Γράψε μου

Πολύ θα ήθελα να δω αν βρεθεί κάποιος αριστεροθολοκουλτουριάρης νεοτεριστής και πειραματιστής της τέχνης,ο οποίος θα τολμίσει να γράψει κανένα θεατρικό έργο, ή να κάνει καμία έκθεση τέχνης με κύριο θέμα τον Αλάχ. Ετσι δεν είναι; Οχι μόνο ο Χριστός και η Παναγία να πέφτουν θύματα της τέχνης. Οχι μόνο ο Χριστιανισμός στον τόρνο. Και ο Ισλαμισμός. Ετσι δεν πρέπει;

Αν είναι δίκαιοι,θα πρέπει να δούμε και ένα θεατρικό έργο με τον Αλαχ ας πούμε γυμνό,με μερικές πουτάνες γύρω του. Για να δούμε πόσο ψηλά θα εκτοξευθεί ο εν δυνάμει ακέφαλος εμπνευστής του έργου,από τα εκρηκτικά. Αντε να σας δούμε κοτάρες λιράτες. Για να δούμε και εκεί την νεοτεριστική σας ματιά και την αμφισβήτησή σας στα “πεπαλαιωμένα ήθη”. Οχι μόνο με τον Ιερώνυμο αντίπαλο και τον γραφικό Ανθιμο. Για πάτε και παρακάτω. Για γράψτε και κάτι για τους “άλλους” αν έχετε αρχίδια. Πούστιδες.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Γράψε μου

  1. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    Μιλάμε για αυτή τη χώρα (έτσι) τή τωρινή χώρα῏῟ χωνάρα που μπάζουμε από παντού τά πάντα, όπου η φυσιολογικότητα είναι ταμπου .(τουλάχιστον στα πρότυπα που γνωρίζαμε)

    Οί χρεωκοπίες έχουν έρθει σιγά σιγά και κανείς δέν ενδιαφερόταν,μά καί πώς θα μπορούσε αφού οί αξίες λογιζόντουσαν αυταρχικές ,καταναγκαστικές ,τέλος πάντων μεσαιωνικού χαρακτήρα ,καί η αλήθεια είναι ότι τά μοντέλα προσέγγισης της κοινωνίας ήταν χαρακωμένες με τό λάθος ανθρώπινό απόλυτο . ( Μήν πούμε γία τής ηθικές,να γελάσουμε) . Ήρθε το οικονομικό ολοκαύτωμα και χάσαμε τον ουτοπικό μας παράδεισο ,τώρα αρχίζει το γλἐντι (όχι βρέ το πισωγλέντι)

    Μέ τά δικά μου κολλήματα θά έλεγα ότι θά βγεί κάτι καλό (όχι στό άπειρο μέλλον) ξέροντας όμως όπως λέμε στήν καθομιλούμενη ότι Ο Έλλην ένα καταλαβαίνει (Μάλλον δύο…Πούτσα καί βούρδουλα ) ή Πίσσα & Πούπουλα θα δείξει χρυσό μου.

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Γνώμη μου είναι πως αυτή η εποχή (της “στέρησης” του περιττού και των μνημονίων) είναι απέιρως πιο χρήσιμη και έχει μεγαλύτερα στοιχεία αληθοφάνειας αλλά και παραγωγικής ωοτοκίας,σε σχέση με το κωλοξεσκισμένο χρονικό διάστημα της “δημιουργηκής λογιστικής”, των Κωστόπουλων και των Μικρούτσικων, των άπειρων δανεισμών και τις τρελής ελευθερολελές μαιμούς. Αλλωστε οι μόνο που πραγματικά σκόυζουν εν μέσω κρίσης,είναι τα λαμόγια. Ουδείς άλλος.
    – Μα είναι πάρα πολλοί αυτοί που διαμαρτύρονται”, θα μου πεις.
    -Ε μα αυτό λέω. Εϊναι πάρα πολλοί. Μίνιμουμ ο μισός πληθυσμός στην Ελλάδα,είναι “στραμπουλοχέριδες”. Αεριτζίδες. Λαμόγια. Τσιμπούρια που πάχυναν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με κρατικό αίμα. Και τώρα σκούζουν. Δεν πειράζει.
    Φτου και απ’την αρχή παιδιά.
    Μην ακούς λοιπόν αυτούς που φωνάζουν. Να πάνε να γαμηθούν όσοι δεν μπορούν,ή σε όσους δεν αρέσει το νέο σκηνικό,που στο κάτω-κάτω οι ίδιοι δημιούργησαν με την αδηφαγία,την λαιμαργία και τον άκρατο λαμογισμό τους.