ΑΠΛΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ

Πιο ψύχραιμοι είμαστε σήμερα και μπορούμε να αραδιάσουμε τις σκέψεις μας σχετικά με το αθηναϊκό ντέρμπυ. Πέραν της παρακολούθησης του αγώνα, έχω διαβάσει και όλη την αρθογραφία των εφημερίδων αλλά και των επισκεπτών του χώρου μας. Δεν ψάχνω να δώσω κάποιες απαντήσεις για το παιχνίδι, αλλά θέλω να διευρύνω ελαφρώς τους ορίζοντες.

Μπροστά λοιπόν υπάρχει ένα ντέρμπυ, το οποίο ο προπονητής με το επιτελείο του το σκέφτεται και το σχεδιάζει χωρίς να ξέρει τι θα προκύψει μέσα στον αγώνα. Όλοι οι άλλοι, κι εμού συμπεριλαμβανομένου, κρίνουμε μετά το παιχνίδι. Λογικότατο αυτό, αλλά μας δίνει ένα ας πούμε αβαντάζ σε σχέση με τον τύπο που βγάζει την στρατηγική, κρίνεται πρώτος και φυσικά δουλεύει σε ένα περιβάλλον τρομερής αστάθειας, όπως είναι η ΑΕΚ του κυκλοθυμικού εγγυητή.

Τα όπλα του ρόστερ είναι συγκεκριμένα και με τα εξής ντεσού : Ο Μάνταλος έχει δηλωθεί να μην παίξει και να αντικατασταθεί από τον Ζουκουλίνι. Ο τελευταίος έχει χτυπήσει και δεν υπάρχει και Κορδρέρο λόγω έλλειψης ετοιμότητας. Άρα χαφ δεν υπάρχουν και στην περίπτωση αυτή, καλείσαι είτε να βαφτίσεις κάποιον άλλον χαφ, είτε να αλλάξεις το σύστημα και να καμουφλάρεις κάπως την κατάσταση. Επομένως είτε να φέρεις τον Βάργκας μερικά μέτρα πίσω – δεκάρι δεν μας τον έχουν πλασάρει; – είτε να πας να παίξεις ένα 4-4-2, είτε να βάλεις τον Λαμπρόπουλο σαν κεντρικό κόφτη με όλα τα συνεπακόλουθα.

Όλα αυτά, τα εδούλεψε στις προπονήσεις ο Πογιέτ, για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Και κατέληξε στην απάντηση που έδωσε στην συνένετυξη τύπου : Σε τόσο δύσκολο παιχνίδι, επέλεξα να μην κάνω πειράματα με αδίδακτο σύστημα, άρα επέλεξα να παίξω 4-3-3 με δυό κανονικά εξτρέμ κι ένα σέντερ φορ και φέρονοντας λίγο πιο πίσω τον Βενεζουελάνο. Πραγματικά δεν βρίσκω κάποιο λάθος διάβασμα του παιχνιδιού. Μπήκε πολύ σωστά και κάργα συντηρητικά για να δει και τις συνθήκες του αγώνα.

Ήταν λάθος η συμμετοχή του Πέρχαρτ και η μη συμμετοχή του Αραβίδη; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Αυτά είναι λαχεία. Ο Αραβίδης αγαπητοί, δεν είναι ούτε εξτρέμ ούτε και σέντερ φορ. Ο Αραβίδης είναι καλός να πιέζει τα δυό σέντερ μπακ του αντιπάλου, κι αυτή την αποστολή είχε κι ο ψηλός, που δεν τα κατάφερε διότι αντί για κατοχή μπάλας, είχαμε παθητική στάση στο παιχνίδι. Φυσικά τα πάντα θα άλλαζαν αν έμπαινε η κεφαλιά του μέσα στο όγδοο λεπτό κι αν όλη η ομάδα δεν έδειχνε αυτόν τον υπερβολικό φόβο.

Επίσης θα πρέπει να καταλάβουμε οτι για τον Πογιέτ, δεν υπάρχει παίκτης Τζιμπούρ. Τουλάχιστον σε αρχική ενδεκάδα. Άρα εδώ δεν μιλάμε για κάποιο λάθος αλλά ειλημμένη απόφαση. Όπως τέτοια είναι και το κράτημα του μηδέν πίσω, αφού η διαφορά η βαθμολογική είναι μέχρις ένα σημείο – δηλαδή μέχρι να αποφασίσει η διοίκηση – λογική επιδίωξη. Αυτό το πλάνο λοιπόν πήγε να εξυπηρετήσει, αλλά οι πάντες ήταν χάλια. Εδώ η απάντηση του στην συνέντευξη : Αν κάποιος παίκτης δεν πάει καλά, μπορώ να τον αλλάξω. Αν όλη η ομάδα δεν πάει καλά, τι μπορώ να κάνω;

Μπορεί να τα κάνει όλα μπουρδέλο. Όπως και τα έκανε στο διάλειμμα, που πλάκωσε τα μπινελίκια χωρίς καν να περιμένει τον μεταφραστή του. Αφού είχε ξελαρυγγιαστεί σε όλο το πρώτο μέρος. Ποιοί τα άκουσαν; Πάμε : Άρθο, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Πέρχαρτ κύρια και μετά όλα τα άλλα τα βλαμμένα. Μπορεί ένας προπονητής που έχει διδάξει την σιγουριά της πάσας στα τρία μέτρα, να βλέπει οτι ούτε αυτό δεν τηρείται; Δηλαδή τι να κάνει; Να μπει ο ίδιος μέσα;

Που δεν μπήκε βέβαια, αλλά διακρίνοντας την αδυναμία του αντίπαλου να πάρει το παιχνίδι, έβγαλε δυό κακούς και κάθισε να περιμένει να δει πώς θα πάει το 4-4-1-1. Άλλαξε τα χαρακτηριστικά της επίθεσης, τον δικαίωσε αυτή κατά τύχη, και μετά έβγαλε και τρίτον φοβισμένο κι έβαλε τον Τζανετόπουλο για να κλειδώσει το σκορ. Έδειξε πιο μεγάλη υπομονή από τον Στραματσόνι και περίμενε το λάθος του αντιπάλου. Και η αυτοκριτική έγινε μετά : Προτιμώ να κερδίζω παίζοντας άσχημα, παρά να χάνω παίζοντας καλά.

Αυτό δεν δείχνει κάποιον πολύ μεγάλο προπονητή, αλλά δείχνει έναν δουλευταρά που δεν συμβιβάζεται. Και σίγουρα δείχνει άνθρωπο που ξέρει να κοουτσάρει, κάτι που εγώ έχω να το δω απο την εποχή του Τσαϊκόφσκυ. Που από τότε ήμασταν αήττητοι στα ντέρμπυ. Επίσης δείχνει να ξέρει πόσο αντέχει ο καθένας, κύρια ψυχικά, βλέποντας στην φάση του επεισόδιου, το πόσοι παίκτες πήγαν να τον υπερασπιστούν αλλά και τον Τζιμπούρ να προσπαθεί να ξεπεράσει την ραθυμία του και να κρατήσει τα νεύρα του.

Τώρα για το θέαμα, τι να πω; Τα είπα άλλωστε εχθές. Όμως θα ήθελα να ρωτήσω κάτι : Υπάρχει κάποιος που να ισχυριστεί οτι ο Πογιέτ δεν ξέρει τι είναι καλό θέαμα; Δηλαδή μόνο εμείς ξέρουμε τι θα πει θέαμα; Αυτός δεν βλέπει τηλεόραση; Πιστεύω να συμφωνήσουμε καθ’ υπερβολήν κι οπότε να ξανασυζητήσουμε το θέμα αυτό,  αν μείνει στην ομάδα, τι επιλογές θα κάνει και πώς θα παίζουν αυτές. Το να μιλάμε τώρα με Μπαρόχα, Ντίντακ, Άρθο, Μπουανανότε, Πλατέλλα, Κρισάντους, Σοϊλέδη και μερικά άλλα που ευτυχώς μου ξεφεύγουν, είναι σαν να μιλάμε για την ζώνη του λυκόφωτος. Όπως στην ίδια φάση είναι κι ένα σχόλιο που διάβασα, οτι οι Ουρουγουανοί είναι τα σκουπίδια της νότιας Αμερικής. Μπορώ να το δεχτώ,  εφόσον ο τύπος που το έκανε,  παραδεχτεί οτι και οι Έλληνες είναι τα σκουπίδια της Ευρώπης.

Υπάρχει λοιπόν ένα τέλος στην όλη ιστορία, που έχει μπόλικη ρέντα σαφώς αλλά η τύχη είναι συνήθως με τους τολμηρούς. Όπως και το ταβάνι που έχουμε πιάσει και το έβλεπα όλη την εβδομάδα, την΄ώρα που έγραφα οτι δεν έχω καλή διαίσθηση για το παιχνίδι, αφού μου είχαν στείλει τα εργομετρικά του Γιόχανσον. Όπως επίσης πρέπει να βάλουμε κι ένα τέλος στην προκλητική στάση κάποιων, που διαφωνούν με τις νίκες της ΑΕΚ που της χαρίζουν μέταλλο, που σπάνια είχε. Εδώ είναι η δήλωση του Μελισσανίδη : Κρατάω μόνο τη νίκη, που την έχει ανάγκη η χαμένη αίγλη της ΑΕΚ.

Δεν έχει νόημα η κόντρα στο ρεύμα. Είναι σαν να πηγαίνεις στο καζίνο και να μην τζογάρεις ενώ εκείνη είναι η μέρα σου. Ή να σου πάνε όλα στραβά, κι εσύ να παίζεις συνέχεια ρέστα. Η ΑΕΚ, που φυσικά θα κάνει και ήττες, εξυπηρετεί ένα πλάνο. Και πρέπει να είναι σίγουρος ο κάθε Αεκτζής οτι υπάρχει απομάκρυνση του σερβικού λόμπυ, που κι αυτό οφείλεται στον Πογιέτ. Όπως σιγουριά θα πρέπει να υπάρχει οτι υπάρχουν φιλοδοξίες στον πάγκο κι όχι ένα χαρτζηλικάκι για να την βγάλουμε ή να στήσουμε κανά παιχνίδι για πιο μεγάλη μπάζα. Αν αυτά τα πράματα δεν τα δει ο απλός φίλαθλος, σε λίγο μπορεί να ζητήσει από τον Πογιέτ να αναλάβει και τον ρόλο της Αρκάδη. Ήμαρτον ρε παιδιά.

Υγ1. Ο Ζήκος πρέπει να κάνει κάποια δήλωση. Θα μπούμε στην πεντάδα; Ή απλά κάλυπτε τον άλλον τον μωρόχαβλο που έκανε αντιπολίτευση στον Μελισσανίδη εμμέσως;

Υγ2. Τεράστια κι άλλη δήλωση : Αν δεν μπορούσε να παίξει ο Μπακάκης, απλά θα έμπαινε ο Βασιλαντωνόπουλος.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

18 Responses to ΑΠΛΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ

  1. Ο/Η Δημήτρης Σουηδία λέει:

    Συμφωνώ σταθερά μαζί σου απλά όσον αφορά τον Ζήκο, όταν έγινε η δήλωση υπήρχε καβάτζα μια πολύ καλή χρονιά από Αστερα και Χαλκηδόνα, ο ΠΑΟΚ έδειχνε δυνατός κυρίως λόγω…Αντερσεν και ο Βάζελος είναι ή του ύψους ή του βάθους.

    Πέσαμε στην περίπτωση να ναι όλοι σκατά και μείς να χουμε έναν Πογιέτ που χει και ρέντα πέρα απ την ικανότητα του φυσικά.

    Μου θυμίζει United το 13 που πήρε πρωτάθλημα με τσιτσαρίτο λόγω ανυπαρξίας των υπολοίπων.

  2. Ο/Η netrino λέει:

    Σε μερικά συμφωνω σε μερικα όχι καπου διαβασα κ το παρακατω σχολιο που επισης σε μερικα συμφωνω.

    Οι νίκες πανηγυριζοναται έξαλλα απο τον Πογιετ ενω οι οπαδοι ειναι ψυχραιμοι,ειναι δειγμα της νοοτροπιας του Ουρουγουανου που δεν εχει καταλαβει ποια ομαδα προπονει.
    Σαφως οι νικες ειναι νικες αλλα η ΑΕΚ για να σκορπισει ενθουσιασμο στους φανς της θα πρεπει να κερδιζει σαν ΑΕΚ κ οχι σαν Πλατανιας Χανιων.Δεν ταιριαζει η φιλοδοφια του Πογιετ με αυτη του μεσου ΑΕΚτζη ο ανθρωπος κανει μπαμ πως προπονουσε μικρες ομαδες .μιζερο το ποδοσφαιρο του και απο μιζερια χορτασαμε στην Ελλαδα.
    Ο Πογιετ κοουτσαρει εντελως για παρτη του δεν τον νοιαζει ο θεατης πελάτης,εγω θα το σκεφτω αν ξαναδωσω 20 ευρω για να πονεσουν τα ματια μου δεν νικησαμε κ την Μπαρτσελονα ουτε ηταν ματς ζωης ή θανατου με τρομερο βαθμολογικο ενδιαφέρον.Τα λεφτά βγαινουν δυσκολα και η επιλογη να ανεβεις στο ΟΑΚΑ ειδικα εφετος που δεν υπαρχει σοβαρο κινητρο στο πρωταθλημα θα πρεπει να δικαιωνεται απο το θεαμα.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : αν διαβάσεις πίσω από τις γραμμές, ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Άλλο είναι το ερώτημα μου : Ο Μελισσανίδης, ξέρει ποιόν προπονητή να πάρει; Αν δεν ξέρει αυτός, εσύ κι εγώ θέλουμε το διαίρει και βασίλευε για να είναι αυτός εκεί που είναι; Έλα, βγες από τον λήθαργο.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους : Ακούστε να δείτε, ειδικά εσείς που δεν έχετε διαβάσει από παλιά. Η διοίκηση αποφασίζει για το μοντέλο του ποδοσφαίρου που θέλει να προσφέρει στους πελάτες. Η διοίκηση βάζει στόχους. Η διοίκηση κρίνει κι αποφασίζει. Αν σε αυτά συμφωνούμε, τότε η διοίκηση πώς από το ελληνικό στοίχημα και το σέρβικο μοντέλο, πήγε στοην Ουρουγουάη; ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ; Μήπως κι εσείς ξοδεύετε φαιά ουσία για κάτι που δεν υπάρχει; Αλλά αν κάτι δεν υπάρχει, μήπως πρέπει να συσπειρωθείτε πίσω από την άμυνα της διοίκησης που λέγεται προπονητής, και να προχωρήσετε; Υπάρχει σχέδιο; Υπάρχουν στόχοι;

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Εγώ την προσληψη του Πογιετ την ειδα ως παραδοχη της διοικησης πως δεν προκειται να ξοδεψει χρήματα για ποδοσφαιριστές και θα προσπαθησει με εναν ικανο “κλεφτη” προπονητη της σχολής Σιμεονε, Σαντος και σε συνδυασμο με τις επερχομενες εκλογες της ΕΠΟ να κανει πρωταθλητισμό.
    Συγνώμη αλλά αυτό το σεναριακι (με ένα διαλλειμα στις αρχες του 90) το ακούμε απο την εποχή του Ζήτα. Γκώσαμε

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nerino : Άρα όταν έχεις πρόβλημα με την διοίκηση, ή με την εγγύηση, μην βαράς τον προπονητή. Τώρα έχουμε συνεννοηθεί.

  7. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα Στήβεν.
    Την επιμονή στην επιλογή Μπαρόχα-Άρθο έναντι Ανέστη κ Λαμπρόπουλου πως την κρίνεις;Παικτικά καθαρά μιλάμε.ειδικά ο Άρθο δεν φαίνεται να στρώνει από τα λάθη του καθόλου.
    Σε ρωτάω γιατί δεν έχω καταφέρει να δώσω κάποια λογική εξήγηση.

  8. Ο/Η Savvi λέει:

    Φίλε netrino όπως και να το κάνουμε θέμα προπονητή αυτή την στιγμή δεν υπάρχει. Χωρίς να θέλω να πάρω την θέση του Steven με την οποία συμφωνώ απόλυτα θα σου πω το εξής Όχι μόνο σε εσένα αλλά και σε αυτούς που διαφωνούν. Χθες σε σχόλιο αναφέρει: “Ο Πογιέτ πέταξε θεωρητικά ένα ημίχρονο μέχρι να καταλάβει τον άλλον προπονητή. Μετά είχε δημιουργήσει την εικονικότητα του βάθους του ρόστερ, κι όλα θα πήγαιναν ρολόι. Όπως και πήγαν.” Σήμερα λέει ακριβώς το ίδιο σε ένα σημείο με άλλα λόγια αν το κατανοήσεις, όχι μόνο εσύ αλλά και διαφωνούντες θα καταλάβεις τι εστί προπονητής. Ο Δέλλας δεν θα σου πω ότι είναι κακός αλλά την συγκεκριμένη στιγμή απλά δεν κάνει. Είμαστε στην ανυπαρξία 3 χρόνια που αν το καλοσκεφτείς μάλλον περισσότερα χρόνια είναι. Άρα έχουμε μια άπειρη ομάδα που προσπαθεί να κάνει πρωταθλητισμό(από το 0). Εμείς από την άλλη τι θέλουμε μια αφελή ομάδα που θα τρώει 4 από τον θρήνο ή μία ομάδα η οποία θα κτίσει μέταλλο για τα επόμενα χρόνια που έρχονται; Αυτή η άπειρη ομάδα θα πρέπει να δώσει προκριματικά για το ουεφα. Πώς θα πάρει αποτελέσματα όταν ρουφάει 4ρες; Πώς θα κτίσει προσωπικότητα και χαρακτήρα; Ε αυτή την βρώμικη δουλειά θα την κάνει ο Πογιέτ και όπως φαίνεται την κάνει σωστά εκ του αποτελέσματος πάντα. Ο Πογιέτ σήμερα είναι αύριο δεν είναι όμως μέχρι να φύγει θα σου έχει αφήσει έργο για να ακολουθήσει κάποιος άλλος. Η διοίκηση έκανε αρκετά λάθη αλλά από την πρόσληψη του Πογιέτ και μετά δείχνει διάθεση να τα διορθώσει. Η ομάδα πάει τρένο και έχει πιάσει ταβάνι και εννοείτε ότι θα κάνουμε ήττες… δεν χρειάζεται να δούμε τα εργομετρικά του Σουηδού για να καταλάβουμε ότι έχει σκάσει και δεν είναι ο μόνος. Δηλαδή εμείς τώρα πρέπει να τον περιμένουμε στην γωνία; Και τι θα κερδίσει η ομάδα από αυτό; Αντί να λέμε για ποιούς παίκτες πρέπει να πάρουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί του χρόνου προσπαθούμε να βγάλουμε τα μάτια μας. Να ξέρεις ότι εκτιμώ την στάση σου γιατί παρά το πέσιμο που έχεις φάει συνεχίζεις να γράφεις πολιτισμένα(μεταξύ μας είσαι αδιόρθωτος και ξεροκέφαλος χαχαχα) πάντα φιλικά.

  9. Ο/Η bandog λέει:

    ο προπονητης παντως ειναι τιμιος. σου λεει “παιζω για το αποτελεσμα και θα το παρω οπως χρειαστει”.
    ε, αυτο που σου ταζει στο δινει. δεν ειναι παπατζας…
    εχει ρεντα? ναι εχει . αλλα εχει και ικανοτητες.
    αν δε σου κανει κυρα διοικηση , διωχτον .
    αν δε σου κανει κυριε οπαδε , μη πας γηπεδο.

    ειλικρινα εχω ξεπερασει την εποχη που η αεκ και η μπαλα ηταν το σημαντικοτερο δευτερον πραγμα στη ζωη μου.
    και ειλικρινα η ξενοιαστη χρονια στη γ εθνικη ηταν η πιο ευχαριστη μου οπαδικα απο το 1996 και μετα….
    ισως επειδη μεσα μου εχω συνειδητοποιησει οτι αυτη ηταν η τελευταια ρομαντικα θεαματικη αεκ που δεν θα ξαναδω….

  10. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    Αν καταλαβα καλα Στηβεν, η οποια διοικηση δεν εχει αποφασισει ακομα αν θελουμε να βγουμε δευτεροι ή οχι ? η δηλωση σου στην αρχη του κειμενου αυτο δειχνει ?

    καθαρα ποδοσφαιρικα ανησυχω πολυ για τα χαφ .. ελπιζω να συνελθει ο Κορδερο και να μπει στο ροτεισον γιατι ο σουηδος στα τελευταια ματς κλαταρει απο το 60 … με 3 ματς κυπελλου συν δυνατα πλει οφ τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα καθως ειναι ολοφανερο πως ολος ο αγωνιστικος σχεδιασμος του Πογεταρου βασιζεται στα χαφ..

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Σαφέστατα υπάρχει εμμονή αλλά, έχει εξήγηση. Και οι δυό τερματοφύλακες είναι άσχετοι εντελώς στις εξόδους. Στα ρεφλέξ, είναι μάλλον καλύτερος ο Ανέστης όπως και πάνω στην γραμμή. Όμως επειδή υπάρχει πρόβλημα στο κεντρικό δίδυμο, επιλέγεται ο Μπαρόχα που είναι καλύτερος με την μπάλα στα πόδια και παίζει ελαφριά σαν λίμπερο.
    Ο Λαμπρόπουλος είναι ένα στόπερ ακόμα, με μειονέκτημα οτι δεν κατεβάζει την μπάλα. Αυτόν τον ρόλο αν τον ήξερε ο Κωλοβέτσιος, σίγουρα δεν θα έπαιζε ο Άρθο, που επιλέγεται για την καλή μακρινή του πάσα. Δηλαδή συμβάλει στην ανάπτυξη υστερώντας σαν στόπερ όμως.
    Μπούρδες κοινώς έχει και προσπαθεί με αλχημείες να ισοροπήσει.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Warlock1924 : Σαφώς και δεν έχει αποφασίσει. Αυτό δεν είναι οτι το ξέρω απλά, αλλά φαίνεται κι από τις αντιφατικές δηλώσεις του Πογιέτ, που τη μία θέλει κύπελλο και πρωτιά στα μπαράζ, κι από την άλλη θέλει να μικρήνει τηνη απόσταση από τον γάβρο και να πάρει ΄τίτλο. Και τα δυό αυτά, με budget 5 μύρια στην καλύτερη ( καθόλου τυχαίο το νούμερο ) , δεν γίνονται.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Αρθρο ειναι κακιστος ανυντικα. Ο Λαμπροπουλος ειναι μεν καλυτερος μιας και μαρκαρει σε πρωτο χρονο, την ωρα που ο ισπανος επιτρεπει στον αντιπαλο να κατεβασει τη μπαλλα κοντα του.
    Ο Αρθρο οπως σωστα ειπες κανει τη μακρινη μεταβιβαση – που ειναι καλη για επιπεδ φετινης ΑΕΚ βεβαια μη τρελλαθουμε- μιας και καθετες περναει και βλεπει γηπεδο σε αντιθεση με τον αλλον.
    Αυτο που κανει ο Ισπανος- και οποιος θελει ας το παρατηρησει- ειναι να τραβιεται δεξια και να βγαζει γιομα αναποδα στο Μπαρμποσα την ωρα που ο Αραβιδης συγκλινει αναποδα (δεξια) για να τραβαει τους κεντρικους. Ο Μπαρμποσα ΕΧΕΙ το κοντρολ και ο αλλος του ανοιγει χωρο- και χρονο- να το κανει δινωντας ειτε την ατομικη ενεργεια στο πορτογαλο ειτε το σουτ.
    Απο τετοιες ενεργειες ερχωνται και τα στημενα που περνουμε εκτος περιοχης κυριως.

    Αλχημειες κανει ο αλλος στο παγκο μπας και πλησιασουμε το τερμα οσο πιο ανωδυνα γινεται. Γιατι αμα πας σε ατομικο επιπεδο αστα να πανε..

  14. Ο/Η netrino λέει:

    Δημοτικο πηγαινα όταν η ΑΕΚ ειχε προσλαβει τον Ολλανδό Αλμπερτ Φαφιέ που το βασικό του σχεδιο ηταν να μετατρεπει τον τοτε στόπερ (Μανωλας) σε οργανωτή του παιχνιδιου.
    Ολα τα ίδια αλλάζουν κ όλα τα ίδια μένουν

  15. Ο/Η νικος λέει:

    γεια.3 παιχτες εκτος .πλατελας ο μαγος και ο τζανετο.και οι 3 ξερουν μπαλα.πογετ για το πεος.παμε ολοι μαζι δυνατα με αραβιδη σιμοες γιοχασον να κερδίσουμε τον ατρομητο ολοι στιριζουμε πογετ αλλα δεν παμε γηπεδο γιατι θελουμε να βλέπουμε μπαλα.από τη τηλεοραση τον στιριζουμε.για να πληρωσουμε θελουμε να βλέπουμε θεαμα.απλα πραγματα.γιγαντας ο πογετ θα αποκλεισει τον ατρομητο τιτανας τιτανοτεραστιος μετα την ηττα στο πρωταθλημα από το σπανο η προκριση γινετε πιο ευκολη…

  16. Ο/Η Δημήτρης Iron 21 λέει:

    Καλημέρα σε όλους τούς ΑΕΚτζηδες. Συμφωνώ με αυτά που γράφει ο Savvi για netrino και με το ύφος του. Στο φινάλε όλοι ΑΕΚ είμαστε και δημοκρατία έχουμε. Ασχέτως ότι διαφωνώ με τα λεγόμενα του νετρινο. Να δούμε τι μας επιφυλάσσει το σημερινό ματς εναντίον του Γκουαρδελλα. Ελπίζω σε ένα καλό σκορ, αν τελικά γίνει ο αγώνας και δεν διακόψει ο Κοντονης τις διοργανώσεις. Επίσης ας είναι αυτός ο αγώνας ήρεμος. Φορτσα Αεκαρα!

  17. Ο/Η bandog λέει:

    οταν με τους φιλους μου κλειναμε για 5χ5 , στις 17:30 ξεραμε αν τελικα θα παμε στις 19:30 για μπαλα…

    στην επο ακομη το συζητανε…

    ευτυχως που δεν ξεκινησα απο καλαματα να ανεβω να δω το ματσακι…
    τσαμπα τα διοδια θα πληρωνα….

    ΥΓ: το ωραιο ειναι οτι δεν αναβαλεται απαλ το ματσακι αλλα ο θεσμος του κυπελου γενικα λεει…
    α ρε Δελλα δε σε θελει ….
    να επαιρνες και εσυ ενα τιτλο…

  18. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    τα επεισοδια στο πρωταθλημα για αυτον τον προσκυνημενο με το μουστακι φαινεται πως ειναι διαφορετικα απο αυτα του κυπελλου..
    αυτοι ειναι ικανοι να διακοψουν την κυκλοφορια στους δρομους για να μην εχουμε ατυχηματα..
    για την ταμπακιερα-ευρωπη ουτε λογος…μην ακουμπησουμε την ιερη αγελαδα κ τα 25 μυρια..

    υ.γ η ανακοινωση της νεας ΠΑΕ ΑΕΚ για την αναβολη ειναι δουλικη κ ξεφτυλισμενη…μια αηδια κ μιση…