ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Η αλλιώς, “φτάνει ο κόμπος στο χτένι”. Πόσο να κρατήσουν “καθηστέρηση” οι Σέρβοι; Φτάσαμε στην διαδικασία των πέναλτι.
Πράγμα που σημαίνει, η επί τρία χρόνια τακτική “η ΑΕΚ είναι ιδέα” και άρα “βάλτε λίγο πλάτη παιδιά όλοι μαζί να μαζέψουμε τα λεφτά” έφτασε στο τέρμα. Στην άκρη.

Από το καλοκαίρι που έρχεται πρέπει να μπουν γερά ποσά για προπονητή κανονικό με κανονικό συμβόλαιο, όπως επίσης και κανονικές μεταγραφές για να γίνει το ρόστερ κανονικό. Μαζί με τα λειτουργικά της ΠΑΕ, σημαίνει σούμα καμιά 15αριά εκατομμύρια.
Βάλε και το δεκάρικο με το οποίο ο Μελισσανίδης “απείλησε” πριν δυο χρόνια τον Μαρινάκη ότι θα επενδύσει, δηλαδή το ποσό που έχει τάξει ότι θα βάλει στην “Δικέφαλος” για την ανέγερση του γηπέδου,πάμε στα 25 σύνολο.

Βρισκόμαστε δηλαδή-αν το πράγμα το αντιπαραβάλουμε με τα γεγονότα της  Μεγάλης  Εβδομάδας- στην ώρα όπου ο “Πιλάτος” θα πρέπει να αποφασίσει αν θα λύσει τον Βαραβά ή τον Ιησού. Ελπίζουμε να μη πλύνει και ετούτος τας χείρας του,σαν τον άλλον της Ιουδαίας, ο οποίος έβαλε τον κόσμο να αποφασίσει. Και τα είδαμε τα χαϊρια μας.

Στην σημερινή συνάντηση,αν αυτή γίνει,ελπίζουμε ο Steven κατά πρώτο λόγο και όποιος άλλος βρεθεί εκεί,να καταφέρουν να βγάλουν μερικά “ροκανίδια” από την κεφάλα του “απλού οπαδού-εγγυτή”. Οπως και μερικά καβούρια από τις τσέπες του επίσης. Εκτός και αν έχει έτοιμους καμιά δεκαριά εμίρηδες να επενδύσουν,πράγμα το οποίο δεν το πιστεύω.

Επίσης,καλόν είναι πρωτού οι συνδαιτυμόνες του “μεγιστάνα” αρχίσουν να του αναλύουν τις ενστάσεις και τις σκέψεις τους, καλόν είναι λέγω,να βάλουν στη σειρά 5-6 καρέκλες εκεί στην ταβέρνα και να προτείνουν στον “εγγυητή” να ξαπλώσει για παν ενδεχόμενο. 25 μύρια είναι αυτά. Και δια παν ενδεχόμενο επίσης, ας κρατάει κάποιος εκει και καμιά ένεση καμφοράς μαζί του. Αχρείαστη νά’ναι.

Υ.Γ : Για το γήπεδο, η δήλωση του Μελισσανίδη ήταν λίγο “σκοτεινή” και μπερδεμένη. Ενώ όλες οι προηγούμενές του, τα δυο τελευταία χρόνια, απέπνεαν ένα αέρα σιγουριάς και στέρεης πεποίθησης περί του βέβαιου της ανεγέρσεώς του. “Ενα είναι το πλάνο και το γήπεδο θα γίνει” κλπ-κλπ. ,χθες εμφανίστηκε ολίγον “χλωμός”.
Ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το ανάποδο,χρονικά.

Ενώ όλες οι γραφειοκρατικές-και δαιδαλώδεις- διαδικασίες έχουν πλέον ολοκληρωθεί και τα -πολλά και αναμενόμενα ομολογουμένως- εμπόδια από τρίτους, ώστε να τρενάρει ή να ακυρωθεί η κατασκευή του γηπέδου έχουν καμφθεί. Ενώ κράτος,Υπουργεία, δήμος, Σ.τ.Ε , Περιφέρειες  κλπ  είπαν το πολυπόθητο “ναι” και το μόνο που απομένει είναι το τυπικό μέρος,δηλαδή η έκδοση της άδειας, εν τούτοις ο Μελισσανίδης ήταν “συνννεφιασμένος” στην χθεσινή του δήλωση αναφορικά με το γήπεδο. Λέγοντας: “Ας μην το ακουμπάμε αυτό το θέμα. Γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει. Είναι μια δύσκολη περίπτωση είμαστε όμως σε καλό δρόμο, είμαστε προς το τέλος. Αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά”.

Μετάφραση: “Υπάρχει ο κίνδυνος η άδεια τελικά να εκδωθεί “πριν την ώρα της”. Αρα να πρέπει να αρχίσουν τα έργα. Δηλαδή ΛΕΦΤΑ. Ω, ρε πούστη μου…”

αυγο

Υ.Γ2 : Να τα λέμε και τα καλά και να αποδίδουμε τα συγχαρητήρια όταν γίνονται,όταν δημιουργούνται ωραία πράγματα. Για τα νέα γραφεία της ΑΕΚ ο λόγος. Εξαιρετικά και αντάξια. Εύγε Μήτσο.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

  1. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΤΑΣΤΑΣΗ σέ όλους μας & καί σέ όλα.

    (ευχαριστούμε γία τή διάθεση σας..απορίας άξια) !

  2. Ο/Η Ο Απορών λέει:

    Καλημέρα,

    Δεν νομίζω να ιδρώνει το αυτάκι του επενδυτή από παράπονα και παραινέσεις. Το τι πρέπει να γίνει το ξέρει αυτός πριν και καλύτερα από εμάς.Τελικά φαίνεται οτι ο άνθρωπος κάνει πλάκα, του αρέσει το μπινελίκι πως αλλιώς να το πω. Ματαιοδοξία και εγωισμός νομίζω.
    Θεωρώ ότι ο Steven και η παρέα του καλό είναι να πάνε στην συνάντηση, να πιούνε το ουζάκι τους (με μεζέ ελπίζω), να γελάσουν με αυτά που θα ακούσουν (φοβερός στις ατάκες είναι αλήθεια) και να πάνε στην ευχή της Παναγίας μέρες που είναι.

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δεν έχεις και άδικο. Με την διαφορά,πως αν ξέρει πάντα καλύτερα από όλους τί κάνει,τότε καλό είναι να αναγορευτεί από το Πατριαρχείο ως σύγχρονος προφήτης. Κάτι σαν τον “Παίσιο του “τζετ-σετ”.