Οι κανονικοι ανθρωποι

-Δεν θέλω να πω δικαιολογίες. Δεν θέλω να πω ότι έχουμε ατυχίες ή φταίνε οι διαιτητές. Χάσαμε ένα δύσκολο ματς.
Ουτε ξερω τι φταιει ουτε ΘΑ δουλεψω ουτε καμμια κλασσικη νεο-ελληνικη σαχλαμαρα. Καθησα χτες να δω το Πανουτσο το βραδυ. Τον συμπαθω ιδιαιτερα και σαν λογο και σαν ανθρωπο- ειδικα μετα την προσωπικη γνωριμια πριν μερικα χρονια- ειναι ενας τυπος ιδιαιτερα χαλαρος που μπορει εκει που μιλαει για ποδοσφαιρο να στο γυρισει σε γκολφ η σε ενα βιβλιο που διαβασε στο Λονδινο πριν 30 χρονια ενα μεσημερι που εβρεχε και γουσταρε μια γκομενα. Παντα αριστοτεχνικα, χωρις υπερβολες και παντα με ενα British Sarcasm που σπαει κοκκαλα.
Ο λογος που περιμενα να περασει η ωρα, ηταν το β’ μερος της συνεντευξης του Πογιετ. Το πρωτο το εχασα το πρωι (μεγαλη εξυπναδα να σπας μια συνεντευξη σε 2 εκπομπες για να κανεις τηλεθεαση..) οποτε εκατσα να δω το δευτερο.
Δεν ειδα κατι που δεν εχω καταλαβει ηδη: ενα χαλαρο τυπο που εχει μεν εμπειριες wolrd class αλλα δεν ειναι ουτε υπεροπτης ουτε ακαταδεκτος. Σοβαρος οσο πρεπει, χαλαρος εδειχνε να απολαμβανει το περιβαλλον και τη δουλεια του.
-Σας αρεσει εδω? (τρομερη ερωτηση δημοσιογραφου/ οχι δε μου αρεσει ηρθα για τα ενσημα)
-Ειναι αρχες Φεβρουαριου, εχει ηλιο ειμαι με το t-shirt σε ενα ωραιο περιβαλλον εργασιας ΦΥΣΙΚΑ μου αρεσει. Αυτο κρατησα τα αλλα για παικτες κλπ ειναι τυπικοτητες.
Η μονη μη τυπικοτητα- γιατι εχει και η υπομονη ορια- ειναι η χθεσινη απαντηση στη συνεντευξη τυπου για τη ταπα του 1,57:
-Δεν ήμουν το καλοκαίρι εγώ εδώ. Υπολογίζω τους παίκτες που ήταν στον πάγκο κανονικά πάντως.
Κριτικη για το ματς δεν εκανε και πολυ καλα επραξε. Τι κριτικη να κανεις? Ο χειροτερος κερδισε το χειριστο. Οποιος εβαζε ενα γκολ θα το επαιρνε ειναι απλο. Απο μας μονο ο Σουκουλινι επαιξε κ αυτος απλα δεν ηταν κακος, σε σχεση με τους αλλους που ηταν χαλια μαυρα. Οταν βεβαια οι 9 στους 10 ειναι χαλια τι να σου κανει ο ενας?
Κριτικη γιοκ λοιπον απο τον Gus. Αλλωστε θα βγουν οι Αλεφαντοι απο σημερα να μας πουν να αλλαξει το συστημα να βαλει αυτον να βγαλει τον αλλον και οτι παπαρια τους κατεβει. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ο ανθρωπος και περιμενει τους Αλεφαντους να κανουν υποδειξεις. Στα κεφτεδακια να βαλετε και λιγο ανιθο για τη γευση, οχι μονο 4-4-2..
Εγω θα πω 3 πραγματα μονο:
1) Απο το να βλεπω τον ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ καμηλιερη 100 φορες να δω τον ψηλεα που μου μοιαζει για νεο Πιου. Η ακομη και τον κανονικο Πιου μιας και δεν καταφερε να το ξεφορτωθει η ομαδα. Οποιονδηποτε αλλον εκτος απο αυτο το τυπο που εχει καταντησει ενοχλητικοτατος. Τα ευγε μου εδω στη προσωπικη επιλογη.. Οπως βεβαια και στο παικταρα τον Αρθρο που χτες τουλαχιστον εβγαζε τα τεχνητα σε αντιθεση με το Κολοβετσιο
2) Μανταλος: ο παικτης που νομιζει οτι ειναι κατι και εχει αποκτησει και τουπεδακι. Το ΤΥΡΙ που απεκτησε και αποψη και εμαθε να μιλαει. Βρηκε και το σκυλι (που ακομη και φουλ βαμμενη και φτιαγμενη δεν ειναι ουτε για παλια εθνικη οδο) να τον αβανταρει στη τηλεοραση και την ειδε ξαφνικα. Αντε παιξε μπαλλα που εχεις γινει και κινησαι σα κεφτες με τελικη 3χλμ/ωρα, που εβγαλες και αποψη. Αιντε αγορι μου γιατι στην Ελλαδα, ταλεντα που εφτασαν 20-22-25 χρονων εχουμε μπολικα.
3) Οποιος εχει ακομη αμφιβολια για το τι εστι Σιμοες ως παικτης και ποσο ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ειναι ο πολυτιμοτερος στην ομαδα, μπορει να παρακολουθει ανετα golf, η American Football. Εκει που καποιοι Broncos λεει κερδισαν καποιους αλλους rednecks απο τη Carolina(πιο βλαχος εισαι εγκεφαλικα νεκρος). Burgers, μπυρες, κατι ραπερ με χρυσα η χοντροκολα με τακουνια στο γκαζον!!! η Γκαγκα να τραγουδαει εθνικο υμνο, μπαλλετα, φωτιες, μονο οι Dukes ελειπαν να κλεισει το σκηνικο με το General Lee, χρυσα δοντια λαμε πουκαμισα. Ο Φλωρινιωτης μπροστα τους μοιαζει το λιγοτερο Παβαροτι στη Modena που εκανε τις συναυλιες. Γενικα φουλ ΑΜΕΡΙ-ΚΛΑΝΙΑ. Γιιιιιιιι-χαααα…

ΥΓ. Ετοιμαζεται να κλεισει το ΟΑΚΑ και ερχεται τιμωρια. Ο λογος ειναι η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ. Καιρος λοιπον να τη πληρωσει. Αν κλεισει το ΟΑΚΑ θα γινει επισημη επιστολη προς την ΠΑΕ ΑΕΚ για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ στους αγωνες που εχω προπληρωσει απο το καλοκαιρι. Ειναι ευθυνη της ΠΑΕ να μου προσφερει το αντιτιμο του εισητηριου μου, αν δε το κανει θα επιστρεψει τα χρηματα. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ εξτρα εισητηρια για αλλους αγωνες, θελω να δω τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (το πιο πιθανο με ΠΑΟ) και οχι κατι αλλο. Οποιος και αν θελει μπορει να συμμετεχει στη κινηση. Το μονο που χρειαζεται ειναι ο αριθμος της καρτας του, ολα τα αλλα τα εχει η ΠΑΕ και μια χαρα ξερει τι γινεται. Θα ΧΑΡΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ να μαζευτουμε μπολικοι για 2 ματς π.χ επι 15-20 ευρω το εισητηριο να τους χτυπησουμε εκει που πονανε: ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ. Δεν ειναι τιποτα αν γινει οργανωμενα να μαζευτουν 300-500 ατομα να σκασει ο Μελ κανα 15αρακι-20αρακι επιστροφες. Να δεις μετα πως τσουζει.
Αν τελικα φτασουμε εκει, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ οτι ποσο μαζευτει να δωθει για οποιοδηποτε κοινωνικο σκοπο (νοσοκομειο-γηροκομειο κλπ) δε νομιζω με 20-30 ευρω να σωθει καποιος απο μας, ουτε να χαθει αντιστοιχα.
Αν ειναι ενα καλο ποσο να το κανουμε ΕΜΕΙΣ (οποιος απο εμας θελει δεν εχω θεμα) δωρεα, ΟΧΙ Η ΠΑΕ.Να μαζεψουμε ΕΜΕΙΣ τα χρηματα και να κανουμε εμεις τη κινηση.

Καιρος ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ να αρχισουν να νιωθουν την ανικανοτητα τους.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to Οι κανονικοι ανθρωποι

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Δηλαδή σε ενα οπαδικό σαιτ αμιγως ποδοσφαιρικό τι να γραφουμε? Ουτε υποστήριξα πως δεν το εχει σκεφτει ουτε υποδειξεις κανω τη γνωμη μου λεω στα πλασια της συζητησης.
    Ξερεις το ποδοσφαιρο ειναι το πιο λαικο αθλημα γιατι μεταξυ αλλων εμπεριεχει κ αυτες τις συζητησεις.Ενταξει ο Πογιετ ειναι προπονηταρα να παμε να αναβουμε κανα κερακι στον εσπερινο που καταδεχτηκε να ερθει στην τριτοκοσμικη Ελλαδα και να προπονησει τους αταλαντους ποδοσφαιριστες μας.Σε κάλυψα?

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σου εχω πει πολλες φορες: Εισαι (εκτος απο ασχετος) και επανηλλημενα κακοβουλος ετοιμος να πεις την εξυπναδα- κατα καιρους εχεις πει διαφορα ΚΟΥΛΑ (ευγενικα στο γραφω) μονο και μονο για να πεις κατι. Τι να πρωτοθυμηθουμε δηλαδη παικτες που κακως εγιναν αλλαγη με διαστρεμματα, ο μπαρμποσα ειναι δεκαρι, ο Σιμοες λιγος, δε βλεπουμε θεαμα απο τη ΜΠΑΡΤΣΕΛΟ-ΑΕΚ (που φευγαμε μαγεμενοι 2,5 χρονια με το Γκουαρδελλα) κλπ κλπ
    FYI το σαιτ ΔΕΝ ειναι αμιγως ποδοσφαιρικο (μαλλον δεν εχεις διαβασει ποτε σου θεματα οικονομικα-κοινωνικα εδω) ουτε καν οπαδικο, γραφουμε για την ομαδα μας περισσοτερο τα ασχημα παρα τα ‘καλα’. ΟΠΑΔΙΚΑ σαιτ ειναι κατι 365 και αναλογου υφους που απευθυνωνται σε ΟΠΑΔΟΥΣ, εμεις εδω μιλαμε σε ανθρωπους που σκεφωνται και λιγο εξω απο το κουτι.

    Οσο για το καθε ΠΟΓΙΕΤ: ειναι ευτυχημα ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ανθρωπος με τις παραστασεις του Πογιετ να ειναι οχι στην ΑΕΚ αλλα στην Ελλαδα. Γι αυτο με ενα τηλεφωνο εφερε τον παικτη απο τη City που με το καλημερα ΠΑΙΖΕΙ και δε σου εφερε τον Κρισαντους τον ΝταΚολ και τον Γροντη που τον εκανε μεταγραφη ο αλλος στη Χαλκηδωνα!! μη χασει το ΜΕΣΙ..
    Φυσικα και ειναι ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ κατα 90% οταν απο τους καλυτερους σου (παλι οχι στην ΑΕΚ αλλα στη λιγκα) ειναι ο Γιοχανσον και ο Σιμοες δυο παιδια φιλοτιμα μεν που απλα κανουν τα αυτονοητα αντε και κατι παραπανω αλλα μεχρι εκει. Ουτε Γιαγια ειναι ουτε καν Ζιλπερτο η ανα θες Κετσπαγια – παικτες δηλαδη που πηγαν εξω και εκαναν αναλογες καριερες.
    Ποιος εχει ταλεντο δηλαδη? Ο Σοιλεδης ο Ντιντακ η ο Βαργκας? Μετριοι (στη καλυτερη) ειναι σε ενα ΚΑΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ενος ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ πρωταθληματος.

    ΜΑΚΑΡΙ να ειχαμε και παικτες αλλα και προπονητες σαν το καθε Πογιετ το καθε Βαλβερδε αντι να εχουμε τους Παρασχους και τους Δελλες. Ανρθωπους δηλαδη που στη καθημερινοτητα τους αντιμετωπιζαν και επαιζαν με τους καλυτερους με Ρεαλ, Τσελσυ, Man united-city, Μπαρτσα κλπ. ΙΣΩΣ τοτε ερχωνταν και οι αναλογοι παικτες και ΙΣΩΣ βλεπαμε και κανα ματς της προκοπης αντι το χθεσινο η το ‘ντερμπυ’ ΟΣΦΠ-ΜΠΑΟΚ που ηταν μια χορτα.

    Μεχρι τοτε βαλε τα κεφτεδακια και φτιαχνε συστηματα εσυ

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Για το football διαφωνώ. Είναι το άθλημα των executives και παράγει δυσθεόρατους τζίρους παγκοσμίως. Είναι το πιο καθαρό και το πιο αντρίκιο άθλημα με άμεσες εφαρμογές διαιτησίας στο τερέν, στο instant replay από τρεις ανεξάρτητους διαιτητές, και πλέον και μια άλλη επιτροπή στη Νέα Υόρκη. Ειδικά χθες, που το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό, ο coach των Panthers, έκανε δυό challenges στο πρώτο ημίχρονο. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά αθλητικά, εκεί που παίζουν οι πιο ολοκληρωμένοι αθλητές.
    Το παιχνίδι ήταν φτωχό σε θέαμα πάντως, αφού επικράτησε η άμυνα εναντίον της επίθεσης, όπως επίσης ο τεράστιος Manning – δεύτερη φορά κατακτά τελικό με διαφορετική ομάδα – του εξαιρετικά προικισμένου αλλά άπειρου Newton, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του κι έδειξε τις δυνατότητες του μία μόνο φορά – running QB – κι έγινε sacked τέσσερις.
    Για το show στο ημίχρονο, πάλι είναι θέμα γούστου. Υπερπαραγωγή τάλε κουάλε με την Αμερική, που δεν έχει σχέση με το άθλημα. Δεν μπορώ να πω οτι με τρέλανε – υποχρεωτικά το είδα – αλλά σίγουρα ήταν πιο ενδιαφέρον από την φιλαρμονική του δήμου να παίζει τσάμικα ή την χορωδία του Τάκη Αλέπαρου, να μου ρίχνει νησιώτικα κι εμβατήρια με τσολιάδες. Και σίγουρα όταν μιλάμε για show, μιλάμε μόνο για Αμερική. Πράγματι η Μπεγιονσέ έχει παχύνει κι έχουν πολύ ωραιότερες γκόμενες να χαιρόντουσαν τα τρία δις άτομα που είδαν τον τελικό.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χαχα ναι βρε μεσα, γουστα ειναι αυτα, εγω τοσα χρονια πανω rugby δεν πολυ εβλεπα δε μου πολυ αρεσει. Το κανονικο λεω το nations cup. Εχω ομως μια φωτο με το θηριο (μακαριτης πλεον) Jonah Lomu (1,95 -120 κιλα) των τρομερων ALL BLACKS και φυσικα την μπλουζα του. Κουνουπι ειμαι διπλα του και δε με λες και κοντο.. Μας ειχαν παει στο γηπεδο τοτε στη Ν.Ζηλανδια που τους εχουν θεους. HAKA.. απιστευτο θεαμα και ομαδαρα, ακομη εχουν το ρεκορ 76% νικες.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Κι αυτό το βλέπω συχνότατα. Χώρια που ξέρω να χορεύω και Haka. Ξέρεις οτι ειδικός σε αυτά τα δύο σπορ, είναι ο Πανούτσος.Πάντως εχθές, όλο περίμενα τον μικρό, αλλά δεν βγήκε. Τρεις ώρες μου έλεγες; χαχαχα Έξι παρά τέταρτο, κοιμήθηκα.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εισαι τρελλος. 6 παρα τεταρτο..
    Ναι ειναι ο Πανουτσος οπως και στο γκολφ, παιζει τον εχω πετυχει στη Μεσσηνια στο ξενοδοχειο που εχει τρομερο γκολφ εκει.
    Οπως φυσικα και ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΑΡΡΩΣΤΟΣ (εχει σκασει και με φανελλα θαλασσι Ουρουγουαη) και εχει τυπωσει diego forlan σε εκπομπη.
    Χτες ειπε καποια στιγμη μετα τη συνεντευξη Πογιετ: μετα απο αυτο ειμαι επισημα ετοιμος να φυγω για Ουρουγουαη..

    Ολοι αγοραζαν σαχλαμαρες στη Ν.Ζηλανδια εγω πηρα μια μπλουζα all blacks και ενα καπελλο απο το Americas Cup που ειχαν κερδισει πρωτη φορα τοτε (2000) και ειχαν παθει παρακρουση. Πρωτη φορα που το κερδισε ΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.
    Απιστευτες ΣΚΑΦΑΡΕΣ στο λιμανι με το PRADA κατακοκκινο να βγαζει ματι απο μακρια

  7. Ο/Η bandog λέει:

    να θυμηθουμε το βρετανικο ρητο ” το ραγκμπυ ειναι αθλημα για αλητες που παιζεται απο τζεντλεμεν και το ποδοσφαιρο ειναι αθλημα για τζεντλεμεν που παιζεται απο αλητες” !

    το ραγμπυ το γνωρισα στην ιταλια που ειναι ιδιατερα δημοφιλες ομαδικο μετα το ποδοσφαιρο και το βολεϋ.
    ενα παιχνιδι τακτικης και μυαλου που παρουσιαζει εξαιρετικο ενδιαφερον.

    οι all blacks ειναι ομαδα θρυλος και η φανελα της ειναι απο τις τοπ αθλητικες εμφανισεις. προσφατα απεκτησα ξαδερφο μαορι (παντρευτηκε ξαδερφη μου απο τη μελβουρνη) και του εχω παργγειλει μια μπλουζα για το καλοκαιρι που θα ερθει.
    αυτοι εκει πεθαινουν για το ραγκμπυ. εχει κατι νταγλαρια στην οικογενεια που παιζουν ερασιτεχνικα…

    top βιντεακι ηγια το πως πρεπει να ξεκινα σουπερ ντερμπυ :

    https://www.youtube.com/watch?v=8eGCsEQ15L4

    στο χορταρι τα σερνικωματα , παιδια….
    ημαρτον με τις μαλακιες της εξαδρας παλι.
    αλλοι γ@μουν και αλλοι πληρωνουν…

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειμαι 1,85, 90 κιλα. Διπλα στο Lomu ενιωθα σα παιδακι δημοτικου οτα βγηκαμε φωτο. Ο τυπος ηταν ΤΑΝΚ και απιστευτα γρηγορος
    Τον ειδα Live με τους All Blacks στο Aukland, μιλαμε τους επαιρνε μαζι του κανονικα και τους πηγαινε βολτα. Δεν εχω ξαναδει τετοιο θηριο. Και ναι εχουν δικιο οι Brits σε αυτο και ναι οι All Blacks ειναι με διαφορα η ομαδα που στηριζω με 1000 οταν τυχει να δω nations cup.
    Ισως επειδη ετυχε να δω το πρωτο ματς εναντιομν Γαλλων και εγω οταν ακουω Γαλλους , Γαλλια, Γαλλικα κλπ φτυνω- ριχνω αλατια πισω μου κλπ κλπ χαχα. Μες τη καρδια μου τους εχω. ΤΙΣ ΒΡΟΜΟΚΟΤΕΣ
    Και μιας και φτασαμε εκει υπαρχει και το σχετικο ανεκδοτο (βρεττανικο φυσικα):
    Auction at Sotheby’s:
    Our next item is a french rifle from World War Two: Never fired, dropped once!

    Εδω το θηριο: https://www.youtube.com/watch?v=OsXTa7UCGlk

  9. Ο/Η bandog λέει:

    αν σε κατι οι βρετανοι δεν εχουν αντιπαλο αυτο ειναι το χιουμορ !

    η επιτομη του χιουμορ ειναι ο αυτασαρκασμος και οταν μιλαμε για αυτοσαρκασμο ενος λαου , μιλαμε για black adder φυσικα !

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Θεωρω οτι στο αυτοσαρκασμό δεν εχουν αντίπαλο. Παίζουν μόνοι τους. Τους αρεσει το απολαμβάνουν. Εχει πολλα, φυσικα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ειναι Monty Paython, Faulty towers, Yes Prime Minister (επικό), Only Fools and Horses που περιγραφει το Λονδινο των 80’s και τις ταξικες διαφορες, και φυσικα Αllo Αllo που νομιζω το ειχε παίξει κ Ελλαδα καποια στιγμη:Το δεύτερο καλύτερο απο το να κοροϊδεύουν τον εαυτό τους ειναι ΦΥΣΙΚΑ οι Γάλλοι.
    Στο Black Adder ο Baldrick- I have a cunning plan- κατα κόσμον Sir Tony Robinson τη μέρα που χρίστηκε ιππότης (Sir) δήλωσε μεταξύ άλλων: I also pledge that from this day on I’ll slaughter all unruly dragons, and rescue any damsels in distress who request my help.(σ.σ damsels ηταν αρχικα μια λεξη που προοριζεται για αρχοντισσες- καλη κοινωνια- πλουσιες)

  11. Ο/Η bandog λέει:

    αλλο ενα καλο βρετανικο :

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φιλε μου εχω τη τυχη να ειμαι πολυ καιρο απανω κατι που μαλλον απο του χρονου θα αυξηθει και αλλο…αν ολα πανε καλα παντα
    Αναλογη ειναι και τη τυχη να εχω γνωρισει μερικους ανθρωπους (λογω του χωρου της) που ειναι πραγματικα εξαιρετικοι.
    Ειναι αρκετα τα ονοματα δεν υπαρχει λογος να γραφουμε δημοσια. Μερικους που θελω δεν εχω καταφερει/τυχει ακομη να τους γνωρισω- μερικους πραγματικα δεν μου εφτανε η ωρα. Τον Nimoy ηθελα που μου αρεσε απο μικρος ενας ανθρωπος που ηταν εκτος απο το γνωστο, σκηνοθετης, ποιητης φωτογραφος και τραγουδιστης!!! (αν και Αμερικανος αλλα δε παιζει ρολο αυτο) που εχουμε τη καλυτερη ευκαιρια/επαφη αλλα δεν τον προλαβα.. Ο Stephen Fry ειναι ενας απο αυτους ο οποιος ειναι τρομερος και εξαιρετικα φιλλελην, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αγαπαει την Ελλαδα πολυ περισσοτερο απο πολλους Ελληνες. Προσπαθει να μου μιλησει ελληνικα!!! χωρις να εχει διδαχθει ποτε του.. αυτο αναφερω και κλεινω