Η ΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ

Πραγματικά είναι να γελάς, με όλα αυτά που γράφονται εδώ και δυό ημέρες, για την αποχώρηση του κακού Πογιέτ, που έκανε unfair στον Μελισσανίδη αλλά και στην ΑΕΚ. Δεν μιλάμε απλά για κατευθυνόμενο disinformation μόνο από κάποιους που το παίζουν έγκριτοι του χώρου – ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ( αν προκληθώ θα τα βγάλω τα ονόματα ) – αλλά επίσης κι από άλλους, που χωρίς να ξέρουν τίποτα, δήθεν προσφέρουν υπηρεσίες για να μπουν προσεχώς στα pay rolls ( κι εδώ υπάρχουν τα ονόματα ).

Πάμε λοιπόν στα γεγονότα και μόνο σε αυτά.

Ο Μελισσανίδης έκανε ακριβώς και μόνο δύο ( 2 ) συναντήσεις με τον Πογιέτ. Ενθουσιασμένος με την δουλειά του σε αυτό το της πλάκας ρόστερ, έβαλε μπροστά τα γνωστά του στοιχεία : Το μεγαλειώδες πλάνο, τα πομπώδη λόγια, την γοητεία του και το όραμα για την ΑΕΚ. Όποιος ξέρει τον άνθρωπο, καταλαβαίνει γιατί λειτουργεί έτσι. Πρώτα θέλει να παρασύρει τον συνομιλητή του στην άνοδο προς κάτι τρομερό και μεγαλεπήβολο, να τον κάνει κοινωνό της ιδέας, κι αφού τον έχει συνεπάρει, να τον κάνει εκείνος να τον κυνηγάει κι όχι το ανάποδο.

Στις συναντήσεις αυτές, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ. Κι αυτό είναι στρατηγική του τίγρη. Ξαναλέω, ουδέποτε ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ. Τα λεφτά ήταν αόρατα αλλά παρόντα με βάση το όραμα : Έξι παίκτες πρώτης γραμμής ( θυμηθείτε την ανάρτηση μου ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ), και γυμναστής από την Αγγλία. Στο μυαλό του Πογιέτ επομένως, μπήκε οτι είμαστε μαζί, κι οτι το budget ανεβαίνει μπόλικο, αφού με τους στόχους πετυχημένους, θα υπήρχε και εισροή χρημάτων. Η μόνη απαίτηση του ήταν εκείνη την στιγμή, ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ και η οικονομική κουβέντα να γίνει με τον εκπρόσωπο του, κάποιον Μάτα. Ο δικός μας, συμφώνησε.

Εδώ λοιπόν, θα πρέπει να σημειώσω, οτι ο Πογιέτ δεν είχε μαζί του ποτέ, κάποιον σύμβουλο από την διοίκηση. Μιλάω για την καθημερινότητα του. Κάποιον δηλαδή που να τον μαθαίνει την ελληνική πραγματικότητα, το μπουρδέλο στο οποίο ζούμε, τους αντιπάλους, την νοοτροπία των παικτών, την ερασιτεχνική εταιρεία κι ό,τι άλλο ξέρουμε πολύ καλά εμείς, αλλά το αγνοεί κάποιος ξένος, που ήρθε εδώ νομίζοντας οτι ζει σε χώρα της ΕΟΚ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΝΟΥΘΕΤΟΥΣΕ, ΗΤΑΝ Ο ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ.

Ο τύπος αυτός, ο οποίος έχει πιαστεί καμιά δεκαριά φορές από τον Μελίσσανίδη να είναι μπλεγμένος αλλά να μην απομακρύνεται λόγω Μπάγιεβιτς, άρχισε να βάζει λόγια στον Πογιέτ για τον εγγυητή. Κοινώς να τσαλακώνει το image του Μελισσανίδη, ενώ ταυτόχρονα έσκαβε τον λάκκο του Πογιέτ, με σκοπό να ξαναπάρει πίσω τα κλειδιά των μεταγραφών. Το mood του Πογιέτ είναι πλέον αλλαγμένο ακριβώς μετά το παιχνίδι με το Αγρίνιο, το αποτέλεσμα του οποίου ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. Αλλά ο αποστασιοποιημένος Ουρουγουανός, έχει άλλες σκέψεις στο μυαλό του, που ενισχύονται όταν άρχισαν τα ταξίδια του Σέρβου. Εδώ άρχισε να βρίσκει αληθινές τις συμβουλές του Μιλοβάνοβιτς, περί αναξιόπιστου εγγυητή.

Φτάνουμε στην συνάντηση της Δευτέρας λοιπόν, η οποία είναι μόνο οικονομικού χαρακτήρα, αφού υποτίθεται οτι τα άλλα είναι εντάξει ( τα οικονομικά πιο κάτω ). Βγαίνει η ανακοίνωση της εταιρείας, που μιλάει για κρίση της συνεργασίας μετά τα μπαράζ, ενώ έχει γίνει η πατάτα από το επίσημο όργανο της ΑΕΚ, που είναι η ΩΡΑ, και πρωτοσέλιδα γράφει : ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΓΙΕΤ : Αν δεν τον σεβόμουνα σαν άνθρωπο και σαν προπονητή της ΑΕΚ, θα σου είχα ζητήσει να φύγει εχθές. Τον ρόλο της αποκαθήλωσης του Πογιέτ, τον είχε αναλάβει ο Μπάγιεβιτς.

Τι έχουμε εδώ λοιπόν; Την πρώτη ανακοίνωση της ΑΕΚ που μιλάει για κρίση αργότερα και το δημοσίευμα της ΩΡΑΣ. Ποιός λέει ψέμματα στα δυό γεγονότα αυτά; Ο Πογιέτ που έχει ενημερωθεί για το τέλος της συνεργασίας ή η ΑΕΚ; Ασφαλέστατα η ΑΕΚ, που δεν θέλει να αποκαλύψει την απόφαση της και προτιμάει να πάει σκατά στα μπαράζ και να τα φορτώσει όλα στον προπονητή. Εκείνη την στιγμή τρελαίνεται κι ο Ουρουγουανός που ακούει τα μαντάτα από τον εκπρόσωπο του, διαβάζοντας τα ψέματα σε όλες τις εφημερίδες πλην της ΩΡΑΣ – που τα παίρνει από όπου μπορεί – και βγάζει την ανακοίνωση του. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ.

Αξίζει μάλιστα εδώ να πούμε, οτι παρά την ανακοίνωση του Πογιέτ, η ΑΕΚ βγάζει κι άλλη ανακοίνωση, που μιλάει για προσήλωση στον αγώνα με τον Δέλλα, κι οτι όλα θα τα πούμε μετά τον αγώνα. Ανακοίνωση του Δημάτου, που διαψεύδεται λίγη ώρα μετά, αφού ο Μπάγιεβιτς έχει πάρει εντολή να διώξει τον αλήτη από το ξενοδοχείο. Είναι η κλασσική φάση του ξεβρακώματος κι οτι θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει. Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ 15 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ ΠΗΓΕ ΠΥΡΑΥΛΟΚΙΝΗΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ. ΓΙΑΤΙ; ΜΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ – ο άνθρωπος που κάνει disorganization κατά τεκμήριο – ξαναβολεύτηκε στις φιλίες του κι αισθάνθηκε οτι δεν είχε τελικά εμπνεύσει τον Πογιέτ. Ο οποίος Πογιέτ φεύγοντας από το ξενοδοχείο δήλωσε στην μόνη εφημερίδα που ήταν εκεί ( sportday ): Όταν λες όχι στους πλούσιους και στους ισχυρούς, τότε καταλαβαίνεις τι ανθρωπάκια είναι. Χάλια.

Ένας Πογιέτ, που τρόμαξαν όσοι τον είδαν στο ξενοδοχείο μετά την Λειβαδιά. Όταν είδε τους βαλτούς μαστούρηδες – ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ – να πλησιάζουν τους παίκτες. Στην αρχή ειρωνευόταν την αστυνομία κι όταν τον πλησίασε ο ταξίαρχος και τον ρώτησε τι συμβαίνει, όρμησε στα παιδάκια με τις ασπίδες, και χρησιμοποίησε τις εξής φράσεις : FUCK YOU ASSHOLES, IF YOU DO NOT STOP THIS, GIMME ( επακριβώς ο ιδιωματισμός ) YOUR FUCKING WEAPONS TO THROW THEM TO THE HIGHWAY.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΠΟΓΙΕΤ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.

Υγ. Η οικονομική απαίτηση του προπονητή ήταν 4,4 μύρια για δυό χρόνια με κλειστό συμβόλαιο χωρίς ρήτρα αποζημίωσης ολική. Τα υπόλοιπα της τρέχουσας χρονιάς που θα απολυόταν. Τα λεφτά μεικτά και για τέσσερις ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας θα ήταν ο νέος γυμναστής τερματοφυλάκων κι ο γυμναστής του στην θέση του στατιστικολόγου. Ήτοι, 2,2 μύρια για τέσσερις ανθρώπους μεικτά. Υποθέτω 1,2 για τον Πογιέτ. ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΕΔΩ,  ΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΧΟΝΔΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, 50%. Τι σημαίνει αυτό; Πάντα με την απόκλιση του 5%, 600 χιλιάρικα καθαρά στον προπονητή. Την ώρα που έπαιρνε 200 χιλιάρικα καθαρά για το εξάμηνο, πληρωτέα στην Αγγλία. Τριπλασιασμό ήθελε; Όχι φίλτατοι. Απλά διπλασιασμό αφού θα δούλευε ολόκληρη χρονιά. Τα υπόλοιπα 200, ήταν bonus κατάκτησης στόχων. Ήταν παράλογες οι απαιτήσεις; όχι βέβαια. Γιατί να διαφώνησε ο Μελισσανίδης, όπως τον παρουσιάζουν οι εγκάθετοι σήμερα; ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ, ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ. ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑΣ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ.

ΑΠΛΑ, ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ. Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ.

ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

45 Responses to Η ΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ

  1. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ..... λέει:

    Ο ΜΑΤΑ είναι ο πατέρας του Ισπανού παίχτη τής ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ. Και εκτός από μάνατζερ του ΠΟΓΙΕΤ είναι και μάνατζερ του ΜΠΑΡΟΧΑ.

  2. Ο/Η mporat λέει:

    Πήρε τα ηνία δηλαδή πάλι ο βάτραχος και δεν ξεκολλάει με τίποτα. Τέλεια.

    Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς=κανένα διαρκείας πουλημένο.

    Καληνύχτα.

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Ευχαριστούμε.

  4. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Κάγκελο-Αποστροφή -Εμετός!
    Προσωπικά σέυχαριστώ αδελφέ για την πουτάνα την Αλήθεια…Όσο κι αν πόνεσε.

    Να είσαι καλά.Καλή νύχτα σε όλους….

  5. Ο/Η Τζορτζ λέει:

    τι εχεις πιει στίβεν;

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Τζορτζ : Δυστυχώς απολύτως τίποτα. Έχω χάσει 28 κιλά, και πλέον είμαι στην απόλυτη προσοχή. ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ. Αλλά και να είχα πιεί κάτι, εμπρός και φέρε τα στοιχεία σου για να διαφωνήσεις μαζί μου. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ : Όχι, ο manager του Μπαρόχα είναι άλλος. Ο προηγούμενος που τον γνώρισε στο Μιλοβάνοβιτς.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς mporat, netrino : ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΠΟΤΕ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΑΕΚ.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χαιρωμαι που συμφωνουμε κεραια με το κειμενο μου – only fools and horses
    Αυτο σημαινει οτι απο τη στιγμη που ειχαμε 2 διαφορετικες πηγες με τα ιδια αποτελεσματα- το πραγαμα μιλαει μονο του.
    Θα το παω μισο κλικ παρακατω: Ο σερβος ΔΕΝ περιμενε να παει τοσο καλα ο gus και αρχισε τη φθορα αρχικα μεδω των παιδιων του Δελλα. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΠΑΛΩΝ δηλαδη Πιατελα-Ανεστη-Σοιλεδη + τις 2 μεταγραφες του το μπακακη και το μανταλο.
    Αποδειξη χτες ο Μανταλος που ειναι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ που καρθωθηκε με το καλημερα με την αποδοση του..
    Αλλο μισο κλικ, και το πιο ενδιαφερον:

    ΞΕΡΑΝΕ οτι αμα ο Gus επαιρνε το κυπελλο και εβγαινε εστω και δευτερος πισω απο το ΠΑΟ (δεν υπαρχει ΠΑΟΚ) ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ ΟΥΤΕ Η ΜΕΡΚΕΛ.
    Γι αυτο και ξεκινησε απο τη καλλονη και το κομποτορεαλ η φθορα με αποκορυφωμα ΤΟΥΣ ΒΑΛΤΟΥΣ στο ξενοδοχειο.

    Εμενε ο Gus – εφευγε ο μιλο- αρα μεταγραφες γιοκ για αρχη απο δικα μας παιδια και το χειροτερο: Ο Σερβος εμενε απομονωμενος αρα νομοτελειακα ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.
    Αυτα απο ψηλα- πολυ ψηλα..
    Ελπιζω να σας καλυψα απαντες.

    Buonanotte

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Δυστυχώς, ψυχρά κι ωμά. Αλλά σε εμάς τους παλιότερους, για Μπάρλο μιλάω, τι να πουν τώρα τα κουτσαβάκια; 8 χρόνια έγραφα πολιτικά στον Φίλαθλο, μέχρι και σήμερα ανασύρει κείμενο μου ο apodytiriakias.gr στα πολιτικά του για την χούντα, θα χαθούμε για έναν κωλότιτλο στην ΑΕΚ;

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ : το θέμα είναι να συνεχίσει ο Μελισσανίδης το πλάνο του. ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!!!!!!!
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ; ΓΙΑ ΠΕΣΤΟ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ. ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΧΥΡΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ; ΑΦΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΚΙ Ο,ΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.
    ΕΙΠΑΜΕ DISORGANIZATION. ΕΙΠΑΜΕ DISINFORMATION. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΙ Ο ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ; ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ;

  12. Ο/Η Τζορτζ λέει:

    Σόρι αλλά δεν πίστεψα ότι έγραψες νηφάλιος ότι ο Πογιέτ τα πήρε την Τρίτη με το πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ για Σπορ της Τετάρτης. Εκτός αν έγινε κάτι μεταφυσικό. Συγχαρητηρια για το αδυνάτισμα.

  13. Ο/Η mporat λέει:

    Το ενθαρρυντικό είναι ότι αν και τα αρνητικά σχόλια στο 365 ψιλοκόβονται, στα άρθρα τους στο facebook δεν είναι τόσο εύκολο, εκεί γίνεται πανηγύρι εναντίον του Μελισσανίδη.
    Το αρνητικό είναι ότι κάτι Τσακίρηδες και Άκηδες Γεωργίου το πάνε περίεργα το έργο και στην ουσία έχουν βγάλει λάδι τον Μελ, δημοσιογράφοι που θεωρούνταν σωστοί μέχρι πρότινος. Δεν ξέρω αν πέφτω και μέσα σε αυτά που έγραψες για τους δημοσιογράφους πριν.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Τζορτζ : Ο Πογιέτ, ξαναλέω μιας και δεν είσαι εσύ νηφάλιος, έκανε την συνάντηση της Δευτέρας στην οποίαν του διεμηνύθη μέσω του εκπροσώπου του, οτι η συνεργασία δεν συνεχίζεται. Ο εκπρόσωπος του, του είπε οτι ο Μελισσανίδης θα τον έδιωχνε εχθές. Μετά διαβασε την ανακοίνωση της ΑΕΚ, στην οποίαν θα έκανε μόκο αλλά βγήκε η Ωρα και είπε άλλα – Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΑΕΚ -, οτι δηλαδή τον απέλυσε. Σε κόντρα μάλιστα ανακοίνωση της ΑΕΚ οτι ο Πογιέτ θα κοουτσάριζε τον αγώνα, η οποία απλά πήγε στα σκουπίδια μισή ώρα μετά. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
    Μεταφυσικό είναι το αδυνάτισμα μου, αγαπητέ Τζορτζ, για το οποίο μπορώ να σου μιλήσω πολύ, μιας κι έχεις παχύνει τώρα τελευταία. Φυσικά δεν σε ενδιαφέρει, αφού στο κύκλωμα που βρίσκεσαι, είναι απόλυτα φυσιολογικό, να απολαμβάνεις την γυναίκα σου να στην πηδάνε ελαφρώς πιο αδύνατοι από εσένα. Αλλά δεν θα πω άλλα. Μου αρκούν τα συγχαρητήρια σου. Τα υπόλοιπα στον Φάρο, καθότι έχω και γνωστή που αρέσει στον Τσακίρη.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς mporat : Αγαπητέ, μην ψάχνεις κάτω από τις κουβέρτες. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ή YES MAN. ΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΠΟΥΛΗΜΕΝΗ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΣΕΡΒΙΣ.
    ΤΑ ΝΑ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΤΙ; ΟΧΙ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΕΝΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΩ ΜΙΑ ΣΠΡΩΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΗΝΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕΣΟ, ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ.

  16. Ο/Η Φώτης λέει:

    Στηβεν, έχω έναν ρεπόρτερ υπόψιν μου, που τελειώνει σε ογλου(δεν λέω όνομα γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται) ο οποίος τα έχει γράψει και τα έχει πει όπως ακριβώς εσύ. Μπορεί να ξέρεις σε ποιον αναφέρομαι.
    Απλά το αναφέρω γιατί υπάρχουν και κάποιοι σωστοί τελικά.
    Όσο για τα υπόλοιπα, βλέπεις ελπίδα να απαλλαγουμε από τον Σέρβο;

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ρε συ στηβεν αυτο που δε καταλαβαινω εγω ειναι γιατι ο μιλο τον εφερε τοτε απο την αρχη στην ομαδα..αλλωστε ο ατζεντης του γκους ειναι γνωστο του μιλο.ποιος ο λογος να τον φερει και μετα να βοηθησει στο φαγωμα του ?δεν καταλαβε οτι με αυτον στον παγκο δε θα μπορουσε με τον αλλον το βατραχο να εχουν εν λευκω τα μεταγραφικα ?

  18. Ο/Η Τζορτζ λέει:

    Αγαπητε Στήβεν επιμένεις πως η αιτία για την ανακοίνωση του Πογιετ της Τρίτης ήταν το πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ της Τετάρτης. Οταν ξενερώσεις συνεχίζουμε την συζητηση.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Φώτης : Δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι, καθότι τοποθετούμαι από την πελατειακή κατάσταση κι όχι από την δημοσιογραφική. Φυσικά υπάρχουν και καλοί, αλλά δεν ξέρω αν είναι δημοσιογράφοι, πώς αμείβονται. Ο δημοσιογράφος πού φτάνει τελικά; Σε ύψιστη αμοιβή λόγω ενημέρωσης ή λόγω συγκάλυψης; Που δουλεύει ; Κάπου που ερευνάται η αρετή ή εκεί που υπάρχει εταιρεία για κονόμι; ΦΩΤΗ, ΣΥΝΕΛΘΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Τζορτζ: Μια χαρά ξενέρωτος είμαι, ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αλλά το πρωτοσέλιδο της Τετάρτης, είναι βγαλμένο περί τις επτά η ώρα το βράδυ της Τρίτης. Μαζί με τα σκόρδα του Μελισσανίδη και τα πεπραγμένα των Σέρβων. Ξέρω που το πας. Εκεί λοιπόν που πας, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΛΛΟ SITE ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΕΤΣΙ, περιμένω σαν λογικός, την Τρίτη. Καταλαβαίνω την οικονομική διάσταση που έχεις σαν projection, αλλά λέω να μην βιαστώ. Εξ άλλου, δεν δικαιώθηκες ακόμα στον Κόκκαλη. Κρίμα που μου έδωσες συγχαρητήρια αλλά δεν τα πιστεύεις αυτήν την στιγμή.

  21. Ο/Η Τζορτζ λέει:

    http://www.gazzetta.gr/protoselida/athlitikes-efimerides/ora-ton-sport/20-04-2016

    Το πρωτοσέλιδο της Τετάρτης που ο Πογιέτ το ήξερε από το μεσημέρι της Τρίτης. Φτιάξε μας κι άλλο αγαπητέ Στίβεν.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Ο Μίλο τον έφερε, μετά από κάποια πρόταση κάποιου παλιού συμπαίκτη του. Τον έφερε διότι πλέον η εντολή του εγγυητή ήταν ξεκάθαρη. Μετά, οι κατίνες άνετα πιστεύανε οτι θα τον βάζανε στην τσέπη τους. Το προσπάθησαν είναι αλήθεια, αλλά έλα που αυτός έβγαλε από την μύγα ξύγκι. Κι όταν πείστηκε ο βασιλιάς, κάνανε αυτό, που γίνεται πάντα. Εντάξει οι διαιτητές και οι παρατηρητές, αλλά πάντα αυτός που μπορεί να στήσει το παιχνίδι, είναι ο ποδοσφαιριστής. Γκε γκε;
    Πογιέτ προς Κωλοβέτσιο : ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΛΟ; ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΟΝΙ;
    ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ;
    ΔΕΝ ΛΕΩ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΣΕ ΑΦΗΣΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΨΟΝΙ.
    ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ; ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΟΚ, ΑΛΛΑ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΑ. ΤΟ ΑΦΡΑΓΚΟΣ – ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Τζορτζ : Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται. Ή μάλλον καταλαβαίνεις και θέλεις να το πας στην οικονομική ασυμφωνία . Δεκτά αυτά, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς θέλεις σαν πρόταση. Αλλά δεν βαριέσαι.
    Αυτά τα πρωτοσέλιδα είναι για να καταλάβει ο κόσμος το ψέμμα. Η ουσία είναι η διαφωνία της ΑΕΚ την Δευτέρα, η οποία μεταφέρθηκε στον Πογιέτ, ο οποίος διάβασε ψέματα στην ανακοίνωση. Την ώρα λοιπόν που τα πάντα είχαν ναυαγήσει – ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ – βγήκαν μπούρδες που τις διέψευσε ο προπονητής. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΓΙΕΤ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.

  24. Ο/Η Τζορτζ λέει:

    Στίβεν αντι να προσπαθεις να πείσεις πως γίνεται να ξέρει ο Πογιέτ το πρωτοσέλιδο της επόμενης μέρας από την προηγούμενη μπορείς να πεις απλά πως όλα τα άλλα είναι αλήθεια που αναφέρονται στο κείμενο γνώσης σου είναι αλήθεια και έγραψες και μια μαλακία κατά λάθος.

  25. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αδερφέ μου,αυτο δεν είναι απλά “παρασκήνιο”. Εδώ μιλάμε για “Βοργίες”.
    Και έλεγα πως ο Μελισσανίδης σέρνει από τη μύτη τον Σέρβο; Ενώ τελικά μάλλον ο πρίγκηψ του νερόλακου, φαίνεται να “κυβερνά” την ψυχοσύνθεση του αιλουροειδούς.
    Ενας βάτραχος στο κεφάλι μιας τίγρης. Αυτό ούτε στο NATGEO WILD δεν μπορεί κανείς να το συνατήσει.

  26. Ο/Η Τζορτζ λέει:

    Βγαίνει η ανακοίνωση της εταιρείας, που μιλάει για κρίση της συνεργασίας μετά τα μπαράζ, ενώ έχει γίνει η πατάτα από το επίσημο όργανο της ΑΕΚ, που είναι η ΩΡΑ, και πρωτοσέλιδα γράφει : ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΓΙΕΤ : Αν δεν τον σεβόμουνα σαν άνθρωπο και σαν προπονητή της ΑΕΚ, θα σου είχα ζητήσει να φύγει εχθές. Τον ρόλο της αποκαθήλωσης του Πογιέτ, τον είχε αναλάβει ο Μπάγιεβιτς.

    Τι έχουμε εδώ λοιπόν; Την πρώτη ανακοίνωση της ΑΕΚ που μιλάει για κρίση αργότερα και το δημοσίευμα της ΩΡΑΣ. Ποιός λέει ψέμματα στα δυό γεγονότα αυτά; Ο Πογιέτ που έχει ενημερωθεί για το τέλος της συνεργασίας ή η ΑΕΚ; Ασφαλέστατα η ΑΕΚ, που δεν θέλει να αποκαλύψει την απόφαση της και προτιμάει να πάει σκατά στα μπαράζ και να τα φορτώσει όλα στον προπονητή. Εκείνη την στιγμή τρελαίνεται κι ο Ουρουγουανός που ακούει τα μαντάτα από τον εκπρόσωπο του, διαβάζοντας τα ψέματα σε όλες τις εφημερίδες πλην της ΩΡΑΣ – που τα παίρνει από όπου μπορεί – και βγάζει την ανακοίνωση του. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ.

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Τζορτζ : Δεν είπα οτι ξέρει ο Πογιέτ το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, αλλά τι του είπε ο εκπρόσωπος του για την κουβέντα, και πως θα έβγαινε η ανακοίνωση την Τρίτη και το πρωτοσέλιδο την Τετάρτη. ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

  28. Ο/Η Τζορτζ λέει:

    Αρα δεν το ήξερε ο Πογιέτ αλλά αυτός ο Μάπα πως τον λές. Ο οποίος ενημέρωσε την Τρίτη για την ανακοίνωση που είχε βγει από την Δευτέρα και για το πρωτοσέλιδο της Τεταρτης προφανώς έχοντας μιλήσει με τον Τσατάλη. Οκ, σε πιστεύω. Οπως και ολοι εδώ μέσα. Καλή συνέχεια.

  29. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    THE WORLD’S FIRST PΟ ..yet (NOT)

    https://youtu.be/uWGHjVdaL94

    Νά κελαηδούν τα..ράδια

  30. Ο/Η νικος λέει:

    ευχαριστούμε που μας ειπες την αληθεια.ο μελλισανιδης για να κραταει το μπαγεβιτς ότι και να γινει σημαινει ότι του χρωστάει.σε μια συνεντευξη στον αλευροπουλο τοτε με τον μπακα ειχε πει εγω φευγω από το ποδοσφαιρο αλλα τον αγωνα για καθαρο ποδοσφαιρο θα τον συνεχισει μια άλλη παε.δηλαδή ο ολυμπιακος.ποιος πηγε στο κοκκαλη το μπαγεβιτς? πολύ λενε ότι ο κοκκαλης βοηθησε να βγει από τη φυλακη.ο μπαγεβιτς δεν ειπε τιποτα ποτε.αρα ο μελλισανιδης βοηθησε το κοκκαλη να αρχισει τα συνεχομενα με σφαγες της αεκ από το μισος του στο βαρδινογιαννη.μπορει καποιος να πει ότι είμαι τρελος αλλα τα γεγονοτα δενουν.

  31. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ,,,,,,,,,,, λέει:

    http://www.aek365.com/a-408340/enthousiasmeno-o-manatzer-tou-mparoixa-me-thn-aek.htm
    Παιζει βεβαια και ενα αλλο ονομα ΠΟΛ ΜΑΡΤΙΝΕΘ

  32. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    εγω μετα απο ολο αυτο το ξεβρακωμα του ψευτη κ του επιτελειου του και το ξεστραβωμα το δικο μας ,δεν μπορω να καταλαβω τι στο διαολο θελει να σου πει την Τριτη ο ψευτοεγγυητης-οπαδος-προεδρος της καψουρας μας ρε Στηβεν ?

    δωστου τα χαιρετισματα , παρεα μετα αρχιδια μας, ολου του κοσμου που δεν τρωει σανο και δεν ανηκει στα μαστουρια που θελει να βαλει στο μαυσωλειο του , που μας ζαλισε τον ερωτα κ για αυτο..

    σε ευχαριστουμε Στηβεν !!

  33. Ο/Η chris λέει:

    Καλημέρα Στηβ
    Για αρχη μια διαπιστωση,ΒΥΖΑΝΤΙΟ γιναμε,ισως αυτό μας ταιριαζει.
    Απορια. Τα ταξίδια του Μιλο ποιος τα ενέκρινε? Ήταν σε γνωση του Μελ?
    Και κατι τελευταίο και ισως το πιο σημαντικο.Υπαρχει πλανο για το καλοκαιρι και εάν ναι σε τι πλαισια θα κινηθεί σε οικονομικο,αγωνιστικο?
    Ευχαριστω
    Υ.Γ 1 Ο Μιλο θα επρεπε να εχει φυγει χθες βαση των γραφομενων σου.
    Υ.Γ 2 Ο φαταουλ σε αναλογα φαινομενα τα “σφαζει” στο γονατο.

  34. Ο/Η Chris AEK-LIVERPOOL λέει:

    Στηβ Καλημέρα
    Για αρχη απλα να πω ότι γιναμε Βυζαντιο,κατι λιγοτερο σιγουρα δε θα μας ταιριαζε.Τα ταξίδια του Μιλο ποις τα ενεκρινε και ηταν σε γνωση του Μελ?
    Από εδώ και περα τα λαθη θα γινουν μαθημα?Υπαρχει πλανο και εάν ναι σε τι επιπεδα οικονομικα,αγωνιστικα θα κινηθεί?Ποιος είναι ο στοχος για την επομενη χρονια, αν φυσικα εχει τεθει?Για το ροστερ θα ακολουθηθουν οι εισηγεισεις Πογιετ η θα περιμενουμε τον καινουργιο κοουτς?
    Συμφωνα με τα λεγομενα σου ο Μιλο θα επρεπε να εχει φυγει χθες.
    Ευχαριστω

  35. Ο/Η Savvi λέει:

    Καλά όλα αυτά που λες αλλά ο προβληματισμός μου είναι ο εξής. Πως είναι δυνατόν ο Μελισσανίδης να μην έχει γνώση του τι μέλη γενέσθαι. Εδώ μιλάμε για μεγάλο μπάχαλο. Και πες μου τώρα για ανθρώπους του χώρου που γνωρίζουν κάποια πράγματα, πως είναι ποτέ δυνατόν να προτείνουν για να έρθουν σοβαροί άνθρωποι από προπονητές, παίκτες, διοικητικά στελέχη να εργαστούν στο σωματείο μπας και δούμε άσπρη μέρα. Εγώ μετράω έως τώρα 2 προπονητές του χρόνου παίζει να γίνουν 4 ή 5, αυτό δεν θα έπρεπε να προβληματίζει κάποιους; Από την άλλη κανένα άλλοθι στους παίκτες που είναι συνυπεύθυνοί αυτής της κατάστασης(ανηθικότητα). Η δουλεία τους δεν είναι αυτή και δεν πληρώνονται για να κάνουν τέτοια πράγματα. Πρέπει να εκδιωχτεί αρκετός κόσμος από διοικούντες και από αθλητικό προσωπικό όχι μόνο λόγο απόδοσης στην δουλεία τους αλλά και με κριτήρια ηθικής.

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Chris : Δεν μπορώ να σου απαντήσω αυτήν την στιγμή. Πάντως η κατάσταση είναι χαοτική. Ας περιμένουμε. Εν τω μεταξύ σταμάτησαν τα ταξίδια διότι χωρίς προπονητή, τι να ψάξουν ; Δεν έχουν ούτε προκάλυμμα πλέον.

  37. Ο/Η BB λέει:

    Γιώργο μου άλλον κατηγορούν για εμμονικό κι άλλος είναι τελικά.

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΒΒ : Έλα, ακούμε και την δική σου ιστορία. Αφού μας την πεις, βάζεις ένα στοίχημα για τον Ραν Ταν Πλαν ;

  39. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μπρε πως αλλαζουν οι καιροι: απο καταπτυστος, να γινεσαι Γιωργο ΜΟΥ. Οπου φυσαει ο ανεμος…η αλλιως ΟΛΑ για τη καρεκλα

  40. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ..... λέει:

    Πάντως ρε φίλε μου κάνει μεγάλη εντύπωση πώς ενώ τον έχεις ξεσκισει, και τι δεν τον έχεις πει, πως σε καλεί σε συνάντηση. Για μένα πέρα από ότι λέμε εδώ είναι καραμαγκιας. Γιαυτό θα μου πεις έχουμε και απαιτήσεις.

  41. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…: Γνωρίζει αγαπητέ ποιός είμαι, τι κουβαλάω, κι ότι γράφω χωρίς κάποια ιδιοτέλεια.

  42. Ο/Η conpater λέει:

    Στηβεν,θα ειναι κι ο ΤΙΠΟΤΑΣ στην παρεα ? Απο την οικογενεια εννοω…Εγω επειδη τον γνωριζω, αμα μπεις στην κουβεντα φουριοζος για κανα δεκαλεπτο θα ειναι μπλοκαρισμενος γιατι το ξερει αλλιως το εργο. Θα αρχισει τα… εγω αυτο , εγω εκεινο . κι αμα κερδισουμε την ΕΠΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ…… ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ…. Μετα θα αρχισει να στραβωνει αμα δεν του παει η κουβεντα οπως θελει και θα ρωταει τους αλλους της συναντησης απλα για να περναει η ωρα.

  43. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Στηβ όλα αυτά που λες μας τρελένουν. Πως θα πάμε γήπεδο από δω και πέρα γνωρίζοντας π.χ. το ρόλο του βατράχου?

  44. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Απ’ ότι ξέρω δεν θα είναι ο τίποτας. Μπορεί όμως και να είναι. Εγώ δεν βάζω θέματα στην ατζέντα, αν και σήμερα τα έχω πάρει με τον ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, που συζητάει όλη τη νύχτα στοι facebook ερήμην μου, για το παραπάνω κείμενο, και μιλάει οτι λέω μαλακίες και ψέμματα, χρησιμοποιώντας μάλιστα κι έναν άλλο δημοσιογράφο, που λέγεται Βέργης. Και μάλιστα με βρίσκει διασκεδαστικό εμένα που πληρώνω την ΑΕΚ, ενώ αυτοί κονομάνε από την ΑΕΚ, δηλαδή από αυτούς που κάνουν διαχείριση των χρημάτων μας. Έχω φορτώσει γερά.

  45. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης μόνο ΑΕΚ : Και πού να ξέρω πώς θα πας στο γήπεδο; Εδώ ολόκληρη οργάνωση το ξεπέρασε. Πάρτην τηλέφωνο και ζήτα να σου στείλει τα χάπια του ξεπερνάω, μπας και βοηθήσουν. Πλάκα κάνω, έτσι;