέρμπι που έρχονται. Έτσι πιθανότατα θα γινόταν άμεση “απόσβεση” των χρημάτων που δαπανήθηκαν για τις μεταγραφές (μόνο στο κύπελλο με το γαύρο πέρσι οι εισπράξεις ήταν ένα μύριο) και θα τελείωνε το θλιβερό φαινόμενο των 14 000 εισιτηρίων με τον ΠΑΟΚ και των 7000 με τη Βέροια αφού θα μας έδειχνε ότι η διοίκηση τουλάχιστον ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ με την ομάδα.

    Αποτέλεσμα τώρα? ΜΗΔΕΝ, σε όλα τα επίπεδα. Στο ΘΑ παντού.

    Το οτι στηριζουμε όλοι μας και τα επόμενα χρόνια διοίκηση Μελισσανίδη είναι δεδομένο, αφού γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση για την ΑΕΚ. Κι ότι μόνο αυτός ΙΣΩΣ, ΚΑΠΟΤΕ, καταφέρει να χτυπήσει τους απόγονους του 6ου αμερικάνικου στόλου.

    Αυτό όμως δε μας κάνει και τυφλούς να ζούμε μες στην τρελή χαρά όπως εσύ για ένα…. σερί νικών και να μη βλέπουμε τη σκληρή πραγματικότητα του ΣΗΜΕΡΑ:

    -Του δισεκατομμυριούχου διαχειριστή εσόδων-εξόδων που δεν επενδύει ούτε ευρώ στην ομάδα.

    -Του “Ερχόμαστε” με Άρθο και Χρύσανθο να φοράνε ακόμα Δικέφαλο στο στήθος.

    -Του “βγάζουμε ανακοίνωση” ότι ΘΑ πάρουμε την επο. Αλήθεια, έχεις δει ποτέ κανέναν να παίρνει την επο με ανακοινώσεις ?? Toν Σαββίδη περιμένουμε να τσοντάρει κι εκεί ??

    -Kαι τέλος, των σημερινών μεταγραφών της πλάκας, που επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω. Των μεταγραφών που δεν καλύπτουν ούτε τα βασικά κενά της ομάδας: βασικό φορ, εξτρέμ και ειδικά στόπερ.
    Αυτών των μεταγραφών που αποδεικνύουν ότι αναζητείται ΗΔΗ το επόμενο εξιλαστήριο θύμα στο πρόσωπο του Πογιέτ, όπως ακριβώς έγινε και με τον Δέλλα.

  45. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    εξω το πιο φορμαρισμενο εξτρεμ σου για ενα μηνα..τον παραδοσιακα χειροτερο μηνα της ΑΕΚ..και που της εχουν κατσει ολα τα ντερμπι που εν πολλοις θα κρινουν αρκετα για τους στοχους της ομαδας..
    ευτυχως ομως που πηραμε Ουκρα,Νζογκμπια,Μπανγκουρα,Ματει και Ισναλντο για τα πλαγια και δεν θα φανει η απωλεια του..

    αφησε την ομαδα ξεβρακωτη στα δυσκολα ο παπαρας..ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ…βγαλε τωρα με τον νανο που τον φυσανε κ πεφτει και τον πλατελα που γυριζει γυρω απο τον αξονα του ολο το πακετο του Φεβρουαριου , συν το κυπελλο , συν τα πλει οφ…θες κ δευτερη θεση παπαρα…θες κ κυπελλο…ξεχασα σορυ…τα κρατας στον κουμπαρα για το μαυσωλειο..

    αν τα εκανε αυτα ο οποιοσδηποτε θα ειχαν ξεσηκωθει κ τα καρεκλακια…τωρα ας γλυψουμε τον εγγυητη επειδη πληρωνει στην ωρα του κ οι παιχτες δεν τρωνε σουβλακια οπως επι Αδαμιδη..στα διαλα ρε…ΑΕΚ ειμαστε…

  46. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    Στηβεν η αποψη σου για τον Τσαβες των Ιωαννινων ποια ειναι ?
    εχει μεινει ελευθερος…ειχε γεματες σεζον αρα ειναι σε φουλ φορμα..παιχτης που τον ειχε η Ναπολι δεν γινεται να ειναι σαπακι..εγω τον θεωρω καλυτερο του Βιγιαφανες και σε θεση που ξεκαθαρα εχουμε θεμα πλεον και που ηθελε εξαρχης παιχτη γρηγορο ο Πογιετ..τον εχουν καθολου τσεκαρει εκει οι υπνοι της ΠΑΕ ?

  47. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Latinos : Αυτό παλεύουμε φίλε μου.

  48. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.F.K : Μια χαρά είναι το κείμενο, και σε ύφος αλλά και σε κριτική ουσίας. Ίσως ( σίγουα δηλαδή ) δεν εξυπηρετεί την γραμμή.

  49. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Warlock21 : Καλός παίκτης αλλά τι να λέμε τώρα….Έτσι όπως γίνανε τα πράματα…

  50. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ JFK Σε γενικες γραμμες σωστο το κειμενο αλλα πρεπει να κοιταμε και τι ειναι ΕΦΙΚΤΟ περαν του λογικου με τη κατασταση (καλη κακη ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ) στην ομαδα. Τωρα για τη συμμετοχη η οχι και τα επιπεδα λογικης και προπαγανδας στα 365 κρινω οτι εισαι ικανος να κρινεις μονος σου..
    @ Thomas 1) μας μπερδευεις με τα nick σου χαχα. Δεν ειναι κακος – ισως και να ειναι χρησιμος με τους τραυματισμους αλλα και τις καρτες ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ – αλλα εχουμε γεμισει εκει με τον Αργεντινο. Εχεις και Κορδερο εχεις ακομη και τον Ανακογλα (οκ πολυ κακως αλλα τον εχεις) και Σιμοες και Γιακομπ μεχρι και Μανταλο για εκει. Στη μεγαλη αναγκη βαζεις εσωτερικο χαφ στη πλευρα και εναν εκ των Γκαλο-Μπακακη. Γνωμη μου ειναι το καλοκαιρι πλεον ενα εμπειρο καλο σεντερ μπακ -οχι world class τυπου Γκαμαρα/Μελμπεργκ γιατι ΔΕΝ θα τον παρεις- απλα για να δεσει η γραμμη και να εξελιξεις τον Κολοβετσιο. Που δεν ειναι κακος αλλα μη ξεχναμε ουτε απο που ηρθε ουτε τι ειναι. Το οτι τον βαφτισμαμε (και αναλογα αναμενουμε) παπασταθοπουλο δεν σημαινει οτι ειναι κιολας αλλα μπορει να στρωσει κατα πολυ. Εδω εγινε παικτης ο Κωστακης ο ΤΣΑΦ που εχει θαψει αμυντικα τη Ρομα (δες λιγο τι τρωει και απο που η Ρομα και θα καλαταλαβεις τι λεω)

  51. Ο/Η Latinos λέει:

    O ανακογλας εφυγε για την δευτερη ομαδα του steven… Ρε συ steven μπας και τον γουσταρες τρελα τον ανακογλα και εβαλες το δαχτυλο σου στο δανεισμο του για την δευτερη ομαδα σου?? χχααχχαχαχχα

  52. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Latinos : χαχαχα Προσπαθούμε να την επαναφέρουμε στο άρμα.

  53. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    ρε εσυ Warlock γραφεις και στο enwsi.gr του ογλου νο2? Χαχαχα

  54. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    a better tomorrow , οτι μπορουμε κανουμε … στα -ογλου site , στο dna του αφραγκουζου…οπου μπορω τα χωνω στους σαλιαρηδες…χαχαχαχαχαχα

  55. Ο/Η bandog λέει:

    πιου-τζιμπουρ-πεκχαρτ
    η επιθεση που καταργει το ρηπλεϋ στην τηλεοραση. η χαρα του εικονοληπτη !
    δε μασαμε ομως.εχουμε ανασταλτικη τριαδα χαφ που δε περναει κουνουπι.
    και ο λεμονης με τρια αμυντικα χαφ εκανε το πρωτο διπλο του γκεϋ στο τσουλου.
    δοκιμασμενο συστημα.
    τωρα που ειπα για συστημα ,αφου δουλευουμε καλα και το 3-5-2 , τι να τα κανουμε τα εξτρεμ? τσαμπα λεφτα θα διναμε…

  56. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Στηβεν καλησπερα, θα γραψεις καποιο κειμενο για τα τεκταινομενα στην ΠΑΕ?

  57. Ο/Η Stergios λέει:

    Ta eipe ola o jfk