ΑΕΚ Q1_2016

Καλα (νομιζω) μας παει η χρονια. Δηλαδη τι καλα ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ εχουμε. Ειτε μικρες ειτε μεγαλες ειτε δυσκολες ειτε ευκολες. Οι οποιες νικες ερχωνται μετα απο χρονια, ως αποτελεσμα ΔΟΥΛΕΙΑΣ που επιτελους ΓΙΝΕΤΑΙ και αφησαμε τα ΘΑ δουλεψω που ακουγαμε στο παρελθον καθε κυριακη, εκει που πρεπει να ειναι. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.
Η ομαδα και χτες εδειξε μια αξιοσημειωτη προσοχη και συνοχη, ειδικα αν λαβουμε υπ οψιν το 4-1 και ποσο ευκολα- ειδικα ο Ελληναρας- τα βλεπει ολα ως μια διαδικασια απλα. Φανηκε οτι δεν ηταν οχι γιατι οι αλλοι ηταν κατι τρομερο, αλλα γιατι το πιεσαν απο το πρωτο λεπτο: αν ηταν μια ομαδα (και οχι 10 και ο Βελλιος) σοβαρη, μπορει στο εικοσαλεπτο π.χ να σου εβαζαν ενα και να σε αγχωναν. Οχι οτι θα αλλαζε κατι αλλα better safe than sorry. Ενας Βελλιος που δειχνει καλα στοιχεια αλλα εκει τελειωνει και η κουβεντα: στα στοιχεια εχει μεινει στο παιχνιδι του και δεν εκανε το βημα παραπανω εστω στη μισητη Everton. Βελτιωσε κατα πολυ φυσικη κατασταση και αντιληψη στο παιχνιδι αλλα απο τεχνικη καταρτιση ΔΕΝ ειναι κατι το τρομερο. Τεχνικη καταρτιση στο σεντερ φορ δεν ειναι να κανεις 2 τακουνακια και 3 ποδιες, ειναι να εχεις αντιληψη της φασης και να εισαι αυτο που λενε οι Αγγλοι: at the right place the right time. Αυτο που εκανε ο Blanco δηλαδη που κατα τα αλλα το μονο που ειχε ηταν τα καλα τελειωματα. Σπανια θα στην εστελνε στα πουλια οι προσπαθειες του ηταν οι περισσοτερες on target και καπου εκει τελειωνε το ρεπερτοριο του. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ κατι παραπανω ομως, εισαι στην ΑΕΚ με 250 χιλιαρικα οχι στη Barca με 100εκκ. Ο Βελλιος λοιπον σε αυτα εμεινε και γι αυτο εκει που τον ζηταγε η μιση Ευρωπη με 5εκκ το μηνα, δε πηγε πουθενα και ξ-εμεινε στον Ηρακλακο. Πρεπει να εχεις και μυαλο.

Μυαλο που μαλλον ειχε ο Ανταμ που αφησε το καβαλημενο και εκλεισε μια χαρα deal για 4,5 χρονακια με ενα πολυ καλο νουμερο και γι αυτον και για την ομαδα. Δε μπορεις να πληρωσεις ενα ανερχωμενο παικτη παραπανω και γιατι δε κανει και γιατι θα κανεις τους αλλους αλογα (και με το δικιο τους). Εξαιρεση ειναι αμα λεγεσαι και εισαι π.χ Παπασταθοπουλος που βγαζεις ματι με το καλημερα (Μιλαν εντος στο ΟΑΚΑ) οτι εναι θεμα χρονου να φυγεις. Αλλα Σωκρατη και ως ΑΕΚ αλλα και ως Ελλαδα βγαζουμε? 1 καθε 10 χρονια και αμα. 700 λοιπον ο μικρος (175 τη χρονια) και απο το χιλιαρικο πηγε στα 15 το μηνα. Τωρα το μονο που εχει να κανει ειναι να ακουει το Gus και ολα τα αλλα ειναι θεμα χρονου. Ειναι καλος παικτης (το λεω συνεχεια) και για μενα ειναι ΚΑΘΑΡΟ στοπερ. Αντε να βοηθησει και ως σεντερ μπακ αλλα εκει θελει καλυψη καλη απο το μπροστινο του γιατι ξεχνιεται και ανεβαινει-στοπερ γαρ. Εχει πασα, δε πανικοβαλλεται και ειναι καλος στο ψηλο ματς. Αυτα για το γαυρο τα ακουω βερεσε, αυτα ειναι για τους αμπαλλους (εχει μπολικους και εδω μεσα) που τους εφταιγε η αμυνα οταν ο αλλος αφησε γυμνο το κεντρο και εβγαιναν 4 και 5 παικτες με τη μπαλλα στα ποδια φατσα με 4 αμυντικους.

Ο Σουκουλινι αν και 3 μερες στην ομαδα, εδειξε καποια καλα στοιχεια: μπαλλα ξερει (αυτο ελειπε), κρατησε τη θεση του, καλυψε το χωρο αψογα, οι πασες του ηταν σιγουρες. ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΨΟΓΟΣ.Θα τον δουμε μετα απο 5-6 ματς βεβαια αλλα σαν πρωτη εικονα ειναι θετικη. Αυτο που μου αρεσε και ηδη τον συμπαθησα ειναι εκει που κανει το μπασιμο χανει το γκολ και στο rebound εχει φυγει η μπαλλα στο πλαι σε ενα αμυντικο και παει και του κανει το κλασσικο ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΤΑΚΛΙΝ: παρε τα ποδια στο χερι για να σας συστηθω και να μη ξεθαρρευουμε επειδη εχω baby face. Κιτρινη (ορθως) χαζη ως πολυ χαζη μιας και δεν υπηρχε λογος εκει περα, αλλα αυτοματα ηρθε στο μυαλο μου ο Ζοριτς και χαμογελασα απο μεσα μου. Ο ενας εφερνε το Ζοριτς και ο αλλος τον Σουκουλινι. Ολα καλα πανε..

Η ομαδα χτιζει μεταλλο αλλα αυτο θελω να το δω στη πρωτη ηττα που θα ερθει. Πως θα ερθει και πως θα αντιδρασει και στον ιδιο αλλα και στον επομενο αγωνα. Στη ΓΩΝΙΑ περιμενουν ολοι οι ΑΕΚΑΡΕΣ τη στραβη για να βγαλουν τη χολη τους. Που μαγεμενοι απο τη μπαλλαρα που παιζαμε με τον Γκουαρδελλα, δε μπορουν να χωνεψουν τις 9 σερι νικες, ουτε φυσικα να καταλαβουν οτι με ενα τοσο χαμηλης δυμανικοτητας ροστερ παιρνει ο αλλος το maximum που μπορει ΟΠΩΣ μπορει.
Φυσικα και θα υπαρχει κριτικη αν και οταν δουμε κατι στραβο. Οταν ομως μου καθαριζεις τα ματς απο το 60, οταν σε διπλο ματς κυπελλου φευγεις με 2 νικες και 5-1 σκορ, και το δευτερο ματς εχεις χτες τουλαχιστον τη μιση ομαδα rotation, τι να πω αλλο εκτος απο μπραβο? Να μη θυμηθω δηλαδη το περσυνο ματς με τον αστειο στο παγκο? Η το προπερσυνο στο κυπελλο Γ’ Εθνικης?

Οπως εχει υπαρξει κριτικη και παλιοτερα και στον Μελλισανιδη για αυτα που κανει.ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝ ΔΩ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ. Κριτικη ομως ΟΧΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ καθε μερα. Οταν ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ το λαθος του και σου φερνει το Πογιετ απο την Premier τι να του πω? Φερε μου τον Αντσελοτι? Οταν μεσα στη εβδομαδα σκαει κοντα 2εκκ τι να πω? Ριξε αλλα 10? ΠΟΙΟΣ ειμαι εγω που θα του πω τι να κανει στο μαγαζι του και ποσα να ξοδεψει? ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ του βαζει φωτια αυριο και το κλεινει. ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΛΟΥΚΕΤΟ αμα γουσταρει, οπως λουκετο βαζει κα ο Ιβαν και ο Βαγγελας αμα γουσταρουν. Θα μου πει εμενα κανενας τι να κανω στις εταιρεις μου? ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ ΟΣΑ ΘΕΛΩ ΒΑΖΩ. Δε σου αρεσει? ΜΗ ΨΩΝΙΖΕΙΣ και ΞΥΔΑΚΙ.

Μαγαζι ειναι η ΠΑΕ ΑΕΚ οπως ολες οι ΠΑΕ και οποιος ειναι τοσο ρομαντικος ΑΡΑ ΗΛΙΘΙΟΣ, εκει ειναι η ΑΜΚ να παει να παρει μετοχες να εχει φωνη και να χωνει αναλογα τη συμμετοχη του στα εξοδα.

ΞΑΝΑΛΕΩ: ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΚ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΛΙΔΗΣ και δινει προτροπες για ποσα για ποτε και για πως, ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ με τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λεφτα του. Οχι τα ΜΑΣ που γραφουν, αλλα στην ΑΕΚ δεν εχουν δωσει ουτε σαλιο για γραμματοσημο. Γιατι ειναι λεφτα ΜΑΣ αλλα στο μιλητο. Οι μαγκες του μιλητου ολοι απο τα πληκτρολογια στα blogs. Αφου καποιος λοιπον νιωθει οτι δινει λεφτα (γιατι μονο το νιωθει – στη τσεπη χερι δεν εχει μπει) και τα κακοδιαχειρηζεται ο Μελ, γιατι δε παει να τα διαχειρηστει μονος του στην ΑΜΚ? Ας βρει αλλους 50-100 πληκτρολογιακηδες (εχει μπολικους) να πανε να κανουν αντιπολιτευση. Με 1-2 χιλιαρικα ο καθενας , 100-150 χιλιαρικα παιρνουν το 10% της ΠΑΕ. ΕMΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ. Ο δρομος ανοικτος ειναι.
Και καθε πρωτη του μηνος που θα ερχωνται μισθοδοσιες, ΙΚΑ, εισφορες,φοροι, προκαταβολες φορων, εξοδα γραφειων, εξοδα προπονητηριων, εξοδα ΟΑΚΑ, ενοικια, ΦΠΑ, δοσεις συμβολαιων και οτι αλλη παπαρια υπαρχει να δω τη φατσα σας.
Γιατι απο μακρια ολοι μαγκες ειναι. Μολις τους πεις δωσε ρε 10 ευρω, στριβουν και μη τους ειδατε.
Η καψουρα και η αγαπη μας για την ΑΕΚ που παιζαμε στις αλανες μικροι (και αλλα τετοια Μαρθα Βουρτση-Νικος Ξανθοπουλος) ειναι τοσο μεγαλη ωστε να δινουμε οδηγιες αλλα μεχρι εκει. Ολα και ολα. Οχι να πληρωσουμε κανα δεκαευρο. Μη τρελλαθουμε κιολας.

Οι ιδιοι αναλογοι μαγκες ελεγαν καβουρια τον καπετανιο και ειδαν προκοπη με το Μιδα & Co. Υπηρχαν ανθρωποι που επεδιωξαν να φυγει η ισχυροτερη οικογενεια στην Ελλαδα, για να ερθει ο Βγενοπουλος! Ο ανθρωπος που ΟΤΙ εχει πιασει στα χερια του εχει παει απατο και τον κυνηγαει ολη η Ελλαδα και το επισημο Κυπριακο κρατος: Ολυμπιακη, Superfast, Marfin, ΠΑΟ, μεχρι και στη Vivartia καταφερε (γιατι ειναι κατορθωμα πραγματικο εκει) να εχει θεμα. Οι ιδιοι μαγκες εχουν διωξει το Μυτιλιναιο το Κοντομηνα και οπως παει το πραγμα δεν αργει η ωρα που θα δεις και φωνες κατα του Ιβαν.

Εχουν πεσει λυτοι και δεμενοι για τη Κυριακη, να χασει η ομαδα. Εχουν λυσσαξει ολοι τους και ξερουν αυτοι για ποιους το γραφω. Μπορει και να χασουμε ποντο η ποντους , αλλωστε δεν εχουμε κανει συμβολαιο με τη νικη. Αλλα η κλωτσια θα παει συννεφο μιας και εκει το παει το ματς ο ΑΕΚΑΡΑΣ της πορδης του πεστε κατω. Γιατι μπορει να κανει και τιποτε αλλο? Μονο ΚΟΜΠΛΕΞ μπορει να βγαλει. Το μονο βεβαια που δεν σκεφτηκε ειναι οτι αν πας το ματς σε ροντεο καλο θα ειναι να ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου, με Αργεντινους και Ουρουγουανους not the wisest choice.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

22 Responses to ΑΕΚ Q1_2016

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Αρχιζουν οι τραυματισμοί κ το ροστερ ειναι μικρό,σημερα Βαργκας Κορδερο εκτος για την Κυριακη.
    Να ρωτησω (αν ξερεις). Αν ο Πογιετ παραμεινει κ μετα το καλοκαιρι σκοπευει να φερει και τον συνεργατη του γυμναστη που ειναι τοπ στο ειδος του?

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΑΝ μεινει (δυσκολο) θα σημαινει οτι πεφτει σκουπα στη ΠΑΕ. Σκουπα σημαινει οι Σερβοι σπιτι τους (αντε στις ακαδημιες ο ενας μη το παρει κα βαρεως), ολο το τεχνικο team απο την Αγγλια (τι πιο σωστο και λογικο απο το να εχεις γυμναστες απο το top πρωταθλημα ειδικα σε φυσικη κατασταση) και αναλογη προετοιμασια. Κοινως ΠΟΛΛΟΙ θα χασουν τη καρεκλιτσα τους γιατι τον υπνο τους τον εχουν χασει ηδη.
    Αν ΔΕΝ κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να κρατησει αυτον τον ανθρωπο στην ομαδα τοτε πραγματικα ειναι αξιος της μοιρας του

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Παντως καλό θα κανει κ στον Πογιετ η παραμονη για ενα χρονο ακομα, θα παιξει Europa και θα του δωθει η ευκαιρια να παει μετα σε μια πιο ανταγωνιστικη ομαδα της Αγγλιας.
    Αν το δει μονο χρηματικα πραγματι ειναι δυσκολο ειναι τρελα τα ποσα που δινουν στο νησι, τα ξερεις καλυτερα

  4. Ο/Η bandog λέει:

    συμφωνω. φωναξαμε για μεταγραφες και υπαρχουν παραπονα για αυτες που δεν εγιναν αλλα τωρα αφηνουμε την ομαδα , τη διοικηση και τον προνητη να δουλεψουν με αυτα που εχουν για το υπολοιπο της χρονιας και θα κανουμε λογαριασμο στο τελος. ηρεμια χρειαζεται και καλοπιστη κριτικη.

    για τον παπασταθοπουλο (τον οποιο γνωριζω προσωπικα) να σημειωσω οτι πριν ερθει σε μας περασε μια βολτα διερευνητικη απο τον ολυμπιακο και ο λουβαρης του ειπε “βαλε στο συμβολαιο το ποσο που πιστευεις οτι αξιζεις”.
    ο σωκρατης του απαντησε οτι τον τιμα η εμπιστοσυνη αλλα θελει προοπτικη να παιξει. ετσι ηρθε στην αεκ που τοτε ειχε στοχο τη στροφη σε νεαρους ελληνες παικτες.
    για την ιστορια , ειναι βαζελακι και θεωρει δακαλο του στη θεση τον δελλα.
    να σημειωσω επισης οτι ειναι απο πολυ πλουσια οικογενεια. οταν ηρθε στην αεκ ειχε στο προσωπικο του βιβλιαριο τραπεζης τουλαχιστον 3 μυρια ευρω….
    ειναι ταπεινο και εργατικο παιδι και γιαυτο εχει παει μπροστα.
    πηγε δανεικος στη νικη βολου , γνωρισε μια σοβαρη κοπελιτσα , την πηρε μαζι του στο εξωτερικο , την παντρευτηκε και εχουν και ενα παιδακι.
    αυτα την ωρα που ο γκετζογλου ξενυχταγε με τα καριολακια και ο ταχτσιδης επεφτε στη γρανα με το αμαξι επειδη του επαιρνε μπουκι το κνωδαλο…
    καθε ομαδα χρειαζεται τετοια παιδια σαν το σωκρατη , που εχουν το μυαλο μεσα στο κεφαλι τους.
    ελπιζω ο ανταμ να εξελιχθει σε τετοια περιπτωση.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειναι μεγαλο πραγμα να εχεις μυαλο στο κεφαλι σου και οχι ΚΑΚΙΑ και ΚΟΜΠΛΕΞ.
    Να εισαι σωστος και να αναγνωριζεις 5 πραγματα το ποιος εισαι που εισαι τι εχεις προσφερει και αναλογα να απαιτεις.
    Γι αυτο ο ενας παιζει βασικος στη Ντορτμουντ και οι αλλοι ειναι μεταξυ Σαλερνιτανα tatoo και μπουζουκτσιδικων.
    Ο ενας ειναι σοβαρο παιδι και μετρημενο και οι αλλοι εχουν ως κυρια ασχολια τις selfie στη μυκονο με τις βιζιτες.
    Και δεν ειναι μονο αυτοι τα ιδια ειναι και ο Μεσι με τον Ροναλντο των εκατονταδων εκκ. Ο ενας εχει το Messi Foundation και δινει εκκ (κυριολεκτικα) σε φτωχα παιδια, την ωρα που στη πολη του εχει φτιαξει ολοκληρη πτερυγα νοσοκομειου και ο αλλος κανει μουσεια αγαλματα στον εαυτο του και ταινειες για το ποσο ομορφος και γαματος ειναι.
    Ο SG8 λατρευται (ακομη 2 χρονια μετα τραγουδαει ολο το γηπεδο το ονομα του) οχι μονο για το τι προσφερε αλλα για το τι ειναι σαν ανθρωπος: ενα σοβαρο παιδι οικογενειαρχης με 3 κορες και παντα (ακομη και τωρα) προσγειωμενος.
    Καραγιοζης ξερολας ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟΣ και κομπλεξικος γεννιεσαι δε γινεσαι.
    Γι αυτο παντα φταινε ΟΙ ΑΛΛΟΙ και ποτε εσυ. Εσυ εχεις μονο να λες το ‘σωστο’ και ποσο καλα τα λες και τα κανεις
    Γι αυτο αλλωστε κανεις οτι κανεις στη ζωη σου και δεν μιλαω για λεφτα μονο. Λεφτα ερχωνται και φευγουν.

  6. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    Γκουαρδελλας

    τουλάχιστον μειδιώ κάθε φορά

    νά΄σαι καλά παλληκάρι μου,δύσκολο πράμα η σάτιρα .

  7. Ο/Η πατρινός λέει:

    Μια και πήγε η κουβέντα στα C.B.,πολύ θα ήθελα να φέρει ο Gas γι΄αυτή τη θέση έναν συμπατριώτη του.Κι ας πάει ο αλβανός να του δείξει μηρό.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ποιος ειναι ο αλβανος?

  9. Ο/Η πατρινός λέει:

    Ο Κασαμι

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εχω Σουκουλινι. Το ειδες το τακλιν χτες μετα την ευκαιρια φανταζωμαι

  11. Ο/Η πατρινός λέει:

    Και το είδα και το χάρηκα αν και ήταν αχρείαστο.Ίσως γιατί και αυτός και η ομάδα στέλνουν μηνύματα, ότι τώρα τα πράγματα δεν είναι παίξε-γέλασε.

  12. Ο/Η Nacho λέει:

    @snitch
    σε συνεχεια αυτων που λεγαμε χτες . Μηπως ειναι πληρωμενο αρθρο ? Απο την ιστοσελιδα Αποψη το αρθρο
    ¨”Δεν φέρνει μόνο το χρήμα την ευτυχία (αλλά και το σκάουτινγκ)”

    Δεν πούλησε, δεν αγόρασε η ΑΕΚ στο χειμερινό μετεγγραφικό παζάρι, όπως άλλωστε σας είχε προειδοποιήσει η «Α» κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου. Η τακτική της ΠΑΕ δεν χαράχθηκε, φυσικά, κατά τη διάρκεια των μετεγγραφών, αλλά είναι προμελετημένη από τότε που έπαιζε η ομάδα στη Football League 2.

    Σε κάποιους μπορεί να κάνει αρνητική εντύπωση ότι δεν δαπανούνται χρήματα για μετεγγραφές, παρά μόνο παίρνει η ΑΕΚ ελεύθερους παίκτες ή δανεικούς, ωστόσο πριν από δύο χρόνια είχε γίνει ένα μεγάλο άνοιγμα, από το οποίο δρέπει καρπούς ακόμη και σήμερα η ομάδα. Όταν, λοιπόν, η Ένωση ήταν ερασιτεχνικός σύλλογος (στην τρίτη κατηγορία) και δεν υπήρχαν περιορισμοί (βλέπε Financial Fair Play) η ΑΕΚ αγόρασε ένα σωρό δεσμευμένους παίκτες. Ο Πέτρος Μάνταλος, ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ήταν τα χαρακτηριστικά παραδείγματα, με την ερασιτεχνική ΑΕΚ – λίγους μήνες πριν γίνει και πάλι ΠΑΕ – να δαπανεί περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ μόνο για τη συγκεκριμένη τριάδα παικτών!

    Παρόμοιες κινήσεις η ΑΕΚ δεν επανέλαβε στα επόμενα παζάρια, λειτουργώντας στη συνέχεια ως «σφικτή» εταιρία, ποντάροντας στο σκάουτινγκ και σε ένα συγκεκριμένο τομέα: Στην εύρεση παικτών με ταλέντο που έχουν πάρει την κατιούσα στην καριέρα τους λόγω ατυχών επιλογών και τραυματισμών. Αυτή η τακτική σε συνδυασμό με την παρουσίαση του πλάνου της ΠΑΕ για την ΑΕΚ των επόμενων τριών ετών κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, έφερε τέσσερις ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στα Σπάτα. Τον Μπαρμπόσα, τον Ντιντάκ, τον Μπουονανότε, τον Βάργκας. Όλους σε καταπληκτική ηλικία, παίκτες που ξαφνικά παίζουν σε ομάδα που πρωταγωνιστεί και που βλέπουν ότι το πλάνο ήδη αποδίδει. Σε ατομικό επίπεδο είναι όλοι τους βελτιωμένοι. Σε ομαδικό, του χρόνου θα επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σε χρηματιστηριακό, τη τιμή τους ανεβαίνει!

    Αυτές οι πονηρές επιλογές παικτών, σε συνδυασμό με την απόκτηση του Γκάλο και τα φοβερά «λαχεία» Γιόχανσον και Σιμόες, δημιούργησαν μία ΑΕΚ εξαιρετικά ανταγωνιστική με ελάχιστα χρήματα. Αποκτήθηκαν τον τελευταίο χρόνο 12 παίκτες (οι 10 χαρακτηρίζονται «ενδεκαδάτοι»), δαπανήθηκα ν μόλις 150.000 ευρώ και η ομάδα είναι δεύτερη και στην τετράδα του Κυπέλλου! Γιατί, λοιπόν, να δαπανηθούν αλόγιστα λεφτά; Όταν έρθουν έσοδα από την Ευρώπη θα αλλάξει το πράγμα.

    Καλώς δεν αγόρασε, γιατί δεν πούλησε;

    Προτάσεις ήρθαν πολλές. Ακόμη και για τον Κρισάντους υπήρξε πρόταση και η ΑΕΚ δεν τον παραχώρησε για λόγους πολιτικής. Διότι η πιάτσα πρέπει να ξέρει ότι η ελληνική ομάδα διαπραγματεύεται με τους όρους της! Συνέβη με τον Μαχρέζ το καλοκαίρι, συνέβη και με τον Ισνάλντο πριν από λίγες μέρες.
    Τώρα, γιατί δεν πουλήθηκαν Σιμόες και Γιόχανσον; Πολύ απλά, επειδή στην ΑΕΚ ξέρουν πως αμφότεροι δεν έχουν φτάσει ακόμη την αξία τους εκεί που μπορεί να οδηγηθεί σε ένα ή δύο χρόνια, μετά από ευρωπαϊκές συμμετοχές. Και αυτή η τακτική είναι επίσης προμελετημένη. Άλλωστε, όταν ο Μιλοβάνοβιτς διαπραγματευόταν, ένα από τα δυνατά του χαρτιά ήταν αυτό! Τους έπειθε ότι έρχονται σε ένα περιβάλλον που τους εγγυάται κατακόρυφη άνοδο.

    Του χρόνου αλλάζει η τακτική

    Αυτή η ορθολογική φιλοσοφία του συλλόγου την τελευταία τριετία δεν μπορεί να συνεχιστεί και του χρόνου. Οι καταστάσεις θα είναι διαφορετικές. Σε μία ΑΕΚ διεκδικήτρια του πρωταθλήματος και με ευρωπαϊκά καθήκοντα, η διαχείριση του μπάτζετ θα είναι διαφορετική. Τα έσοδα θα είναι περισσότερα και η ΑΕΚ θα πρέπει να τα χειρίζεται. Τα συμβόλαια θα είναι μεγαλύτερα. Η Ένωση θα ψάχνει πιο βαριά ονόματα στο παζάρι κι ως γνωστόν, τα πιο βαριά συμβόλαια δε μένουν ούτε μέρα ελεύθερα. Το καλό σκάουτινγκ θα πρέπει να αντικατασταθεί με σωστά πονταρίσματα στο παζάρι.
    Η ΠΑΕ ΑΕΚ βαδίζει με σταθερότητα και δεν θα προβεί σε οικονομικές ακρότητες, όμως, αν πρώτα δεν οριστικοποιηθεί ένα πακέτο εσόδων από την Ευρώπη. Το πιο πιθανό είναι να παίξει η ομάδα στα προκριματικά κάποιας διοργάνωσης και όχι απ’ ευθείας στους ομίλους του Europa League, οπότε καμία υπέρβαση δεν θα γίνει το καλοκαίρι πριν τα προκριματικά. Υπάρχει πίστη στην ΠΑΕ ότι η υπάρχουσα ομάδα, με τη φανέλα της, το πάθος της και το γεμάτο ΟΑΚΑ, θα κάνει το καθήκον της το καλοκαίρι. Αν τα καταφέρει, τότε θα δούμε τη νέα οικονομική πολιτική της ΠΑΕ. Αν όχι, θα υπάρξει απογοήτευση και ίσως ένας ακόμη χρόνος ήπιας οικονομικής πολιτικής.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Nacho
    Δεν τους εχω τοσο προχωρημενους για να πληρωνουν για ΤΕΤΟΙΑ αρθρα. Το οποιο λεει μερικα σωστα αλλα εχει και πολλες ανακριβειες:
    1)Δεν υπηρχε προταση για τον Κρισαντους, υπηρξε ενα ενδιαφερον με πολυ λιγοτερα απο οσο εχει εδω συμβολαιο πανω και στο οποιο καθησε (80,000 ευρω). Ειναι απο τα λεφτα που δεν πληρωνει ο Μελ.
    2)Οταν παιρνεις ενα παικτη δανεικο συνηθως καλυπτεις το συμβολαιο του. Αν οχι ολο τοτε σε μεγαλο ποσοστο ενα 80-20 ας πουμε, that’s the deal, αλλιως γιατι να στο δωσει ο αλλος? Αρα ανακριβεια δευτερη ειναι ο Σουκουλινι που αποκτηθηκε δωρεαν ενω κοστισε χρηματα και μαλιστα αρκετα. Ειναι απο τα λεφτα που δεν πληρωνει ο Μελ.
    3) Τα ποσα Μανταλου Μπακακη Κολοβετσιου ειναι γυρω στο 1,3εκκ. Ειναι απο τα λεφτα που δεν πληρωνει ο Μελ.
    4)Ο Κορδερο ειναι στην ομαδα 3 χρονια με 575,000 ευρω. Ειναι απο τα λεφτα που δεν πληρωνει ο Μελ.
    5) η εταιρεια παρουσιαζει ενα ενεργητικο 6,8 εκκ στο πρωτο ισολογισμο, Ειναι απο τα λεφτα που δεν πληρωνει ο Μελ.
    6) Η ΠΑΕ εχει πολλα εξοδα (τα οποια ξερουμε ανα κατηγορια σε νουμερα αλλα καταλάβαινεις οτι δεν γινεται να τα λεμε) που ΔΕΝ μπορουν να γραφουν πουθενα. Ας πουμε οτι ο Gus και οι 2 βοηθοι του πληρωνωνται απ ευθειας στο Λονδινο ΟΧΙ απο την ΑΕΚ που εχουν απλα ενα τυπικο συμβολαιο. Ειναι απο τα λεφτα που δεν πληρωνει ο Μελ.
    7) Οπως ξερεις γινεται ενας πολεμος με τις ΕΠΣ για τον ελεγχο της ΕΠΟ. Υπαρχει συγκεκριμενο budget και εχουν φυγει αρκετα χρηματα που φυσικα ΔΕΝ φαινωνται στην ΑΕΚ. Ειναι απο τα λεφτα που δεν πληρωνει ο Μελ.
    8) Προτασεις (σοβαρες) ηρθαν 2. Σοβαρες εννοω να ερθει η ομαδα και να πει θελω αυτον τοσα. Το ποσα δεν εχει σημασια αλλα το αν εγινε η προταση. ΟΡΘΩΤΑΤΑ δεν δοθηκε κανενας μιας και το εμπορευμα πρωτα πρεπει να βοηθησει την ομαδα να ανεβει επιπεδο και μετα να μπει στη βιτρινα προς πωληση. Το ιδιο ισχυει για τον Ανταμ, οι εποχες Κωστακη τελειωσαν.
    9)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τμημα scaouting στην ΑΕΚ. Ποτε (επι Μελ παντα) δεν υπηρξε. Ο Σιμοες ειναι επιλογη ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΟΥ του μιλο και ο Γιοχανσον του Μελ (παλι φυσικα μεσω τριτου). ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ηταν απ ευθειας ανακαλυψη. ΤΩΡΑ κατι πανε να κανουνε και ορθοτατα δε τσιμπησαν με τον Βιγιαφανες. Το πλανο ειναι να παει λαου λαου αν μας βγεο ο μικρος και να τον παρουμε απο τη city λιγο πανω απο το μισο market value σημερα που ειναι 1,5εκκ. Προυποθεση γι αυτο ειναι ο Πογιετ.
    10) Και κλεινω γιατι περιμενω αφιξη εκ Λονδινου και μολις προσγειωθηκε το αεροπλανο: Ο Μελ εχει συνολο δωσει πανω απο δωδεκα αυτα τα 2,5 χρονια στην ΑΕΚ. Μιλαω και για τα πλαγια και με τα 6,8 που δειχνει ο ισολογισμος.
    Αντιστοιχα η ομαδα εχει λαβει πολλα που αν δεν ηταν αυτος δεν θα επαιρνε καν ειδικα στη Γ με τηλεοπτικα και ΟΠΑΠ, η θα επαιρνε στη Β’ το 1/10 απο οσο ελαβε.

    Τα νουμερα ειναι διαθεσιμα και 100% επαληθευμενα απο τη πιο αξιοπιστη πηγη.

    Τελος ΔΕΝ εχουν αποφασισει ακομη ΠΟΥ θα παιξουν και ολα κρινωνται απο τη διαφορα στα play off που θα εχεις. Γι αυτο γινεται και η βαθμοθηρια την ωρα που καποιοι περιμενουν θεαμα. 3 πουλμαν θα παιξει ο αλλος αν ειναι να παρει το βαθμο- ο μουρινιο θα μοιαζει αγιαξ του κροιφ μπροστα του.
    ΑΝ περασει στο europa τοτε θα δεις 2 παικτες – λογικοτατο νομιζω

  14. Ο/Η Nacho λέει:

    @ Snitch
    Συμφωνώ σε ολα μαζί σου .Απλα έβαλα το αρθρο για να διαβάσουν ορισμένοι και να σταματήσουν την καραμέλα “μεταγραφαρες” Απλα καποιοι ας ξεστραβωθούν . Γνωρίζω και απο Β.Ελλαδα οτι και ο εταίρος πόντιος “χώνει” για τις ενώσεις. Ολοι νομίζουν οτι παίρνοντας παίκτες θα γινει σουπερ ομαδα . Είμαστε μαθημένοι μονο με μεταγραφές. Θέλουμε ονόματα και “σάλτσες”.Εχω βαρεθει να διαβαζω. Σίγουρα θα γινουν και λαθη αλλα ευτυχώς οπως ειπες εποχες Κωστακη τελείωσαν .
    2πλο την Κυριακη για να σκασουν οι “πολεμιοι” και να παμε με ηρεμια στο ντερμπυ

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    και υπαρχουν και αλλα που δε γινεται να γραφουν. ο ιβαν εχασε τη βεροια και παει να τη παρει ο δικος μας μεσοβδομαδα.

    ασε τι λενε και τι φωναζουν. The louder you shout the tosser you are- οσο πιο πολυ φωναζεις τοσο πιο πολυ (δες τι σημαινει tosser στην αρκγκω) εισαι.
    Ειδικα αμα σκουζεις χωρις να εχεις ιδεα
    Σημασια δεν εχει ποσο δυνατα λες κατι και με ποσες βρισιες αλλα ΤΙ λες.

  16. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    το 80-90% της γκρινιας των οπαδων ειναι λογω της κακιστης επικοινωνιας της ΠΑΕ κατα κυριο λογο και υστερα ολα τα υπολοιπα

  17. Ο/Η digeo21 λέει:

    @Snitch. Κοίτα είναι ωραίο που έχουν αρχίσει να λέγονται και κάποια νούμερα. Αλλά το ότι έχει βάλει 12,5 εκατ ο Μελ μου φαντάζει εξωπραγματικό. Καταρχάς λες για 6,3 εκάτ ενεργητικό αλλά το μετοχικό κεφάλαιο βάσει του ισολογισμού είναι 1,5 εκάτ (https://www.businessregistry.gr/publicity/show/131260660000) και επιπλέον άλλο 1,6 εκάτ που μπήκε τον Δεκέμβρη όπως φαίνεται και στο ΓΕΜΗ. Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ έχει έσοδα, τηλεοπτικά , γήπεδο εισιτήρια. Δεν είναι αυτά αρκετα για να συντηρήσουν αυτό το φτωχότατο ρόστερ. Επειδή βρέθηκε ένας Ουρουγουανός και κάνει θαύματα, αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι πολύ χαμηλής ποιότητας. Η αλήθεια είναι ότι εγώ εσωτερική πληροφόρηση δεν έχω. Ένα εισιτήριο διαρκείας παίρνω και αυτό πιο πολύ για συναισθηματικούς λόγους. Από εκεί και πέρα το τι έγινε στην Ερασιτεχνική πριν την σύσταση της ΠΑΕ δεν ξέρω. Αλλά απο το να λέμε ότι υα βάζει όλα ο Μελ και καλά από πίσω για να μην φαίνεται δεν μου φαντάζει και πολύ λογικό. Για τις ΕΠΣ σίγουρα δίνονται κάποια λεφτα. Αλλά το να βάζει 12,5 εκάτ χωρίς παλιά χρέη και με τις διαφημίσεις που όντωες οφείλονται στον Τίγρη , ε πάει πολύ. Μακάρι να έχει βάλει τόσα. Αλλά με ομάδα με μηδενικά χρέη και να παίζει με τόσα λεφτά με Πίου, Ντίντακ και λοιπούς πάω πάσο.
    ΥΓ. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να μιλήσεις πολύ αναλυτικά με νούμερα από εδώ λόγω εμπιστευτικότητας.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το εχει βάλει δεν σημαίνει οτι δεν εχει εισπράξει. Ο ισολογισμός αναφέρει καποια νούμερα που σίγουρα δεν αποκτήθηκαν δια μαγείας π.χ ποδοσφαιριστές 4εκκ ταμειακά διαθεσιμα κλπ
    Αυτα έρχωνται απο πριν που δεν έβγαλε ισολογισμό βεβαια αλλα δεν σημαίνει οτι δεν ξοδεύτηκαν λεφτα να αποκτηθούν. Τα 6,8 λοιπόν εχουν μπει και επίσημα. Η πληροφόρηση λέει μαζι με τα της περασμένης εβδομαδας για αλλα 5 με 5,5.
    Ανέφερα μερικα που η ΠΑΕ εχει ως εξοδα τα οποία ποτε δεν θα δεις σε κανενα ισολογισμό.
    Όπως επίσης αυτο που βλεπεις ως υποχρεώσεις στην επόμενη χρήση εχει αυξηθεί μιας και ειναι συμβόλαια και εχουν γινει επεκτάσεις και νέα, περαν της 30/6/15 ( μπουονανοτε, σουκουλινι, Αντάμ στα γρηγορα ειναι γυρω στο 1.5εκκ)
    Δε λεω οτι ξοδεύει τρελλα λεφτα απλα λεω οτι ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ εχουν φύγει λεφτα στο αέρα (οταν αλλάζεις δυο φορές πλήρως το ρόστερ σου στη γ και β αέρας ειναι)
    Όπως εχουν φύγει και φεύγουν ακομη λεφτα που δε γινεται να γράφουν αλλα με λίγη σκέψη μπορείς μα καταλάβεις που πανε στο χώρο. Αν δε εισαι μόνιμα κακόπιστος και ουρλιάζεις σα μπαμπουίνος that is.
    Έσοδα υπάρχουν αλλα υπάρχουν και πολλα εξοδα, στη τη στιγμη η ομάδα έφτιαξε δικα της γραφεία, πληρώνει τα σπατά και πληρώνει το ΟΑΚΑ! Τρία ακίνητα ξεχωριςτα Κάθε μηνα συν τους ξενώνες και ολο το σκηνικό με τους μικρούς πας στα τέσσερα. Γι αυτο εχει λυσσάξει ο αλλος με τα λειτουργικά εξοδα σε ακίνητα..
    Φυσικα και ΟΛΑ εκει μεσα τα βάζει ο Μελ ποιος να τα βάλει δηλαδη? η Αρκάδη η μήπως η ένωση φίλων ΑΕΚ με το Βουτσά και το ψαριανο?
    Φυσικα και έβαλε αυτος το 1.5 μετοχικό όπως φυσικα αυτος κινεί τα νήματα στο ταμείο.
    Τελος μπορει να γελάμε και με τους παίκτες αλλα και με τα ποσα, αλλα για βάλε 30 άτομα με μια 60- 80αρα ( λίγα λεω) μέσο όρο συμβόλαιο. Καπάκι βάλε και εφορία εκει.
    Ο κορδέρο μονο πήρε 570 με το καλημέρα. Ο αλλος προχτές 700.
    Ίσως να μη μας κανει το νούμερο και να περιμέναμε πακτωλού χρημάτων ( σε μια σημαδεμένη τράπουλα που απο τον Αύγουστο εχει χάσει) αλλα αλλο αυτο και αλλο το δε βάζει μια.
    Για τα υπόλοιπα δε κάνω λογο, βαρέθηκα να ασχολούμαι με ΣΑΧΛΟΥΣ

  19. Ο/Η digeo21 λέει:

    Συμφωνώ μαζί σου. Είναι κακεντρέχεια(εκτός και αν είναι χιούμορ) να λέμε ότι δεν πληρώνει ούτε τον καφέ του. Και σε κάτι που συμφωνώ μαζί σου είναι ότι ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ. Και σε εμένα πολλά δεν μου αρέσουν αλλά δέχομαι αυτό που λες ότι είναι και πολλά κονδύλια που δεν φαίνονται. Απλά ίσως επικοινωνιακά έπρεπε να βγουν κάποια πράγματα προς τα έξω και κυρίως για το καλοκαίρι γιατί λογικά το πλάνο δεν θα αλλάξει. Ελπίζω ο Πογιέτ να μας κάνει την χάρη να κάτσει ενα χρόνο ακόμα για να δούμε αν αυτό το πλάνο μπορεί να οδηγήσει σε κούπα. Καλή συνέχεια στις ωραίες σου αρθρογραφίες.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν υπαρχει επικοινωνία καν, όπως δεν υπαρχει και καμμια δομή που να ξέρει τι θέλει να κανει. Στον αέρα ειναι ολα, όπως και τυχαία τους έκατσε ο πογιε. Γιατι απο οτι βλεπεις ο άνθρωπος δεν εχει καμμια σχεςη ουτε ως άτομο αλλα και ουτε ως δουλεια με οτι κάνουν μέχρι τωρα. Ειναι αυτο που λέμε και για τον Γιόχανσον με το stevie: αυτος σε λάθος αεροπλάνο μπήκε και κατέληξε εδω..
    Κανενα χιούμορ δε ειναι. Κακια ασχετοσύνη και εμπάθεια ειναι μαζεμένη 3σε1.
    Ουτε εμένα μου αρέσουν πολλα αλλα ειμαι ΑΕΚ και απο τη στιγμη που δεν με κλέβει ως ομάδα πρώτον δεν εχω να αςκηςω Καμμια οικονομική κριτική και δεύτερον στο χέρι μου ειναι αν θα πάω να τον δω η οχι.
    Αλλο να εξαφανίζονται λεφτα και αλλο να ειναι οκ το μαγαζι αλλα να μην ξοδεύωνται όπως θελω.
    Στο πρώτο θα κάνω βαριά κριτική γιατι μιλάμε για κλεψιές απο τα λεφτα μου στο δεύτερο θα πω τη γνώμη μου και μοκο. Δεν υπαρχει κανενα μαγαζι στο πλανήτη που ο πελάτης να λέει στο αφεντικο τι να κανει. Κανενα
    Άμα δε γουστάρεις μη ξανάρθεις. Μη ξανά πληρώσεις, μη ξαναδωσεις, μη ξανακάνεις τιποτα, και τελος.

  21. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ισχυουν ολα αυτα που λέτε αλλά εγώ σκεφτομαι πως με μια μόνο κινηση, την αποκτηση αξιοπιστου σεντερ μπακ, η εικόνα θα ηταν διαφορετικη.Επίσης το καλοκαιρι η ομαδα εδωσε λίγα φιλικα με αποτέλεσμα να αργησει να βρει τα πατηματα της σε σχεση με τους ανταγωνιστες που λογω Ευρωπης ήταν πιο ετοιμοι.
    Οσον αφορα την επικοινωνία εμενα με εχει κουράσει η γκρίνια και η κλάψα,το παρακάναμε λιγο σε αυτο το σημειο με κινδυνο να γινουμε γραφικοι.Δεν εχω ιδεά πόσα λεφτα δινει ή δε δινει καποιος που εχει τις τυχες μιας ΠΑΕ, απλα η εικονα που βγαζει το κλαμπ ειναι μιζερη που ειναι κατι διαφορετικο απο το να ειναι φτωχη.
    Συμπέρασμα στο μαρκετινγκ πασχουμε.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ασε μη πουμε ποιος και γιατι έκλεισε το προπονητικό και τα φιλικά γιατι θα γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια της Χαλκηδόνας..
    Ασε σου λεω μην αρχίζουμε να γράφουμε για το τύπο θα γελάνε και οι πέτρες
    Η επικοινωνια ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ και ανθρωποι της αρπαχτης ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ με το αντικειμενο. Το ολο κομματι εχει αφεθει στις δηλωσεις μαγκιας late 80’s/early 90’s για γκρανκασες και τρενα. Που δικαιωμα του ειναι να τις κανει (μαγαζι του ειναι ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ- ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ), αλλα δεν γινεται να παρουσιαζεις ΜΟΝΟ αυτη την εικονα προς τα εξω.

    Θα μπορουσε ΑΝΕΤΑ να ειναι πολυ καλυτερη η εικονα ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, με σοβαροτητα, χωρις ανακοινωσεις που δεν ενδιαφερουν κανενα ουτε εχουν καποιο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ αντικτυπο περαν του γελιου που βγαζουν: φωναζουμε για να δηλωνουμε παρων απλα.
    Μπορουσε ανετα να υπαρχει σωστη προβολη του ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, να υπαρχει ΜΑΖΕΜΕΝΗ και ΣΩΣΤΗ επικοινωνια για την ομαδα που ειναι μεν δευτερη (κανεις δεν ζητησε το Ch.l με το καλημερα) και μεσα στους 4 του κυπελλου.
    Με λιγα λογια αντι να καλλιεργουμε ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ προσδοκιες, να κραταμε το στομα μας κλειστο και να παρουσιαζουμε τα ΘΕΤΙΚΑ της ΟΜΑΔΑΣ οσο αυτα εχουν ερθει.
    Να προβαλεις την οικονομικη ΥΓΕΙΑ σου, σε αντιθεση με αλλους χωρις να τους κατονομαζεις, και το οτι η ομαδα αν και ελειπε 2 χρονια απο τη κατηγορια ειναι ΑΝΕΤΑ στη δευτερη θεση και κανει θετικα βηματα προς το καλυτερο.
    Να εχεις ενα ορθο προγραμματισμο ως εταιρια και να ανακοινωνεις την αποκτηση παικτη απο την Man City ΠΡΙΝ το ματς με τη Βεροια π.χ για να μπορεις να μαζεψεις κοσμο στο ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ και οχι σε ενα αδιαφορο εκτος που ηδη εχεις νικησει 4-1 στο κυπελλο και εχεις περασει..

    Να εχεις δηλαδη ΚΑΝΟΝΙΚΗ PR ΕΤΑΙΡΕΙΑ πισω σου να κανει τα αυτονοητα. Πιστεψε τα κερδη σου θα ηταν πολυ περισσοτερα.

    Τωρα θα μου πεις το Τζοκερ και τη ΒΒ εχεις- αυτα εισπρατεις. Ο ενας καθεται διπλα στο Πογιετ στις συνεντευξεις και το παιζει ομορφος και η αλλη οταν δε βριζει τους πελατες της στα site τρωει ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ απο την ανικανοτητα της, με την ομαδα να εχει κοστος πανω απο 300,000 ευρω σε λιγοτερο απο ενα χρονο απο προστιμα και απωλειες εσοδων απο τα κεκλεισμενων.

    Οσο κανει ενα σοβαρο CB δηλαδη..