Στον αέρα

Δεν τινάχτηκε ακριβώς στον αέρα ο Κύρκος όπως είχε προ-οιδεί ο μάντης Μελισσανίδης. Απλά κάϊκε το αυτοκίνητό του με δυο-τρία γκαζάκια. Προφανώς περί ερασιτεχνικής προβοκάτσιας πρόκειται. Δεν είχε κανένα λόγο ο “εγγυητής” να κάνει πράξη κάτι το οποίο ακούστηκε, ή λέγεται πως ακούστηκε από τον ίδιο,μερικές μέρες πριν. Οχι ότι θα είχε πρόβλημα να το κάνει φυσικά. Εδώ έχει κάνει άλλα κι άλλα. Απλά,η “σύμπτωση” του γεγονότος,δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Οπως και να έχει όμως,ήταν βλακώδες αν είπε ότι είπε στον Κύρκο και του πιστώνουν τα-κατευθυνόμενα τα περισσότερα- έντυπα. Αν πάλι δεν τα είπε και τα “φουσκώνουν” εσκεμένα” οι φυλλάδες. ή αν και το φύλλο αγώνα ήταν ξένος “δάκτυλος”,τότε δυο φορές κάκιστα έκανε που δημοσίως σηκώθηκε και πήγε στον Κύρκο. Που πας ρε “Ταρνανά”; Στο 2016 είμαστε και γέρασες. Ακόμα καουμποιλίκια θα κάνουμε;

Αλλά, άμα έχεις ένδοξο παρελθόν,όπως και να το κάνεις η φήμη σου προηγέιται της φυσικής σου παρουσίας. Και “χρόνια πολλά” να πάει να πει ο Μητσάρας σε κάποιον, άνετα σαν θεατής, σαν αυτόπτης μάρτυρας του χρεωνεις μια “απειλή”, ένα εκβιασμό, μια εξύβριση. Ετσι για πλάκα. Και μιλάμε για έναν εκ των τριών “ιεραρχών” που θένε και το 50-50. Το να φωνάζουν για “δικαιοσύνη” οι ΑλαφουζομελισσανονιδόΣαββίδηδες,αυτό είναι μια ηθική νίκη των κατατρεγμένων και των καταπιεσμένων. Των “μέσων” πολιτών δηλαδής.

Και πραγματικά, είναι συγκινητικό. Μιλάμε για αδέκαστους. Για “Αριστείδιδες”. Δηλαδή αυτοί και στις δουλειές τους έτσι κάνουν. Θέλουν 50-50. Δεν μπορούν διαφορετικά. Δεν το δέχονται. Ούτε 60-40 υπέρ τους, ούτε 40-60 εναντίον τους. Ποτέ. Ζαμέ! Η δικαιοσύνη πάνω από όλα. Αλλοι “Αθλιοι” αυτοί. Θέλουν και αυτοί τον “Ουγκώ” τους.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.