ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α Ε Κ

Στη ρεβάνς λοιπόν, δεδομένα δύσκολη, με καλό καιρό, και με αλλαγμένο σύστημα. Ζήλεψε κι ο Μανωλάς το παλιό του Δέλλα – το οποίο και εφαρμόζει και στον Ατρόμητο -, αυτό είναι για να ελευθερωθεί ο Μάνταλος,  αλλά διατήρησε τα ίδια πρόσωπα στην ενδεκάδα. Αυτό είναι να έχεις πολυτάλαντο ρόστερ, που παίζει τα πάντα βρε κουτά. Στο άδειο γήπεδο μεν, αλλά μπροστά στους εγγυητές των δυό ομάδων.

Τα συστήματα παρέπεμπαν σε παιχνίδι κέντρου, μάλλον άχρωμο, αλλά τα γεγονότα με διέψευσαν. Είχαμε έναν σχετικά καλό ρυθμό, και με κάμποσες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η ΑΕΚ πρόσεχε πιο πολύ τα νώτα της και κοίταζε τις αντεπιθέσεις, οι οποίες της βγήκαν σαν φάσεις αλλά όχι σαν γκολ, που θα τελείωνε και το ματς. Ο Ατρόμητος σαφέστατα είχε την κατοχή και προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να πω οτι ήταν επικίνδυνος. Θεωρώ οτι η ΑΕΚ είχε την ουσία και τα πιο επικίνδυνα σουτ, με κύριο εκφραστή τον Μπαρμπόσα, όλα εκτός περιοχής.

Αυτό το οποίο επίσης παρατήρησα, ήταν ο κακός ρυθμός του Γιόχανσον και το πολύ σφιχτό μαρκάρισμα πάνω στον Βάργκας. Από εκεί κι έπειτα, όλοι ήταν συγκεντρωμένοι στον αμυντικό προσανατολισμό του Μανωλά, τα εξτρέμ κάλυπταν τα μπακ, αλλά και το κεντρικό δίδυμο – με τον Λαμπρόπουλο πολύ καλό – μαζί με τους πλάγιους, εξουδετέρωναν τις επιθέσεις του αντιπάλου. Φυσικά δεν ξεχνάω τα κάμποσα σκληρά μαρκαρίσματα κι από τις δυό μεριές, ούτε καιτ ον παθητικό ρόλο στονοποίο πέσαμε περί το τέλος του πρώτου ημιχρόνιου.

Δεν νομίζω οτι υπάρχουν πολλά πράματα για διόρθωση στο διάλειμμα. Η ΑΕΚ πετυχαίνει τον σκοπό της και λογικά θα περιμένει τον Δέλλα να αυξήσει τα ρίσκα του, στα οποία θα απαντήσει με τον Τζιμπούρ και το τράβηγμα του Αραβίδη στα άκρα. Αυτά βέβαια εφόσον παραμείνει το μηδενικό αποτέλεσμα αλλά και το πάθος των παικτών μας για πρόκριση. Οψόμεθα λοιπόν.

Τι είδαμε; Α, πολλά κι ενδιαφέροντα. Κατ’ αρχάς, την δικαίωση της πρόβλεψης της αλλαγής. Αλλά κατά δεύτερον, κάτι πολύ πιο επικίνδυνο. Διότι η αλλαγή έγινε χωρίς να ρισκάρει ο Δέλλας, ο οποίος κατώρθωσε κι εγκλώβισε τον Μανωλά στην παροχή του χώρου. Η ΑΕΚ ισοφάρισε την κατοχή κι έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, αλλά όντας άσφαιρη – σαφέστατα πιο επικίνδυνη από τον αντίπαλο – είδε διάφορα κενά στην αμυντική της συνοχή. Αυτά φάνηκαν περισσότερο με το τυχαίο γκολ που πέτυχε ο αντίπαλος, αλλά ήταν εξώφθαλμα κι από πριν.

Λογικό αυτό, αφού το σύστημα το επιλεγέν, είναι μίνιμουμ για τα μπάζα. Όπως για τα μπάζα είναι να πηδάς με τεντωμένα χέρια – το μοναδικό λάθος του Λαμπρόπουλου -, που όμως όπως και να το κάνεις δεν είναι πέναλτυ, αφού η μπάλα πάει για άουτ. Δεν είναι σαν το πέναλτυ που πήραμε με τον γάβρο, που διέκοψε φάση στην αρχή της. Αλλά όπως και να το κάνεις, μόνο έτσι μπορούσε να φάει γκολ η ΑΕΚ.

Ο Μανωλάς λοιπόν συνήλθε, και γύρισε το σύστημα σε 4-3-3. Μπαίνοντας κι αυτός στο τρίο των καλύτερων σήμερα. Γύρισε λίγο πιο πίσω τον Μάνταλο για να καλύπτει τις μαλακίες του Σουηδού, οπότε ο σπουδαίος σήμερα Μπαρμπόσα, δημιούργησε την προϋπόθεση για να ισοφαρίσει ο Τζιμπούρ, και να μας στείλει στον τελικό. Τα πάντα ήρθαν και κάθισαν στην σωστή οπτική γωνία. Η ΑΕΚ να δικαιώνεται, κι ο Δέλλας να κλωτσάει μπουκάλια.

Σε ένα δεύτερο μέρος, που είχε την ίδια μορφή με το παρελθόν του, αλλά ανέτρεψε την νορμάλ ροή, μια μέτρια διαιτησία του Κύζα, αλλά κι ένα τυχαίο γκολ. Όμως που δεν ανέτρεψε αυτό που ξέρουν όλοι οι φίλαθλοι : Η ΑΕΚ είναι η μεγάλη ομάδα, αυτή άξιζε να βρίσκεται στον τελικό, και οτι γενικά, στα δυό παιχνίδια, ήταν μακράν καλύτερη. Το αν βάζει γκολ κάθε κάμποσες τελικές – δεν ασχολούμαι με την στατιστική, λέω γι΄ αυτά που βλέπω – δεν φταίει κάποιος προπονητής, αλλά ο υπεύθυνος σχεδιασμού, που δεν έχει ένα φορ της προκοπής. Μη λέμε όμως συνέχεια τα προφανή.

Διότι ένα από τα προφανή σήμερα ήταν οτι η ΑΕΚ ήταν πολύ καλά οργανωμένη, παρά το λάθος αρχικό σύστημα, κι οτι ήταν αποφασισμένη να προκριθεί. Φυσικά μας έβγαλε το λάδι ξανά, με το να μείνει πίσω στο σκορ, και βλέποντας οτι στην παράταση αλλά και στα πέναλτυ, δεν θα είχε καμία τύχη. Θα μου πεις, υποθέτεις. Ε, τι να κάνουμε; Κι όταν κάνουμε budgets, υποθέτουμε. Όπως υπέθεσε κι ο Δέλλας, επαναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά το κλασσικό του λάθος, που ενώ προηγείτο τυχαία, διέλυσε το κέντρο του, κι έρριξε τον Γάλλο μέσα, για να πάρει το παιχνίδι. Ψιλά γράμματα αυτά, αλλά τι να γράφουμε τώρα; Διθυράμβους μόνο; Να μαθαίνουμε και ολίγην μπαλίτσα.

Δεν γεννιέσαι με το να την ξέρεις. Την μαθαίνεις. Όπως μαθαίνεις να καταλογίζεις λάθη, στην ροή του παιχνιδιού να βλέπεις ποιός δουλεύει και ποιός είναι κολλημένος σε μιά διάταξη – έρημος, μοιραίος και αφάνταστος – , και να καταλογίζεις μετά την πρόκριση,  τα συγχαρητήρια στον Μανωλά και στους παίκτες, αλλά και στον Δέλλα την δήλωση του : ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. Μπράβο μεγάλε. Λόγω εσού,  κατώρθωσες κι αποκλείστηκες από χειρότερους. Αυτό να το γράψεις στο βιογραφικό σου.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ. VAMOS BIEN.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

36 Responses to ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλησπερα Στηβεν, τι εγινε με την συναντηση με τον Tiger?

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Αγαπητέ, αυτά δεν δημοσιοποιούνται ποτέ. Βήμα βήμα, με κριτική, με σκέψη και με τονισμό στα χνάρια του προγραμματισμού. Ειλικρινά, δεν περίμενα την ερώτηση αυτή από εσένα.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οχι μονο εχει καλυτερο ροστερ, μιας και μας αποδομησε και τον …Γροντη, αλλα εκανε και τη classic μαλακια- σημα κατατεθεν πλεον να βγαλει παικτη απο το κεντρο ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕ για να βαλει επιθετικο. Μια φορα μαλακας μια ζωη μαλακας η αλλιως ΔΕΝ μαθαινω με τιποτα..
    Δε ξερω πως γινεται να εισαι καλυτερος και να χανεις σε διπλα ματς, να δεχτω οτι καλυτερος σε ενα ματς χανει. Σε 2 ομως? ε? τεραστιε κολο-σε?

    Ξερω ομως οτι εισαι ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ:

    Ερωτηση δημοσιογραφου: προκριθηκε η μεγαλη σου αγαπη, να ευχηθεις να παρει το κυπελλο?
    Απαντηση του πεφτω κατω: Ευχωμαι να κερδισει ο καλυτερος!!

    Τοσο ΜΙΚΡΟΣ

  4. Ο/Η netrino λέει:

    Γκολ με συνδυασμό είχα να δώ απο το παιχνίδι με τον Πανατωλικο στο ΟΑΚΑ.Ο Βαργκας έχει ένα ταλεντο όταν βρίσκεται μέσα στην περιοχή αλλά ειναι πολυ κακός στο ενας προς εναν, μοιραία χανεται μέσα στο παιχνίδι.Ο διαιτητής δεν εβγαζε κάρτες πολυ σωστά επ’εσημανες τη μέτρια διαιτησία.Παντως τον τελικό τον φοβάμαι, εκτος βέβαια αν οι γαυροι εχουν αρχισει τα μπανια κ τις διακοπες και εμφανιστούν χαλαροι

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Δεν ειπα αδερφε να γραψεις και λεπτομερειες ξερω οτι πολλα δεν γινεται να δημοσιοποιηθουνε, απλα θα ηθελα αν ειναι δυνατον να γνωριζω αν οντως εχει καποιο σχεδιο στο μυαλο του η τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ.

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ευτυχώς δεν έγινε καμιά “στραβή” και τελικά η ομάδα που φτάνει στον τελικό είναι αυτή που πρέπει απ’τις δύο σημερινές.
    Εκεί, που μας περιμένουν “με το μαχαίρι στα δόντια” ο Βρέτζος και ο Σάββας (πολύ θα ήθελα να συμπληρώσω: “…και που θα μας κλάσουν τα αρχίδια”, αλλά όσο νά’ναι,με τέτοιο ρόστερ που έχουμε δύσκολα το ξεστομίζεις αυτό).

    Αναμένοντας τον τελικό λοιπόν και προσευχόμενοι να μη “βρέξη” στην εστία του Ανέστη. Τελικός ο οποίος ούτε ξέρουμε που θα γίνει,αλλά ούτε και με τι είδους θεατές,αν υπάρξουν τελικά τέτοιοι. Και γαμώ τις χώρες η Ελλάδα.
    Υπάρχει μια σκέψη να μπουν μόνο μαθητές σαν θεατές.

    Εγώ θα πρότεινα να γίνει με ψηφοφόρους-φορολογούμενους στις κερκίδες.
    ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στη μια μεριά και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ από την άλλη.

    Και την απονομή να την κάνει ο καρότσης του Βερολίνου. Από εκεί,από την Γερμανία. Μέσω Skype. Να σηκώσει ένα μεγάλο ποτήρι μπύρα και να πει με σπαστά Ελληνικά: “stin ygeia sas malakes”

  7. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Και την απονομή να την κάνει ο καρότσης του Βερολίνου. Από εκεί,από την Γερμανία. Μέσω Skype. Να σηκώσει ένα μεγάλο ποτήρι μπύρα και να πει με σπαστά Ελληνικά: «stin ygeia sas malakes»

    Ελιωσα

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Ο συνδυασμός ήταν τυχαίος, ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΝΤΙΝΤΑΚ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΩΣΤΑ. Συνδυασμούς έχουμε δει επί Πογιέτ, κι είσαι άδικος. Θυμήσου τα γκολ του Γιόχανσον με το κεφάλι. Λες να τους έμαθε συνδυασμούς ο Μανωλάς σε τρεις ημέρες; Το σύστημα γύρισε σε αυτό του Πογιέτ, και φυσικά ο Δέλλας είχε φροντίσει να διαλύσει το κέντρο του.
    Δεν τα λες σωστά. Βεβαίως δρυός πεσούσης, τα πάντα ξηλεύονται, αλλά κάτι άφησε κι αυτός ο ρημάδας ο Πογιέτ.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Ναι, υπάρχει πλάνο τουλάχιστον με το στόμα. Κάθε κίνηση που θα γίνεται, θα επιβεβαιώνεται ή θα διαψεύδεται από τον χώρο.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Χρήστο : Έκατσε άσχημα το σενάριο για τον Κοντονή, αλλά και για την διοργανώτρια, ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Ασφάλεια θα υπάρχει μόνο αν οι μαθητές που θα πάνε, θα είναι μαθητές του νηπιαγωγείου. Διότι κι ο Τσουκαλάς αλλά και ο ΔΧ, άνετα την έχουν την μεταμφίεση της πιπίλας.

  11. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Ερωτηση δημοσιογραφου: προκριθηκε η μεγαλη σου αγαπη, να ευχηθεις να παρει το κυπελλο?
    Απαντηση του πεφτω κατω: Ευχωμαι να κερδισει ο καλυτερος!!

    Τοσο ΜΙΚΡΟΣ”

    “Αντρας”(εδω γελαμε) που παντρευεται βιζιτα ειναι ετσι και αλλιως ο απολυτος τιποτας οποτε τι να ασχοληθεις μωρε?

  12. Ο/Η netrino λέει:

    O Πογιετ ήταν στον πάγκο με τον Παναιτωλικο,δεν ειμαι δογματικός κατι άφησε ναι, τη σωστη ανάπτυξη στην κόντρα αυτο του πιστωνεται χωρίς καμια αμφιβολία.
    Παντως το γεγονος πως και απο τις προηγούμενες ομάδες εφυγε επεισοδιακά κάτι δειχνει.Ηταν παρτάκιας,γνωμη πολλών και δική μου..

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Κρύβε λόγια, θα σου επιτεθεί η ΒΒ. Το είδες το παπουτσάκι σήμερα;

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Δεν ξέρω τι θα πει παρτάκιας. Προς το παρόν, παρτάκιας είναι μόνο ο Μελισσανίδης. Ο Μανωλάς είναι σοβαρός, αλλά αν πάρει το κύπελλο, θα γίνει προπονηταράς;

  15. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Πίκρα και χολή έβγαζε από το στόμα του Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ”προπονητής” Δέλλας μετά από το δίκαιο αποκλεισμό του Περιστερίου. Ψωμί έχει φάει από την ΑΕΚ και τον μάζεψαν να κάνει τάχα μου τον προπονητή, μίλα ωραία παλιόπουστα, βγάλε ένα καλό συναίσθημα, όχι να κάνεις την οχιά. Α’ί ‘ στο διάολο καριόληδες που δεν εκτιμάτε τίποτα. Και για τους παίχτες ισχύει, πρώην και νυν

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΧΑΡΗΣ : ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΒΙΕΛΑ, ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ.

  17. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Προς a better tomorrow : Κρύβε λόγια, θα σου επιτεθεί η ΒΒ. Το είδες το παπουτσάκι σήμερα;

    Τρεμω απο τον φοβο μου τωρα Στηβεν θα μου επιτεθει η ΒουΒου οξυζενε πρακτωρ 007. Ποιο παπουτσακι?

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Του Δέλλα βρε, του νούμερου. Πορτοκαλί ελβιέλα. Το είχε ντύσει η Γωγώ, το νούμερο. Η Γωγώ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝΕ Η ΒΒ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, μίνιμουμ.

  19. Ο/Η mporat λέει:

    Μόνοι μας πήγαμε να την πατήσουμε, όπως κλασικά κάνει αυτή η ομάδα χρόνια τώρα. Ένας Ατρόμητος σε κάθετη πτώση φέτος που παίζει με αρκετά ΚΑΠΗ μέσα και με προπονητή από τα γαριδάκια, κι όμως πάλι κινδυνεύσαμε. Ας είναι καλά ο Μπαρμπόσα που έκανε αυτή την ωραία μπαλιά στο Σουηδό και ξεμπερδέψαμε.
    Οι δηλώσεις του Δέλλα αστείες και πάλι, μα να μην μπορεί να εκφραστεί πολιτισμένα αυτό το παιδί;
    Τώρα περιμένουμε τον πιο ξενέρωτο τελικό όλων των εποχών όπου το ενδιαφέρον θα είναι στις καφετέριες κι όχι στις κερκίδες. Ποντάρουμε στην ψυχολογία παραλίας που θα έχουν οι γαύροι πια και στον Στέλιο που ελπίζω κάνει τους δικούς μας να μασάνε σίδερα, γιατί λίγο μπλαζέ τους είδα πάλι.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ, ΑΛΛΆ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ 76 Ή ΜΗΠΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ; Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΖΕΙ. ΚΑΙ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ LIFE STYLE, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΙ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΣ. ΠΟΤΕ ΦΟΒΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.

  21. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΩΡΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΩΓΟ ΠΙΑ.

  22. Ο/Η Márton Esterházy λέει:

    Προς Στηβεν για το τελευταιο σχόλιο σου:

    Διαφωνω μαζι σου σε 1000 πραγματα και σε θεωρω μερος του Προβληματος αλλα αυτο που εγραψες το ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ειναι ολη η ΟΥΣΙΑ.

    Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η Α.Ε.Κ.

    Ευγε.

  23. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    thank’s…..
    «stin ygeia sas malakes»

  24. Ο/Η Δημήτρης Iron 21 λέει:

    Ελα μωρή ΑΕΚΑΡΑ, πάμε για την κούπα!!! Επιτέλους σταθήκαμε λίγο τυχεροί, έστω και στο τέλος, αποφεύγοντας παρατάσεις κτλ. Κάτι βέβαια που αξίζαμε συνολικά. Ελαβα μηνύματα φίλων γαύρων που γελάνε και χαίρονται που θα μας συναντήσουν και διαλύσουν στον τελικό. Τα ίδια βέβαια έλεγαν και προ διμήνου και αφού έχασαν (κάτι που δεν ξέρουν να κάνουν) 1-0 έψαχναν για δικαιολογίες… Στήβεν, επιμένεις ότι θα πάρουμε το κύπελλο? Σήμερα πάντως ο αγώνας δεν ήταν φιλικός. Την καλημέρα μου.

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης Iron 21 : Τι θα πει, επιμένω; Στον τελικό γιατί πάμε; Για να πάρουμε το κύπελλο δεν πάμε;

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Εστερχάζυ : Ευχαριστώντας σε, μπορείς να μου πεις σε ποιό γρανάζι λειτουργίας της εταιρείας ΑΕΚ, αποτελώ πρόβλημα;

  27. Ο/Η Κάρολος λέει:

    Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, ο προσεχής τελικός για το Κόπα Χελλένικο στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚάρας και Ολυμπιακούλη, θα γίνει όχι μόνο με ξένο διαιτητή (από Μπουρκίνα Φάσο), αλλά και με ΞΕΝΟΥΣ μαθητές (από Πράσινον Ακρωτήριον) για θεατές.

    Πηγή: Χελλένικ Φούτμπωλ Φεντερέησιο.

  28. Ο/Η Márton Esterházy λέει:

    Προς Στηβεν: σε σχεση με την εταιρεια ΑΕΚ καθολου προβλημα δεν εισαι.

    Το σχολιο μου αφορουσε το αρνητικη κριση που εγω εχω για το μεχρι τωρα αποτελεσμα της προσπαθειας που επιχειρεις μεσω του μπογκ για το αναστοχασμο του συλλογικου μας τραυματος.

    Αλλα δεν ειναι της παρουσης αυτο. Αυτο που προεχει ειναι το Κυπελλο Ελλαδος 2016 και σε επικροτω και παλι για την τοποθετηση σου:

    ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Εστερχάζυ : Αγαπητέ, μάλλον δεν έχεις καταλάβει. Καμία προσπάθεια δεν επιχειρώ. Την πλάκα μου κάνω.

  30. Ο/Η ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΗΣ λέει:

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ, ΑΛΛΆ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ 76 Ή ΜΗΠΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ; Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΖΕΙ. ΚΑΙ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ LIFE STYLE, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΙ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΣ. ΠΟΤΕ ΦΟΒΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ……..

    Α ΡΕ ΣΤΗΒΕΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ….ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΡΑΔΕΣ
    ΑΡΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑ…

  31. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Το παιχνιδι του κυπελλου ειναι στο αισιοδοξο σεναριο ηττα με μικρο σκορ και στο απαισιοδοξο να γερνει το γηπεδο.

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Αυτό λέει η λογική.
    Κοίτα τι λέει το παράλογο : 7/5 ο αγώνας. 7/5/1989 ΟΣΦΠ – ΑΕΚ 0-1. ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΑΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΒΙΔΑ ΤΟΥ ΝΤΕΤΑΡΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ. Είχε φροντίσει ο μπαγιεβιτς την προηγούμενη αγωνιστική να χάσει από τον Απόλλωνα. ΤΟ ΠΑΡΑΛΌΓΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.

  33. Ο/Η Δημήτρης Iron 21 λέει:

    Ζήτω τα παράλογα λοιπόν. Στο φινάλε είναι 90 λεπτά και όλα γίνονται. Πολλάκις στο παρελθόν σε παιχνίδια ΑΕΚ Οσφπ δεν έχει νικήσει ο καλύτερος. Σε αγώνα κυπέλλου με τους σιχαμενους είχαμε στο πρώτο ημίχρονο 5 δοκάρια και ήρθαμε 0-0.στο Οακα. Τελικά αποκλειστηκαμε στην ρεβάνς του Καραϊσκάκης με Σοαρες και Σαντος νομίζω. Όλα γίνονται, ο μόνος στόχος σε ένα τελικό είναι το τρόπαιο όπως σωστά είπες Στηβεν. Και όχι με στημένο διαιτητή αυτή τη φορά.

  34. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ IRON 21: ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ. 2005 ΜΕ ΤΑ 5 ΔΟΚΑΡΙΑ (3 ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ), 0-1 ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ. ΡΕΒΑΝΣ ΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 2-1 ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.

  35. Ο/Η Crank λέει:

    Στη μαζωξη ητανε κι ο Καραγιαννιδης;

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Crank : Νο, my dear.