Μας πηρε η κατω βολτα

Χτες η Liverpool νικησε- προκριθηκε και συμπληρωσε 350 συμμετοχες σε ευρωπαικα κυπελλα! Ειναι ενα club που εχει μεσα 4 ομαδες ΜΟΝΟΝ: Liverpool, Milan, Barcelona, Real. Με τις τρεις πρωτες να ειναι και οι ομαδες μου ανα χωρα και να εχουν μεταξυ τους 17!!!! κουπες με τα μεγαλα αυτια (5-7-5) πραγμα που πολυ πιθανο να γινει 18 φετος (5-7-6) οπως παει ο Μεσι & Co. Αυτο προς ενημερωση για το ΠΟΙΟΙ ειναι οι σοβαροι και ποιοι οι χαβαλεδες στο ποδοσφαιρο.

Ηταν να μη ξεκινησει το κακο. Με τον Gay λεω που πλεον οχι απλα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ αλλα ειναι για τα θηρια. Μια μικρη γευση ειχα απο κανα μισαωρο που ειδα με την Ξανθη εντος. Εκει που επεσε ενα απο τα μεγαλυτερα χειρουργια του αιωνα με ΠΕΝΤΕ (5) ανυπαρκτα offside. Φασεις οχι στο πλαι ουτε καν 50-50 αλλα κανονικες απο αυτες που ο επιθετικος εβγαινε φατσα με το τερμα. Τα μισα να εμπαιναν ειχαμε ενα 0-2 με 0-3 χαλαρα. Μετα ηρθε το μεταξυ μας και ειδαμε το ξεβρακωμα απο μια ΑΕΚ που το ροστερ της, με εξαιρεση το ανασταλτικο κομματι της μεσης, ειναι επισης για τα θηρια. Πλακα τους καναμε με τον Αραβιδη και τον Πεκχαρτ..
Καπακι το ματς με την Αντερλεχτ στο Βελγιο- μια απο τα ιδια. Μεχρι το χθεσινο που ο Σιλβα ειπε να κοντραρει τον Γκουαρδελλα σε εμπνευσεις: Τα δυο CB ειναι πιο αργα απο τριαξονικη στα Τεμπη με αποτελεσμα (ειδικα αυτος ο Μποτια) να ειναι ΜΟΝΙΜΑ στα ορια της αποβολης. Τα ιδια που εκανε και με εμας εκανε χτες ΔΙΣ και τη γλυτωσε τη μια με ενα ανυπαρκτο επιθετικο φαουλ, και την αλλη με κιτρινη σε μια φαση που ηταν ΜΑΡΣ ΚΟΚΚΙΝΗ. Ο δε Ντα Κοστα ειναι ακομη πιο επικινδυνος: νομιζει οτι ξερει και μπαλλα- τρομαρα του- και κανει και μαγκιες. Οι δυο πλαινοι στην αμυνα αστα βραστα, ειδικα αυτος ο Μαζουακου ειναι ενας Σοιλεδης στο μαμπρο του. Πουληταρι μονιμα στη μπαλλα και απο αμυνα θηριο. Στο κεντρο ο Εστεμπαν ο μονος που πραγματικα ξερει μπαλλα και προσπαθουσε: αλλωστε ολη η …..επενδυση κατερρευσε μολις βγηκε και ετρωγαν τα γιουρουσια το ενα πισω απο το αλλο. Μπροστα στα ενα ακρο ο.. Πουλιδο και φουνταριστος ο δε τη βρισκω ουτε με φτυαρι-Ιντεγε. Enough said που λενε οι Αγγλοι.
Αφησα τελευταιο τον υπερ-παικταρα που μας εχει πρηξει τα συκωτια ο …..Καισαρης (εχω σχεση με τη μπαλλα οσο ενα καγκουρο με το χοκευ επι παγου) απο το Σεπτεμβριο. Ειναι εργαλειο, ειναι μυαλο, τρεχει, μαρκαρει, σκοραρει και στο ημιχρονο φτιαχνει και τρια κεικ σοκολατας. Αδικηθηκε λεει στη Β Γερμανιας και εδω ο Σιλβα τον εκανε να μας δειξει τα προσοντα του. Ξεκινησε ως ΓΝΗΣΙΟΣ ΓΑΥΡΟΣ τα μακροβουτια και αρχισε να βαραει (ως νεος Τζολε) τα γνωστα πεναλτυ. Σα το χθεσινο που ο μονος που ειδε χερι ηταν ο ref. Η παικτουρα, το μυαλο ο ετσι ο αλλιως. Που ΟΠΟΤΕ εχει πεσει σε σοβαρο αντιπαλο, η μονη αναφορα ειναι στο φυλλο αγωνα. Οπως σου εκανε ο Σιμοες που σε ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ Ε? Που τραβιωσουνα επιτηδες κατω απο τη σεντρα στην απεναντι πλευρα για να αδειαζεις απο το μαρκαρισμα της θεσης. Ελα ομως που ο αλλος δε μασαγε και σε ειχε παρει φαλλαγι ακομη και εκει. ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΤΑ και ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ειναι ο Φορτουνακος. Ενας ΜΕΤΡΙΟΣ ΩΣ ΚΑΚΟΣ παικτακος που κανει τα γνωστα ολυμπιακα ‘οργια’ μονο εκει που τον παιρνει: με τους Πλατανιαδες και τις Καλλονες να μαρκαρουν με τα ματια. Τελειωσαν και τα ….. και πλεον μετα το 60 δε μπορει να παρει τα ποδια του το ατι. Οπως βεβαια και χτες στο 75-80 ξαφνικα ΟΛΟΣ Ο GAY κατεβασε γενικο. Περιεργο πραγμα ρε παιδι μου ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ξαφνικα να μη μπορει να παρει τα ποδια της. Οχι ενας παικτης οχι δυο αλλα ολη η ομαδα ταυτοχρονα…
Χτες λοιπον ηταν και το τελος εποχης και επισημα. 29εκκ ευρω χονδρικα εισεπραξε ο gay φετος και το πιο πιθανο ειναι να ειναι τα τελευταια: με τον ‘πρωταθλητη’ να δινει πλεον προκριματικα οπως και ο δευτερος (φυσικα με advantage καλυτερης κληρωσης αλλα και γυρου) τιποτε δεν ειναι σιγουρο, οποτε θα αρχισουμε να βλεπουμε και τας αναλογας επενδυσεις: αν φετος ηθελες να πας στους 16 και πηρες στον Σεμπα του χρονου σε βλεπω με Νεμπεγλερα χαλαρα.
Κοινως και επειδη πλησιαζουν και κατι δικασιμες απο τη μια, κατι εκλογες απο την αλλη, ισως αρχιζουμε σιγα σιγα να πακεταρουμε. Ειδικα αν δε περασουμε σε κανα ομιλο. Αλλωστε μια χαρα μας εκατσε τοσα χρονια και απο την UEFA (του αλλου επενδυτη Πλατινι που απο τη μια εστελνε φιρμανια για στημενα και απο την αλλη συν-τρωγαμε), αλλα και απο τους 29 κατασκευαστες που πουλαγαμε τον ….Σαμαρη 10εκκ τον Μητρογλα 15 και τον Κωστακη το Τσαφ αλλα τοσα. Τα εγραφα ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ και οποιος καταλαβε καταλαβε.. Ε ΚΑΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ μη κοιτατε που δε μας εκατσε η δουλεια. ΠΟΣΑ εισητηρια να παρουσιασουμε πια? 33 χιλιαδες παιρνει και λεμε οτι εχουμε 20 Μ.Ο οταν το μισο ειναι αδειο…

 

ΥΓ Η ‘περιγραφη’ του Θαναηλακη χτες πρεπει να ειναι οτι πιο ΕΜΕΤΙΚΟ εχουμε ακουσει εδω και χρονια. Για καποιο λογο ο τυπος νομιζει οτι ολοι ειμαστε Ολυμπιακοι, οτι πρεπει να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ για να μας δειξει το μεγαλειο του Θρυνου και τελος οτι καθε φορα που περναει τη σεντρα ο gay πρεπει το εθνος να πανυγηριζει σαν να μην υπαρχει αυριο..

Δεν ειναι τυχαιο που ΟΛΑ τα νουμερα με αρχηγο αυτο το τεραστιο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που λεγεται Σωτηρακοπουλος και υπαρχηγο το αλλο καρακατσουλο το ΜΙΟΥΛΕΡ-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ειναι μαζεμενα στο sport-fm…

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

16 Responses to Μας πηρε η κατω βολτα

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Συμφωνω με την κριτική αλλά για καποιον ουδέτερο ηταν ωραιό παιχνιδι, ειχε φασεις,ρυθμό

  2. Ο/Η Ο Απορών λέει:

    Γιατί ο Μίχος, τι ταλέντο είναι αυτό? το σχόλιο του: η θετική επιθετική αντίδραση…….. τι ακριβώς σημαίνει?

  3. Ο/Η Γιάννης Περισσός λέει:

    Έναν προκριματικό θα παίξει ο κωλόγαυρος του χρόνου ?

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    E καλα τωρα. Για το Μιχο μιλας. Τον ΜΠΕναλτυ (με μπε).

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η Ελλάδα θα έχει πέντε εκπροσώπους στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Ο πρωταθλητής θα δώσει δύο προκριματικούς για να μπει στους ομίλους του Champions League και θα τα αποφύγει μπαίνοντας κατευθείαν στα γκρουπ μόνο αν ο κάτοχος του εφετινού Champions League και του εφετινού Europa League έχουν θέση απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης από τα πρωταθλήματα των χωρών τους. Ο πρώτος των play offs θα λάβει μέρος στους δύο προκριματικούς του Champions League (αν περάσει από τον γ’ θα παίξει play offs, αν όχι θα παίξει play offs Europa League όπως φέτος ο Παναθηναϊκός). Ο δεύτερος των play offs θα δώσει δύο προκριματικούς γύρους στο Europa League για να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης, ενώ ο τρίτος των play offs θα δώσει τρεις προκριματικούς γύρους στο Europa. Ο Κυπελλούχος Ελλάδας θα δώσει δύο προκριματικούς γύρους στο Europa League, αλλά μπορεί να βρεθεί απευθείας στους ομίλους αν ο φετινός κάτοχος της διοργάνωσης έχει απευθείας θέση στους ομίλους του Europa από τις εγχώριες διοργανώσεις (κάτι που ισχύει για τους Κυπελλούχους των δώδεκα πρώτων χωρών της κατάταξης της UEFA, τον πέμπτο σε Ισπανία, Αγγλία και Γερμανία και τον τέταρτο σε Ιταλία). Υπενθυμίζεται πως αν ο εφετινός Κυπελλούχος Ελλάδας είναι ομάδα εκτός της πρώτης πεντάδας της Super League (π.χ. Ατρόμητος), τότε η τελευταία ομάδα των play offs δεν πάει Ευρώπη.

  6. Ο/Η Κάρολος λέει:

    @ Snitch

    Όλα τα ανωτέρω ισχύουν ήδη από τη σεζόν 2016-17 και όχι από τη 2017-18;
    Δε θα μπορέσει ο χάπιας να κάνει μία τελευταία μπάζα;

    Τι να πω, κλαίμε όλοι.

    Τόσο κλάμα είχε να πέσει από το 1995 στο Αγ. Ιερόθεος – Πράσινα Πουλιά 3-5.

  7. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Δεν ειναι τυχαιο που ΟΛΑ τα νουμερα με αρχηγο αυτο το τεραστιο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που λεγεται Σωτηρακοπουλος και υπαρχηγο το αλλο καρακατσουλο το ΜΙΟΥΛΕΡ-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ειναι μαζεμενα στο sport-fm…”

    Και ο Κετσετζογλου εκει σιτιζεται καθολου τυχαιο επισης, οπως επισης οτι ειναι τοσο πιθηκια που πιαστηκανε στα χερια να παιξουνε μπουνιες on air για ενα ενα like του μπαμπη του εστιατορα στο facebook,απο ολους τους “δημοσιογραφους” στην ελλαδα οι αθλητικογραφοι ειναι οι πιο λουμπεν…..

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    απο τωρα ισχυουν. τερμα το μαρουλι πλεον (τουλαχιστον το σιγουρο) οποιος θελει τσου λου πρεπει να πληρωσει ΠΡΩΤΑ και μετα ΑΝ περασει 2 γυρους να εισπραξει.
    Για να δουμε τον επενδυτη σε 4 μηνακια που εχει μεταγραφες..

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Στο Σπυροπουλο ευχαριστως ριχνω μια ΜΠΟΥΦΛΑ (κατι μεταξυ φαπας και μπουνιας) ειμαι ΜΑΚΡΑΝ ο πιο αντιπαθητικος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ στο χωρο. Ας μη πουμε τι εχει κανει χρονια τωρα απο το νιονιο και επειτα, ακομη το κυνηγανε στη πλατεια.
    Ο αλλος ο Σωτηρακοπουλος που μεταδιδει και Liverpool τρομαρα του και εχει συνεχεια αποψη τι να κανει ο Κλοπ? Την οποια και αναλυει καμμια 50 αρια φορες , λες και δε ξερει ο Κλοπ και ξερει το μαμοθρεφτο. Ο οποιος ειναι σχολιαστης επειδη ξαμολαει 100 στατιστικα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ οπως ποτε νικησε ο χ τον ψ την ιδια μερα πριν 75 χρονια και τι χρωμα φανελλα φοραγε η ASXETILA.UNITED το 1891..
    ΑΠΛΑ ΓΕΛΙΟΙ

    ΥΓ. Υπαρχει ανθρωπος που ακουει sport fm? ακομα?

  10. Ο/Η Savvi λέει:

    Ο θρήνος βγάζει κάθε χρόνο το φορμάρισμα του στην αρχή μπας και περάσει στον επόμενο γύρο και βγάλει υπερκέρδη(εκτός από αυτό διαφημίζει και το προϊόν μπας και μοσχοπουλήσει κανένα κατσαπλια). Από εκεί και πέρα ξεφουσκώνει…. πολύ λογικό. Συγκεκριμένα φέτος παίζει και καλά φουλ τις μηχανές και πάει αήττητος μέχρι το ντέρμπι με την ΑΕΚ και μετά κλακάζ(το οποίο θα μπορούσε να έρθει ποίο νωρίς αλλά για τον χ ψ λόγο ήρθε τώρα….) . Πολύ λογικό όταν παίζεις με 12 άντε το πολύ 13 παίκτες. Αυτό φαίνετε από το 25 και μετά. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχει και η ΑΕΚ να αντιμετωπίσει (σε μικρότερο βαθμό γιατί πολύ απλά δεν έχει Ευρωπαϊκά παιχνίδια). Όταν έχεις παίκτες που παίζουν εδώ και δύο χρόνια εσύ τι λες ; Δεν θα σκάσουν; Εδώ ο προπονητής δεν ζητούσε μεταγραφές λόγο ελλείψεων του ράστερ μόνο αλλά και για να μπορέσει να κάνει ένα υποτυπώδες ροτέισον. Να θυμίσω μόνο το τελευταίο ματς με τον Ηρακλή. Δες το παιχνίδι μετά το 60.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μαζι σου. Η ΑΕΚ ομως εχει ισολογισμο 6,8εκκ οχι 90. Ουτε παιζει ευρωπη (αρα τι να παρει παικτες) ουτε κονομαει σχεδον 400 επι 20 χρονια. Φυσικα ουτε βγαινει να κανει δηλωσεις οτι παμε να πεταξουμε εξω την Arsenal (ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟ?) ουτε οτι παμε τελικο Europa!
    Πιο τελικο ρε μπαρμπα Σαββα που ακομη και στο Αnfield απ εξω απο το KOP να περασεις θα σου φυγουν ψιλα και χοντρα ταυτοχρονα…οπως το 05 που σου εριξε το τουβλο ο Stevie και ακομη ψαχνεις να δεις τι εγινε..

    Πρέπει να ειναι η πιο δυνατή κραυγή που εχω βγάλει στη ζωη μου..

    https://m.youtube.com/watch?v=4sBxm8Qo4sY

    Andy Gray: what a hit, son, what a hit..

  12. Ο/Η Savvi λέει:

    Άκου να δεις αν δεν ήταν ο Κλόπ τον οποίο και συμπαθώ τρελά δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να παρακολουθήσω την Λίβερπουλ ξανά. Γιατί από την μία ο μεγάλος αρχηγός έκανε μια από τις μεγαλύτερες γκάφες όλων των εποχών για τον σύλλογο( με αποτέλεσμα να απογοητευτώ στο ότι δεν πρόκειται να δω κούπα ever ) και από την άλλη ο αχώνευτος Μπενίτεθ ο οποίος για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο μου την σπάει.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οποτε και ΑΥΤΗ ειναι η διαφορα μας: Εγω ειμαι Liverpool και οχι προσωπα.
    Οσο για τον Stevie μπορει να εκανε ενα λαθος (που δεν λες λαθος το γλυστριμα – λαθος ειναι αν πας να κανεις κατι ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ και δε το πετυχεις) αλλα ακομη και ετσι να ειναι ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ που εχει περασει απο το CLUB.
    3 ΦΟΡΕΣ λευκη επιταγη ειχε στα χερια του- βαλε το νουμερο που θες και ελα- και αυτος απαντουσε I AM LIVERPOOL FIRST and FOOTBALLER later.
    Οταν δε οι εκδοτες των επιταγων ειναι η Real Madrid και ο Abramovic (2 φορες) και ξερεις οτι ΟΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.. ε ΝΑΙ τοτε ΕΙΣΑΙ Ο GERRARD..

    Thats why: WE ARE LIVERPOOL που γραφουν και τα πανω στο KOP. Γι αυτο υπαρχουν τα Shankly gates, το This is Anfiled και το μεγαλυτερο πανω ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ειναι του Paisley του προπονητη που σταματησε πριν 34 χρονια!!

    Αυτα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ. ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗ LIVERPOOL θα χρειασθει δικο μου blog μονο για ιστοριες.

    Here’s one:
    Bill Shankly On one of Liverpools European trips, he was filling in the hotel registration form
    where he wrote Football for occupation and Anfield for the address.

    “Sir, said the receptionist, you need to fill in where you live.
    “Lady”, he replied, “in Liverpool there is only one address that matters and that is where I live.”

    Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless,
    who strove and worried so that others could share the glory,
    and who built up a family of people who could hold their heads up high and say

    ‘We’re Liverpool’.

  14. Ο/Η Savvi λέει:

    Συγγνώμη τα πράγματα είναι απλά. Δεν διαφωνούμε σε κάτι. H Liverpool έχει να πάρει κούπα από το 90 αν θυμάμαι καλά. Η ΑΕΚ από την άλλη από το 93. Στην μία περίπτωση έχουμε το Ελληνικό πρωτάθλημα και ότι αυτό συνεπάγεται και από την άλλη ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία παγκοσμίως. Ε δεν είναι δυνατόν να παίρνεις τσουλου και να μην μπορείς να σηκώσεις μία κούπα εδώ και 25 χρόνια. Να σου κάνει χαβά ένας κομπλεξικός διαπλεκόμενος Φέργκισονγ(ια να καταλάβεις πόσο κόμπλεξ την έλεγε στον Ιντσάκι που αν δεις τα στατιστικά του θα πάθεις πλάκα). Έλεος πάρε ένα πρωτάθλημα και τότε δεν θα τρέμει μόνο η γη αλλά θα γκρεμιστεί και stonehenge….μη μου κάνεις μεταγραφές στιλ Μπαλοτέλι έλεος. Τώρα το λάθος είναι λάθος γλύστριμαξεγλύστριαμα, τέλος, έγινε. Το θέμα δεν είναι αυτό καθαυτό. Έτυχε και χρεώθηκε σε αυτόν η συγκεκριμένη ατυχία απο εκεί και πέρα θα συμφωνίσω απόλυτα στο ότι αυτό δεν τον μειώνει σαν Αρχηγό όμως η ξενέρα είναι ξενέρα.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τον είχε παστέλωσει πολλές φορες ο πιπο με τη Μίλαν το τσίχλα και δε το άντεχε..γι αυτο έλεγε οτι εχει γεννηθεί off side
    Θεωρώ οτι αν αφήσουν το κλοπ να παίξει μπαλλα χωρις να κανουν τις κλασικές αγγλικες επεμβάσεις θα δούμε ομάδα τετράδας ανετα.
    Πραγμα δυσκολο μιας και θες μιςη ενδεκάδα για Να φτάσεις και σε ποιότητα αλλα και σε διάρκεια κυρίως τους άλλους.

    ΥΓ Για τον Stevie θα σου πω μονο οτι εχω 3 φανέλες του, η μια επετειακή της πόλης με υπογραφή και ο λόγος που μέχρι και η κόρη μου απο φέτος ειναι μέλος με διαρκειας στην ομάδα…
    Η μόνη άλλη φανέλα που εχω ειναι Steve Heighway το καλύτερο left winger που εχω δει και ιςως ο λόγος που έγινα Liverpool πριν γινω ΑΕΚ στα 6 μου..

  16. Ο/Η πατρινος λέει:

    ”Τέλειωσαν και τα …..”.Αμάν αδελφάκι μου,σφάξιμο με το βαμβάκι που τους κάνεις.