ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α Ε Κ

Εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα. Λόγω Δέλλα αλλά κι απουσίας Σιμόες. Με καλό ποδοσφαιρικό καιρό και με την παρουσία φιλάθλων εκατέρωθεν. Από το πρωί ψαχνόμουνα, να πάω να μην πάω, και τελικά νικήτρια βγήκε η τηλεόραση, που θα έχει πολύ δουλειά σήμερα, ειδικά μετά τα μεσάνυχτα με τον τελικό της παιχνιδάρας. Πρώτα όμως, τηλεοπτικό Περιστέρι. Εκεί που πιστεύω οτι κάπως θα κρατηθούν δυνάμεις από τον Δέλλα εν όψει της ρεβάνς του κυπέλλου.

Τα συστήματα που εμφανίθηκαν στο γήπεδο ήταν το κλασσικό δικό μας και το μόνο που παίζει ο Δέλλας. Εμείς απλά είχαμε στην κορυφή του κέντρου τον Ζουκουλίνι και δεξιά τον Αραβίδη. Άμα δεν έχεις εξτρέμ, αυτά τραβάς. Όπως τραβάς κι άλλα : Τον φόβο του ενός για τον άλλον αντίπαλο, που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος.

Εκεί που η ανάπτυξη πήγε περίπατο κι από τις δύο ομάδες, που πρακτικά σφιχταγκαλιάστηκαν σε ένα κάκιστο παιχνίδι, εξαφάνισαν τις τελικές,  και κύρια πρόσεχαν τα νώτα τους. Ένα λάθος ίσως να άνοιγε τον ρυθμό, αλλά κι αυτό δεν ήρθε. Αυτό που ήρθε ήταν η βαριεστημάρα μας για την σούπα που μας σερβιρήστηκε, η οποία ήταν απλά σκέτο χλιαρό νερό. Σκοπιμότητα για την σκοπιμότητα.

Την ώρα λοιπόν που ψάχναμε το λάθος, καθάρισε ο μια διαφορά χειρότερος μας παίκτης. Ο Τζιμπούρ. Με μια ακόμη αδιαφορία του, φάγαμε το γκολ κι άρχισαν οι κινήσεις από τον πάγκο. Κινήσεις απελπισίας βέβαια, αφού κι άλλοι ήταν για πάγκο, σαν τον Βάργκας ή τον Ντίντακ, αλλά υπάρχει αριθμητικός περιορισμός. Όμως ένα ενδιαφέρον ψιλοήρθε, μπας κι ανέβαινε λίγο το πείσμα.

Το παιχνίδι πήγε στα γνωστά. Ο Ατρόμητος οπισθοχώρησε ολόσωστα κι έψαχνε την αντεπίθεση. Ταυτόχρονα κοιτώντας το χρονόμετρο για όποια καθυστέρηση θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί. Η ΑΕΚ συνέχισε να είναι άναρχη, απαράδεκτα νευρική,  και χοντρικά πανικόβλητη. Η ανάπτυξη ήταν με βαθειές μπαλιές και με προχειρότητα, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουμε πιο πολύ εμείς παρά ο αντίπαλος. Το αλαλούμ ολοκληρώθηκε με αλλαγή συστήματος από τον Πογιέτ, το οποίο ήταν βέβαια μια καλή έμπνευση, αλλά άμα κάτι είναι αδούλευτο στις προπονήσεις, είναι δυνατόν να σου βγει στην διάρκεια του αγώνα;

Η ερώτηση βέβαια είναι ρητορική, αλλά πρέπει να σταθούμε και σε κάποια ουσία. Η οποία είναι οτι η ΑΕΚ έχασε δικαιότατα, αφού μετά από πολύ καιρό, είχε πάρα πολλούς υστερήσαντες. Πολλά προσωπικά λάθη, αδυναμία να ελεχθεί η μπάλα στο κέντρο και πολύ κακή διαχείριση του πανικού. Μετά βίας μπορώ να ξεχωρίσω σήμερα τον Ζουκουλίνι και τον Άρθο. Κι αυτά που λέω, μάλλον τραβηγμένα από τα μαλλιά είναι.

Οι αδυναμίες που έχουμε εντοπίσει και οι οποίες είχαν μασκαρευτεί από τον Πογιέτ, απλά φάνηκαν σήμερα, που θέλαμε το παιχνίδι πιο πολύ για να εκμεταλλευτούμε την γκέλα της αλογοτροφής και να πάμε λιγότερο αγχωμένοι στο ντέρμπυ. Αδυναμίες στα εξτρέμ, σε ένα κοντρολαρισμένο κανονικό δεκάρι, αλλά και στην τεράστια απουσία του Σιμόες, που κατέδειξε πού έχει στηριχτεί ο Πογιέτ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

Επειδή είμαστε Αεκτζήδες όμως, και ξέρουμε και ολίγη μπάλα, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο και στον Δέλλα, που εγκλώβισε το παιχνίδι και κατόπιν εκμεταλλεύτηκε σωστά την τροπή του αγώνα. Στο μπρα ντε φερ που έκανε με τον Πογιέτ, απλά τον κέρδισε. Χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτε παραπάνω για την προπονητική ικανότητα των δυό ανθρώπων, διότι προβλέπω κάποιοι να παρασυρθούν. Με τις υγείες μας λοιπόν.

Υγ1. Αυτός ο Ορφανίδης της Ξάνθης, είναι απλά παικταράς.

Υγ2. Τη νύχτα, όποιος μπορεί ας γυρίσει στο Fox sports. Μιλάμε για τον τελικό Broncos versus Panthers. Τον τελικό του κορυφαίου αθλήματος παγκόσμια. Η καλύτερη άμυνα φέτος, εναντίον της καλύτερης επίθεσης. Με stars, τους δύο quarter backs : Από τους Broncos, ένας πανέμπειρος κλασσικός πάικτης της θέσης, κι από τους Panthers, ένας μοντέρνος, που έχει σκοράρει μέχρι τώρα 12 touch downs, δείχνοντας την δημιουργία καινούργιας σχολής για την θέση.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

33 Responses to ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κατοπιν εορτής πολλά μπορουν να σχολιασθουν, νομιζω βεβαια πως επρεπε ο Σουηδος να παιξει σημερα κοφτης και ο Ζουκουλίνι εσωτερικος χαφ,ανετοιμος κ ο Βαργκας ισως ο Νανο να μπορουσε να βοηθησει περισσοτερο.
    Εγω εξακολουθω να πιστευω πως με το υπαρχον ροστερ το 4-4-2 μας ταιριαζει περίσσοτερο.Συνεχιζουμε.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σταματησε στα 9 το κοντερ λοιπον. Ας ειναι. Κακη ΠΟΛΥ κακη η ομαδα σημερα που πουθενα δεν εβγαλε ουτε το μισο τσαμπουκα απο οτι προχτες.
    Ποτε δε περιμενα να πω οτι θα ελειπε απο την ομαδα ο Μπαρμποσα..
    Για το Τζιμπουρ εχω να πω οτι ελπιζω ακομη και ο πιο αδαεις απο ποδοσφαιρο να καταλαβε οτι εχει περασει απο τη σφαιρα του αδιαφορου σε αυτην του προκλητικα αντιπαθητικου.
    Οπως επισης να καταλαβε τι εστι ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΙΜΟΕΣ και τι σημαινει να λειπει απο το κεντρο της ομαδας, αν και ο Σουκουλινι τον καλυψε αλλα ακομη ειναι εξω απο τα νερα του. Σωστο μεν το φαουλ καρτα που εκανε, αλλα μεγαλε σε 1,5 ματς εχεις παρει δυο καρτες. Καποιος να τον χαλαρωσει και να του εξηγησει οτι εδω δεν ειναι νησι να παιρνεις καρτα αν ο αντιπαλος βγαλει αιμα.
    Ο Ανεστης ξεχρεωσε και το δευτερο πεναλτυ που επιασε σημερα (το πρωτο ξεχρεωμα με τον Λεβαδειακο) μιας και ουτε ο ιδιος δε καταλαβε τι εκανε στην εξοδο του γκολ: και αργησε να ξεκινησει και μολις εφτασε ηταν απλα ανεστης.

    Δεν ειδα κατι κακο απο το προπονητη μας τη στιμη που οι 12 στους 13 ηταν απο μετριοι ως κακοι. Οπως φυσικα και ο Γκουαρδελλας επαιξε το ΙΔΙΟ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ ΑΝΟΣΤΟ 4-2-3-1.

    Στη φαση πηγε το ματς και το πηρε και μπραβο του.

    Το καλο ειναι οτι ουσιαστικα περασε μια αγωνιστικη αναιμακτα με την ηττα του λαγου χτες και λογικα το ΜΠΑΟΚ σημερα θα μεινει εκει που ειναι στο -7. Ειναι αλλωστε και ο καιρος του ΓΧ να ερθει, και πρωτης ταξεως ευκαιρεια να σουταρουν τον Τουντορ (ε δεν εχουν και πολυ αδικο σ αυτο).

    Ηρεμια για το γαυρο και οι ηττες ειναι στο προγραμμα. Πηρες μολικα ποντακια μαζεμενα και οι αλλοι ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΕΛΕΣ και εκτος του Gay που τον εχουν μεσα.

    ΥΓ ΠΟΛΥ καλο η κοκκινη του Ζεκα για εμας, μιας και χωρις αυτον ο λαγος ειναι εντελως αχρωμος.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Δεν νομίζω οτι θα άλλαζε την ουσία.

  4. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι όταν έχει πέσει ξεβράκωμα από τη μαστροκώσταινα που έδειξε ότι είναι από Μπιέλσα και άνω απόψε.Τίποτα.Νάδα.Σιγή ιχΘύος μέχρι το άλλο Σάββατο.
    Άπαξ και Philadelphia Eagles ,πήραν πόδι για μιά ακόμη φορά πριν από τα πλαιυ-οφς,δυστυχώς λόγω προσωπικής φανατίλας(ομολογία),δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τον Τελικό των Τελικών.Άσε που 01:00,μέχρι 03:00+…είναι δύσκολη ώρα.Προσπάθεια θα γίνει,αλλά…στο ημιχρόνιο,μάλλον τα …πνεύματα θα μιλήσουν…Καλό βράδυ και καλή χώνεψη σε όλους μας.

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Εξυπνο και αποτελεσματικο το συστημα του Πογιετ να περιμενει τον αντιπαλο αλλά τι γινεται αν σε περιμενει κ αυτός?
    Σε καποια παιχνίδια πέπει να παιζουμε κ παιχνιδι πρωτοβουλιας γιατί κατανταμε μονοτονοι κ προβλεψιμοι οπως ο Δελλας.

  6. Ο/Η back to 2001 λέει:

    «Μόνο οι υπογραφές έχουν απομείνει για την παράδοση της ΑΕΚ στα χέρια του Μιχάλη και του Γιώργου Σπανού. Η προφορική συμφωνία που έχει επιτευχθεί μεταξύ της NetMed και του κ. Σπανού αφορά την αγορά του 51% της Enic Hellas (που κατέχει το 78,4% της ΠΑΕ). Ο όμιλος Σπανού θα καταβάλει 1 δισ. δρχ. στους Άγγλους μέσα σε δύο χρόνια (για την εξόφληση της οφειλής της ΑΕΚ προς την Enic).

    […] «Κάποιες λεπτομέρειες έχουν απομείνει. Έχουμε θέσει κάποιους όρους για τα τηλεοπτικά και περιμένουμε να τους κάνει δεκτούς η NetMed. Μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε τελειώσει», δήλωσε χθες ο Γιώργος Σπανός (γιος του Μιχάλη και πρόεδρος της Χαλκηδόνας), ο οποίος προορίζεται να αναλάβει καθήκοντα προέδρου ή διευθύνοντος συμβούλου.

    Ο Μιχάλης Σπανός, ιδρυτής και μεγαλομέτοχος της εταιρίας καυσίμων ναυτιλίας και εφοπλιστικών εργασιών ΕΤΕΚΑ, απέδειξε στους Ολλανδούς ότι είναι επιχειρηματίας με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Όπως ανέφερε, αυτήν τη στιγμή έχει περίπου 40 δισ. δρχ. σε ρευστό!

    Έχει στην κατοχή του 12 πετρελαιοφόρα πλοία, ενώ διαθέτει και 60 φορτηγά μεταφορας καυσίμων. Μάλιστα, η αξία των 60 βυτιοφόρων ανέρχεται συνολικά στα περίπου 5 δισ. δρχ.!

    Επίσης, είναι ιδιοκτήτης 100 πρατηρίων καυσίμων […]»

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Παιχνίδι πρωτοβουλίας πήγε να παίξει : Μάνταλος, Βάργκας, Τζιμπούρ κι Αραβίδης ταυτόχρονα. Απλά οι παίκτες είχαν πολύ κακή απόδοση σήμερα. Αν λοιπόν πούμε οτι το πρώτο μέρος ήταν αναγνωριστικό, στο δεύτερο πληρώσαμε την μαλακία του Τζιμπούρ, που εξέθεσε όλο το αμυντικό μας σύστημα και φανέρωσε τις γνωστές παθογένειες. Εξτρέμ απλά δεν υπάρχουν – αλλά κι αν υπήρχε ο Μπαρμπόσα σιγά τα λάχανα -, σοβαρό δεκάρι φυσικά και δεν είναι ο Μάνταλος, τα δε πλάγια μπακ είναι για τα μπάζα.
    Φίλε μου, ο Ζήκος είχε πει οτι είμαστε για πέμπτοι. Το κρύψιμο των αδυναμιών από τον Πογιέτ, που βιάστηκε με τον Τσέχο σήμερα όπως και με τον αποκλεισμό του Σιμόες ( υπήρχε η Βέροια θυμίζω ), δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια.

  8. Ο/Η mporat λέει:

    Τα κουκιά ήταν μετρημένα για σήμερα: 2η συνεχόμενη εβδομάδα παίξαμε Πεμπτη-Κυριακή χωρίς αντίδραση από την ΠΑΕ. Προφανώς και δεν είναι αντίθετο προς τους κανονισμούς, αλλά κάτι τέτοια μου φαίνονται περίεργα.
    Η ομάδα είναι κουρασμένη προφανώς, καθώς σε θέσεις-κλειδιά, οι παίχτες δεν έχουν ξεκουραστεί καθόλου: Γκάλο (από τα σημαντικότερα επιθετικά μας εργαλεία), Γιόχανσον, Βάργκας (νομίζω πως τελευταία παίζει μισοτραυματίας). Σημαντική και η έλλειψη Σιμόες, περίεργο το ότι δεν έμεινε έξω για τιμωρία με τη Βέροια, αλλά ας είναι.
    Σουκουλίνι ο μόνος με λίγο πάθος στο σημερινό ματς, απορώ γιατί παίζει πια ο Πλατέλλας, ο Τζιμπούρ νομίζω πρέπει πλέον να μας αδειάσει τη γωνιά, Ανέστης κλασικά αναποφάσιστος.
    Μου άρεσε ο Πέκχαρτ, έχει καλή υποδοχή κι αν είχε Μπαρμπόσα δίπλα του να τη σπάσει κι όχι τον αστείο Πλατέλλα, νομίζω πως κάτι καλύτερο θα κάναμε.
    Πάμε τώρα για το τελευταίο εντός ματς που θα δούμε φέτος με το γαύρο, νομίζω πως η τιμωρία που θα προκύψει από αυτό το ματς και το σημερινό θα είναι τελειωτική ,δεν έμειναν και πολλά εντός άλλωστε.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς mporat : Δεν βλέπω κάτι τέτοιο σήμερα. Για το Σάββατο πράγματι υπάρχει θέμα.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Αν κοιμηθείς, θα χάσεις. Φυσικά τελικός χωρίς Steelers, είναι σκέτο από γιουβέτσι, αλλά αυτό έχουμε.

  11. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Εδώ στο Ελλαντα φτάσαμε στο σημείο να λέγεται τακτική η καταστροφή του παιχνιδιού του αντιπάλου. Αυτό δήλωσε ο κύριος Δέλλας το καλό παιδί που δηλώνει προπονητής ή αλλιώς κολοσσός και είχαμε την ευχαρίστηση να τον τρώμε δυο μισή χρόνια στα μούτρα. Φταίει αυτός; ¨Όχι φυσικά, οι δικοί μας που είχαν το μυαλό τους στο επόμενο παιχνίδι, πίστεψαν ότι θα κάνουν περίπατο και δώσαμε δικαιώματα. Στην υγειά μας….

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Μπάμπη μου, δίκιο είχε για σήμερα. Στην Χαλκηδόνα είναι εξ άλλου, τρίτος από το τέλος. Εμείς πρέπει να ξεστραβωθούμε.

  13. Ο/Η netrino λέει:

    Στηβεν η ομαδα με το 4-3-3 εχει αδυνατισει τον αξονα της χωρις να εχει κ καλα άκρα, τελικες εκαναν πολλες οι αντιπαλοι σε ολους τους αγωνες.Γνωμη μου ειναι πως με τον ερχομο του Αργεντινου θα πρεπει να δοκιμασουμε 4-4-2 για να γεμισουμε το κεντρο.
    Σε παρακολουθω,σε διαβαζω το εχεις αναφερει μετα το παιχνιδι με την Ξανθη πως ο Λουτσεσκου στον αξονα μας χτυπησε κ παραλιγο να γυρισει το παιχνιδι.Με τοσο χαμηλης ποιτητας σεντερ μπακ ενας κοφτης δεν αρκει ειδικα απεναντι σε ομαδες με καπως αξιολογο ροστερ.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ελα ρε Αλεφαντε, δε κρατιεσαι. Ανεπτυξε συστηματα, παικτες και αλλαγες.
    Βγαλε και τα κεφταδακια σα το Νικολα.
    10 ματς το περιμενεις..

  15. Ο/Η Giannis λέει:

    Εισητηρια ειχαμε παρει επισημα ως ΠΑΕ ή ο Σπανος απο μονος του ανοιξε θυρα??? Τι σκατα θα γινει με αυτους τους οργανωμενους αυτα θα εχουμε καθε φορα …Ντου ,ξυλο και μπαχαλα?? Και επισης μου κανει εντυπωση πως ο Κοντονης επετρεψε την μετακινηση οπαδων οταν σε ολα τα προηγουμενα παιχνιδια που ζηταγαμε εισητηρια εβγαζε απαγορευτικο?? Σαν τους μαλακες πηγαμε και πεσαμε στην παγιδα και τωρα θα ερθει η καμπανα ….

  16. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @Steven:Roethlishberger,ε?Έχεις απόλυτο δίκιο…κι αυτοί τα σκατώσανε φέτος και μας προκύψανε οι πάνθηρες …με τον ¨σκούρο¨quarterback…Όχι τίποτ΄άλλο,αλλά λόγω κιτρινόμαυρου,τους πάω τους steelers…Eμείς βγάλαμε τα ματάκια μας πάλι φέτος με κάτι Μπράντφορντ και ολίγον Σάντσεζ…βοηθούντος και του άλλου του ταβερνιάρη του Κέλλυ…
    Τέλος πάντων,σου είπα θα το παλέψω έστω για το ημιχρόνιο…απρόθυμο το πνεύμα βρε αδελφέ…πέφτουν πολλές φάπες μαζεμένες και δεν είναι ποδοσφαιρικές,που παλεύονται κι εύκολα…

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Έτσι όπως καταλήξαμε, μάλλον στο 4-4-2 πάμε. Έχεις δίκιο.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Giannis : Ποιός; Ο Κοντονής; Το άλλο με τον Τοτώ;

  19. Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει:

    ΣΤΗΒ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ?

  20. Ο/Η bandog λέει:

    το ματς δεν το ειδα λογω φορτου εργασιας αλλα ακουσα πως ημασταν χαλια.
    ισως αν ειχαμε προηγηθει να περναμε τη νικη . βρεθηκαμε πισω στο σκορ και καπου γνωριζουμε οτι οταν το κυνηγαμε ειναι λιγο δυσκολο να πεισουμε οτι ειμαστε ικανοι για ανατροπη.

    η ηττα δεν ηταν ουτε εκτος προγραμματος αλλα ουτε και επωδυνη τελικα αφου και οι κυνηγοι μας εχασαν και αυτοι.

    θα συμφωνησω με την παρατηρηση του νετρινο οτι ισως χρειαστει να προσαρμοσουμε το συστημα μας.
    πως γινεται να παιζουμε 4-3-3 οταν δεν εχουμε εξτρεμ?
    βαφτιζοντας ως τετοιους τον αραβιδη και τον βαργκας?

    ΥΓ: το NFL ειναι μια αμερικανικη τερατογεννεση του ευγενους αθληματος του ραγμπυ…

  21. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    ανυπαρκτοι ημασταν σημερα σε δημιουργια και χωρις λογο κ αιτια παραπανω μαγκωμενοι κ φοβισμενοι..απεναντι σε μια ομαδα που πουλησε τον Ναπολεονι που ειναι η καλυτερη επιθετικη της λυση τα τελευταια χρονια και σκοραρε με το σταγονομετρο..μολις φαγαμε το γκολ μονο ξεμυτισαμε..και παλι σε μιση ωρα καναμε μια υποψια φασης με τον ψηλεα..
    βεβαια θα μου πεις, εισαι προπονητης στην ΑΕΚ..σου λειπουν 2 παιχτες βασικοι…και να κοιτας στον παγκο για να αλλαξεις κατι δραστικα και σε πιανει απελπισια..η ομαδα αφεθηκε γυμνη σε επιθετικες εναλλακτικες λυσεις..ειτε αφορα τα εξτρεμ , ειτε τον επιθετικο…αυτος ο Πεκχαρτ ( αν κ ειναι αδικο να τον κρινω απο τωρα ) μοιαζει με τον Καπετανο στο τρις χειροτερο..
    αυτη η ΑΕΚ με αυτο το υλικο δεν προκειται ποτε να γυρισει ματς που στραβωνει…

    υ.γ ευτυχως που ο μελισσανιδης τα τελειωσε τα κωλοπαιδα μετα απο το ματς κυπελλου με τον γαυρο περυσι..φαε τωρα την τιμωρια να στανιαρεις…ειτε με την αλογοτροφη , ειτε στον πρωτο ημιτελικο…για εκει παει…για 30 μαλακισμενα…μπορει να ηταν κ τα ιδια τα περσινα…αυτα που ειχαν τελειωσει..

    υ.γ 2 ο Ορφανιδης θελει 10 σημερινους Μανταλους…πως κρεμασε ετσι ο κωλος και ανεβηκε η μυτη αυτου του παιχτη ρε γμτ…
    πολυ φοβαμαι οτι θα παει γαυρο κ αυτος και θα καταληξει σε κανενα πανιωνιο μετα..

    υ.γ3 αν χθες μπηκαν 30 ατομα…τοτε ετσι κ στραβωσει με τον γαυρο βλεπω να κλεινει για φετος το ΟΑΚΑ..

  22. Ο/Η stelathen λέει:

    δε μπορω να καταλαβω ποιον συμφερει να υπαρχουν αυτα τα 50-500 κωλοπαιδα. στον παο ας πουμε οτι δεν εχει το ειδικο βαρος ο αλαφουζος να τους αντιμετωπισει, οπως δεν το ειχαν πχ οι αδαμιδηδες, αλλα ο μελισσανιδης γιατι τους ανεχεται? εγω μετα τα επεισοδια με αιγαλεω εκοψα το γηπεδο, βαρεθηκα, χανει απο μενα 300 ευρω το χρονο απτο διαρκεις συν τις μαλακιες που αγοραζα απο την μπουτικ, συν τα μελλοντικα εισιτηρια απο τον γιο μου (3 χρ τωρα). και σαν κι εμενα υποθετω οτι θα υπαρχουν αλλοι 1.000. και προτιμαει τα μαστουρια που και μπαινουν τσαμπα και τρωει προστιμα η παε εξαιτιας τους. δεν ασχολειται ή ειναι αλλου το θεμα?

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : Ταμάμ είναι.

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς stelathen : Τα έχουμε πει. Είναι αδύνατον να ελεγχθούν αφού δεν υπάρχει συγκεκριμένος αρχηγός. Κάτι σαν αραβική άνοιξη ένα πράμα.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stevie
    Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να ελεγχθουν ακριβως επειδη ειναι ανοργανωτοι και δεν θα προβαλουν καμμια ‘αντισταση’.

    1) Τους κοβεις το γηπεδο- Ειστε ελευθεροι να ερθετε στο πεταλο με τους εξης ορους, θα υπαρχει ενα εκδοτηριο εξω απο τη περιμετρικη ζωνη (ενα ISOBOX ειναι απο τα δεκαδες που καθωνται) ΜΟΝΟ για το πεταλο, οπου θα πληρωνουν και θα δινουν τα στοιχεια τους οπως γινωταν επι κοντου επι χρονια. ΤΕΡΜΑ Ο ΤΣΑΜΠΑΣ για απαντες
    2) Δυο ωρες πριν το ματς 5 security με 2 ανθρωπους του ΟΑΚΑ και 3 αστυνομικους ΣΑΡΩΝΟΥΝ ολη τη θυρα + τις δεξια αριστερα και ανετα βλεπουν αν εχει περασει κατι. Αναλογα ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ για τον ελεγχο.
    3) Γινεται κανονικος σωματικος ελεγχος στην εισοδο και εφοδιαζεις τον ελεγχο με 10 metal detectors χειροκινητα σαν αυτα που εχουν στα αεροδρομια. To κοστος ειναι γυρω στα 300 ευρω το κομματι 3,000 ευρω δηλαδη.
    4) ΟΠΟΙΟΣ πιαστει να κανει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ του κοβεις ΔΙΑ ΒΙΟΥ το γηπεδο και του κανεις τις αναλογες ποινικες ενεργειες απο φθορα περιουσιας μεχρι απωλεια εσοδων. Τους κανεις δε γνωστο οτι αν γινει οτιδηποτε και δεν παραδωσουν τον υπευθυνο μονοι τους τοτε θα κλεισει ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ μεχρι να το κανουν.

    4 ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ πραγματα κανεις και τελειωνει το θεμα.

    Οποιος θελει να δει αγωνα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κανει αυτα.
    Θελετε? εχει καλως
    ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ? Κανενα προβλημα. Μπορουμε και μονοι μας

    ΟΛΑ τα αλλα ειναι δικαιολογιες

    ΥΓ Μονο η αυξηση προσελευσης αν οντως δει ο κοσμος οτι κινησαι ΣΟΒΑΡΑ θα ειναι πολυ πιο επικερδης απο τη σημερινη κατασταση.

  26. Ο/Η νικος λέει:

    Qu’est-ce que ορφανιδης?αντι να ριξει λεφτα να παρει κανα ξενο καλο ολο μαλακιες παιρνει.η γνωμη μου είναι ότι αμα η ομαδα παει με τα εσοδα της δεν θα γινει ποτε αυτό που θελουμε.ολες οι ομαδες στην ευρωπη που γαμανε και δερνουν χρωστανε σε οποιον φοραει παπούτσια.και αυτές που δεν χρωστανε βαζει πακετο ο μετοχος.ολες οι ομαδες μπαινουν μεσα χοντρα.πρεπει να φτιαξει ένα μπατζετ ο μελλισανιδης 30-40 μιρια και αμα μπαινει μεσα στο τελος κάθε χρονου να κανει αυξηση μετοχικου κεφαλαιου.τον ειδα και τον μανταλο που κανει τα 100 σε 50 δευτερόλεπτα.η αεκ θελει παιχτες στυλ ιμπαγασα στα 25 του.ρομπερτο,μελμπεργκ,γκαλετι στα 25 του κοβασεβιτς/αλλα όχι σαν τον ολυμπιακο που όταν περνει τον έναν διωχνει τον αλλον.πρεπει να εχεις 7-8 τέτοιους την ιδια χρονια στην ενδεκαδα.ο χειρότερος εχθρος του μελλισανιδη δεν είναι ο μαρινακης αλλα ο χρονος.τωρα που είναι 65 με πολλα λεφτα πρεπει να καταλαβει ότι οσα και να δωσει αυτοι που του τα εδωσαν δεν του δινουν πισω το χρονο του.αρα δεν εχει άλλη επιλογή αφου δεν μπορει να αγορασει χρονο πρεπει να αγορασει παιχτες

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς νικος : Πρώτα απ’ όλα δεν είπα οτι τον πήρε. Είπα απλά οτι είναι παικταράς. Δεύτερον, ωραία τα λες, αλλά τα λεφτά, πού τα βρήκε ο Μελισσανίδης; Πλάκα κάνεις; Τρίτον, ακόμα και να τα είχε, σιγά μην τα έβαζε στο αστείο project που προτείνεις.

  28. Ο/Η Latinos λέει:

    Steven καλημερα!!!Υπαρχει θεμα μανταλου Πογιετ…??Και αν ναι…ποσο σοβαρο ειναι??

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Latinos : Τυχαία έγραψα για Ορφανίδη;
    Φυσικά και υπάρχει θέμα, αλλά δεν το βλέπω σοβαρό. Δεν έχει πείσει κάποιους ακόμα ο Μάνταλος….

  30. Ο/Η e,m λέει:

    pros snitch vale olh thn 8yra na plhrwsei to prostimo.
    kanena neo apo mpresevits

  31. Ο/Η Latinos λέει:

    Λογικο ως ενα σημειο βεβαια…μην ειμαστε αδικοι…Το παιδι γυρισε απο χιαστους,χωρις προετοιμασια…και εχοντας αλλαξει δυο θεσεις…δεν ξερω γιατι αλλα νομιζω οτι ο μανταλος επρεπε να ειναι πιο κοντα στη περιοχη…ετσι πιστευω..Για τον ορφανιδη τι πληροφοριες εχουμε? θεση? ποδι? περιπτωση αποκτησης?

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Latinos : ;Άρα, θα έπρεπε να κάνει κάτι ποδοσφαιρικά, κι όχι να μου κουνιέται σαν μορφονιός ενώ ΣΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΣΧΗΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, επειδή βρήκε να γαμήσει.
    Ορφανίδης : Σοβαρό παιδί, δεκάρι, δεξιοπόδαρος κύρια αλλά και με το άλλο, πίσω από τους επιθετικούς, τρεχαλατζής με διάθεση καριέρας. Καμία περίπτωση απόκτησης. Ο Πανόπουλος έδιωξε τον άλλον, για να παίξει αυτός. Πολλά λεφτά φίλε μου. Παικταράς γαρ. Ποιός Μάνταλος τώρα….

  33. Ο/Η Latinos λέει:

    Δεν θα σου πω ψεμματα…Με απογοητευει το οτι δεν μπορουμε να αποκτησουμε τους καλους ελληνες που υπαρχουν στο πρωταθλημα..Ξερω ξερω υπερβολικα υψηλες τιμες αλλα ξερεις…θα γουσταρα να τους κατουραγαμε σε αυτο…να τσιμπαγαμε οτι καλυτερο αλλα να τους υπολογιζαμε κανονικα..οχι οπως ο γκει…