Media & Football Control

Δεν έχουν τέλος  τα “στραβοπατήματα” των “ξυπόλυτων” Συριζαίων. Δεν προλαβάινει να ξημερώσει η κάθε μέρα και ακούγεται και μια “φωτοβολίδα”. Πριν κοπάσει ο θόρυβος για τον Μουζάλα και το “Μακεδονία” που πέταξε “εν τη ρήμει του λόγου του”, έσκασε η ατάκα του ξεχειλωμένου Φίλη πέρι “νέου Εθνους”,με αφορμή τον εορτασμό για την 25η Μαρτίου. Και πριν συνέλθουμε από τα αυτογκόλ τα απανωτά,κάποιος Μπαλαούρας (τι ονόματα είναι αυτά ρε πούστη μου) επανήλθε στο θέμα της ονομασίας των κατοίκων του συνονθυλεύματος που λέγεται “ΠΓΔΜ” εντός και “Macedonia” εκτός και είπε: “Δεν τρέχει τίποτα αν ονομαστεί σκέτο “Μακεδονία” τα ΦΥΡΟΜ.

Δεν θα πρέπει να κάνει εντύπωση αυτός ο ορυμαγδός των αυτογκόλ. (μεχρι και ο Μακιαβελικός Τσίπρας είχε δηλώσει “δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα”). Ούτε και η διανομή κατοίκων-με τις ευλογίες της Μέρκελ και με την άδεια της Αμερικής- που συμβάινει τους τελευταίους μήνες. Πρωτου΄αναλάβει πλήρως,δηλαδή δίχως Γερμανική υπεργολαβία το Λάγκλει των ΗΠΑ,έκανε ένα δωράκι στην Γερμανία για τζάμπα “μη Ευρωπάιους εργάτες”. Φυσικά τα λιμά και η σαβούρα θα ξεμείνουν εδώ πέρα. Δεν βαριέσαι. Εδώ ανθέξαμε 1 εκατομμύριο Αλβανούς,δεν θα τα καταφέρουμε 100-200 χιλιάδες “κυνηγημενους” (λιποτάκτες) ως επί το πλείστον Ισλαμόφωνους και Αλαχόπιστους. Ασε που είναι πάντοτε χρήσιμοι,ειδικά τόσο κοντά στην Ευρώπη. (αφού το παραμύθι του κομμουνιστικού κινδύνου έπαιξε και πολυέπαιξε και κούρασε και ξέφτισε τόσες δεκαετίες,το νέο “παραμύθι” λέει “Ισλαμικός κίνδυνος”. Ε, ρε τί θα κάναμε χωρίς βαρβάρους.

Αυτά και μερικά άλλα (ΑΟΖ,οικόπεδα κλπ) είναι μερικά από αυτά που πρέπει να δώσουμε,ή να ανεχθούμε,ωστε να έρθει το τέλος της μαλακίας που λέγεται “μνημόνια”,με πρώτο βήμα την “πετυχημένη” αξιολόγηση η οποία είναι καθ όδον. Τόσο πετυχημένη,όσο πετυχημένη και σύννομη ήταν η είσοδος της χώρας στη ζώνη του Ευρώ με την δημιουργική λογιστική του θρούμπα Γερμανόθρεμένου Σιμήτη, ο οποίος απλά ήταν ο εξ απορήτων του καρότση και της πλύστρας,όπου άπαντες σπουδαγμένοι στα καταγώγια της Στάζι,μαζί με τον άλλον μεγάλο “αυτοδημιούργητο” επιχειρηματία, τον “Κρόκους” έκανα το καθήκον τους επί 15-20 χρόνια, προκαλώντας οικονομική απέκδυση. (γδάρσιμον)

Και εφόσον η Αμερική ( ή όπως αλλιώς θέλετε ονομάστε τον συνεταιρισμό μεγαλολαμόγιων που συνθέτουν τον μεγάλο πλούτο της χώρας των Απάτσι και των Σιου) θέλει να παραμερίσει τον “υπεργολάβο” τροχήλατο Σόιμπλε και άρα καλώς γίνεται και η κοκορομαχία στην βουλή με αοφορμή τάχα κάποια κάθαρση στην δικαιοσύνη,ενώ απλά αυτά είναι προειδοποιητικές βολές των ΗΠΑ προς την χώρα του σακάτη,πως καλόν είναι να συναιτισθεί και να περιορισθεί ως επιρροή εις το Ελληνικό ΕΛ Ντοράντο, γιατί μπορεί και να γίνει κανενα “λάθος” και να ανοίξει κανένας φάκελος Siemens, ή με τα γερμένα υποβρύχια, ή με το PSI, ή με τα ομόλογα, ή με την Vodafon, ή ή…
Oπότε,ορθά, όταν ρωτήθηκε σε Γαλλικό κανάλι ο σακάτης Γερμανός για το “αν εμπιστεύεται τον Τσίπρα”, απάντησε χωρίς περιστροφές “Γιαβόλ”.
Αμα θες πές και κάτι διαφορετικό,παλιοσκερβελέ.

Και σε αυτήν την κατεύθυνση και η “αναδρομολόγηση” του Mega τσάνελε, με την είσοδο “πιασμάν” λαμογιών που “χρωστάνε” χάρες στην παρούσα κυβέρνηση,( η οποία εχει πολύ παλιά αφεντικά) με σκοπό οι ΚαμπουροοικονομοΠρετεντέριδες να αρχίζουν να “τραγουδάνε” Συριζαίικα. Υπάρχει ένα θέμα ηθικόν,καθ ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγουν από τις παγιες (sic) και “σταθερές πολιτικές τους απόψεις και να αυτοακυρωθούν σαν έγκυροι δημοσιογράφοι,αλλά με τις υπογραφές νέων τους συμβολαίων και την παραμονή τους στην κρατική μισθοδοσία δια της ιδιωτικής επιχείρησης,δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα Θα το ξεπεράσουν το σοκ οι “αδέσμευτοι”,είμαι βέβαιος.

Υ.Γ.: Συμφωνώ με την τοποθέτηση του -κάποιου- Καρανίκα ως σύμβουλου του -ποιού;- πρωθυπουργού. Δεν κοστίζει πολύ. Τουλάχιστον όχι όσο ο Παπασταύρου. Δεν γνωρίζει να κλέβει ακόμα καθότι νεόκοπος στο κουρμπέτι.Προς το παρόν,για μια αργομισθία σαν κλασικός τεμπελοαριστερός πάει. Ενώ οι “Παπασταύρου” είναι έτοιμοι και δικτυωμένοι.Σε ένα χρόνο πρόκαμε να “ξεκολίσει” δέκα μύρια, ο πρώην σύμβουλος του στραβομαλάκα από την Πύλο.(τουλάχιστον τα φανερά. Αρα,κάνε τις λογικές αναγωγές και υπολόγισε)

“να είχαμε αλλους δέκα Παπασταύρους”, είχε πει σωστά για κείνον ο στραβομαλάκας. Ε βέβαια. Και εγώ στη θέση του “δέκα Παπασταύρους” θα ήθελα. Οι “Παπασταύροι” είναι έτοιμοι και χωμένοι. Στήνουν τις offshore και τις ΜΚΟ σε χρόνο d.t. Φέρνουν δηλαδή στο αφεντικό μεροκάματο μεγάλο και παχυλό. Οι “Καρανίκες” τι να σου φέρουν; Ψείρες και τσιγκάκια; Ορθόν κατά μία έννοια,δεν λέω.

Ετσι λοιπόν. Ο Καρανίκας με τίποτα δεν προκάμει σε ένα χρόνο να φάει τόσο,καθότι αποκλείεται να είναι καλά “χωμένος”. Τι σημάινει αυτό; Σημάινει απλά πως γλυτώνουμε χρήμα. Οσο αργούν να μάθουν να ρεμουλάρουν οι ξυπόλυτοι,τόσο θα κάνουμε εξοικονόμηση χρημάτων στο δημόσιο ταμείο,του οποίου η μοίρα είναι πάντοτε το ξεπάτωμά του. Ερχεται η ανάπτυξη ρε.

Υ.Γ2: Συμφωνώ επίσης με το τελεσίγραφο και αν γίνεται με την απόφαση της ΟΥΕΦΑ για γενικό αποκλεισμό απάντων. Δηλαδή και που συμμετέχουμε ποιος άλλος οφελείται πέραν του Ολυμπιακού; Ουδείς. Και αυτός είναι ο μόνος που πρέπει να τον κόβει κρύος ιδρώτας σε περίπτωση τέτοιου ενδεχομένου. Ο Σαββίδης περί άλλα τιρβάζει. Ο Μελισσανίδης αδιαφορεί,άσε που βολεύεται,αφού με μπάτζετ 5 μυρίων άνετα φέρνει βόλτα έναν ξεδοντιασμένο από τα ευρωπαικά πακέτα Ολυμπιακό. Αλλωστε σκοπός του (του Μελισσανίδη) είναι κυρίως το γήπεδο και κατόπιν κάποιο ή κάποια πρωταθλήματα. Αυτά τα δύο,σε τι εμποδίζονται από τον όποιο αποκλεισμό των ομάδων από την Ευρώπη;Σε τίποτα. Θα χάσει τα 3-4 από Γιουρόπα; Χεστίκαμε. Μια χαρά με πλεόνασμα μπορεί να βρίσκεται η ΠΑΕ και χωρίς τα λεφτά της ΟΥΕΦΑ,αφού το μνημόνιο το οποίο έχει επιβάλει στην ομάδα,την προστατευει από κλυδωνισμούς οικονομικού τύπου. Αμα κολυμπάς στα ρηχά, τί σε νοιάζει αν σκυλοπνίγονται στα ανοιχτά;
Αλλωστε αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκουμπιστούν μια και καλή οι υπόδικοι της ΕΠΟ, η οποία πρέπει να ξαναγράψει την ιστορία της “από την αρχή”.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.